Σε δίκλινο και στον καναπέ κοιμήθηκε ο Σταϊκούρας στο Παρίσι

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Σε δίκλινο και στον καναπέ κοιμήθηκε ο Σταϊκούρας στο Παρίσι.Το παράδειγμα της λιτότητας έδωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας που τήρησε κατά γράμμα την εντολή Σαμαρά για να αποφευχθούν οι σπατάλες κατά το ταξίδι στο Παρίσι. ΄Έτσι σύμφωνα με τη στήλη «ΒΗΜΑτοδότης», με πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών "εντοπίστηκε ένα φτηνό ξενοδοχείο σε δρόμο του Παρισιού (της πλάκας δηλαδή, με λίγα ευρώ τη βραδιά, άνευ προγεύματος), στο οποίο κατέλυσαν οι Χρύσανθος Λαζαρίδης, Σταύρος Παπασταύρου, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Μανώλης Μαματζάκης και ο ίδιος"
Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, την ώρα που περίμεναν στη ρεσεψιόν, για να πάρουν τα κλειδιά των δωματίων τους, ο κ. Σταϊκούρας ακύρωσε το δωμάτιο που θα έπαιρνε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου του και καθηγητής Χρηματοοικονομικής στο Sussex και του είπε: «Μανώλη, για λόγους οικονομίας δεν σε πειράζει, νομίζω, να μοιραστούμε για δύο βράδια το ίδιο δωμάτιο». "Τι να πει και ο κ. Γενικός. Για λόγους ευγενείας (άντε και οικονομίας) απάντησε: «Τι να με πειράξει…». Και μοιράστηκαν το ίδιο δωμάτιο. Μάλιστα ζητήθηκε να μεταφερθεί στο στενάχωρο δωμάτιο και ένας… αναδιπλούμενος καναπές, στον οποίο όμως (για λόγους αβρότητας) κοιμήθηκε ο υπουργός", αναφέρει ο Βηματοδότης.
Όμως η οικονομία για το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης δεν σταμάτησε εκεί. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κατά τις διαπραγματεύσεις οι τροϊκανοί προσέφεραν στην ελληνική αποστολή μόνο καφέ και χυμό πορτοκάλι, έτσι η μοναδική φορά που έφαγαν ήταν όταν επισκέφθηκαν όλοι μαζί ένα φούρνο-εστιατόριο δίπλα στο ξενοδοχείο.
Από τον φούρνο πήραν σάντουιτς με γαλλική μπαγκέτα, ζητώντας μάλιστα από την υπάλληλο (με καταγωγή από την Πολωνία) και την απόδειξη.
Πάντως, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, "οι κ.κ. Λαζαρίδης και Παπασταύρου ούτε καν συζήτησαν το ενδεχόμενο να μοιραστούν το ίδιο δωμάτιο και η αλήθεια είναι ότι ούτε και ο κ.Σταϊκούρας τόλμησε να τους το ζητήσει". 
Share this article :

1 σχόλιο:

  1. ayto tha pei na kimase gia thn patrida sou, Σταϊκούρας mipos ton endiaferi, to xrhma na pefti, are remalia tou kerata thelete mia xountara ekei kato, gia na dite pos to trivoun to piperi, vrikate kai kanete .!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να είστε κόσμιοι στα μηνύματά σας..Ας σεβαστούμε τον χώρο και τους σχολιαζοντες...

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template