Μπροστά στην κόρη της. Τραγουδίστρια νεκρή σε τροχαίο!

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Ισχυρό κλονισμό υπέστη ένα κοριτσάκι ηλικίας 10 ετών, που είδε το πιο αγαπημένο του πρόσωπο να ξεψυχά δίπλα του! Η μητέρα του παιδιού, μια όμορφη τραγουδίστρια από τη Χαλκίδα, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη αργά το βράδυ της Τρίτης στη Βοιωτία.
ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ
Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα η 34χρονη Κωνσταντίνα Τσαλαπάτη - Παππά οδηγούσε το αυτοκίνητό της, στο οποίο επέβαινε η κορούλα της, και κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο με κατεύθυνση από τα Οινόφυτα προς το Δήλεσι. Ξαφνικά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το Ι.Χ. ξέφυγε από την πορεία του, έπεσε στη δεξιά πλευρά του δρόμου, προσέκρουσε με σφοδρότητα σε ένα δέντρο και κατέληξε μέσα στα χωράφια.

Οταν το αυτοκίνητο σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του, το κοριτσάκι που είχε υποστεί επιπόλαια τραύματα συνήλθε και άρχισε να φωνάζει κλαίγοντας τη μαμά του. Ομως δεν έπαιρνε απάντηση και προσπάθησε να την αγγίξει για να τη ρωτήσει γιατί δεν της απαντούσε. Οταν αντιλήφθηκε ότι η μητέρα του ήταν καλυμμένη με αίμα και δεν κουνιόταν, εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Δυστυχώς η πρόσκρουση στο δέντρο αποδείχτηκε μοιραία για την 34χρονη τραγουδίστρια, η οποία είχε τραυματιστεί θανάσιμα.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Τροχαίας και του ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε την τραγουδίστρια και τη δεκάχρονη κόρη της στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου οι γιατροί και το προσωπικό κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν την άτυχη μικρούλα να ξεπεράσει τα τραύματα στο σώμα, αλλά κυρίως στην ψυχή της. Για τον λόγο αυτό έχει ζητηθεί η συνδρομή παιδοψυχολόγου, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται και οι συγγενείς της.

Γίνεται προανάκριση

Στη σορό της 34χρονης τραγουδίστριας θα γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου, ενώ γίνεται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου για να διευκρινιστούν οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Η άτυχη Κωνσταντίνα Τσαλαπάτη - Παππά, που είχε ακόμη μία κόρη και κατοικούσε στην Παραλία Αυλίδας, τραγουδούσε σε νυχτερινά μαγαζιά της Χαλκίδας και της Βοιωτίας, ενώ ασχολούνταν και με τον χορό. Το φοβερό τροχαίο που έγινε λίγο προτού μητέρα και κόρη φτάσουν στον προορισμό τους έχει συγκλονίσει τους κατοίκους στις δύο περιοχές που γνώριζαν τη λαϊκή τραγουδίστρια. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template