ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Αναλυτικές καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Θέματα καριέρας,οικονομικά ,αισθηματικά και οτι άλλο σε απασχολήσει σήμερα

.ΚΡΙΟΣ Υιοθετώντας σήμερα μια επιπόλαιη αντιμετώπιση απέναντι στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει να φέρεις σε πέρας, δημιουργείς μπερδέματα και αδιέξοδα, είναι λοιπόν προτιμότερο να είσαι συνεπής με το πρόγραμμά σου, ενώ ακόμη κι αν υπάρξουν εμπόδια στο δρόμο σου, τελικά η τύχη σου χαμογελά, δείχνοντάς σου και τις ανάλογες διεξόδους.
Αισθηματικά: Έχεις περισσότερη ανάγκη από ασφάλεια και σιγουριά, ωστόσο αυτή σου η ανάγκη δεν θα πρέπει να γίνεται η αιτία για να παραβλέπεις τα όριά σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι πιθανό να εθελοτυφλείς μπροστά σε αδιέξοδες καταστάσεις ή πρόσωπα δίπλα σου που δεν σε βοηθούν να εξελιχθείς.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αν γεννηθεί τον Απρίλιο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που χειρίζεσαι τα εργασιακά σου, ενώ διαδικαστικές υποθέσεις μοιάζουν σήμερα στάσιμες. Επιπλέον, είναι προτιμότερο να είσαι πιο φειδωλός και με τα οικονομικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ Σήμερα η Σελήνη σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με Δία και Άρη από ένα ασύμβατο ζώδιο προς το δικό σου, έτσι λοιπόν παρότι προσπαθείς εσύ να έχεις τον έλεγχο στις καταστάσεις, οι συνθήκες δεν σου το επιτρέπουν κι αυτό σε κάνει παρορμητικό και εριστικό απέναντι στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Επίσης, δυσκολεύεσαι αρκετά σήμερα να συντονιστείς με τα θέλω και τις ανάγκες των άλλων.
Αισθηματικά: Είσαι αρκετά κτητικός και ζηλιάρης απέναντι στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ θα πρέπει να αποφύγεις τους συναισθηματικούς εκβιασμούς απέναντι στους δικούς σου, καθώς είναι πιθανό να επιτύχεις τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είναι προτιμότερο να μεταθέσεις το χειρισμό των οφειλών ή των χρεών σου για κάποια άλλη στιγμή, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στο πόσο εμπλέκεσαι στις οικονομικές υποθέσεις των άλλων που σε αφορούν έμμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά απαιτητική για σένα, καθώς η Σελήνη απέναντί σου σχηματίζοντας δυσαρμονικές όψεις με Δία και Άρη, μοιάζει να λειτουργεί σαν προσωπική πανσέληνο για σένα, φέρνοντας εντάσεις αλλά και πολλά διλήμματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να θέλεις να κάνεις σημαντικά βήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά οι ανασφάλειες και ο φόβος για το άγνωστο να σε κρατάνε πίσω.
Αισθηματικά: Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στον τρόπο που χειρίζεσαι τις προσωπικές σου υποθέσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο. Επίσης, κάποια οικογενειακά ζητήματα που σε προβληματίζουν έντονα, είναι η αιτία για κάποιες διενέξεις στις σχέσεις.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός με τις εύκολες λύσεις στα οικονομικά, αφού είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν παγίδες τις οποίες δεν έχεις υπολογίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Αυτή ημέρα είναι γεμάτη με υποχρεώσεις για σένα κι εσύ είσαι τόσο προσηλωμένος στο πρόγραμμά σου που ακόμη και η πιο μικρή παρέκκλιση από αυτά που θέλεις, σε κάνει επιθετικό κι επικριτικό με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Επίσης, θα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στους κοντινούς σου ανθρώπους, για να μη δημιουργείς εντάσεις.
Αισθηματικά: Η Αφροδίτη έχει πια περάσει σε θέση φιλική για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας πολύ ευχάριστα νέα για τα προσωπικά σου, ωστόσο αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός ως προς τις επιλογές προσώπων ή καταστάσεων που έχεις κάνει. Επιπλέον, σήμερα μπορεί να χρειαστεί να ρίξεις «νερό στο κρασί σου».
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κάνεις σημαντικές συζητήσεις πάνω σε οικονομικά ζητήματα, ωστόσο σήμερα είναι προτιμότερο να δείξεις υπομονή με το εργασιακό σου περιβάλλον και να μην οξύνεις τα πνεύματα.

ΛΕΩΝ Μολονότι υπάρχουν κάποια προβλήματα που σε εμποδίζουν να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, κυρίως λόγω ζητημάτων περισσότερο πρακτικής φύσης, τελικά καταφέρνεις να βρεις διεξόδους στα θέματα που σήμερα θα σε απασχολήσουν, μπορεί να χρειαστεί όμως να κοπιάσεις περισσότερο.
Αισθηματικά: Έχεις περάσει σε μια περίοδο όπου τα προσωπικά σου βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα, παρόλα αυτά, έχεις πρόσωπα στο κοντινό σου περιβάλλον που σε στηρίζουν. Επίσης, υπάρχουν κάποιες διενέξεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και αν είσαι γονιός θα πρέπει να δώσεις περισσότερη έμφαση στις ανάγκες των παιδιών σου.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το τρέχον οικονομικό πλαίσιο είναι εκείνο που διαμορφώνει το κλίμα πάνω στο οποίο κινείσαι και για σήμερα τα νέα δεν μοιάζουν αρκετά ενθαρρυντικά για τα σχέδια που έχεις στα σκαριά, ενώ είναι προτιμότερο να μείνεις μακριά από περιττές σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη σε μια θέση κόντρα προς το δικό σου ζώδιο, σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τους Δία και Άρη, στοιχείο που μαρτυρά πως πιέζεσαι έντονα σήμερα από δύσκολες καταστάσεις στο σπίτι, ενώ παράλληλα πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου σήμερα για να γεφυρωθούν τα χάσματα που υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και στα πρόσωπα της οικογένειάς σου.
Αισθηματικά: Η σκληρότητα και η επιθετικότητα σήμερα δεν δίνουν λύσεις σε ό,τι σε προβληματίζει, αντίθετα φέρνει πιο δυσμενή αποτελέσματα από εκείνα που αρχικά είχες να αντιμετωπίσεις. Παρόλα αυτά έχεις δίπλα σου σημαντικούς φίλους που σου δίνουν διεξόδους.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η σημερινή ημέρα σε καλεί να προτιμήσεις την πεπατημένη, αφήνοντας στην άκρη τη διάθεση για ρίσκα που βάζουν σε κίνδυνο όσα έχεις κατακτήσει μέχρι σήμερα. Γενικότερα όμως υπάρχουν και οι ευκαιρίες καριέρας.

ΖΥΓΟΣ Η σημερινή ημέρα σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός με τις επαφές που θα κάνεις, τις συζητήσεις τις συναντήσεις ή τις συμφωνίες που θα θελήσεις να κλείσεις, καθώς το παρασκήνιο σήμερα είναι ιδιαίτερα έντονο και υπάρχουν μεταβλητές τις εξίσωσης που εσύ ακόμη αγνοείς. Επιπλέον, είναι προτιμότερο να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις σήμερα, αν δεν έχεις μπροστά σου όλα τα δεδομένα.
Αισθηματικά: Μην αφήνεις τις ανασφάλειες, τις ενοχές και τις φοβίες να χρωματίζουν σήμερα τη συναισθηματική σου ζωή, ενώ είναι προτιμότερο να είσαι πιο συνετός απέναντι στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, για να αποφύγετε παρανοήσεις.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μπορείς να εκμεταλλευτείς τη «γοητεία» σου σε ζητήματα καριέρας, ωστόσο απόφυγε να εμπλακείς σε μπερδεμένες υποθέσεις που θα ζημιώσουν τελικά τα δικά σου συμφέροντα. Επίσης, έχεις περάσει σε μια πιο στενή περίοδο σε οικονομικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παραμένεις εστιασμένος κυρίως στην κάλυψη των βασικών αναγκών σου, υλικών και συναισθηματικών, παρόλα αυτά έχεις τοποθετήσει τον πήχη των προσδοκιών σου πολύ ψηλά, πράγμα που δεν σε αφήνει να νιώσεις ότι πράγματι προσεγγίζεις τους στόχους που έχεις θέσει. Επίσης θα πρέπει να φανείς περισσότερο διαλλακτικός, αλλά και ευέλικτος απέναντι στις όποιες προκλήσεις μπορεί να συναντήσεις.
Αισθηματικά: Η Αφροδίτη έχει περάσει πλέον σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, ωστόσο αυτό δεν αρκεί, αφού εσύ θα πρέπει παράλληλα να αποβάλλεις την τάση σου για επιτηδευμένες συμπεριφορές απέναντι στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ από την άλλη, ένα φιλικό πρόσωπο σου λέει αλήθειες που πονάνε.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι συλλογικές ή ομαδικές προσπάθειες μοιάζουν να μην φτάνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που εσύ έχεις κατά νου, ενώ παράλληλα είναι μια μέρα που θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τον τρόπο που χειρίζεστε οικονομικές υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η Σελήνη παραμένοντας στο ζώδιό σου σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τους Δία και Άρη από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου, έτσι λοιπόν η σημερινή ημέρα δείχνει να σε πιέζει αρκετά, καθώς θα πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τις υποδείξεις των άλλων και να δράσεις μέσα σε συγκεκριμένες νόρμες, ακόμη κι αν αυτό σε φορτίζει έντονα.
Αισθηματικά: Νιώθεις πως δεν έχεις αρκετό χρόνο για να αφιερώσεις στις δικές σου επιθυμίες και πως οι υποχρεώσεις σου απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σου, ενώ οι αποστάσεις που σε χωρίζουν με τους γύρω σου σήμερα μοιάζουν να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σήμερα θα πρέπει να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε σένα και στις απαιτήσεις που έχουν οι ανώτεροι στην ιεραρχία από σένα, ενώ θα πρέπει να είσαι και πιο συγκεντρωμένος σε οικονομικά ζητήματα και οφειλές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Οι τάσεις φυγής είναι έντονες σήμερα και είναι πιθανό να κληθείς να επωμιστείς και ευθύνες τρίτων πέρα από τις δικές σου, γεγονός που σε εξαντλεί σωματικά, αλλά και πνευματικά. Επιπλέον, θα πρέπει να είσαι καθόλα νομότυπος και τυπικός απέναντι στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, καθώς είσαι επιρρεπής σε παρασκηνιακές ενέργειες σήμερα που τελικά όμως σε βάζουν σε μπελάδες.
Αισθηματικά: Η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον στην Παρθένο προμηνύοντας ευχάριστες εξελίξεις στα προσωπικά, αρκεί να είσαι ρεαλιστής και να δεις τις καταστάσεις όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα, δίχως «ροζ γυαλιά» ειδικά αν έχεις γεννηθεί τέλη Δεκέμβρη.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κάνεις σημαντικές συζητήσεις πάνω σε οικονομικές οφειλές αλλά και δικά σου χρέη προς τρίτους, ενώ αυτό το διάστημα τακτοποιείς έγγραφα που σχετίζονται με χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς όπως εφορίες και τράπεζες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η σημερινή ημέρα φέρνει κάποιες προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις, κυρίως επειδή υπάρχουν κάποια εμπόδια που σε απομακρύνουν από τους στόχους που προσπαθείς σήμερα να υλοποιήσεις. Τελικά όμως καταφέρνεις να βρεις διεξόδους, έστω κι αν πρόκειται για κάποια όχι και τόσο μόνιμη λύση.
Αισθηματικά: Νιώθεις σήμερα πως οι αποστάσεις που σε χωρίζουν με τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος είναι μεγαλύτερες, καθώς τα θέλω σου είναι διαφορετικά. Από την άλλη όμως είναι πιθανό να είναι απαραίτητη η στήριξή σου για ένα φίλο ή μια φίλη.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οικονομικές υποθέσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί είναι η αιτία που αναγκάζεσαι να κάνεις «εκπτώσεις» στα όνειρά σου, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός με τις οφειλές. Επίσης, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικοί πού κατευθύνεις την ενέργειά σου, για να γλιτώσεις από φαινόμενα εκμετάλλευσης.

ΙΧΘΥΣ Η Σελήνη σήμερα παραμένοντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τους Δία και Άρη, στοιχεία που μαρτυρούν πως υπάρχουν πολλά μέτωπα που θα κληθείς σήμερα να αντιμετωπίσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Φεβρουάριο. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που θα κάνεις, καθώς είναι πιθανό να παρασυρθείς σε ενέργειες που σε εκθέτουν.
Αισθηματικά: Θα χρειαστεί να οπλιστείς με περισσότερη υπομονή ως προς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν προστριβές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ οι αποστάσεις που σε χωρίζουν, φυσικές ή συναισθηματικές, μοιάζουν μεγαλύτερες σήμερα.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σήμερα, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στην προσέγγιση προσώπων κύρους, εργοδοτών και γενικότερα απέναντι σε ανθρώπους που έχουν λόγο πάνω στη δουλειά σου, ενώ ίσως χρειαστεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να υλοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template