ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Χρήμα,Υγεία αλλά και τα Αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.....
ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τις επιδιώξεις που έχεις κατά νου, καθώς εντείνοντας τις δικές σου προσπάθειες μπορείς να δεις στόχους και σχέδια να υλοποιούνται. Παράλληλα στηρίζεσαι αρκετά στις συλλογικές προσπάθειες προκειμένου να προωθήσεις όσα βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς νιώθεις πως η ατομική πρωτοβουλία υστερεί αρκετά σε σχέση με την ομαδικότητα και όσα αυτή μπορεί να καταφέρει.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος διαδραματίζουν σήμερα σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των προσωπικών σου, ενώ γενικότερα βρίσκεσαι πλέον σε περίοδο με πολλές και σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά, γενικότερα όμως αυτό διάστημα έρχονται αλλαγές, αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεις τις καταστάσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μολονότι δυσκολεύεσαι ακόμη να ρυθμίσεις κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες, βρίσκεις διέξοδο, καθώς υπάρχουν πρόσωπα που σε στηρίζουν, ενώ παράλληλα προσπαθείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες καριέρας που συναντάς. Τα έξοδα όμως συνεχίζουν να τρέχουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρά το γεγονός ότι η σημερινή ημέρα δεν είναι δυσαρμονική για σένα, εσύ νιώθεις πως οι παρούσες συνθήκες δεν σε αφήνουν να δράσεις ελεύθερα και περιορίζουν τις δυνατότητές σου, ωστόσο σου δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω και να απαλλαγείς από φοβίες ή ενοχές που δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς. Επίσης, σήμερα καλείσαι να διευθετήσεις και κάποιες υποχρεώσεις μέσα στον ορίζοντα της ημέρας.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα «πρέπει» καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το πλαίσιο στο οποίο κινείσαι σήμερα και προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτά που σε ευχαριστούν και αυτά που καλείσαι να κάνεις, ενώ παράλληλα είναι αρκετά έντονες και οι κοινωνικές σου επαφές.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσέγγισε πρόσωπα κύρους με τα αιτήματά σου σήμερα και μπορείς να περιμένεις θετικό αποτέλεσμα, σε συνάρτηση πάντα με τα δεδομένα που έχεις, ενώ γενικά είσαι σε μια περίοδο που σε βοηθά να κατακτάς τους στόχους σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να κινήσεις τις υποθέσεις σου και να βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα που σε απασχολούν, ενώ μπορείς πιο άνετα να διευθετήσεις νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών ή επαφές με εξωτερικό. Παράλληλα, σου δίνεται η δυνατότητα να σταθεροποιήσεις κάτι που ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, αλλά δεν έχει πάρει μορφή.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προσπαθείς να δεις αποστασιοποιημένα τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο για σένα, ακόμη όμως δεν έχεις ξεμπερδέψει με κάποιες κοινωνικές επαφές που απορροφούν το χρόνο σου. Γενικότερα όμως σήμερα η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ακόμη κι αν υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σου ή εμπόδια, εσύ τελικά καταφέρνεις να βρεις λύσεις. Δυσκολεύεσαι όμως αρκετά να επικοινωνήσεις τα αιτήματά σου στα πρόσωπα που βρίσκονται ανώτερα στην ιεραρχία. Επίσης, είναι προτιμότερο να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου, καθώς το παρασκήνιο είναι έντονο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή ημέρα παρότι δεν είναι αρνητική για σένα, είναι αρκετά ασύμβατη για τα δικά σου θέλω, καθώς οι προτεραιότητες των άλλων μοιάζουν να διαμορφώνουν και σήμερα το τοπίο, ωστόσο το πλαίσιο στο οποίο κινείσαι είναι πιο ξεκάθαρο και τα όρια πιο σαφή. Μπορείς λοιπόν να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων στα δικά σου χέρια, εντείνοντας τις δικές σου προσπάθειες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά κτητικός και ελεγκτικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ το στοιχείο της ζήλιας δε λείπει, ωστόσο πλέον είσαι σε μια περίοδο αρκετά ευνοϊκή για τη διάθεσή και τα προσωπικά σου, έστω κι αν σήμερα μένεις παρατηρητής ώστε να βγάλεις κάποια συμπεράσματα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υποθέσεις άλλων που σχετίζονται και με το δικό σου πορτοφόλι έμμεσα, σε απασχολούν έντονα, ενώ παράλληλα προσπαθείς να βάλεις σε μια σειρά τις δικές σου οφειλές.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σήμερα κινείται απέναντί σου, φέρνοντας στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σου τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και παρότι κάποια διλήμματα έρχονται στο προσκήνιο, το τοπίο σήμερα είναι σαφώς πιο ξεκάθαρο και σε βοηθά να δράσεις πιο άνετα, χτίζοντας κάτι πιο σταθερό. Υπάρχουν όμως και κάποιες υποχρεώσεις που καλείσαι να διευθετήσεις, καθώς σχετίζονται και με τρίτους.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το έδαφος σήμερα είναι αρκετά πρόσφορο για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές, θα πρέπει όμως να ακούσεις όσα έχει να σου πει και η άλλη πλευρά. Είσαι άλλωστε σε μια τέτοια περίοδο που βάζεις μέσα σου τα πράγματα σε σειρά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η κούραση στη δουλειά είναι αρκετά αυξημένη, ωστόσο δείχνει να αποδίδει σε οικονομικό επίπεδο, αφού σου δίνονται οι ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις κάποιες οφειλές που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και τις υποχρεώσεις ρουτίνας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, κυρίως για πράγματα πρακτικής φύσης, άλλωστε είσαι σε μια περίοδο που νιώθεις ότι οι μπαταρίες σου έχουν μπόλικη ενέργεια, παρά το τρέξιμο.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλείσαι σήμερα να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη και να προσφέρεις τη βοήθεια ή τις υπηρεσίες σου όπου αυτό είναι απαραίτητο, ενώ παρότι το κλίμα στα αισθηματικά είναι αρκετά ηλεκτρισμένο για κάποιους, έχεις τη δυνατότητα να γεφυρώσεις χάσματα που πιθανώς υπάρχουν με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς σήμερα να διευθετήσεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις ή και οφειλές, ενώ μέσα στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα είσαι αρκετά παραγωγικός και αυτό λειτουργεί υπέρ σου. Παράλληλα, η τύχη συνεχίζει να ευνοεί τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα σε ένα φιλικό ζώδιο, δίνοντάς σου έτσι τη δυνατότητα να τρέξεις δημιουργικά σου σχέδια, αλλά και να σταθεροποιήσεις κάποια που βρίσκονται ήδη σε εκκρεμότητα. Αυτή η περίοδος άλλωστε για σένα κρατά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου τις φιλοδοξίες, αλλά και όλες τις υποθέσεις εκείνες που σχετίζονται με νέα εγχειρήματα, μπορείς όμως να κάνεις κινήσεις βελτίωσης.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και όσο φορτωμένο κι αν είναι το πρόγραμμά σου, εσύ ξεκλέβεις λίγο χρόνο για να τον μοιραστείς με τους δικούς σου και να περάσεις όμορφες στιγμές, ενώ σε μια βαθύτερη ανάγνωση, κάνεις ουσιαστικά βήματα για να διορθώσεις κακώς κείμενα σε μια σχέση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στηρίζεσαι τους συνεργάτες σου για να προωθήσεις τα σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν, ενώ ρίχνεις ένα μεγάλο μέρος των ενεργειών σου στο εργασιακό περιβάλλον, στο οποίο μπορείς να δεις την αξία σου να αναγνωρίζεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Τη σημερινή μέρα το ενδιαφέρον σου στρέφεται γύρω από ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, σε αντίθεση όμως με το γενικότερο κλίμα της περιόδου, σήμερα βρίσκεις πρόσφορο έδαφος για να βάλεις σε τάξη κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούν, αλλά και για να λύσεις πρακτικά προβλήματα που αφορούν το σπίτι. Άλλωστε, μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις, αρκεί να μην παρασυρθείς από παρορμητισμούς.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις περισσότερο ανάγκη από ασφάλεια και σιγουριά αυτό το διάστημα, ενώ γενικότερα είσαι πλέον σε μια περίοδο που έχει πολλές ευχάριστες στιγμές, ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες, αλλά και αναζωπύρωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης, ειδικά αν υπήρξαν «πληγές» στο παρελθόν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επιλέγεις την πεπατημένη οδό για να τρέξεις τις υποθέσεις σου σήμερα, θυμήσου όμως πως όσο επικίνδυνη είναι η βιασύνη, άλλο τόσο είναι και η ανασφάλεια που σε κρατάει πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για τα σχέδιά σου και σου παρέχει αρκετές ευκαιρίες για να σταθεροποιήσεις τα δημιουργικά πλάνα που έχεις στα σκαριά, χάρη στις δικές σου προσπάθειες, σε μια περίοδο όπου είσαι περισσότερο προσανατολισμένος σε νέες καταστάσεις και πρόσωπα. Γενικότερα όμως είναι μια καλή ημέρα για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να βρεις θετική ανταπόκριση.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέσα από τις επαφές, τις συναντήσεις και τις συζητήσεις που κάνεις, παίρνεις σημαντικές πληροφορίες, ενώ παράλληλα τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε βοηθούν να κάνεις σημαντικά βήματα προς τα εμπρός στα αισθηματικά σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτή η περίοδος γενικότερα έχει πολλές δυνατότητες που μπορείς να εκμεταλλευτείς σε οικονομικό επίπεδο και υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που στηρίζουν τις προσπάθειές σου, προειδοποιώντας σε παράλληλα για τυχόν κακοτοπιές. Η κούραση πάντως μέσα στην καθημερινότητά σου δεν λείπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή ημέρα δεν έχει ιδιαίτερες εκπλήξεις για σένα, καθώς μοιάζει να κινείται για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδίου σου σε γνώριμα μονοπάτια και γενικότερα προσπαθείς να ικανοποιήσεις βασικές ανάγκες μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ οι μπαταρίες σου είναι γεμάτες με ενέργεια που κατευθύνεις στην προώθηση των δημιουργικών σου σχεδίων.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Άκουσε όσα έχουν να σου πουν τα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος σήμερα και είναι πιθανό να βρεις διέξοδο σε κάποιες οικογενειακές υποθέσεις ή ζητήματα σπιτιού που σε είχαν προβληματίσει έντονα. Βρίσκεσαι άλλωστε σε μια ερωτική περίοδο πλέον με πολλές επαφές και συναντήσεις, παρόλα αυτά το αίσθημα της κτητικότητας είναι αρκετά έντονο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάνεις βήματα προκειμένου να σταθεροποιήσεις το κομμάτι των οικονομικών σου και στρέφεσαι σε μια πιο φειδωλή διαχείρισή τους, ώστε να βγεις κερδισμένος, ενώ γενικότερα είναι μια καλή ημέρα για το πορτοφόλι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο δικό σου ζώδιο και σου προσφέρει τη δυνατότητα να προωθήσεις τις δικές σου προσωπικές υποθέσεις και να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να υλοποιήσεις κάποια πράγματα που έχεις κατά νου, ωστόσο ενώ θέλεις να κάνεις κάποια νέα ξεκινήματα, είναι πιθανό να προσπαθείς συνεχώς να έχεις την έγκριση των άλλων, αφού λείπει η απόλυτη εμπιστοσύνη στις δικές σου δυνάμεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και παίρνεις πολλές πρωτοβουλίες, ενώ στηρίζεσαι στα άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος, τα οποία έχουν να σου δώσουν κατεύθυνση για το πώς να κινηθείς. Επίσης, προσπαθείς με απλά βήματα να βρεις λύσεις σε υποθέσεις που σε προβληματίζουν στο σπίτι.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για τα οικονομικά σου που μπορείς να εκμεταλλευτείς, κυρίως σε επίπεδο ρύθμισης κάποιων ζητημάτων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

ΙΧΘΥΣ


Μολονότι η σημερινή ημέρα δεν είναι δυσαρμονική για σένα, προτιμάς να αποφύγεις την κουραστική πολυκοσμία, ώστε με ησυχία να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Μπορείς όμως να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου για το επόμενο διάστημα με τον καλύτερο τρόπο αφού με σύμμαχο την απλή λογική κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στο τι τελικά είναι αυτό που θέλεις και ποιο είναι εκείνο που δεν σου ταιριάζει.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη σε βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας ευκαιρίες για γνωριμίες, φλερτ ή γενικότερα κινητικότητα στα προσωπικά, καθώς και πολύ έντονη γοητεία από μέρους σου, ωστόσο σήμερα προτιμάς να βρίσκεσαι ανάμεσα σε λίγα και καλά πρόσωπα, χωρίς να σπαταλάς χρόνο σε ανθρώπους που δεν σε καλύπτουν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάνεις κάποια βήματα προκειμένου να βάλεις σε μια σειρά οικονομικές υποχρεώσεις, κυρίως επειδή οι τωρινές συνθήκες σε ωθούν προς τα εκεί, μπορεί όμως το εγχείρημά σου αυτό να ευοδωθεί τελικά.     πηγή


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template