ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ INTERNATIONAL LIFE; Γιατί κάποιοι δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα;

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ο κόσμος( πελάτες αλλά και συνεργάτες ) φοβάται μη ζήσουμε εποχές της ΑΣΠΙΔΑΣ .Γιατί έγιναν λάθη και χάθηκε
πολύτιμος χρόνος;Γιατί κάποια στελέχη δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα;Το έγκυρο ασφαλιστικό  nextdeal.gr διερωτάται σε δημοσίευμά του.
.ΔΙΑΒΑΣΤΕ....Περισσότερα «γεράκια» πετούσαν στον ουρανό της INTERNATIONAL LIFE από τα «περιστέρια» ομαλής εξέλιξης την περασμένη εβδομάδα και κυρίως το Σαββατοκύριακο όπου κάποιοι διαμεσολαβούντες και στελέχη πωλήσεων χάνοντας την ψυχραιμία τους «έριχναν ζάρια» στη μοιρασιά ξένων ασφαλιστηρίων πελατών (και όχι δικά τους) με «ανήθικες» προτάσεις που εξυπηρετούσαν κυρίως «την τσέπη» τους…

Όλα θυμίζουν εποχή «κλεισίματος» Ομίλου ΑΣΠΙΣ όπου στα σκοτεινά αρκετοί διαμεσολαβούντες εγκατέλειψαν πελάτες ετών, άλλοι με αναδρομικές ενάρξεις συμβολαίων, άλλοι με «δάνεια» μεταγραφής, άλλοι με προαγωγές σε υπεύθυνους γραφείων και άλλοι με δάνεια χιλιάδων ευρώ που κατέληξαν στα δικαστήρια λόγω μη πληρωμής.

Οι ψυχολογικοί «εκβιασμοί» είναι πολλών ειδών και οι φήμες περισσότερες. Οι επικεφαλής των πωλήσεων της INTERNATIONAL LIFE «εξαφανίσθηκαν» αφήνοντας περιθώρια «παρερμηνειών»… αν και ο υπεύθυνος του Agency υποστηρίζει ότι «όλοι είμαστε εδώ περιμένοντας και νιώθοντας άγρια το ότι «δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται»…»

Ο κ. Γ. Μαυρέλης δεν απαντά στα τηλέφωνα.

Ο κ. Ι. Περιστέρης για λόγους που αυτός καταλαβαίνει δήλωσε στο nextdeal.gr ότι εξακολουθεί να είναι αισιόδοξος για ομαλή λύση και όχι λύση τύπου «ΑΣΠΙΔΟΣ».

Πρόβλημα υπάρχει με τα 6.000 συνταξιοδοτικά συμβόλαια που δεν έχουν αποθεματικά και στην πρόταση ΕΘΝΙΚΗΣ μένουν «απ’ έξω» (με ευθύνη απόφασης της τράπεζας και όχι της ΕΘΝΙΚΗΣ).
Πολλές εταιρίες έχουν συμπεριφορές που θυμίζουν εποχή κλεισίματος ΑΣΠΙΔΟΣ με προτάσεις σε ασφαλιστές για μεταγραφή τους με διάφορες προτάσεις «πάνω και κάτω» από το τραπέζι. Η ΔΕΙΑ οφείλει να ελέγξει αυτές τις μεταφορές και το «πλιάτσικο» και να επιβάλλει πρόστιμα στις εταιρίες που παρανόμησαν σε βάρος της φήμης της αγοράς.

Υπάρχει άποψη για λανθασμένους χειρισμούς από ΔΕΙΑ, επόπτη, Φώκο και Γιάννη Μπράβο και πλευρά ΕΘΝΙΚΗΣ που καθυστέρησαν το κλείσιμο της υπόθεσης δίνοντας χρόνο σε βλάβη της αγοράς.

Αυτά θα αναλυθούν αργότερα από το www.nextdeal.gr. Το www.nextdeal.gr θα επισημάνει και «λάθη» μεταγραφών ανθρώπων με υψηλό δείκτη ζημιών στην INTERNATIONAL LIFE…

Γεγονός είναι ότι λίγοι έχουν «συνολική» εικόνα του θέματος και με «επιμέρους» προτάσεις περιπλέκουν το ζήτημα.

Άγνωστη παραμένει και η τύχη 150.000 συμβολαίων αυτοκινήτων της INTERNATIONAL LIFE και 20.000 ασφαλιστηρίων πυρός που ίσως θα έπρεπε είναι στο πακέτο μεταφοράς συμβολαίων προς ΕΘΝΙΚΗ σε αντιστάθμισμα με την έλλειψη περιουσιακών στοιχείων που δεν καλύπτουν κάποιες προτάσεις οικοπέδων σε Αθήνα, Βουλγαρία και Κύπρο…

Η INTERNATIONAL LIFE έχει μεν «τρύπες» έχει όμως και πλεονεκτήματα που θα έπρεπε να συνεκτιμηθούν περισσότερο πριν τις τελικές υπογραφές που καθυστερούν και κάνουν πολλούς να χάνουν την ψυχραιμία τους για τα εισοδήματά τους.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template