Μελάς: Σέβομαι τις αποφάσεις της πλειοψηφίας των ΑΝΕΛ

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Οι αποφάσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι σεβαστές από την πλευρά μου, δήλωσε απόψε ο βουλευτής του κόμματος, Παναγιώτης Μελάς, λίγο πριν αρχίσει το συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ενώ ο ίδιος έχει προκαλέσει εσωκομματικές τριβές με την προηγούμενη δήλωσή του ότι μπορεί να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανάλογα με τον υποψήφιο και για το καλό του λαού.
Οπως είπε απόψε ο κ. Μελάς «οι προσωπικές μου απόψεις και αγωνίες ενισχύουν τη μεγάλη εθνική προσπάθεια των Ανεξάρτητων Ελλήνων». Σύμφωνα με τον κ. Μελά, «το συνέδριο του Κινήματος και οι αποφάσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι σεβαστές από την πλευρά μου».
Ο βουλευτής της Α' Περιφέρειας Πειραιώς των Ανεξάρτητων Ελλήνων παραπέμπει στο επόμενο διάστημα την διατύπωση των απόψεών του «για τις πιθανές μελλοντικές κυβερνητικές συνεργασίες» και σημειώνει ότι θα διατυπωθούν «πάντα με κριτήριο την καλύτερη πορεία του τόπου».
Λίγες ώρες νωρίτερα, πάντως, ο κ. Μελάς είχε καλέσει τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο να πάρει πίσω τα όσα είπε εναντίον του. «Στους ΑΝΕΛ, μπήκα για το καλό του λαού. Ούτε για καρέκλα, ούτε για τίποτα άλλο. Είμαι αντιμνημονιακός. Ό,τι είναι ενάντια στον ελληνικό λαό, το καταψηφίζω», σημείωσε, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά».
Πρόσθεσε ακόμη ότι υπάρχουν κάποιοι βουλευτές στο κόμμα, περί τους 4-5, που σκέφτονται να ψηφίσουν για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Χαρακτηριστικά είπε: «Είχα κάνει μια τέτοια συζήτηση με κάποιους βουλευτές στη Βουλή» σημειώνοντας: «Δεν ξέρω τι τελικά θα πράξουν».
Αύριο Σάββατο ξεκινά το διήμερο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, αναφερόμενος στις συζητήσεις με την τρόικα, κάλεσε για άλλη μια φορά την κυβέρνηση να παραιτηθεί και να προκηρυχθούν τώρα εκλογές.
«Την ώρα που η κυβέρνηση αποκαλεί ως διαπραγματεύσεις τις εντολές που δέχεται με e-mail και τηλεδιασκέψεις, η τρόικα μιλά για συνέχιση του μνημονίου που σημαίνει νέα μέτρα σε βάρος του ελληνικού λαού. Το μόνο που μπορεί να κάνει πλέον η κυβέρνηση για τους Έλληνες πολίτες είναι να παραιτηθεί και να προκηρύξει εκλογές τώρα» είπε ο Τέρενς Κουίκ. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template