ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία ,αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...
ΚΡΙΟΣ Η σημερινή ημέρα στρέφει το βλέμμα σου στους στόχους που έχεις θέσει, η οποία φέρνει στο δρόμο σου και τους κατάλληλους ανθρώπους από τον κύκλο σου που λειτουργούν σαν συνεργάτες, ενώ παράλληλα από σήμερα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή, στον τομέα των οικονομικών σου που παρότι δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα, φέρνει επιστροφές χρημάτων που περίμενες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχουν κάποιες ασάφειες στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου σήμερα και αυτό δίνει πρόσφορο έδαφος σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, παρότι καταφέρνεις πολλές φορές να ξεγλιστρήσεις. Επίσης, τα συναισθηματικά σου χαρακτηρίζονται από εντάσεις, παρά τις ευκαιρίες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα, είναι προτιμότερο να συγκρατηθείς περισσότερο σε όσα λες σε πρόσωπα κύρους, ενώ ωφελείσαι περισσότερο όταν δεν κοινολογείς τα σχέδιά σου. Επιπρόσθετα, θυμήσου ότι είσαι επιρρεπής σε καβγάδες με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, τα οικονομικά όμως έχουν δυνατότητες.

ΤΑΥΡΟΣ Η μέρα σήμερα δείχνει πως η κοινωνική σου ζωή είναι αρκετά έντονη, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσεις σημαντικές γνωριμίες που έχεις, ώστε να βρεις διέξοδο σε θέματα τις καθημερινότητας που σε απασχολούν. Από σήμερα όμως υπάρχουν δυσκολίες στην προσπάθειά σου να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τους οικείους σου και παράλληλα ξεκινούν αναθεωρήσεις για αποφάσεις που πήρες στο παρελθόν, αλλά και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου αφού ο Ερμής από το ζώδιό σου ξεκινά την ανάδρομη πορεία του.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι είναι εκείνοι που σήμερα μπορούν να σε βοηθήσουν να βγεις από τη δύσκολη θέση, νιώθεις όμως ότι είσαι σε μια φάση που οι προτεραιότητές σου έχουν αλλάξει, μη διστάσεις όμως να γεφυρώσεις τις αποστάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σχέδια που κάνεις σήμερα μοιάζουν να στερούνται ρεαλιστικής βάσης, καθώς οι μεταβλητές που χρησιμοποιείς δεν έχουν επαφή με την οικονομική κατάσταση, ενώ θα πρέπει να δείξεις περισσότερη σύνεση στη διαχείριση των οικονομικών.

ΔΙΔΥΜΟΙ Παρά την αισιόδοξη στάση που βλέπεις τα πράγματα τη σημερινή ημέρα, από σήμερα ο Ερμής, δικός σου κυβερνήτης αναδρομεί καιεγκαινιάζεται μια περίοδος όπου θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός καθώς υπάρχει έντονα ο σχολιασμός σε βάρος σου, ενώ εσύ συναντάς εμπόδια στις επαφές σου και παρανοήσεις στην επικοινωνία σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σιγουρεύσου ότι η άλλη πλευρά πήρε το μήνυμα που ήθελες να στείλεις, παράλληλα, θα πρέπει να φανείς πιο διαλλακτικός και να αφουγκραστείς όσα έχουν να σου πουν δίχως παρωπίδες. Επίσης, είναι πιθανό να νιώθεις ότι η φωνή σου δεν εισακούγεται, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Απρόσμενα γεγονότα που σχετίζονται με τα οικονομικά σε καλούν να είσαι πιο προσεκτικός στον τρόπο που χειρίζεσαι τις οφειλές σου, ενώ θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο με τις επαφές σου με πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Από σήμερα ξεκινά μια περίοδος όπου ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του σε ένα φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας αρκετές αναθεωρήσεις σε σχέδια, ενώ πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος που είχες καιρό να δεις, θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους στο προσεχές διάστημα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να περιτριγυρίζεσαι σήμερα από πολύ δικούς σου ανθρώπους, ενώ ενδεχομένως να επιδιώκεις την απομόνωση, σαν μια ευκαιρία να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου, γενικότερα όμως, από σήμερα εξετάζεις πάλι κάποιες αποφάσεις που πήρες, ενώ κάνεις υπαναχωρήσεις σε κάποιους στόχους που είχες θέσει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Έχεις δώσει προσοχή στις οφειλές και τις οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ ένα πιθανό σενάριο για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σου είναι η ενίσχυση στα οικονομικά από τρίτους. Εντούτοις, είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις απερίσκεπτες κινήσεις.

ΛΕΩΝ
Σήμερα νιώθεις πως μπορείς να στηριχτείς και σε κάποιον άλλον πέρα από τις δικές σου δυνάμεις. Παράλληλα, κάνεις σημαντικές επαφές, ενώ με την βοήθεια τρίτων ξεφεύγεις από δυσκολίες που σε είχαν ταλαιπωρήσει, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να συνεχίσεις αμείωτες τις προσπάθειές σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι διαπροσωπικές σχέσεις γενικότερα, αλλά κυρίως οι ερωτικές είναι πρώτο σου μέλημα σήμερα, όμως θέλεις να βάλεις σε τάξη τον εσωτερικό σου κόσμο, τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου.Επίσης, η κτητικότητα και η ελεγκτικότητα είναι έντονη με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ κρατάς μια πιο δηκτική στάση στα προσωπικά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εγκαινιάζεται από σήμερα ένα διάστημα όπου ο Ερμής γυρνώντας ανάδρομος στον τομέα της καριέρας σου, φέρνοντας έτσι πολλές αναθεωρήσεις σχετικά με πρόσωπα στη δουλειά, αλλά και ασυνεννοησία με ανωτέρους, καθυστερήσεις και παρανοήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Μια πιο βοηθητική ημέρα για να τακτοποιήσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως η σημερινή. Ταυτόχρονα, ο Ερμής ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του, φέρνοντας πολλές αναθεωρήσεις για αποφάσεις που πήρες, ενώ μπορείς με επιτυχία να συνεχίσεις κάποιες υποθέσεις που έμειναν στη μέση κατά το παρελθόν ή να επαναφέρεις στο προσκήνιο ζητήματα του τότε που για διάφορους λόγους δεν ευδοκίμησαν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλείσαι να προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα βοήθεια, όχι τόσο σε συναισθηματικά θέματα, όσο σε απλά καθημερινά πράγματα, και νιώθεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δίνεις βάρος στα αισθηματικά σου, βεβαιώσου όμως ότι δεν θα προβείς σε κάποια ενέργεια που θέτει σε κίνδυνο την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα μπορείς να δείξεις έντονη παραγωγικότητα στη δουλειά, πιέζεσαι αρκετά όμως από πρόσωπα κύρους που νιώθεις ότι βάζουν εμπόδια στο δρόμο σου, μέσα από τη διπλωματία όμως βρίσκεις λύσεις.

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για σένα ώστε να βρεις λύσεις σε όσα σε απασχολούν ακόμη κι αν υπάρχουν πολλές απαιτητικές καταστάσεις που καλείσαι να φέρεις εις πέρας, ενώ παράλληλα βγαίνει στην επιφάνεια ο πιο δημιουργικός εαυτός σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να έχεις πολύ σημαντική υποστήριξη από αγαπημένα σου πρόσωπα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλείσαι να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς που σε απομακρύνουν από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, παρόλα αυτά πλέον μπορείς να επενδύσεις περισσότερο στην επικοινωνία με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα ο Ερμής αναδρομεί σε έναν τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με οικονομικά τρίτων, έτσι λοιπόν ενώ είναι απαγορευτική περίοδος για να δανείσεις ή να δανειστείς όσο διαρκεί η ανάδρομη κίνησή του, μπορείς όμως να εισπράξεις χρήματα που σου οφείλονταν στο παρελθόν. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις σε δάνεια, τράπεζες, κάρτες ή επιχορηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα η οικογένεια έχει πολλά να σου δώσει και βρίσκεις υποστήριξη στα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος, περισσότερο ηθική παρά υλική. Μπορείς παράλληλα να τακτοποιήσεις υποθέσεις του σπιτιού ευκολότερα, ενώ αν σε είχαν απασχολήσει ζητήματα ακίνητης περιουσίας, σήμερα βρίσκονται διέξοδοι κυρίως χάρη στις ενέργειες τρίτων.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον τομέα που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ενώ από τη μια φέρνει εμπόδια στις νέες γνωριμίες, φέρνει ξανά στο δρόμο σου πρόσωπα από το συναισθηματικό σου παρελθόν, ειδικά αν υπάρχουν υποθέσεις που έμειναν στη μέση. Γενικότερα όμως, το κλίμα της ημέρας δείχνει πως τα πρέπει επισκιάζουν τα θέλω.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτίμησε να αποφύγεις σήμερα να κάνεις περιττές σπατάλες, αν τα οικονομικά σου δεν έχουν τακτοποιηθεί, σε επίπεδο οφειλών, μιας και αυτή η περίοδος που βρίσκεται μπροστά σου, μοιάζει πιο πιεσμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πρόκειται για μια μέρα επαφών, συναντήσεων, συμφωνιών και γενικότερα επικοινωνίας, ενώ από σήμερα ξεκινά μια περίοδος όπου ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις υποθέσεις της καθημερινότητας, φέρνοντας πολλές καθυστερήσεις, παρανοήσεις αλλά και εμπόδια σε ζητήματα που ενώ δεν είναι υψίστης σημασίας, σε εξαντλούν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αποδέξου προσκλήσεις από φίλους και παρέες, ενώ άφησε να βγει στην επιφάνεια ο πιο επικοινωνιακός και ευέλικτος εαυτός σου. Παρότι δεν είναι λίγες οι φορές που υπάρχουν διενέξεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, μπορείς σήμερα να γεφυρώσεις χάσματα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάποια απρόσμενα έξοδα αυτή την περίοδο μπορεί να προκύψουν κι εσύ κάνεις τα ανάλογα βήματα για να βρεις λύσεις, σε γενικές γραμμές όμως είσαι σε μια περίοδο που σε προστατεύει από τα δύσκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα κάνεις σημαντικές μεταβολές σε στόχους που νιώθεις πως δεν συμβαδίζουν με τα δεδομένα που ισχύουν πλέον, γενικότερα λοιπόν πρόκειται για καλή ημέρα ώστε να κάνεις σταθερά βήματα, αλλά και για να κερδίσεις κάποιου είδους ανταπόδοση ή ανταμοιβή για τις υπηρεσίες που έχεις προσφέρει, περισσότερο σε υλικό επίπεδο, παρά ως ηθική ανταμοιβή.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έρχεσαι πιο κοντά σήμερα στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, δεν έχεις όμως την παραμικρή όρεξη να ασχοληθείς με κουραστικές υποθέσεις και προτιμάς να βρεις χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου για να ξεκουραστείς. Άλλωστε από σήμερα ο Ερμής, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, μαρτυρώντας όμως πως επιστρέφουν από το ερωτικό σου παρελθόν κάποια πρόσωπα που έχουν μαζί σου ανοιχτούς λογαριασμούς.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα στη δουλειά είναι προτιμότερο να είσαι συνεπής με όσα έχεις αναλάβει να κάνεις, ώστε να μην περιπλέκονται τα πράγματα στο εργασιακό σου περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η σημερινή ημέρα σε εφοδιάζει με ό,τι χρειάζεσαι για να απεμπλακείς από τα εμπόδια, ενώ η τύχη σου χαμογελάει και παρότι είναι μια βοηθητική περίοδος για σένα, από σήμερα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε ένα ζώδιο κόντρα προς το δικό σου, δυσχεραίνοντας έτσι την επικοινωνία σου με τους ανθρώπους του οικείου περιβάλλοντος, φέρνοντας παράλληλα σημαντικές αναθεωρήσεις αλλά και καθυστερήσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δείχνεις αρκετή κτητικότητα απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και έχεις πολλές προσδοκίες σήμερα, γενικότερα όμως υπάρχουν συνθήκες που δεν αφήνουν τα προσωπικά σου να εξελιχθούν άμεσα και είναι πιθανό να ακούσεις παράπονα από αγαπημένα πρόσωπα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι προτιμότερο να μη δώσεις με τη στάση σου λαβές για δυσμενή σχόλια, ενώ μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας, θα πρέπει να έχεις εγκράτεια με τη διαχείριση των οικονομικών σου, το κομμάτι της καριέρας όμως σου δίνει πολλά.

ΙΧΘΥΣ Σήμερα περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου με όσους νιώθεις πως σε αφουγκράζονται απόλυτα, ενώ είναι πιθανό να χρειαστεί να τρέξεις για να στηρίξεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Ταυτόχρονα ο Ερμής ξεκινά από σήμερα την ανάδρομη φορά του, φέρνοντας έτσι αρκετές παρανοήσεις αλλά και αναθεωρήσεις πάνω σε επαφές και συζητήσεις. Προσπάθησε λοιπόν να είσαι όσο πιο σαφής γίνεται, ενώ πρόσεξε και τα μέσα επικοινωνίας, όπως κινητά και υπολογιστές.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να κάνεις τη δική σου φωνή να ακουστεί και παίρνεις πρωτοβουλίες, ωστόσο κάποιες οικογενειακές υποθέσεις ή ζητήματα που αφορούν το σπίτι, μοιάζουν να «θολώνουν» το τοπίο στα αισθηματικά. Επιπλέον, κάποιες απρόσμενες εξελίξεις υπάρχουν με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κυρίως θετικές.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν πρόσωπα που ενισχύουν τις προσπάθειές σου στα οικονομικά, ωστόσο καλύτερα να αποφύγεις τα ρίσκα και τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, αν πρώτα δεν έχεις εξασφαλίσει δικλείδες ασφαλείας για το πορτοφόλι σου.   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template