ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΜΗΓΟ-Mε σακάκι Moschino στο Αιγάλεω, ΝΔ 25,6-ΣΥΡΙΖΑ 21,7

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Με μία πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο, η τιμή του συγκεκριμένου ρούχου, φτάνει τις 884  βρετανικές στερλίνες, δηλαδή πάνω από 1000 ευρώ.


 


-Μη βροντοχτυπάς της χάντρες, η δουλειά κάνει τους άντρες, το γιαπί, το πηλοφόρι το μυστρί...

Και ο ηγέτης έβγαλε το σακάκι αξίας κοντά στα 1000 ευρώ και φάνηκαν οι στάμπες του ιδρώτα στην λαική συνοικία του Αιγάλεω!

Το σακάκι Moschino του Αλέξη έρχεται σαν συνέχεια των διακοπών με τη θαλαμηγό του επιχειρηματία Κώστα Γιώτη ιδρυτή της εταιρείας DHI η οποία είναι πρωτοπόρος στην μεταμόσχευση μαλλιών.

Οπως μας πληροφορεί το ρεπορτάζ της Espresso, η πολυτελής κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών βρίσκεται στο Λαύριο με τιςανά το κόσμο βασιλικές οικογένειες να ταξιδεύουν incognito στην Ελλάδα για να βελτιώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση.

Σε βίλα του Σουνίου που είχε νοικιάσει ο επιχειρηματίας Γιώτης πέρασε κάποιες μέρες το καλοκαιριού η οικογένεια του τέως πρωθυπουργού.

Στο μεταξύ κόλαφος είναι οι πραγματικές δημοσκοπήσεις με την ΝΔ στο 25,6 και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 21,7 ενώ η ΛΑ.Ε. είναι στο 8,8.
Ο υπουργός Παύλος-κρατάω διπλά ταμεία-Πολάκης, ανέλαβε δράση όταν άρχισαν να γίνονται τσουνάμι οι φήμες που ήθελαν τον πρωθυπουργό να καταπλέει με θαλαμηγό ..
στη Μήλο το Δεκαπενταύγουστο. Ετσι εμφάνισε το ταλαίπωρο φουσκωτό του με το οποίο ο πρωθυπουργός πετάχθηκε από τη Μήλο στη Σίκινο.

Πως μπόρεσαν όμως να φθάσουν 18 άτομα από το Σούνιο στη Μήλο με το φουσκωτό του Πολάκη; Γιατί τόσους νοματαίους αριθμούσε η παρέα του πρωθυπουργού που απόλαυσε τις νοστιμιές στην ταβέρνα Γαλήνη της Μήλου.
Ο πάντα καλά πληροφορημένος Βηματοδότης έρχεται να επαναφέρει στην επικαιρότητα την ύπαρξη της θαλαμηγού και φυσικά δεν εννοούμε το φουσκωτό τρίκυκλο του Πολάκη που λειτούργησε σαν φερετζές.
Το Βήμα υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός και η παρέα του κατέπλευσε στη Μήλο με θαλαμηγό την οποία είδαν κάτοικοι του νησιού και η οποία δεν είχε καμμιά σχέση με την θαλάσσια φλορέτα του Πολάκη.
Αρα το ρεπορτάζ των τοπικών ιστοσελίδων ήταν εξ αρχής έγκυρο: «Ανήμερα της Παναγίας επέλεξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να δειπνήσει στη Μήλο. Ο πρωθυπουργός έφτασε με ιδιωτική θαλαμηγό συνοδευόμενος από τα μέλη της οικογένειάς του και από τα δύο του ξαδέλφια εκ των οποίων ο ένας ο Δημήτρης είναι στη Μήλο. Ο πρωθυπουργός δείπνησε στο εστιατόριο "Γαλήνη" στην Αγία ειρήνη της συμπατριώτισσας κυρίας Αννας Βλάχου και προτίμησε τις παραδοσιακές γεύσεις της Μήλου όπως πιταράκια, ντοματοκεφτέδες και τυρί μηλέικο»
Διαβάζουμε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της πιο επιτυχημένης στήλης στον παραδοσιακό τύπο.
Γράφει ο Βηματοδότης>
Το μυστικό της Πολυαίγου

Ισως ακόμη πολλοί να αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν να πήγε ο Αλ. Τσίπρας ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο από τον Πειραιά στη Μήλο (και εν συνεχεία στην Κίμωλο) με ένα φουσκωτό σκάφος σε μια θάλασσα ταραγμένη, όπως διαβεβαιώνει και η ΕΜΥ, και μάλιστα στο φουσκωτό αυτό να ταξιδεύουν 18 άτομα (εννέα μεγάλοι και εννέα μικροί);

Αν και πέρασαν αρκετές ημέρες, το μυστήριο δεν λύθηκε.

Εκείνο που έμαθα (και μάλιστα από τις λιμενικές αρχές) είναι ότι τον Δεκαπενταύγουστο βρισκόταν σε έναν όρμο της βραχονησίδας Πολυαίγου (ή Υπόληβου), που βρίσκεται μόλις 2 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Κιμώλου και 6,2 χιλιόμετρα ανατολικά της Μήλου, μια πολυτελέστατη θαλαμηγός με ξένη σημαία, ιδιοκτήτης της οποίας είναι ένας έλληνας επιχειρηματίας που είχε καταπλεύσει από τη μαρίνα του Λαιμού Βουλιαγμένης.

Πείτε το τώρα σύμπτωση, πείτε το όπως θέλετε, αλλά το σκάφος αυτό παρέμεινε αγκυροβολημένο στην Πολύαιγο όλο το διήμερο του Δεκαπενταύγουστου.

Δηλαδή, με δυο λόγια, βρισκόταν εκεί όταν ο κ. Τσίπρας με τους συγγενείς του και τον υφυπουργό Π. Πολάκη πετάχτηκαν το βραδάκι στη Μήλο με το φουσκωτό, στην ψαροταβέρνα «Γαλήνη» της ταβερνιάρισσας Αννας Βλάχου για φαγητό.

Η Πολύαιγος είναι ιδανικό νησάκι για να περάσει κάποιος απαρατήρητος. Εχει έκταση μόλις 18,146 τ.χλμ., είναι ακατοίκητο, παρότι στην τελευταία απογραφή εμφανίζεται να κατοικείται από ένα ζεύγος κτηνοτρόφων.

Πήρε το όνομά του από τις... αίγες που υπάρχουν άφθονες στο νησάκι και το μεγαλύτερο μέρος της Πολυαίγου είναι ιδιοκτησίας του κληροδοτήματος Ιωάννου Σταύρου Λογοθέτη.

Στο νησάκι που είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα «Natura 2000» της Ευρωπαϊκής Ενωσης γεννά και τα μικρά της η φώκια Μονάχους - Μονάχους. Αυτά για την ιστορία...


ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΤΗΣ>Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ


Εχει φιλοξενήσει περισσότερα από τριάντα μέλη βασιλικών οικογενειών, δεκάδες κορυφαίες προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ, διάσημους αθλητές, αλλά και βαθύπλουτους επιχειρηματίες απ' όλο τον κόσμο, που ήρθαν στην Ελλάδα με πρόβλημα στο τριχωτό της κεφαλής και επέστρεψαν στη χώρα τους με λαμπερά, υγιή και πολλά μαλλιά! 
Πρόκειται για την πολυτελή private κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στο Λαύριο, που αποτελεί την κορυφαία επιλογή για γαλαζοαίματους και λαμπερούς επωνύμους που ταξιδεύουν στη χώρα μας από κάθε γωνιά του πλανήτη προκειμένου να απαλλαγούν από τη φαλάκρα και να αποκτήσουν ξανά γερά μαλλιά.

Η «Espresso» επισκέφτηκε τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της κλινικής, μίλησε με τον ιδρυτή της εταιρίας DHI, Κώστα Γιώτη, και έμαθε από πρώτο χέρι γιατί οι βασιλικές οικογένειες επιλέγουν να ταξιδεύουν incognito στην Ελλάδα για να βελτιώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση. Η ιδέα για τη δημιουργία της private κλινικής «γεννήθηκε» το 2003, τη χρονιά που η εταιρία προχώρησε στην εφαρμογή μιας πραγματικά πρωτοποριακής τεχνικής μεταμόσχευσης μαλλιών, καταργώντας οριστικά την πεπαλαιωμένη μέθοδο «Strip» που άφηνε ορατά σημάδια και ουλές στο πίσω μέρος του κεφαλιού του ασθενούς.
Αποδοχή


Οπως ήταν αναμενόμενο, η επαναστατική τεχνική με την ονομασία «Direct Hair Implantation» έτυχε καθολικής και παγκόσμιας αποδοχής από τον ιατρικό κόσμο, αφού πλέον η θεραπεία γινόταν με αφαίρεση και εμφύτευση του κάθε θύλακα τρίχας ξεχωριστά, ενώ το τελικό αποτέλεσμα ήταν απολύτως φυσικό, χωρίς αντιαισθητικά σημάδια που να μαρτυρούν ότι είχε προηγηθεί οποιουδήποτε είδους επέμβαση.

Σύντομα, ο ιδρυτής της εταιρίας, Κώστας Γιώτης, άρχισε να δέχεται βροχή προσκλήσεων από μεγάλα ονόματα του διεθνούς τζετ σετ, που ήθελαν να βάλλουν μαλλιά, και τον καλούσαν στις βίλες, αλλά και στα πολυτελή σκάφη τους για «private sessions», με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση μέλους γνωστής βασιλικής οικογένειας από τα Αραβικά Εμιράτα, που παραχώρησε χώρο από το υπερπολυτελές γιοτ του, ο οποίος διαμορφώθηκε σε ιατρική κλινική με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό! Ετσι, υποβλήθηκε σε θεραπεία μεταμόσχευσης μαλλιών μέσα στο σκάφος του και μάλιστα εν πλω!

«Το κόστος για μια θεραπεία μαλλιών ξεκινάει από 1.000 ευρώ και μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 10.000 ευρώ, ανάλογα με τον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα χρησιμοποιηθούν. Ωστόσο, στα private sessions που έχουμε κάνει σε βίλες και σκάφη υπάρχει ειδική συμφωνία, αφού μιλάμε για μεταμόσχευση μαλλιών εκτός κλινικής και μάλιστα εκτός Ελλάδας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γιώτης.

Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι οι διάσημοι και επιφανείς υποψήφιοι πελάτες που δήλωναν διατεθειμένοι να ταξιδέψουν στην Ελλάδα ακόμη και από μακρινές χώρες, όπως οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, η Κίνα, η Νέα Ζηλανδία, η Σαουδική Αραβία και η Βενεζουέλα, ώστε να συνδυάσουν τη μεταμόσχευση μαλλιών με τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ενώ παράλληλα ζητούσαν να φιλοξενηθούν σε έναν διακριτικό και πολυτελή χώρο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και το πολύβουο κέντρο της Αθήνας.

Private κλινική

Με σκοπό να εξασφαλίσει απόλυτη εχεμύθεια αλλά και την απαιτούμενη πολυτέλεια σε επώνυμους κυρίως πελάτες, που θα έμεναν στη χώρα μας λίγα μόνο εικοσιτετράωρα, ο κ. Γιώτης πήρε την απόφαση να προχωρήσει στη δημιουργία μιας private κλινικής που θα εξυπηρετούσε απόλυτα ακόμη κι εκείνους που ήθελαν να ταξιδέψουν στη χώρα μας ακτοπλοϊκώς με τα ιδιωτικά σκάφη τους! Ετσι, προχώρησε στην απόκτηση ενός επιβλητικού νεοκλασικού κτιρίου επί της παραλιακής οδού στο Λαύριο, λίγα μόλις μέτρα από τη μαρίνα, το οποίο παλαιότερα αποτελούσε το σπίτι του Γάλλου διοικητή της εταιρίας που διαχειριζόταν τα ορυχεία της περιοχής.



Σήμερα, τα συνολικά 320 τ.μ. εμβαδόν του κτιρίου είναι μοιρασμένα σε δύο ορόφους. Το ισόγειο αποτελείται από χώρους υποδοχής και ιατρικά εργαστήρια, ενώ στον πρώτο όροφο βρίσκονται τα τρία ιατρεία στα οποία πραγματοποιούνται οι θεραπείες των επωνύμων. Προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, το κάθε ιατρείο διαθέτει μια τεράστια LSD οθόνη για την ψυχαγωγία των πελατών κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, αλλά κυρίως μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο και στα σκάφη που είναι αγκυροβολημένα στη μαρίνα Λαυρίου.

«Σε αυτή την εντυπωσιακή κλινική έχουμε φιλοξενήσει πάμπλουτους βασιλιάδες, πασίγνωστους ηθοποιούς, επιφανείς επιχειρηματίες, διάσημους ποδοσφαιριστές και βιομηχάνους, αλλά κι επιτυχημένους τηλεοπτικούς παραγωγούς από μεγάλα διεθνή δίκτυα. Ωστόσο, ο κάθε πελάτης -είτε είναι διάσημος είτε όχι- αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο και απολαμβάνει τις ίδιες ακριβώς υπηρεσίες. Αυτή είναι άλλωστε η πάγια φιλοσοφία της εταιρίας μας» αναφέρει ο κ. Γιώτης και συμπληρώνει: «Αυτός που έχει πρόβλημα με τα μαλλιά του, είτε είναι πρίγκιπας είτε ένας απλός καθημερινός άνθρωπος, έχει τον ίδιο πόνο, τον ίδιο καημό και τις ίδιες ευαισθησίες. Η αγωνία και η πίστη στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα είναι το ίδιο μεγάλη για κάθε πελάτη, όπως άλλωστε και η ψυχολογική ανάταση που επιτυγχάνεται παράλληλα με την εμφύτευση μαλλιών».

Η Ελλάδα στην κορυφή με δεκάδες ξένους να έρχονται για τουρισμό και για νέο... look
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ιδρυτής της εταιρίας, παρά το γεγονός πως οι θεραπείες μεταμόσχευσης μαλλιών είναι εξαιρετικά διαδεδομένες σε όλον τον κόσμο, εκατοντάδες υποψήφιοι πελάτες επιλέγουν τελικά να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, συνδυάζοντας ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές με κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά, αλλά και νέα εμφάνιση με πλούσια, λαμπερά μαλλιά! Φυσικά, από τη λίστα των επώνυμων πελατών δεν λείπουν και πολλοί μεγάλοι αθλητές, όπως ο ποδοσφαιριστής της Sheffield Wednesday, Robert Johnson, ο διεθνής μέσος της Anderlecht, Demy Patrick René de Zeeuw, και ο Βρετανός τερματοφύλακας Roger Lee, καθώς και αρκετοί Ελληνες, όπως ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μάντζαρης, η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, αλλά και ο τραγουδιστής Λάμπης Λιβιεράτος.
«Οταν με ρωτούν πώς καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη περισσότερων από τριάντα μελών βασιλικών οικογενειών, απαντώ πως η ποιότητα της δουλειάς μας είναι η καλύτερη διαφήμισή μας. Η μέθοδος που εφαρμόζουμε διδάσκεται σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια, ενώ η private κλινική του Λαυρίου είναι η πρώτη στον κόσμο που συνεργάζεται στενά με πανεπιστήμια όπως αυτά της Αθήνας, της Ρώμης και της Λιόν. Επιπλέον, το όνομα της εταιρίας μας αποτελεί εγγύηση, αφού είμαστε οι πρώτοι που σταμάτησαν επιτέλους τη σφαγή της μεθόδου “Strip” και καθιέρωσαν την θεραπεία “Direct Hair Implantation”, χωρίς ουλές και ράμματα. Ηταν μια παγκόσμια πρωτοπορία που φυσικά έφερε επανάσταση στις τεχνικές εμφυτεύσεις μαλλιών. Η λίστα των πελατών μας είναι τεράστια και περιλαμβάνει ονόματα όπως αυτό του ποδοσφαιριστή της Sheffield Wednesday, Robert Johnson» επισημαίνει ο κ. Γιώτης.

Και συμπληρώνει: «Εδώ έχουμε εκπαιδεύσει περισσότερους από 150 γιατρούς που πλέον εργάζονται σε διάφορα μέρη του κόσμου και θεωρούνται κορυφαίοι, επειδή εφαρμόζουν τη μέθοδό μας. Κάποτε, το hair restoration ήταν μια καθαρά αμερικανική υπόθεση. Πλέον, η χώρα που ηγείται σε αυτόν τον τόσο ευαίσθητο τομέα είναι η Ελλάδα! Για εμάς, η έρευνα δεν σταματάει ποτέ».

Ο «πατέρας» της σύγχρονης μεθόδου μεταμόσχευσης μαλλιών!

Παθιασμένος με τη δουλειά του, γεμάτος θετική ενέργεια και διάθεση για δημιουργία, ο Κώστας Γιώτης έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα πριν από περίπου σαράντα χρόνια και σήμερα θεωρείται ο «πατέρας» της σύγχρονης μεθόδου μεταμόσχευσης μαλλιών, αλλά και ο άνθρωπος που έχει στέψει την Ελλάδα «βασίλισσα του hair restoration»! «Ολα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του '70, την περίοδο που ήμουν στην Αμερική για σπουδές, αρχικά στον τομέα των Οικονομικών και στη συνέχεια στο τμήμα Marketing ενός πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας. Το 1972, έπιασα δουλειά ως βοηθός στο τμήμα διαφήμισης ενός γιατρού που ασχολούνταν με το hair restoration. Εκεί είδα πρώτη φορά πλαστικές επεμβάσεις.

Το 1974, αποχώρησα και δημιούργησα τη δική μου κλινική, στην οποία προσέλαβα δύο γιατρούς που έκαναν hair restoration. Μέσα σε μόλις έναν χρόνο, η κλινική μου είχε γίνει τόσο μεγάλη, που προσέλαβα για διευθυντή τον πρώην εργοδότη μου. Το 1977, επέστρεψα στην Ελλάδα και ήμουν ο πρώτος που εφάρμοσα τις πρωτοποριακές για την εποχή μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών σε Ελληνες πελάτες». Σήμερα, η εταιρία αριθμεί περισσότερες από σαράντα κλινικές σε όλον τον κόσμο, ενώ από τα ιατρεία της έχουν περάσει περισσότεροι από 150.000 πελάτες.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ - Φωτ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template