Ο 21χρονος που βγάζει $1.000 την ημέρα απλά οδηγώντας αυτοκίνητα

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Ο ιδρυτής του Vehicle Virgins, ενός δημοφιλούς καναλιού στο YouTube για λάτρεις του αυτοκινήτου, αποκαλύπτει το
μυστικό της επιτυχίας του για τα βίντεο που δημιουργεί και γίνονται viral.
O Nirenstein είναι ένας φοιτητής μηχανολογίας στο Πανεπιστήμιο του Michigan, με ένα ασυνήθιστο χόμπι: Όταν δεν μελετά για τις εξετάσεις, ο 21χρονος ξοδεύει το χρόνο του, οδηγώντας εξωφρενικά αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, κάνοντας έπειτα, κριτική. Χρησιμοποιώντας πολλαπλές κάμερες, συμπεριλαμβανομένης μιας GoPro, δείχνει τον εαυτό του και πλάνα από την οδήγηση για να τα καταχωρήσει στη συνέχεια στο κανάλι του Vehicle Virgins στο YouTube, το οποίο έχει κερδίσει περισσότερους από 200.000 οπαδούς και εκατομμύρια προβολές μόνο τον τελευταίο χρόνο. 

Έτσι, ο Nirenstein έχει αρκετά έσοδα για να μπορέσει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο των ονείρων και μια ελαφρώς μεταχειρισμένη, φωτεινή κίτρινη Lamborghini Gallardo και να μισθώνει μια 2016 Mercedes-Benz S-Class.



Η συλλογή αυτοκινήτων είναι συνήθως ένα ακριβό χόμπι, αλλά στην περίπτωση του Nirenstein, είναι πιο εύκολη υπόθεση. Στις 20 Μαρτίου, το Vehicle Virgins έφτασε ένα ρεκόρ, όταν απέφερε κέρδη 996,25 δολάρια σε μόλις μία ημέρα.



Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του;

Κατά κάποιο τρόπο, αποδεικνύεται ότι αποδίδει κυρίως αυτό που δεν κάνει. Ο Nirenstein δεν συνηθίζει όπως οι περισσότεροι φοιτητές να πηγαίνει σε πάρτι, να παίζει βιντεοπαιχνίδια ή απλά να περιφέρεται. Έτσι λοιπόν έχει άφθονο χρόνο για να δημιουργεί και να επεξεργάζεται πάρα πολλά βίντεο. Τα θέματα των βίντεο είναι συνήθως αυτοκίνητα που δανείζεται από τοπικούς αντιπροσώπους ή ιδιώτες, αλλά όλο και περισσότεροι κατασκευαστές, όπως η Hyundai και η Toyota, έχουν αρχίσει την αποστολή των τελευταίων αυτοκινήτων τους για να τα «δοκιμάζει» για μια εβδομάδα.

«Η Jaguar δεν μου επιτρέπει να δανειστώ τίποτα μέχρι να γίνω 25», εξηγεί, «γι 'αυτό θα δανείζομαι μια Jag μόνο από τον ιδιοκτήτη της, αν θέλω να οδηγήσω μια», δηλώνει ο ίδιος. Κάποιοι φανατικοί οπαδοί του μάλιστα, του δανείζουν απευθείας τα αυτοκίνητα τους. Τρεις ιδιοκτήτες Nissan GT-R εμφανίστηκαν σε ένα τοπικό διάδρομο αεροδρομίου, μια Κυριακή για να τον αφήσουν να κάνει ό,τι ήθελε. (Ένα πρόσφατο βίντεο του έγινε viral, όταν έκανε γύρισμα φτιάχνοντας ντόνατς σε ένα πάρκινγκ κατά τη διάρκεια μιας χιονοθύελλας)!



Το κλειδί, λέει ο Nirenstein, είναι να ανακαλύπτεις τι κάνει ένα βίντεο viral.

«Τα βίντεο μου χωρίζονται σε βίντεο αγάπης και βίντεο μίσους. Είναι τι μου αρέσει και τι μισώ σε ένα αυτοκίνητο, όταν το οδηγώ για πρώτη φορά, χωρίς προκαταλήψεις», λέει. «Είναι η πρώτη γνώμη. Στη συνέχεια, κάνω μια κριτική, που είναι πιο κινηματογραφική. Ξοδεύω πολύ περισσότερο χρόνο σε αυτό, παίρνω ωραία πλάνα και κάνω πολλή έρευνα για το αυτοκίνητο», καταλήγει ο ίδιος.   πηγή

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template