ΚΛΙΜΑ ΙΜΙΩΝ ΣΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ -Χούλια πλύσου ερχόμαστε!

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Κλίμα Ιμίων στις Οινούσσες δημιουργούν οι Τούρκοι για 4η μέρα. Στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχει σημάνει συναγερμός.
Το ίδιο και στην ΕΥΠ η οποία δεν θέλει να ξαναζήσει μια αποτυχία όπως εκείνη της περιόδου των ΙΜΙΩΝ. Από το πρωί οι Τούρκοι επιδίδονται σε μπαράζ προκλήσεων πετώντας πάνω από τις Οινούσσες και τη νησίδα Παναγιά, για να δημιουργήσουν νέες γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και μάλιστα με την παρουσία(;) του NATO.

Οι πολλαπλές υπερπτήσεις πάνω από τη συγκεκριμένη νησίδα, δείχνουν σαφώς ότι αντιδρούν στην επάνδρωση των νησιών με καταδρομείς. Ο Αρχηγός ΓΕΣ΅αντιστράτηγος Βασίλης Τελίδης, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η κρίση, φρόντισε να στείλει καταδρομείς σε μικρονήσια, φοβούμενος νέα Ίμια-μεταδίδει το onalert.

Παράλληλα διέταξε ασκήσεις από τις μονάδες της 96 ΑΔΤΕ οι οποίες επικεντρώθηκαν στην εκτέλεση Βολών Πυροβολικού Μάχης και Αντιαεροπορικού Πυροβολικού. Το μήνυμα που περνούσε “απέναντι” ήταν σαφές. Οι Ελληνικές ένοπλες Δυνάμεις είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Σήμερα το πρωί, μετά από τρεις ημέρες διαρκών προκλήσεων αντέδρασε και το ΓΕΕΘΑ ενεργοποιώντας την αεράμυνα.



Παράλληλα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας φόρεσε μια στολή παραλλαγής και έσπευσε στις Οινούσσες.

Έξι φορές συνολικά πάνω από τις Οινούσες και την Παναγιά (ανατολικά των Οινουσών) πέταξε σήμερα το πρωί ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16. Οι πτήσεις των τουρκικών αεροσκαφών πάνω από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου εκτυλίχθηκαν με διαφορά 10 λεπτών από τις 8:30 έως τις 9:30 το πρωί.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ το ζευγάρι των τουρκικών αεροσκαφών πέταξε πάνω από τις Οινούσες με διαφορά δέκα λεπτών -από τις 8:33 έως τις 8:54- στα 5.500, 22.500 και 25.000 πόδια Το ίδιο ζευγάρι πέταξε πάνω από την Παναγιά στις 9:12 και στις 9:24 στα 30.000 πόδια και στις 9:30 στα 26.000 ποδια

Τα τουρκικά αεροσκάφη είχαν εισέλθει στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσεως στις 8:33 το πρωί πετώντας μεταξύ Λέσβου και Χίου και εξήλθαν του FIR Αθηνών, βόρεια της Χίου, στις 9:31 το πρωί.

Τα τουρκικά F-16 αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά κατά πάγια πρακτική.

Σχολιάζοντας τις προκλήσεις της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας των τελευταίων τριών ημερών, σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Real fm, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος παρατήρησε ότι τις παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου και τις πτήσεις πάνω από τα ελληνικά νησιά καταγράφουν η ολλανδική φρεγάτα και το γερμανικό πλοίο υποστηρίξεως που δρουν στην περιοχή στο πλαίσιο της αποστολής του ΝΑΤΟ για τη διακοπή των δρόμων των διακινητών προσφύγων/μεταναστών. Οι προκλήσεις, προσέθεσε έχουν καταγγελθεί σε ΕΕ και ΝΑΤΟ σε στρατιωτικό επίπεδο, ενώ σε πολιτικό επίπεδο θα ζητηθεί από τους συμμάχους να παρέμβουν στη γείτονα για να σταματήσει τις προκλητικές ενέργειες.

Ο κ. Καμμένος διαβεβαίωσε τον ελληνικό λαό ότι οποιαδήποτε πρόκληση είτε στον αέρα είτε στη θάλασσα απαντάται.
Aντιπεριφερειάρχης Χίου>«Καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος»




Στο μεταξύ λάδι στη φωτιά έρριξε και ο γεωγραφικός αντιπεριφερειάρχης ΧίουΣταμάτης Κάρμαντζης ο οποίος, με αφορμή τις συνεχείς τις τελευταίες δύο ημέρες παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου στις Οινούσσες και τα Ψαρά από τους Τούρκους, έγραψε, μεταξύ άλλων, ότι «καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος».

Πιο αναλυτικά, μέσω Facebook, το βράδυ της Τετάρτης ο κ. Κάρμαντζης υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι «το σύνθημα των καταδρομέων μας για το οποίο Συμφωνώ Απόλυτα και το εκφράζω απόλυτα με τις ιδιότητες που φέρω με τη σειρά που ακολουθούν ως Έφεδρος Επίλαρχος, πρώην Βουλευτής Χίου και Νυν Αντιπεριφερειάρχης Χίου είναι ότι καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος! 


Αυτή λοιπόν είναι η πραγματικότητα που πρέπει να λέγεται από τα χείλη όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων απανταχού της γης! Έχουμε ένα γείτονα άθλιο, άπληστο, μπαμπέση, βάρβαρο και απολίτιστο, ένα γείτονα βουτηγμένο στο αίμα, πάντα ύπουλο και επικίνδυνο που καιροφυλακτεί πάντα για να χτυπήσει και να αρπάξει χωρίς οίκτο! Γνωρίζουμε δε ότι αυτό το αισχρό κράμα των 50 και βάλε Εθνικών και Θρησκευτικών μειονοτήτων το κανάκεψαν και το δημιούργησαν οι άθλιοι μπάσταρδοι της Αναθεματισμένης Δύσης προαιώνιοι εχθροί του Γένους μας με διάφορους άλλους και τώρα πληρώνουν για αυτά που δημιούργησαν και θα πληρώσουν πολλά ακόμα!
Πρέπει να καταλάβουμε ότι μόνο Ενωμένοι Έλληνες, Έλληνες ομόψυχοι, Έλληνες αδελφωμένοι και μονιασμένοι (σ’ αυτούς τους Έλληνες χωράνε ακόμα μετανιωμένοι όμως, Φιληδες Τασιες Ρεπουσενες και Σιες) μπορούμε να αντισταθούμε και να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ορδές περιμετρικά του Έθνους μας και μόνο με τις δικές μας δυνάμεις και αλήθεια μπορούμε!!
…Αν το ύφος της γραφής μου ξαφνιάσει κάποιους δεν Ζητώ Συγγνώμη διότι αυτό που μας έχει ρημάξει τελικά είναι ο καθωσπρεπισμός έχοντας χάσει την αυθεντικότητα μας!!» ανέφερε ο κ. Κάρμαντζης.    πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template