ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Χρήμα,Υγεία αλλά και τα Αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.....
ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες για σένα, αλλά και δυνατότητες ανάπτυξης μέσα από τις επαφές και τις συζητήσεις που κάνεις. Έτσι, είναι πιθανό να παίρνεις θετική απάντηση για ένα θέμα που σε είχε απασχολήσει, ενώ παράλληλα βρίσκεις τα κατάλληλα πρόσωπα στην κατάλληλη θέση για να σε βοηθήσουν με τις υποθέσεις σου, ακόμη κι αν υπάρχουν δυσκολίες πρακτικής φύσεως.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η επικοινωνία είναι το δυνατό σου χαρτί σήμερα και οι ευχάριστες εκπλήξεις ως προς τα προσωπικά σου δεν λείπουν. Επίσης, η κοινωνική σου ζωή παραμένει έντονη, ενώ τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος παίζουν ένα καταλυτικό ρόλο για τα αισθηματικά σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής από σήμερα περνά σε μια θέση που ευνοεί τις προσπάθειες που κάνεις στη δουλειά, ενώ χειρίζεσαι καλύτερα πρακτικές λεπτομέρειες στο εργασιακό περιβάλλον. Γενικότερα όμως μπορείς να επικοινωνείς πλέον πιο άνετα με συναδέλφους.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ασχολείσαι με την κάλυψη των βασικών σου αναγκών, ωστόσο υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στην καθημερινότητά σου, τις οποίες εκμεταλλεύεσαι. Επιπλέον μέσα από ήδη γνωστές διαδρομές προσπαθείς να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που κλείνεις τα αυτιά σου μπροστά σε όσα έχουν οι άλλοι να σου πουν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Ερμής αλλάζει θέση σήμερα και περνά στον τομέα των ερωτικών σου φέρνοντας ειδήσεις, μηνύματα, πρόσωπα, συναντήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ εγκαινιάζεται μια περίοδος που προσεγγίζεις πιο εύκολα το άτομο που σε ενδιαφέρει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φρόντισε να επωφεληθείς από τις ευκαιρίες στα οικονομικά, καθώς το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για την τσέπη σου και έχοντας σαν σύμμαχο τη σωστή διαχείριση, μπορείς να δεις σημαντικά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη από το ζώδιό σου πορεύεται σε ένα θετικό έδαφος, παρακινώντας σε σε δράση, ενώ οι συνθήκες σε καλούν να αναλάβεις πρωτοβουλία, να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αποτινάξεις από πάνω σου ότι σε περιορίζει, σε πείσμα των ανασφαλειών, ενοχών ή φόβων σου. Επίσης, σήμερα ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, φέρνοντάς σε πιο κοντά στους οικείους σου, δυσχεραίνοντας όμως την επικοινωνία σου με τους υπόλοιπους.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δεν χρειάζεσαι κανέναν ως συναισθηματικό δεκανίκι για να προχωρήσεις μπροστά και ακόμη κι αν υπάρχουν φοβίες για το άγνωστο που έρχεται, εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμπιστευτείς περισσότερο τις δικές σου δυνατότητες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Νέες ιδέες, νέες πληροφορίες και ρηξικέλευθα σχέδια σε βγάζουν από αδιέξοδα, ενώ θα πρέπει να σημειώνεις σήμερα σε χαρτί ακόμη και την πιο φαινομενικά ασήμαντη είδηση που φτάνει σε σένα, πρόσεξε όμως τις επιπόλαιες επιλογές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση, ωστόσο η σημερινή ημέρα σε καλεί να προετοιμάσεις τα σχέδιά σου μακριά από την πολύβουη καθημερινότητα, ενώ αν χρειάζεσαι κάποιου είδους βοήθεια σε μια υπόθεση που σε απασχολεί, μπορείς να περιμένεις θετικά αποτελέσματα. Επίσης σήμερα ο Ερμής περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας έτσι την πιο επικοινωνιακή σου πλευρά στην επιφάνεια, ενώ σε βοηθά ιδιαίτερα σε συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ξεκλέβεις λίγο χρόνο από το πρόγραμμά σου για να τον αφιερώσεις στην υγεία και στην ξεκούραση σου, ενώ μπορείς να προωθήσεις τα ερωτικά σου, αρκεί να μην τα κοινολογείς στον οποιοδήποτε. Γενικότερα η μέρα σε καλεί να πορευτείς μακριά από την πολυκοσμία για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάνεις σημαντικά βήματα για να ρυθμίσεις τις οφειλές σου και ενώ βγαίνεις κερδισμένος μέσα από τις οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους, θα πρέπει να είσαι πιο προσγειωμένος στις απαιτήσεις σου.

ΛΕΩΝ

Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα για τα σχέδιά σου, καθώς μπορείς με άνεση να προωθήσεις τους στόχους σου, αλλά και να βασιστείς σε συλλογικές προσπάθειες για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Άλλωστε οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει είναι πολλές και χρειάζεσαι τα κατάλληλα πρόσωπα δίπλα σου για να σε πλαισιώσουν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να δεις φίλους και να βγεις έξω, ενώ ακόμη κι αν το πρόγραμμά σου είναι ασφυκτικά γεμάτο, εσύ βρίσκεις τρόπο να ξεκλέψεις χρόνο για να δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Γενικότερα λοιπόν σήμερα η επικοινωνία είναι το δυνατό σου στοιχείο και μπορείς πιο άνετα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η διαίσθηση είναι εκείνη που μπορεί να σε οδηγήσει σε λύσεις στα οικονομικά αδιέξοδα που μπορεί να αντιμετωπίζεις. Παράλληλα, από σήμερα ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον τομέα των οικονομικών σου, φέρνοντας νέες εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η Σελήνη σήμερα από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου πορεύεται σε ένα θετικό κλίμα, στοιχείο που μαρτυρά πως μπορείς να βελτιώσεις τη εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Παράλληλα όμως ο Ερμής από σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο και σου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο που υπήρχε γύρω σου το προηγούμενο διάστημα, καθώς επίσης και τα δυσμενή ή ευμενή σχόλια που γίνονταν για σένα, ενώ παράλληλα τονίζονται τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Δίας και ο Πλούτωνας από φιλικές θέσεις φροντίζουν για τα ερωτικά σου, ενώ εσύ έχεις ρίξει το βάρος των προσπαθειών σου ώστε να φαίνονται τα πράγματα πως είναι τακτοποιημένα. Σε γενικές γραμμές άλλωστε η σημερινή ημέρα είναι περισσότερο πρακτική, παρά ερωτική.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Με τις δικές σου προσπάθειες υλοποιείς τα σχέδιά σου κι στο εργασιακό περιβάλλον σου σήμερα, μπορείς να προσεγγίσεις τους εργοδότες ή τους προϊστάμενους με το θέμα που σε απασχολεί, αφού η καριέρα σήμερα είναι το δυνατό σου σημείο.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα καθώς σου δίνονται πολλές δυνατότητες να προωθήσεις τα σχέδιά σου με τον καλύτερο τρόπο ενώ παράλληλα υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στον ορίζοντα της ημέρας. Επιπλέον, η μέρα σήμερα σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες για να βγεις από αδιέξοδα, φρόντισε όμως να είσαι συνεπής και στις υποχρεώσεις σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή την περίοδο τα προσωπικά σου είναι άμεσα συνδεδεμένα και με τις φιλίες ή με τις παρέες σου, πρόσεξε όμως γιατί ο Ερμής από σήμερα περνά στο προηγούμενο από το δικό σου ζώδιο, έτσι λοιπόν εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο ώστε να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οφειλές σου κι ο τρόπος που χειρίζεσαι υποθέσεις που σχετίζονται με δάνεια, τράπεζες κι ασφάλειες είναι ο λόγος που υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο σου, ενώ παράλληλα εκκρεμούν πολλές υποχρεώσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα σε κινητοποιεί για να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος και να βρεις λύσεις σε αντίστοιχες υποθέσεις που σε είχαν προβληματίσει παλιότερα, ωστόσο θα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς αφήνεις χώρο για παρανοήσεις στον περίγυρό σου, ενώ εσύ μένεις προσκολλημένος σε απόψεις που δεν λειτουργούν βοηθητικά.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα έρχεσαι σε επαφή με την πιο συναισθηματική σου πλευρά και ανακαλύπτεις ξανά κάποια πράγματα που άφησες πίσω σου, φρόντισε όμως να δίνεις αρκετό χώρο στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, καθώς οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα και οι διενέξεις δε λείπουν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής από σήμερα περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, τονίζοντας τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, ενώ παράλληλα σου δίνει σημαντικές πληροφορίες για να προωθήσεις τους στόχους σου, όμως σήμερα θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο με τις επαφές σου με πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή ημέρα σου δίνει ώθηση να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν επενδύοντας στην επικοινωνία με τους γύρω σου, θα πρέπει όμως να είσαι περισσότερο διαλλακτικός με τον περίγυρό σου καθώς οι συνθήκες μαρτυρούν ότι είσαι επικεντρωμένος κυρίως στη δική σου φωνή και τις δικές σου απόψεις, ενώ η στασιμότητα είναι εκείνη που νιώθεις να σε πνίγει.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Επένδυσε στις επαφές, τις συζητήσεις και τις συναντήσεις σήμερα, ενώ η Σελήνη παραμένοντας απέναντί σου φέρνει πολλές ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Θα πρέπει όμως να βάλεις και νερό στο κρασί σου, δίχως να αφήνεις σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά εξ αιτίας των πολλών υποχρεώσεων.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής από σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δίνει το κατάλληλο έδαφος για να προσεγγίσεις στο επόμενο διάστημα ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, ωστόσο θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο με όσα λες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής περνά από σήμερα σε μια πιο βοηθητική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας τις κατάλληλες γνωριμίες αλλά και τις σωστές πληροφορίες τη στιγμή που τις χρειάζεσαι, για να προωθήσεις διαδικαστικές υποθέσεις, επαφές με το νόμο ή το εξωτερικό, ζητήματα σπουδών αν σπουδάζεις, αλλά και γενικότερα πιο ευχάριστο τρόπο σκέψης, γενικότερα όμως σήμερα θέλεις να κάνεις κάποια νέα ξεκινήματα, είναι πιθανό να προσπαθείς συνεχώς να έχεις την έγκριση των άλλων.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η κοινωνική σου ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ ο Ερμής σε φιλική θέση με το ζώδιό σου, δίνει εύνοια στα προσωπικά των γεννημένων το Δεκέμβρη. Δεν λείπουν όμως γενικότερα και οι διενέξεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, η αίσθηση ότι κάτι λείπει και το παρασκήνιο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου είναι η πρώτη σου προτεραιότητα και κάνεις πολλές συζητήσεις γύρω από αυτά, ωστόσο παρασύρεσαι σε σπατάλες αυτή την περίοδο, πιέζοντας το ήδη ταλαιπωρημένο πορτοφόλι σου. Παράλληλα όμως εκμεταλλεύεσαι σήμερα ευκαιρίες στη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια εξαιρετική ημέρα η σημερινή για να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να είσαι συνεπής με χρονοδιαγράμματα και υποχρεώσεις. Επίσης, σήμερα τα δημιουργικά σου σχέδια ευοδώνονται, ενώ η ανάγκη σου για χαρά και διασκέδαση βρίσκει πρόσφορο έδαφος, ακόμη κι αν το πρόγραμμά σου είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, όπως και να έχει όμως η μέρα έχει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, παρά τις εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, ενώ μπορείς να αφεθείς σε φλερτ και νέες γνωριμίες, ακόμη κι αν υπάρχει κάτι μέσα σου που σε κρατά πίσω. Πρόσεξε όμως τις βιαστικές ή επιπόλαιες κινήσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα κάνεις συζητήσεις για οικονομικά τρίτων που αγγίζουν έμμεσα και το δικό σου πορτοφόλι με το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο, ενώ παράλληλα ρυθμίζεις διαδικαστικά θέματα που σχετίζονται με τις οφειλές σου ή τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΣ

Η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να ζητήσεις υποστήριξη ή βοήθεια για ένα ζήτημα που σε απασχολεί και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βγεις κερδισμένος, ενώ παράλληλα σήμερα μπορείς με τον καλύτερο τρόπο να διαχειριστείς υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια, ειδικά αν είχαν υπάρξει προστριβές με τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα ο Ερμής περνά απέναντί σου και φέρνει εύνοια στην επικοινωνία των διαπροσωπικών σου σχέσεων, ενώ νέες γνωριμίες ή επαφές είναι ένα πιθανό σενάριο για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σου. Γενικότερα όμως υπάρχει περισσότερη ευκολία στην επικοινωνία.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οικεία πρόσωπα σε βοηθούν να βγεις από οικονομικά αδιέξοδα ως προς τις οφειλές σου, ενώ παράλληλα ωφελείσαι μέσα από απρόσμενες εξελίξεις που σχετίζονται με οικονομικά τρίτων. Επίσης συνεχίζεις όλο αυτό το διάστημα να υλοποιείς σχέδια.    πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template