Πώς δύο χρηματιστές δίνουν λύση στο αιώνιο πρόβλημα των ανδρών... τα παπούτσια

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Πώς δύο χρηματιστές δίνουν λύση στο αιώνιο πρόβλημα των ανδρών... τα παπούτσια Εάν υπάρχει κάποιος άνδρας που δεν το γνωρίζει ακόμη, καιρός είναι να το μάθει: 
Όλοι- μα όλοι- κοιτούν τον ανδρικό πληθυσμό στα πόδια ή για την ακρίβεια
τα παπούτσια του. Από το αφεντικό και τους πελάτες έως τη γυναίκα- αντικείμενο του πόθου του.
Δυστυχώς, όμως, τα περισσότερα ανδρικά παπούτσια, που διατίθενται σε οικονομική τιμή, στερούνται τόσο έμπνευσης όσο και ποιότητας. Σύμφωνα με το Business Insider, υπάρχουν πλέον εναλλακτικές λύσεις. Μία από αυτές λέγεται Paul Evans, μία εταιρεία ανδρικών υποδημάτων που σημειώνει τρελές πωλήσεις. Ιδρυτές της είναι δύο πρώην χρηματιστές, οι Ben Earley και Evan Fript.
"Το ιδανικό παπούτσι έχει στιλ, είναι άνετο και έχει απίστευτη αξία”, λέει ο Fript στο Business Insider. "Εμείς προσθέτουμε και τον παράγοντα ευκολία. Κάνουμε δωρεάν αποστολές και δωρεάν επιστροφές. Οι ανταγωνιστές μας δεν έχουν κανένα από τα τέσσερα αυτά βασικά συστατικά: Στιλ, άνεση, αξία και ευκολία. Υπάρχουν ορισμένα σπουδαία brands που διαθέτουν όμορφα παπούτσια, αλλά κανένα από αυτά δεν έχει τις δικές μας τιμές. Τελεία και παύλα”.

Το brand, το οποίο ξεκίνησε τον προηγούμενο Αύγουστο, έχει αφοσιωθεί στη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας ενός προϊόντος παρασκευασμένου στην Ιταλία για απαιτητικούς πελάτες σε χαμηλότερη τιμή από τα παπούτσια του, παραδείγματος χάρη του Ferragamo. Κάτι που σημαίνει ότι ένα ιταλικό παπούτσι κόστους 550 έως 770 δολάρια στοιχίζει στην Paul Evans 300 με 400 δολάρια.



Οι δύο ιδρυτές της εταιρείας δεν έχουν κλείσει ακόμη τα 30. Γνωρίστηκαν όταν σπούδαζαν και οι δύο οικονομικά. Τότε άρχισαν να αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολη είναι η επιλογή του κατάλληλου παπουτσιού για έναν άνδρα.
Σήμερα, τα έσοδα της Paul Evans είναι εξαψήφιος αριθμός. Η εταιρεία προσθέτει συνεχώς νέα μοντέλα και εξετάζει το ενδεχόμενο να επεκταθεί και στα γυναικεία παπούτσια. Ο Fript έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στην ανδρική υπόδηση, ενώ ο Earley συνδυάζει την επιχείρηση με την ενασχόλησή του στη Wall Street. πηγη

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template