Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Χρήμα,Υγεία αλλά και τα Αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.....
ΚΡΙΟΣ

Σήμερα πραγματοποιείται σεληνιακή έκλειψη σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, που φέρνει αρκετές αναποδιές στο στόχους που προσπαθείς να προωθήσεις, ενώ συναντάς κι αρκετά εμπόδια σε συλλογικές προσπάθειες στις οποίες έχεις επενδύσει κόπο και χρόνο. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα σε δικαιώνει, αφού οι δυσκολίες σε αναγκάζουν να αναλάβεις δράση προς το καλύτερο αποτέλεσμα, έστω κι αν χρειαστεί κάποιο διάστημα μέχρι να δεις τη θετική έκβαση.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δυσκολεύεσαι να βρεις τις ισορροπίες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και υπάρχουν κάποιες προστριβές, παρόλα αυτά μπορείς να ξεπεράσεις τις αντιξοότητες βασιζόμενος στους ανθρώπους του οικείου σου περιβάλλοντος. Προσοχή όμως στις εντάσεις, ενώ μια φιλική σχέση μπορεί να σε προβληματίσει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα σχέδια που κάνεις στα οικονομικά ενδεχομένως να μην έχουν την απόδοση που περίμενες και κάποιες απρόοπτες εξελίξεις καθορίζουν το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθείς. Απόφυγε λοιπόν σήμερα τις σημαντικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα πραγματοποιείται έκλειψη Σελήνης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, προλογίζοντας σημαντικές αλλαγές αλλά και πιεστικές καταστάσεις που σχετίζονται με την καριέρα σου, αλλά και με τον τρόπο που προβάλλεις προς τα έξω τον εαυτό σου. Έτσι λοιπόν θα πρέπει σήμερα να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός με τα βήματα που θα κάνεις και τον τρόπο που θα χειριστείς τις υποθέσεις σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Μαΐου, καθώς είναι πιθανό να εκτεθείς προς τα έξω.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Απρόσμενες εξελίξεις μέσα στην ημέρα δοκιμάζουν τις ανασφάλειές σου, ενώ έχεις και σημαντικά διλήμματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου. Οπλίσου λοιπόν με υπομονή σήμερα, καθώς τα μέτωπα που έχεις να αντιμετωπίσεις, είναι αρκετά, έχεις όμως και στήριξη από τους γύρω σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι πιθανό να υπάρξει κορύφωση μιας πιεστικής κατάστασης στη δουλειά, είναι όμως προτιμότερο να μην τα βάζεις με πρόσωπα κύρους αν δεν μπορείς να ρυθμίσεις πλήρως και τις όποιες συνέπειες. Άλλωστε μέσα από τη δυσκολία τελικά βγαίνεις κερδισμένος και σε οικονομικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Η σημερινή ημέρα έχει κάποια σημεία που πρέπει να προσέξεις, κυρίως ως προς διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών ή επαφές με το εξωτερικό, καθώς είναι πιθανό να σε προβληματίσουν έντονα και να υπάρξει κορύφωση σε αυτά τα θέματα. Τελικά όμως, ακόμη κι αν πιεστείς ή δυσκολευτείς, καταφέρνεις να βρείς τις λύσεις που σου χρειάζονται, χάρη στην εύνοια της τύχης και στις δικές σου προσπάθειες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον σήμερα μοιάζουν αρκετά τεταμένες κι εσύ δυσκολεύεσαι στο να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, αλλά και στο να κατανοήσεις σε βάθος αυτά που οι άλλοι θέλουν να σου πουν. Καλείσαι λοιπόν να φανείς περισσότερο διαλλακτικός και λιγότερο επιπόλαιος ως προς τις επιλογές σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα πρέπει σήμερα να είσαι καθόλα νομότυπος στις υποχρεώσεις σου, ενώ παράλληλα είναι προτιμότερο να κρατάς μικρό καλάθι για τα μεγαλεπήβολα σχέδια που σου υπόσχονται, καθώς σήμερα δεν λείπουν κι οι παρανοήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα πραγματοποιείται έκλειψη Σελήνης σε ένα ευαίσθητο σημείο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις φοβίες, τα βαθύτερα συναισθήματα και την ανάγκη σου να έχεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων, έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν απρόσμενες εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς που θα σε προβληματίσουν έντονα, τελικά όμως καταφέρνεις να βρεις λύσεις, χάρη στη βοήθεια που εισπράττεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά κτητικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και υπάρχουν διενέξεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον που σε φορτίζουν, ενώ παράλληλα δεν λείπουν οι στιγμές που φέρεσαι δεσποτικά ή και καταπιεστικά στους δικούς σου ανθρώπους. Η γοητεία σου όμως παραμένει αυξημένη.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα πρέπει σήμερα να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τον τρόπο που θα χειριστείς οικονομικές οφειλές, επαφές με τράπεζες, δάνεια, ασφάλειες, εφορίες, αλλά και οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σε αφορούν, καθώς στο προσεχές διάστημα αυτά θα σε προβληματίσουν.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά πιεστική για σένα, καθώς πραγματοποιείται σεληνιακή έκλειψη απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και αυτό φέρνει έντονα διλήμματα αλλά και κορύφωση κάποιων καταστάσεων που ενώ αρχικά θα σε ταλαιπωρήσουν, αργότερα θα έρθει και η λύτρωση. Αν μάλιστα έχεις γενέθλια αυτές τις ημέρες, η σημασία της ημέρας αυτής είναι ακόμη μεγαλύτερη.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι σχέσεις και γενικότερα τα προσωπικά βρίσκονται σήμερα στο μάτι του κυκλώνα, που όμως τελικά φέρνει και λύσεις ή απελευθέρωση από μια κατάσταση που σε είχε πιέσει αρκετά. Παράλληλα όμως οι καταστάσεις οξύνονται και λόγω προβλημάτων στο σπίτι ή την οικογένεια.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από την επιρροή της έκλειψης αυτής δεν θα μπορούσαν να μην επηρεάζονται και οι συνεργασίες σου, θα πρέπει λοιπόν σήμερα να είσαι πιο συγκαταβατικός και διπλωμάτης, ώστε να μην οξύνεις τα πνεύματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα προμηνύει αλλαγές μέσα στην καθημερινότητά σου, στον τρόπο που χειρίζεσαι τις υποχρεώσεις σου που εκκρεμούν, ενώ θα πρέπει να θυμάσαι πως έστω κι αν πιέζεσαι αρκετά από αυτές τις αλλαγές, τελικά καταφέρνεις να ανεβείς ένα «σκαλί» πιο ψηλά. Παράλληλα, η έκλειψη αυτή μιλά και για κορύφωση των εξελίξεων σε θέματα υγείας, φρόντισε λοιπόν να είσαι πιο προσεκτικός.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η γκρίνια και η επικριτικότητα απομακρύνουν τους άλλους από κοντά σου, ενώ κι εσύ ο ίδιος είσαι σε μια περίοδο που ετοιμάζεις κάτι στα προσωπικά σου, καθώς έχεις στο πλευρό σου σημαντικά πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον που στηρίζουν τις προσπάθειές σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτή η έκλειψη σχετίζεται άμεσα με το επαγγελματικό σου περιβάλλον και τη δουλειά, ενώ για πολλούς Παρθένους που αναζητούν εργασία δεν αποκλείεται να βρεθεί κάτι, έστω κι αν στην αρχή ταλαιπωρηθούν αρκετά. Το σίγουρο είναι ότι με αφορμή αυτή την έκλειψη καταφέρνεις να υλοποιήσεις πολλά.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα πραγματοποιείται σεληνιακή έκλειψη σε ένα φιλικό ζώδιο, στοιχείο που μαρτυρά πως ακόμη κι αν υπάρξουν δυσκολίες σήμερα και μέσα στο προσεχές διάστημα, εσύ θα μπορούσες να βρεις τελικά διεξόδους. Το κλειδί είναι να μην βιαστείς να δράσεις και να αξιοποιήσεις όλα τα δεδομένα που σου δίνονται, καθώς είναι πιθανό να παρασύρεσαι από τον παρορμητισμό.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάτι αλλάζει στα προσωπικά και ακόμη κι αν αυτό σε πιέζει αρχικά, τελικά είναι υπέρ σου. Άλλωστε, μέσα στα πιθανά σενάρια για σένα θα μπορούσε να είναι μια σημαντική εξέλιξη που αρχικά θα σε αναστατώσει. Αν όμως είσαι γονιός, πρόσεξε ιδιαίτερα τα παιδιά σου αυτό το διάστημα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ενδεχομένως να συναντήσεις πολλά εμπόδια στην προσπάθειά σου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, ωστόσο οι συνθήκες δεν έχουν ωριμάσει ακόμη κι εσύ βιάζεσαι να έχεις αποτελέσματα εδώ και τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για σένα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Νοέμβρη, καθώς κορυφώνονται κάποιες πιεστικές καταστάσεις σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή με ζητήματα που αφορούν τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Έτσι λοιπόν, θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή, καθώς στο τέλος καταφέρνεις να βρεις την καλύτερη λύση, έστω κι αν οι συνθήκες είναι εκείνες που σε αναγκάζουν να το κάνεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα πρέπει να φανείς πιο διαλλακτικός και μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά με τη στάση σου σε καταστάσεις που είναι ήδη στην κόψη του ξυραφιού, ενώ παράλληλα θα πρέπει να θυμάσαι πως τα προσωπικά σου έχουν πολλές δυνατότητες, αρκεί να είσαι ρεαλιστής.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν σημαντικά διλήμματα και στον τομέα της καριέρας που σε ταλανίζουν, ενώ τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο είναι αρκετά πιεσμένα, παρότι το πορτοφόλι σου ενισχύεται από τρίτους ή από οικονομικές υποθέσεις άλλων που φέρνουν έσοδα και σε σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα πραγματοποιείται σεληνιακή έκλειψη και παρότι δεν σε επηρεάζει δυσαρμονικά, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να προσέξεις. Έτσι λοιπόν καλείσαι σήμερα να φανείς πιο ευέλικτος με τις υποθέσεις σου, αλλά και πιο διαλλακτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, ώστε να μην δημιουργούνται προστριβές. Επίσης, η σημερινή ημέρα προειδοποιεί να είσαι προσεκτικός στις μετακινήσεις σου, αλλά και με τις συσκευές επικοινωνίας.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ένας κοντινός σου άνθρωπος είναι πιθανό να χρειαστεί τη βοήθειά σου, ενώ εσύ από την άλλη μπορεί να προβληματίζεσαι από ένα πρόσωπο του περίγυρού σου. Θυμήσου όμως ότι όσα κι αν σε δυσκολέψουν, έρχεται ένα καλύτερο διάστημα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα πρέπει να είσαι καθόλα συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και μη δοκιμάζεις την τύχη σου σε ό,τι αφορά το νόμο. Επιπλέον είναι πιθανό να υπάρξουν χάσματα στην επικοινωνία σου σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή ημέρα φέρνει κάποια θέματα στο προσκήνιο που σε προβληματίζουν καθώς έρχονται αλλαγές στον τρόπο που ικανοποιείς βασικές ανάγκες, ενώ παράλληλα αλλάζουν κάποια πράγματα που μέχρι πρότινος θεωρούσες δεδομένα. Επίσης, είναι πιθανό να μην εισπράττεις την ανταμοιβή που περίμενες για κάποιο ζήτημα, ηθική ή υλική.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά κτητικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και παλεύεις με νύχια και με δόντια για να διατηρήσεις τα κεκτημένα στο ακέραιο, σπαταλώντας όμως έτσι πολύτιμη ενέργεια, αντί να δεχτείς τις αλλαγές και από κει και πέρα να δεις τι μπορείς να κάνεις. Υπάρχει άλλωστε σήμερα μια σαφής διάσταση ανάμεσα στα δικά σου θέλω και σε εκείνα των άλλων.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σημερινή σεληνιακή έκλειψη αγγίζει άμεσα τα οικονομικά σου προμηνύοντας απρόσμενες εξελίξεις που δεν είχες δρομολογήσει, αλλά και κορύφωση κάποιων προσπαθειών από μέρους σου. Τελικά όμως θα καταφέρεις να έχεις θετικό αποτέλεσμα και στον τομέα της δουλειάς, έστω κι αν χρειαστεί να περάσει κάποιο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά σημαντική για σένα, αλλά ταυτόχρονα και αρκετά απαιτητική, καθώς πραγματοποιείται έκλειψη Σελήνης στο δικό σου ζώδιο, προμηνύοντας σημαντικές αλλαγές που μπορεί αρχικά να σε δυσκολέψουν αρκετά αφού μια πιεστική κατάσταση φτάνει απρόσμενα στην κορύφωσή της, οδηγώντας όμως τελικά και σε μια λύση ή μια διέξοδο.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αλλάζεις μέσα σου, αλλάζεις οπτική γωνία και μέσα από την τριβή βλέπεις και την πλευρά των άλλων, αυτό όμως για να γίνει χρειάζονται κάποια σημαντικά βήματα κι από τη δική σου πλευρά. Σήμερα λοιπόν που είναι μέρα εντάσεων, προσπάθησε να είσαι περισσότερο διαλλακτικός με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, ειδικά στα προσωπικά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η έκλειψη αυτή δεν θα μπορούσε να μη σχετίζεται και με τις συνεργασίες σου, όπου εσύ αντιδράς έντονα απέναντι σε κάθε μορφής περιορισμό, ειδικά από προϊστάμενους ή πρόσωπα κύρους.

ΙΧΘΥΣ


Η σημερινή ημέρα σου φέρνει αρκετό άγχος, κυρίως μέσα στην καθημερινότητά σου, όχι τόσο για δικές σου υποθέσεις καθαρά, όσο γιατί καλείσαι να επωμιστείς ευθύνες και υποχρεώσεις τρίτων, κάτι που ανατρέπει το πρόγραμμα και τη ρουτίνα σου. Επίσης, είναι πιθανό να σε προβληματίσουν και ζητήματα υγείας τρίτων, ενώ είναι προτιμότερο να μείνεις μακριά από παρασκηνιακές υποθέσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν σήμερα πιεστείς αρκετά, θυμήσου ότι μπορείς πάντοτε να βασίζεσαι στους κοντινούς σου ανθρώπους που είναι εκεί για να σε στηρίξουν, ενώ θα πρέπει σήμερα να επενδύσεις στη δική σου ηρεμία και ψυχική ισορροπία. Βρες λοιπόν χρόνο για να αφιερώσεις στον εαυτό σου και αποδέξου τις αλλαγές στην καθημερινότητά σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Συζητάς με συνεργάτες κάποια σχέδια που έχεις κατά νου αυτό το διάστημα, ωστόσο νιώθεις πως δεν είσαι αρκετά παραγωγικός και τα οικονομικά σου είναι αρκετά πιεσμένα.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template