Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια..Καριέρα,Οικονομικά θέματα ,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...
ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη σήμερα φέρνει στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σου τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και παρότι κάποια διλήμματα έρχονται στο προσκήνιο, το τοπίο σήμερα είναι σαφώς πιο ξεκάθαρο και σε βοηθά να δράσεις πιο άνετα, χτίζοντας κάτι πιο σταθερό. Επίσης σήμερα ο Ερμής περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας έτσι την πιο επικοινωνιακή σου πλευρά στην επιφάνεια, ενώ σε βοηθά ιδιαίτερα σε συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το έδαφος σήμερα είναι αρκετά πρόσφορο για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές, θα πρέπει όμως να ακούσεις όσα έχει να σου πει και η άλλη πλευρά. Είσαι άλλωστε σε μια τέτοια περίοδο με ευκαιρίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η κούραση στη δουλειά είναι αρκετά αυξημένη, ωστόσο δείχνει να αποδίδει σε οικονομικό επίπεδο, αφού σου δίνονται οι ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις κάποιες οφειλές που έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και τις υποχρεώσεις ρουτίνας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, κυρίως για πράγματα πρακτικής φύσης, άλλωστε είσαι σε μια περίοδο που νιώθεις ότι οι μπαταρίες σου έχουν μπόλικη ενέργεια, παρά το τρέξιμο.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλείσαι σήμερα να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη και να προσφέρεις τη βοήθεια ή τις υπηρεσίες σου όπου αυτό είναι απαραίτητο, ενώ παρότι το κλίμα στα αισθηματικά είναι αρκετά ηλεκτρισμένο για κάποιους, έχεις τη δυνατότητα να γεφυρώσεις χάσματα που πιθανώς υπάρχουν με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Μάιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς σήμερα να διευθετήσεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις ή και οφειλές, ενώ μέσα στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα είσαι αρκετά παραγωγικός και αυτό λειτουργεί υπέρ σου. Παράλληλα, από σήμερα ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον τομέα των οικονομικών σου, φέρνοντας νέες εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα σε ένα φιλικό ζώδιο, δίνοντάς σου έτσι τη δυνατότητα να τρέξεις δημιουργικά σου σχέδια, αλλά και να σταθεροποιήσεις κάποια που βρίσκονται ήδη σε εκκρεμότητα. Παράλληλα όμως ο κυβερνήτης σου Ερμής από σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο και σου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο που υπήρχε γύρω σου το προηγούμενο διάστημα, καθώς επίσης και τα δυσμενή ή ευμενή σχόλια που γίνονταν για σένα, ενώ παράλληλα τονίζονται τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και όσο φορτωμένο κι αν είναι το πρόγραμμά σου, εσύ ξεκλέβεις λίγο χρόνο για να τον μοιραστείς με τους δικούς σου και να περάσεις όμορφες στιγμές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στηρίζεσαι τους συνεργάτες σου για να προωθήσεις τα σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν, ενώ ρίχνεις ένα μεγάλο μέρος των ενεργειών σου στο εργασιακό περιβάλλον, στο οποίο μπορείς να δεις την αξία σου να αναγνωρίζεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Τη σημερινή μέρα το ενδιαφέρον σου στρέφεται γύρω από ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, σε αντίθεση όμως με το γενικότερο κλίμα της περιόδου, σήμερα βρίσκεις πρόσφορο έδαφος για να βάλεις σε τάξη κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούν, αλλά και για να λύσεις πρακτικά προβλήματα που αφορούν το σπίτι. Άλλωστε, μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις, αρκεί να μην παρασυρθείς από παρορμητισμούς.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις περισσότερο ανάγκη από ασφάλεια και σιγουριά αυτό το διάστημα, ενώ γενικότερα είσαι πλέον σε μια περίοδο που έχει πολλές μπερδεμένες καταστάσεις,πρόσεξε όμως γιατί ο Ερμής από σήμερα περνά στο προηγούμενο από το δικό σου ζώδιο, έτσι λοιπόν εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο ώστε να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επιλέγεις την πεπατημένη οδό για να τρέξεις τις υποθέσεις σου σήμερα, θυμήσου όμως πως όσο επικίνδυνη είναι η βιασύνη, άλλο τόσο είναι και η ανασφάλεια που σε κρατάει πίσω.

ΛΕΩΝ Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για τα σχέδιά σου και σου παρέχει αρκετές ευκαιρίες για να σταθεροποιήσεις τα δημιουργικά πλάνα που έχεις στα σκαριά, χάρη στις δικές σου προσπάθειες, σε μια περίοδο όπου είσαι περισσότερο προσανατολισμένος σε νέες καταστάσεις και πρόσωπα. Γενικότερα όμως είναι μια καλή ημέρα για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να βρεις θετική ανταπόκριση.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέσα από τις επαφές, τις συναντήσεις και τις συζητήσεις που κάνεις, παίρνεις σημαντικές πληροφορίες, ενώ παράλληλα τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε βοηθούν να κάνεις σημαντικά βήματα προς τα εμπρός στα αισθηματικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής από σήμερα περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, τονίζοντας τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, ενώ παράλληλα σου δίνει σημαντικές πληροφορίες για να προωθήσεις τους στόχους σου, όμως σήμερα θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο με τις επαφές σου με πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα δεν έχει ιδιαίτερες εκπλήξεις για σένα, καθώς μοιάζει να κινείται για τους περισσότερους Παρθένους σε γνώριμα μονοπάτια και γενικότερα προσπαθείς να ικανοποιήσεις βασικές ανάγκες μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ οι μπαταρίες σου είναι γεμάτες με ενέργεια που κατευθύνεις στην προώθηση των δημιουργικών σου σχεδίων.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Άκουσε όσα έχουν να σου πουν τα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος σήμερα και είναι πιθανό να βρεις διέξοδο σε κάποιες οικογενειακές υποθέσεις ή ζητήματα σπιτιού που σε είχαν προβληματίσει έντονα. Βρίσκεσαι άλλωστε σε μια ερωτική περίοδο πλέον με πολλές επαφές και συναντήσεις, παρόλα αυτά το αίσθημα της κτητικότητας είναι αρκετά έντονο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής από σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δίνει το κατάλληλο έδαφος για να προσεγγίσεις στο επόμενο διάστημα ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, ωστόσο θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο με όσα λες.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ερμής περνά από σήμερα σε μια πιο βοηθητική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας τις κατάλληλες γνωριμίες αλλά και τις σωστές πληροφορίες τη στιγμή που τις χρειάζεσαι, για να προωθήσεις διαδικαστικές υποθέσεις, επαφές με το νόμο ή το εξωτερικό, ζητήματα σπουδών αν σπουδάζεις, αλλά και γενικότερα πιο ευχάριστο τρόπο σκέψης, γενικότερα όμως σήμερα θέλεις να κάνεις κάποια νέα ξεκινήματα, είναι πιθανό να προσπαθείς συνεχώς να έχεις την έγκριση των άλλων.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και παίρνεις πολλές πρωτοβουλίες, ενώ στηρίζεσαι στα άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος, τα οποία έχουν να σου δώσουν κατεύθυνση για το πώς να κινηθείς. Επίσης, προσπαθείς με απλά βήματα να βρεις λύσεις σε υποθέσεις που σε προβληματίζουν στο σπίτι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για τα οικονομικά σου που μπορείς να εκμεταλλευτείς, κυρίως σε επίπεδο ρύθμισης κάποιων ζητημάτων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μολονότι η σημερινή ημέρα δεν είναι δυσαρμονική για σένα, προτιμάς να αποφύγεις την κουραστική πολυκοσμία, ώστε με ησυχία να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Μπορείς όμως να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου για το επόμενο διάστημα με τον καλύτερο τρόπο αφού με σύμμαχο την απλή λογική κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στο τι τελικά είναι αυτό που θέλεις και ποιο είναι εκείνο που δεν σου ταιριάζει.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο ανάδρομος Άρης συνεχίζει την πορεία τουστο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας ευκαιρίες να ξαναδείς κινήσεις στα προσωπικά, αλλά και πολύ έντονη γοητεία από μέρους σου, ωστόσο σήμερα προτιμάς να βρίσκεσαι ανάμεσα σε λίγα και καλά πρόσωπα, χωρίς να σπαταλάς χρόνο σε ανθρώπους που δεν σε καλύπτουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα κάνεις συζητήσεις για οικονομικά τρίτων που αγγίζουν έμμεσα και το δικό σου πορτοφόλι με το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή στους Διδύμους, ενώ παράλληλα ρυθμίζεις διαδικαστικά θέματα που σχετίζονται με τις οφειλές σου ή τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τις επιδιώξεις που έχεις κατά νου, καθώς εντείνοντας τις δικές σου προσπάθειες μπορείς να δεις στόχους και σχέδια να υλοποιούνται. Παράλληλα στηρίζεσαι αρκετά στις συλλογικές προσπάθειες προκειμένου να προωθήσεις όσα βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς νιώθεις πως η ατομική πρωτοβουλία υστερεί αρκετά σε σχέση με την ομαδικότητα και όσα αυτή μπορεί να καταφέρει.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα ο Ερμής περνά απέναντί σου και φέρνει εύνοια στην επικοινωνία των διαπροσωπικών σου σχέσεων, ενώ νέες γνωριμίες ή επαφές είναι ένα πιθανό σενάριο για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σου. Γενικότερα όμως υπάρχει περισσότερη ευκολία στην επικοινωνία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μολονότι δυσκολεύεσαι ακόμη να ρυθμίσεις κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες, βρίσκεις διέξοδο, καθώς υπάρχουν πρόσωπα που σε στηρίζουν, ενώ παράλληλα προσπαθείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες καριέρας που συναντάς. Τα έξοδα όμως συνεχίζουν να τρέχουν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Παρά το γεγονός ότι η σημερινή ημέρα δεν είναι δυσαρμονική για σένα, εσύ νιώθεις πως οι παρούσες συνθήκες δεν σε αφήνουν να δράσεις ελεύθερα και περιορίζουν τις δυνατότητές σου, ωστόσο σου δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω και να απαλλαγείς από φοβίες ή ενοχές που δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς. Επίσης, σήμερα καλείσαι να διευθετήσεις και κάποιες υποχρεώσεις μέσα στον ορίζοντα της ημέρας.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα «πρέπει» καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το πλαίσιο στο οποίο κινείσαι σήμερα και προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτά που σε ευχαριστούν και αυτά που καλείσαι να κάνεις, ενώ παράλληλα είναι αρκετά έντονες και οι κοινωνικές σου επαφές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής από σήμερα περνά σε μια θέση που ευνοεί τις προσπάθειες που κάνεις στη δουλειά, ενώ χειρίζεσαι καλύτερα πρακτικές λεπτομέρειες στο εργασιακό περιβάλλον. Γενικότερα όμως μπορείς να επικοινωνείς πλέον πιο άνετα με συναδέλφους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να κινήσεις τις υποθέσεις σου και να βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα που σε απασχολούν, ενώ μπορείς πιο άνετα να διευθετήσεις νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών ή επαφές με εξωτερικό. Παράλληλα, σου δίνεται η δυνατότητα να σταθεροποιήσεις κάτι που ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, αλλά δεν έχει πάρει μορφή.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Ερμής αλλάζει θέση σήμερα και περνά στον τομέα των ερωτικών σου φέρνοντας ειδήσεις, μηνύματα, πρόσωπα, συναντήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ εγκαινιάζεται μια περίοδος που προσεγγίζεις πιο εύκολα το άτομο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα όμως περνάς σε μια πιο καλή φάση, αρκεί να αφήσεις τις υπερβολές στην άκρη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ακόμη κι αν υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σου ή εμπόδια, εσύ τελικά καταφέρνεις να βρεις λύσεις. Δυσκολεύεσαι όμως αρκετά να επικοινωνήσεις τα αιτήματά σου στα πρόσωπα που βρίσκονται ανώτερα στην ιεραρχία. Επίσης, είναι προτιμότερο να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου, καθώς το παρασκήνιο είναι έντονο.

ΙΧΘΥΕΣ
Η σημερινή ημέρα παρότι δεν είναι αρνητική για σένα, είναι αρκετά ασύμβατη για τα δικά σου θέλω, καθώς οι προτεραιότητες των άλλων μοιάζουν να διαμορφώνουν και σήμερα το τοπίο.Επίσης, σήμερα ο Ερμής περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, φέρνοντάς σε πιο κοντά στους οικείους σου, δυσχεραίνοντας όμως την επικοινωνία σου με τους υπόλοιπους.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά κτητικός και ελεγκτικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ το στοιχείο της ζήλιας δε λείπει, ωστόσο πλέον είσαι σε μια περίοδο αρκετά ευνοϊκή για τη διάθεσή και τα προσωπικά σου, έστω κι αν σήμερα μένεις παρατηρητής ώστε να βγάλεις κάποια συμπεράσματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υποθέσεις άλλων που σχετίζονται και με το δικό σου πορτοφόλι έμμεσα, σε απασχολούν έντονα, ενώ παράλληλα προσπαθείς να βάλεις σε μια σειρά τις δικές σου οφειλές.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template