ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία ,αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ....
ΚΡΙΟΣ Η σημερινή ημέρα στρέφει το βλέμμα σου στις υποχρεώσεις τις καθημερινότητας, και μπορείς να διευθετήσεις ζητήματα πρακτικής φύσης αρκετά αποδοτικά. Ωστόσο, από σήμερα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Άρη, σε μια θέση φιλική για σένα, βοηθώντας σε να ολοκληρώσεις διαδικασίες που δεν είχαν προχωρήσει παλιότερα, ειδικά σε θέματα σπουδών, νομικών ή διαδικαστικών υποθέσεων, επαφών με το εξωτερικό. Από την άλλη πλευρά του νομίσματος όμως, κάθε νέο ξεκίνημα στους τομείς που μόλις προαναφέρθηκαν θα σου απορροφήσει ενέργεια, χωρίς τελικά να παραχθεί κάτι ουσιαστικό.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλείσαι να προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα βοήθεια, όχι τόσο σε συναισθηματικά θέματα, όσο σε απλά καθημερινά πράγματα, στα οποία εκείνοι δυσκολεύονται, ωστόσο είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες και να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το τοπίο στο εργασιακό σου περιβάλλον είναι αρκετά θολό και δυσκολεύεσαι σήμερα να συνεννοηθείς με υφιστάμενους αλλά και συναδέλφους. Ωστόσο η ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για οικονομικά ζητήματα δοθέντος ότι θα κάνεις ορθή διαχείριση.

ΤΑΥΡΟΣ Είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός σήμερα, αλλά οι στόχοι σου πρέπει να εξεταστούν αντικειμενικά για το κατά πόσο έχουν ρεαλιστική βάση. Παράλληλα όμως, μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου με άνεση σήμερα, αρκεί να φανείς ευέλικτος μπροστά σε εμπόδια που τυχόν συναντήσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα δίνει πολλές ευκαιρίες σε συναισθηματικό επίπεδο, ωστόσο υπάρχουν πολλές παγίδες που πρέπει να αποφύγεις, κυρίως επειδή παρασύρεσαι από ανεδαφικές επιδιώξεις. Επίσης, από σήμερα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Τοξότη, που μαρτυρά μια ανάγκη για ουσιαστικότερα πράγματα στις βαθύτερες ανάγκες σου, ακόμη και σε σεξουαλικό επίπεδο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η αναδρομή του Άρη αγγίζει τις οφειλές σου άμεσα και μαρτυρά πως ήρθε η ώρα να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος, διότι διαφορετικά δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου, ενώ μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία του, είναι προτιμότερο να αποφύγεις νέες εμπλοκές με δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες ή επιχορηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ Το βλέμμα σου σήμερα τραβούν οικογενειακές υποθέσεις και τα συγγενικά σου πρόσωπα, όμως δεν ξέρεις απόλυτα προς τα πού να βαδίσεις αφού κάθε επιλογή φέρει και ένα τίμημα. Το πιο σημαντικό νέο της ημέρας όμως είναι πως ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Άρη απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και σε καλεί να αλλάξεις τον τρόπο που λειτουργείς, αν θες να υπάρχει ισορροπία.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρίσκεις την συναισθηματική ασφάλεια που έχεις ανάγκη στα δικά σου πρόσωπα, μακριά από τις εφήμερες ή τις επιφανειακές σχέσεις. Εντούτοις, η αναδρομή του Άρη αγγίζει άμεσα τον τομέα των αισθηματικών, φέρνοντας στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν που ο κύκλος δεν έκλεισε οριστικά, αλλά παράλληλα δείχνει πως οι νέες γνωριμίες έχουν ημερομηνία λήξης.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι σε μια περίοδο που τρέχεις για τα δημιουργικά σου σχέδια πυρετωδώς, ωστόσο υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί εντελώς και αυτό αποτελεί τροχοπέδη στις επιδιώξεις σου. Επίσης, φρόντισε να μην ξεκινήσεις νέες διενέξεις ή δικαστικές υποθέσεις όσο διαρκεί η αναδρομή αυτή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να κάνεις επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις, προσπάθησε όμως να είσαι τυπικός και να μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις. Επίσης, από σήμερα ο Άρης αναδρομεί στον τομέα που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, φέρνοντας στο προσκήνιο πρακτικές υποχρεώσεις που δεν είχες τακτοποιήσει μέχρι τώρα. Παράλληλα, ένα θέμα υγείας έρχεται πάλι στην επιφάνεια.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ με τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα που είναι τονισμένα σήμερα, μπορείς να πείσεις και τους πιο δύσπιστους, έχοντας ταυτόχρονα φίλους στο πλευρό σου. Κράτα όμως αποθέματα ενέργειας γιατί από σήμερα κουράζεσαι ευκολότερα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το κλίμα ανασφάλειας σε εμποδίζει να ανοίξεις τα φτερά σου πλήρως και προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες, ενώ κάθε νέο εγχείρημα στα επαγγελματικά δεν έχει αρκετά στέρεο έδαφος για να ευοδωθεί.

ΛΕΩΝ
Μολονότι η σημερινή ημέρα είναι αρκετά καλή για να διευθετήσεις υποθέσεις πρακτικής φύσεως, εντούτοις δεν μοιράζονται όλοι την δική σου οπτική γωνία και αυτό μοιάζει να σε ενοχλεί. Ταυτόχρονα, από σήμερα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Τοξότη, στρέφοντας το βλέμμα σου σε δημιουργικά σχέδια που δεν ολοκλήρωσες στο παρελθόν, δεν είναι όμως καλός οιωνός για κάθε νέο σου εγχείρημα που ξεκινά από το μηδέν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα οι προτεραιότητές σου είναι άλλες σε σχέση με τα προσωπικά, αφήνοντας έτσι τα ζητήματα καρδιάς σε δεύτερη μοίρα. Παρόλα αυτά από σήμερα έχεις επιστροφές αγαπημένων ή… μετανιωμένων προσώπων στη δική σου καθημερινότητα, αν είσαι γονιός όμως, θα πρέπει να φροντίσεις ακόμη περισσότερο τις ανάγκες του παιδιού σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα ζητήματα που σχετίζονται με το πορτοφόλι σε απασχολούν έντονα σήμερα, αλλά μέσα από την καριέρα σου, μπορείς να αυξήσεις ικανοποιητικά το περιεχόμενό του, βελτιώνοντας παράλληλα τις σχέσεις σου με προϊστάμενους. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις όμως είναι το θολό τοπίο στις οφειλές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η Σελήνη σήμερα παραμένει στο δικό σου ζώδιο κρατώντας τα δικά σου θέλω στο προσκήνιο, ωστόσο υπάρχουν κάποια «πρέπει» που δεν σε αφήνουν να δράσεις απόλυτα ελεύθερα όπως θα ήθελες, αλλά καλείσαι να κινηθείς σε συγκεκριμένες οδούς. Από σήμερα ο Άρης αναδρομεί στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, φέρνοντας αρκετή αναστάτωση, και ωθώντας σε σε αναπαλαιώσεις κι επισκευές στην ακίνητη περιουσία, δεν ευνοεί όμως ξεκινήματα αυτή την περίοδο.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δες με απλότητα και ειλικρίνεια τις καταστάσεις και προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Άλλωστε, από σήμερα επανέρχονται καταστάσεις στην οικογένεια που θεωρούσες λυμένες ή δεδομένες ως τώρα, ενώ κάποιες παλιές διενέξεις με οικεία πρόσωπα έρχονται πάλι στο προσκήνιο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο επαγγελματικό κομμάτι υπάρχει μια πίεση από τους ανωτέρους σου και αυτό δεν συνάδει με το δικό σου πρόγραμμα, ωστόσο καλείσαι να ακολουθήσεις. Παράλληλα, τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή καθώς τα έξοδα τρέχουν.

ΖΥΓΟΣ Η διάθεσή σου σήμερα είναι πιο εσωστρεφής και προτιμάς να αποφύγεις την πολυκοσμία, ωστόσο συναντάς κάποια εμπόδια σε διαδικαστικά θέματα και σου είναι δύσκολο να οργανώσεις τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε ένα πραγματοποιήσιμο πρόγραμμα. Από σήμερα όμως επανεξετάζεις τον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σε φιλική θέση. Παράλληλα, είναι απαγορευτική περίοδος για αγορά νέου μεταφορικού μέσου ή νέας συσκευής επικοινωνίας.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει θα προτιμούσες να ξεκουραστείς από το να αναλωθείς σε κοινωνικές επαφές, καθώς υπάρχει έντονα η τάση εξάντλησης. Ταυτόχρονα, έρχονται από σήμερα ξανά στην επιφάνεια κάποιες συγκρούσεις που σχετίζονται με συγγενείς ή γείτονες, με την αναδρομή αυτή.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέσα στον ορίζοντα της ημέρας είναι πολύ πιθανό να εισπράξεις κάποιου είδους ενίσχυση ή βοήθεια στα οικονομικά, από κάποια πηγή ξένη προς τα δικά σου εισοδήματα, ενώ ταυτόχρονα στο εργασιακό περιβάλλον η σύγχυση κυριαρχεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η Σελήνη σήμερα παραμένει σε μια φιλικότερη θέση προς το δικό σου ζώδιο, δημιουργώντας έτσι πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ενώ οι συλλογικές προσπάθειες ευνοούνται αρκετά. Επίσης, από σήμερα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Τοξότη, που για σένα μεταφράζεται σαν μια επανεξέταση των αξιών σου, αλλά και της αξίας που δίνεις σε πρόσωπα και καταστάσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι και η συμμετοχή σου σε παρέες σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο πρόσωπο που κεντρίζει το ενδιαφέρον σου, ενώ αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του Οκτώβρη πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες ανάκαμψης στα προσωπικά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η αναδρομή αυτή αγγίζει άμεσα το πορτοφόλι σου και είναι μια εξαιρετική περίοδος για να πάρεις χρήματα που σου οφείλονται, είναι όμως απαγορευτική για να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα, αν θέλεις να είναι συνεπείς όλες οι πλευρές.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η Σελήνη παραμένει σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, κρατώντας έτσι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σου την κοινωνική σου ζωή αλλά και τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιό σου, φέρνοντας για το επόμενο διάστημα το αίσθημα της «παύσης», είτε ως ανάπαυλα για να ανασυγκροτηθείς, είτε για να επιστρέψεις σε μια προηγούμενη κατάσταση.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να κάνεις πολλά σήμερα και να κινήσεις τις υποθέσεις στα ερωτικά σου, ωστόσο υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες που δεν σε αφήνουν να εκφραστείς πλήρως. Η ανάδρομη παρουσία του Άρη όμως σε βοηθά από σήμερα να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να ολοκληρώσεις πράγματα που χρειάστηκαν προσπάθεια στο παρελθόν, αλλά έμειναν στη μέση, όσο κι αν είναι μπερδεμένο το κλίμα στα προσωπικά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Βλέπεις τις υποχρεώσεις τις καθημερινότητας ως προκλήσεις και όχι ως αγγαρεία, στοιχείο που μπορεί να ενισχύσει το πορτοφόλι, ενώ ταυτόχρονα η καριέρα είναι η πρώτη σου προτεραιότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η σημερινή ημέρα σου παρέχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις σχέδια καθώς η Σελήνη ευνοϊκά τοποθετημένη, φέρνει άνεση και στρωμένους οδούς για να βαδίσεις. Παρόλα αυτά από σήμερα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Άρη στο προηγούμενο ζώδιο, φέρνοντας ξανά στην επιφάνεια διενέξεις του παρελθόντος προκειμένου να λυθούν οριστικά.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βλέπεις σημαντικές αλλαγές που έρχονται και παρόλη την κούραση είσαι αρκετά αισιόδοξος σήμερα. Επίσης, η ανάδρομη πορεία του Άρη μπορεί να σε βοηθήσει στην ψυχική «κάθαρση» που έχεις ανάγκη, θα κληθείς όμως να αποδεσμευτείς από συναισθηματικά δεκανίκια και να κατανοήσεις γιατί κάποιες καταστάσεις δεν προχωρούν πια.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Άδραξε τις ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις διαδικαστικά θέματα, προσέχοντας όμως να είσαι ξεκάθαρος στην επικοινωνία σου, αλλά να τηρήσεις παράλληλα τις προθεσμίες που σου έχουν δοθεί για να είσαι εντός πλαισίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η σημερινή ημέρα σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός με το περιβάλλον σου σήμερα, καθώς υπάρχει η τάση για μυστικοπάθεια και δεύτερες σκέψεις. Επιπλέον συναντάς ξανά από σήμερα στόχους που δεν ολοκλήρωσες στο παρελθόν, όπως μαρτυρά και η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Τοξότη, που ξεκινά σήμερα. Αν όμως πρόκειται να συμμετάσχεις στο επόμενο διάστημα κάποια ομαδική προσπάθεια που ξεκινά τώρα, το αποτέλεσμα δεν θα προχωρήσει τελικά όπως θα ήθελες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έλα πιο κοντά στους οικείους σου, ενώ θα πρέπει να καλλιεργήσεις περισσότερο την εμπιστοσύνη ανάμεσα σε σένα και στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Άλλωστε, στα καλά νέα του ανάδρομου Άρη είναι και η επιστροφή κάποιων φιλικών προσώπων στην καθημερινότητά σου, με τα οποία είχες απομακρυνθεί.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οφειλές αλλά και οι οικονομικές σου υποχρεώσεις είναι το πρώτο σου μέλημα σήμερα, ενώ παράλληλα οικονομικά τρίτων που αφορούν και το δικό σου πορτοφόλι, σε απασχολούν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρεις κάποια σημαντική βοήθεια, πρόσεξε όμως το κάθε σου βήμα.

ΙΧΘΥΣ Η Σελήνη σήμερα παραμένει απέναντί σου, φέρνοντας έτσι τους άλλους και τα θέλω τους στο τιμόνι των εξελίξεων. Ωστόσο από σήμερα ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας περισσότερη κούραση λόγω μειωμένης ενεργητικότητας, ενώ πολλές διαφορές ή διενέξεις που είχες αφήσει πίσω σου, με κάποιο τρόπο μοιάζουν να επιστρέφουν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η επικοινωνία είναι εκείνη που μπορεί να γεφυρώσει τα χάσματα που υπάρχουν, σε μια περίοδο όπου είσαι αρκετά εσωστρεφής. Μπορείς να δεχτείς κόσμο στο σπίτι, να κάνεις συζητήσεις και επαφές, αλλά κυρίως, να ακούσεις με προσοχή όσα έχει να σου πει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν είχες προσπεράσει μια ευκαιρία παλαιότερα στον τομέα της καριέρας σου, ενδεχομένως να έχεις μια δεύτερη ευκαιρία, ωστόσο με την αναδρομή του Άρη, κάθε νέο ξεκίνημα από το μηδέν στα επαγγελματικά σου, δεν έχει αρκετές θετικές προοπτικές για να ολοκληρωθεί.


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template