ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια . Οικονομικά ,επαγγελματικά αισθηματικά και οτι άλλο σε απασχολήσει σήμερα θα το διαβάσεις εδώ.

ΚΡΙΟΣ Μέχρι το μεσημέρι της σημερινής ημέρας η Σελήνη παραμένει στο δικό σου ζώδιο και φέρνει την ανάγκη για νέα ξεκινήματα. Από το απόγευμα και μετά επιδιώκεις γνώριμα μονοπάτια και γενικότερα επιθυμείς ήρεμες και χαλαρές στιγμές. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα εγκαινιάζεται μια πιο ευχάριστη περίοδος για σένα καθώς ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως διευθετείς τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση.
Αισθηματικά: Κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί, ενώ είσαι σε μια περίοδο που οι ευκαιρίες για να αναπτύξεις τους ορίζοντές σου είναι πολλές και να κάνεις νέες και σημαντικές γνωριμίες, έστω κι αν το απόγευμα είσαι λιγότερο διαλλακτικός/ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ η κτητικότητα δε λείπει.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Διαδικαστικά ζητήματα, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή υποθέσεις που σχετίζονται με εξωτερικό μπορούν να τακτοποιηθούν ευκολότερα, ενώ σήμερα η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

ΤΑΥΡΟΣ
Μέχρι το μεσημέρι της σημερινής ημέρας παραμένεις εσωστρεφής, μπορείς όμως να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου, ενώ από το απόγευμα και μετά, η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας στο προσκήνιο τα δικά σου προσωπικά θέματα. Επιπλέον, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Τοξότη, στοιχείο που για σένα σημαίνει ότι προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για όσα γίνονται, ενώ ξεκινάς και μια βαθύτερη ενδοσκόπηση.
Αισθηματικά: Στο ξεκίνημα της ημέρας κάνεις μυστικές επαφές, γενικότερα όμως πρόκειται για ημέρα που σε βοηθά να δεις τις καταστάσεις στα προσωπικά σου πιο ρεαλιστικά κι αντικειμενικά, μέσα σε ένα διάστημα σύγχυσης και έντονων διλημμάτων.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Απαιτείται από σένα μια ορθότερη διαχείριση των οικονομικών σου, ωστόσο έχεις δίπλα σου ανθρώπους που ενισχύουν τα εισοδήματά σου. Επίσης, από σήμερα εστιάζεις περισσότερο στις οικονομικές σου οφειλές και προσπαθείς να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση, πρόσεξε όμως τις βιαστικές αποφάσεις που τελικά σου κοστίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου δίνονται μέσα στη σημερινή ημέρα για να προωθήσεις τους στόχους σου, από το απόγευμα όμως και μετά η διάθεσή σου γίνεται πιο εσωστρεφής κι εσύ προτιμάς να περάσεις λίγο χρόνο μόνος/η ή με λίγους δικούς σου ανθρώπους δίπλα σου. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά απέναντί σου, για να τονίσει τη σημασία των άλλων στη ζωή σου.
Αισθηματικά: Η νέα θέση του Ήλιου στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δίνει πρόσφορο έδαφος για τα ερωτικά σου, καθώς εκεί είναι το σημείο που εστιάζεις τις προσπάθειές σου. Γενικότερα όμως μπορείς μέσα από το διάλογο και την διπλωματική προσέγγιση να καταφέρεις πολλά, καθώς είσαι σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο για τα προσωπικά.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Θα πρέπει να είσαι περισσότερο συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ τα οικονομικά σου είναι λιγάκι πιεσμένα, αν και κάνεις φιλότιμες προσπάθειες να τα βάλεις σε σειρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Το ξεκίνημα της ημέρας σε βρίσκει να ασχολείσαι με τις κοινωνικές σου επαφές, αλλά και με τον τρόπο που προβάλλεις την εικόνα σου προς τα έξω, από το απόγευμα όμως και μετά έχεις περισσότερη ελευθερία να ακολουθήσεις τα σχέδια που έχεις καταστρώσει και να θέσεις τους στόχους σου προς υλοποίηση. Ωστόσο, από σήμερα ξεκινά ένα διάστημα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα και να λύσεις υποθέσεις καθημερινότητας.
Αισθηματικά: Αυτή την περίοδο στηρίζεσαι στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, ενώ οι γνωριμίες αυξάνονται χάρη στις παρέες σου, ωστόσο μέχρι το μεσημέρι σήμερα κινείσαι σε συγκεκριμένες νόρμες και αυτό σε πιέζει. Τα έντονο κλίμα όμως στην καθημερινότητα συνεχίζεται.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μπορείς να δείξεις την αξία σου σε προϊστάμενους ή εργοδότες, ενώ γενικότερα υπάρχουν ευκαιρίες καριέρας, ωστόσο από σήμερα εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου ρίχνεις περισσότερο βάρος στην καθημερινότητα της δουλειάς, στις υποχρεώσεις ρουτίνας που έχεις και γενικότερα το εργασιακό σου περιβάλλον γίνεται προτεραιότητα.

ΛΕΩΝ Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις πιο εύκολα τις υποθέσεις σου και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, ενώ από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνει στο προσκήνιο την κοινωνική σου ζωή. Ταυτόχρονα, από σήμερα ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνώντας σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, σε βοηθά περισσότερο να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.
Αισθηματικά: Έχεις καλή διάθεση σήμερα και αυτό μεταδίδεται και στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ενώ αργότερα σήμερα μπορείς να αποδεχτείς προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές, θυμήσου όμως ότι η νέα θέση του Ήλιου φέρνει νέα πνοή και στα αισθηματικά σου, κυρίως για τους γεννημένους τον Ιούλιο.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Καταφέρνεις να προσεγγίσεις εργοδότες ή πρόσωπα κύρους με θετικές προοπτικές να εισακουστούν τα αιτήματά σου, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο αρκετά ελπιδοφόρα, με σημαντικές ευκαιρίες και δυνατότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σε βρίσκει σε μια περίεργη φάση, όπου επιδιώκεις να έχεις εσύ το τιμόνι των καταστάσεων, ενώ από το απόγευμα και μετά η διάθεσή σου ανεβαίνει κι εσύ νιώθεις περισσότερη αισιοδοξία μπροστά στις καταστάσεις, Παράλληλα όμως από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Τοξότη, το οποίο για σένα σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία κι εσύ εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε αυτούς τους τομείς.
Αισθηματικά: Δείχνεις έντονη κτητικότητα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα σήμερα, γενικότερα όμως είσαι σε μια ευχάριστη περίοδο, όπου παρά τα όσα έχεις να διαχειριστείς, παράλληλα έχεις και τις ανάλογες λύσεις ή έστω διεξόδους για αυτά που σε πιέζουν.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ευκαιρίες για έσοδα στα οικονομικά άλλων, φέρνουν ευχάριστα νέα και για το δικό σου πορτοφόλι. Επίσης, από σήμερα νιώθεις την ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια, πράγμα που σημαίνει ότι επιλέγεις πιο σίγουρα μονοπάτια που ελαχιστοποιούν την πιθανότητα ρίσκου.

ΖΥΓΟΣ Η ημέρα σήμερα ξεκινά με τη Σελήνη να παραμένει για λίγο απέναντί σου, που σε καλεί να δεις και την οπτική γωνία των «άλλων» μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ αργότερα, από το απόγευμα και μετά, προσπαθείς να ικανοποιήσεις τα θέλω των γύρω σου, Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας περισσότερες γνωριμίες και εύνοια στην επικοινωνία με τους γύρω σου.
Αισθηματικά: Μέχρι το μεσημέρι το κλίμα παραμένει πιο εσωστρεφές για τις δικές σου υποθέσεις στα προσωπικά, γενικότερα όμως οι συνθήκες δεν είναι τόσο αρνητικές όσο πιστεύεις, έστω κι αν παίζονται έντονα κάποια παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου. Παρόλα αυτά μπορείς από σήμερα να επικοινωνείς πιο εύκολα τις ιδέες σου στους άλλους.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είναι μια περίοδος όπου μπορείς να επενδύσεις στις συνεργασίες που κάνεις, ενώ εισπράττεις κάποια ενίσχυση από τρίτα πρόσωπα ή τακτοποιούνται οφειλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Μέχρι το μεσημέρι σήμερα τακτοποιείς ακόμη υποθέσεις που σχετίζονται με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, αλλά και με εκκρεμότητες ρουτίνας που έμειναν στη μέση το προηγούμενο διάστημα, ενώ από το απόγευμα και μετά, η Σελήνη περνά απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, τονίζοντας τη σημασία των άλλων στη ζωή σου.
Αισθηματικά: Πριν το απόγευμα είναι προτιμότερο να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου όπου αυτό είναι απαραίτητο, ενώ το βραδάκι μπορείς πιο άνετα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Πρόσεξε όμως τις αυταπάτες, διότι διανύεις στα αισθηματικά μια μπερδεμένη περίοδο.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από σήμερα ο Ήλιος εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο και περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, οπότε κι εσύ εστιάζεις περισσότερο εκεί τις ενέργειές σου, αξίζει όμως να θυμάσαι πως για την ώρα είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις, ειδικά όσο ο Άρης παραμένει στο προηγούμενο ζώδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ Μέχρι το μεσημέρι, έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις τις υποθέσεις που έχεις κατά νου, ενώ από το απόγευμα ασχολείσαι με υποχρεώσεις. Το σημαντικότερο όμως νέο της ημέρας είναι πως ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου τα δικά σου προσωπικά ζητήματα γίνονται η προτεραιότητά σου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο όλα όσα προετοίμαζες.
Αισθηματικά: Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται σήμερα στο ξεκίνημα της ημέρας για να διασκεδάσεις, να μοιραστείς όμορφες στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους, αλλά και να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, λάβε υπόψη σου όμως και τα θέλω των άλλων. Άλλωστε, σήμερα ξεκινούν τα γενέθλιά σου!
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σήμερα μπορείς να καταφέρεις πολλά στο εργασιακό σου περιβάλλον και η παραγωγικότητά σου ανταμείβεται, θα πρέπει όμως να είσαι απόλυτα συνεπής με τις υποχρεώσεις σου. Επίσης, κάποιες οφειλές σε προβληματίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η σημερινή ημέρα ξεκινά με την προσοχή σου να παραμένει στραμμένη στο σπίτι και τα ζητήματα των οικογενειακών σου προσώπων. Αργότερα όμως, το απόγευμα, η διάθεσή σου ανεβαίνει και μπορείς πιο εύκολα να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Τοξότη και αυτό για σένα σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο όπου προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου μυστικά, ενώ παράλληλα είσαι πιο εσωστρεφής στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.
Αισθηματικά: Το οικείο περιβάλλον πρωταγωνιστεί στις αποφάσεις σου μέχρι το μεσημέρι, αργότερα όμως σου είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, θα πρέπει όμως να έχεις πιο σαφή όρια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, χωρίς να μπερδεύεσαι σε αδιέξοδες καταστάσεις.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα, παρότι θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή με τον τρόπο που επενδύεις τα χρήματά σου, ενώ είναι προτιμότερο να αποφύγεις παρασκηνιακές εμπλοκές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Το ξεκίνημα της ημέρας είναι αρκετά πιο βοηθητικό για να τρέξεις τις υποθέσεις σου, ενώ από το απόγευμα και μετά, ασχολείσαι με τα ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, ωστόσο θα πρέπει να δείξεις προσοχή, καθώς οι λανθασμένοι χειρισμοί μπορεί να εντείνουν προβληματικές καταστάσεις. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, που σε βοηθά να κατακτήσεις πιο εύκολα τους στόχους που έχεις θέσει.
Αισθηματικά: Η επικοινωνία είναι το δυνατό σου σημείο σε στιγμές που υπάρχουν προστριβές και εντάσεις, αργότερα όμως σήμερα επιζητάς περισσότερη ασφάλεια στις σχέσεις σου. Από σήμερα όμως οι φίλοι είναι πιο κοντά σου και εσύ επενδύεις σε εκείνους.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η μέρα αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις σε μια σειρά κάποιες υποχρεώσεις σου που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, ενώ παράλληλα έρχονται στο δρόμο σου πρόσωπα που στηρίζουν τις προσπάθειές σου.

ΙΧΘΥΣ Μέχρι το μεσημέρι της σημερινής ημέρας, τα πράγματα κυλούν σε γνώριμα πλαίσια, ενώ αργότερα γίνεσαι πιο εξωστρεφής, αλλά και πιο διαλλακτικός/ή με την αντίθετη άποψη, κάτι που σε φέρνει πιο κοντά στους ανθρώπους του περίγυρού σου, οι ουτοπίες όμως είναι πολλές. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που σημαίνει πως εστιάζεις περισσότερο τις προσπάθειές σου στην επίτευξη των φιλοδοξιών που έχεις.
Αισθηματικά: Ακόμη κι αν το πρόγραμμά σου είναι γεμάτο, εσύ ξεκλέβεις λίγο χρόνο για να κάνεις μια μικρή βόλτα, μια διαδρομή με φιλικά πρόσωπα, ενώ προσπαθείς γενικότερα να χτίσεις πιο σταθερές βάσεις στις σχέσεις σου, παρότι το σημερινό πρωινό δείχνεις έντονη κτητικότητα με το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ο τρόπος που σήμερα χειρίζεσαι τα οικονομικά σου χρειάζεται πολύ προσοχή, από την άλλη όμως η καριέρα σου είναι πλέον η πιο σημαντική σου προτεραιότητα κι εσύ προσπαθείς να προβάλλεις προς τα έξω την καλύτερη δυνατή εικόνα.   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template