Στο Ν.Χαλέπι άνεμος θανάτου σπέρνει τους τζιχαντιστές.Στοιβαγμένοι με τα μυαλά χυμένα στα φορτηγά

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Είναι η θανατική τους καταδίκη στο Νότιο Χαλέπι.Οι ορδές των βαρβάρων τζιχαντιστών αρχίζουν πλέον να διασπώνται και
να συρρικνώνονται .
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συριακός στρατός συνεχίζει την προέλαση του στο Νότιο Χαλέπι.Απελευθέρωσε την ύπαιθρο κοντά στο Zerbeh.Ήδη τα χωριά Khan Touman και Khalidiyah είναι υπό τον ολοκληρωτικό έλεγχο του στρατού . Ο συριακός στρατός και οι σύμμαχοί του κατέλαβαν και το Tel Dadin ενώ απέκοψαν τον αυτοκινητόδρομο M5 Xαλεπίου Δαμασκού στο Νότιο Χαλέπι. Αφού διασφάλισε το Khalidiyah που βρίσκεται στο ΒΔ άκρο του Khan Touman ο στρατός απέκοψε τον αυτοκινητόδρομο αυτό που οδηγεί στο προπύργιο των τρομοκρατών στο Khan Al-Assal.Αποτέλεσμα είναι τμήματα των τρομοκρατών ννα εγκλωβιστούν. Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο στρατός ελέγχει πλέον τα τρία τέταρτα του Νότου Χαλεπίου.
Νωρίτερα το Fars μετέδιδε ότι ο συριακός στρατός και οι μαχητές της λιβανέζικης αντίστασης της Hezbollah με την υποστήριξη μαχητικών αεροσκαφών της ρωσικής και συριακής πολεμικής αεροπορίας ήταν στα πρόθυρα να απελευθερώσουν εντελώς την περιοχή της Deir Hafer στην επαρχία του Χαλεπίου.Οι στρατιωτικές πηγές που επικαλέιται το ίδιο πρακτορείο αναφέρουν ότι το Deir Hafer στην ανατολική επαρχία του Χαλεπίου θα είναι σύντομα απόλυτα ασφαλές. Ο συριακός στρατός προελαύνει προς τις θέσεις των τρομοκρατών στη Deir Hafer.
ελληνορθόδοξος που σκότωσαν σήμερα οι ισλαμιστές
ελληνορθόδοξος σκοτώθηκε από ισλαμιστές σήμερα

Μεταγενέστερες αναφορές υποστηρίζουν ότι σε κάποια μέρη του ανατολικού τμήαμτος της επαρχίας Χαλεπίου στις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις κατά των τρομοκρατών επιδίδονται και κουρδικά σώματα του (YPG),με την κάλυψη της ρωσικής αεροπορίας.Ισχυροί βομβαρδισμοί από αεροπορικές επιδτρομές των ρωσικών αεροσκαφών και στην πόλη Sadr Tishreen που στόχευσαν θέσεις και κέντρα των τρομοκρατών.

Σφοδρή επίθεση δέχεται με πυραύλους GRAD και ρουκέτες η ελληνιστική πόλη Σελευκόβουλος al Sukalabiyah στη Χάμα.Ήδη υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για 20 και πλέον τραυματίες πολίτες και για 3 νεκρούς.Τελευταίες πληροφορίες μιλούν για 4 νεκρούς.Ένα παιδί είναι σε κώμα.Υπάρχουν πολλοί τραυματίες.
Σοκαριστικές φώτο απο τους σατανάδες του Ισλαμικού κράτους να κείτονται νεκροί στοιβαγμένοι με τα κεφάλια των περισσοτέρων διάτρητα απο τις σφαίρες....      πηγή






Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template