Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ.....

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Από τον Ανδρέα Πετρόπουλο 
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η πρεμιέρα της Ρούλας Κορομηλά μας καθήλωσε.
Ωστόσο περιμέναμε να μας κρατήσει σε αυτή τη κατάσταση για πολλή ώρα, αλλά δε τα κατάφερε. Μετά από δυο δεκαετίες αποχή της σύσσωμο το πανελλήνιο καθηλώθηκε για να παρακολουθήσει την την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά. 

Το βραδινό Show “Bravo Ρούλα” ξαναβγήκε στις οθόνες μας και μετά από 1.234 τρειλερ στην τηλεόραση και σλόγκαν του τύπου “είστε έτοιμοι, η “Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει” η έναρξη τα είχε όλα.
Τον ΕΤ τον εξωγήινο μεταμορφωμένο σε DJ, χορεύτες αλλά και τον Τάκη Ζαχαράτο που εμφανώς συγκινημένος που η επιστήθια φίλη του Ρούλα ξαναβγήκε στο γυαλί. Τελικά η βασίλισσα της τηλεοπτικής μας ζώνης πιο νέα από ποτέ, βγήκε μέσα από ένα σκηνικό που κόπηκε στα δύο και ένα “Μπράβο Καλώς Ήρθατε” ακούστηκε. 

Βέβαια, το Μπράβο αυτό καμία σχέση δεν είχε με αυτό που ακούσαμε για πρώτη φορά τη δεκαετία του 90' όπου τότε η Ρούλα φώναζε, ζητοκραύγαζε, χόρευε και γενικά ήταν πίο κεφάτη από ποτέ. 

Το σατέν κοστούμι δημιουργία των Mi-Ro μπορώ να πω ότι ομολογουμένως θύμιζε εκείνη την όμορφη δεκαετία των 90s σε μπλέ τόνους ταίριαζε στο σώμα της Ρούλας. Λίγο μετά, ακούστηκε μια φωνή από το υπερπέραν και σαν απο μηχανής Θεός εμφανίστηκε ο Σάκης Ρουβάς στη σκηνή και τραγούδησε στη Ρούλα, και την ευχαρίστησε για όλα αυτά που έχει κάνει για εκείνον μη μπορώντας η Ρούλα να πιστέψει αυτό που της συνέβη. Μετά φυσικά προσπάθησε να μας πείσει ότι δεν ήξερε τίποτα, αλλά λίγα δευτερόλεπτα πιο μετά αυτό το αναίρεσε λέγοντας πως κάτι είχε καταλάβει. 

Το όμορφο αυτό 90's Show |συνεχίστηκε και εμείς περιμέναμε πως μετά από όλα αυτά θα δούμε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα προκειμένου να περάσουμε καλά και όχι να πλήξουμε. 
Εμφανίστηκε λοιπόν ο Γιάννης Πλούταρχος και αφού αποθέωσε και αυτός με τη σειρά του τη φίλη του Ρούλα Κορομηλά ακολούθησε ένα βίντεο με τη ζωή του Γιάννη Πλούταρχου και όλα αυτά που έχει κατορθώσει στο videowall.

Παρακολουθούσα με κομμένη την ανάσα και το σόου συνεχίστηκε με το γρήγορο σύγχρονο δίκτυο γνωστής κινητής εταιρείας τηλεπικοινωνιών. Εμφανίστηκε επίσης στη σκηνή η Ελένη Φουρέιρα η οποία έπρεπε ομολογουμένως κοντά στη Ρούλα για να πάρει χειροκρότημα και χτυπιόταν στη σκηνή μέχρι να την αποθεώσει το κοινό. 

Είχαμε και τον Τούρκο υποψήφιο φυσικά μέσα σε όλα αυτά όπου παρουσίασε και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Τουρκία στο διαγωνισμό της φετινής Eurovision. Μετά από ώρα ήρθε και η Ελεονώρα Μελέτη. Ο Γιάννης Πλούταρχος μας τραγούδησε και όλη τη δισκογραφία του, η Ελένη Φουρέιρα και μια άγνωστη τραγουδίστρια μέσα σε όλους αυτούς. Είχαμε και διαγωνισμούς, όλα τα είχε αυτή η εκπομπή, όμως για να καταλήξουμε και κάπου.. Τι ανάγκη είχε η Ρούλα για να κάνει ένα Comeback τέτοιου τύπου; 

Σε ένα κακόγουστο σκηνικό ίδιο με αυτό της δεκαετίας των 90s δεν είχε κάτι να τραβήξει το ενδιαφέρον μου στο Σαββατόβραδο αυτό. 

Το πιο ακριβό κιτς μέσα σε ένα σόου ατελείωτων ωρών ήταν τελικά μια λάθος επιλογή κατ εμέ να επαναληφθεί καθώς αυτό που λείπει αυτή τη στιγμή από τους Έλληνες είναι το χαμόγελο και το να περάσουν καλά και όμορφα, όμως όχι, δεν γέλασα ούτε και μια στιγμή υπήρξε που να σκέφτηκα, ωραία επιλογή, ωραίο τηλεοπτικό προιόν.

Βαρετό και μονότονο. Και κάποιοι θα με κατηγορήσετε σίγουρα για τη χολή που ομολογουμένως στάζω για τη βασίλισσα όμως ο καθένας έχει τη γνώμη του. Είναι μια προσωπική γνώμη και μόνο, εμπρός αγαπητοί μου αναγνώστες, οργιάστε!
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template