Νeverland: Πότε θα πουληθεί το ράντσο του Michael Jackson;

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Πριν από έναν περίπου χρόνο, τον Μάιο του 2015, το Neverland, πρώην ράντσο του βασιλιά της ποπ, Michael
Jackson, τέθηκε προς πώληση. Το 1170 τετραγωνικών μέτρων σπίτι "κυριαρχεί" επί 2.698 στρεμμάτων στην κοιλάδα Santa Ynez, βορειοανατολικά του Los Angeles. Το... παλάτι του βασιλιά έχει έξι υπνοδωμάτια, καταρράκτη με λίμνη τεσσάρων στρεμμάτων, εξωτερικό barbecue, ένα σπιτάκι δίπλα σε πισίνα, τρία σπίτια καλεσμένων, γήπεδο τένις και ένα τεράστιο κινηματογράφο με θεατρική σκηνή.



Η τιμή του όταν είχε τεθεί προς πώληση; 100 εκατομμύρια δολάρια. Η τιμή του σήμερα; Ακριβώς η ίδια.



Δεν πρόκειται για λάθος. Τα σπίτια αυτού του μεγέθους και αυτής της αξίας δεν αλλάζουν την τιμή τους αφού απλά δεν πωλούνται γρήγορα. Το κλειδί για την πώληση ενός τέτοιου ακινήτου είναι η υπομονή.

Η πτώση των τιμών του πετρελαίου, οι ταραχώδεις αγορές, τα αδύναμα νομίσματα, όλα έχουν συμβάλλει και στην επιβράδυνση της αγοράς ακινήτων υπερπολυτελείας. Οι διεθνείς αγοραστές, πάντως ακόμη συνεχίζουν και αγοράζουν, αφού πρόκειται για δισεκατομμυριούχους οι οποίοι πολλές φορές "παρκάρουν" τα χρήματά τους σε ασφαλείς επενδύσεις ακινήτων, κάτι που αποτελεί λιγότερο επισφαλή επιλογή από τις χρηματαγορές. Πάντως, το πρόβλημα με αυτό το ράντσο είναι τριπλό, και αποτελεί το κυριότερο στην αγορά ακινήτων, όπως λένε και όλοι οι μεσίτες: "Location, Location, Location"



To ράντσο, το οποίο αγοράστηκε από τον οικονομικά ασθενή Jackson το 2008 για 23,5 εκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται στην πόλη Los Olivos, των 1.100 κατοίκων, 130 μίλια νοτιοανατολικά από το Los Angeles. Είναι κατανοητό, λοιπόν, πως δεν πρόκειται και για την πιο high-end περιοχή, αφού οι κλασσικές υπερ-λουξ κατοικίες βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα, στο Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο και Μαϊάμι.

Πάντως εκτός του ράντσου υπάρχουν και άλλες "επιλογές", όπως ακίνητο με 12 υπνοδωμάτια, 13 μπάνια, μέσα στo Montecito, 2.800 τετραγωνικών, με θέα τη θάλασσα, για 125 εκατ. δολάρια.

 Άλλο ένα ήταν και η θρυλική έπαυλη του Playboy, με τιμή 200 εκατομμύρια δολάρια και τον Hugh Hefner, κυριολεκτικά, συγκάτοικο. πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template