ΧΑΛΕΠΙ-Στην σχολή πυροβολικού μόλις άρχισε το μακελειό.Η βιαιότητα δεν έχει όρια ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Βουνά σχηματίζουν τα πτώματα των τεράτων ισλαμοφασιστών.Το δράμα τους παίζεται σε μια απέλπιδα προσπάθεια να
σπάσουν τον κλοιό.Την θηλιά θανάτου που τους εχει υποβάλλει ο Συριακός στρατός και οι συμμαχοί του....
Oι τζιχαντιστές και οι σύμμαχοί τους οι αντάρτες εξαπέλυσαν μια επίθεση την Παρασκευή κατά της Στρατιωτικής Ακαδημίας στο νότο Χαλεπίου για να σπάσουν την πολιορκία.
Η επίθεση πρωτοφανούς βιαιότητας επικεντρώθηκε στις Σχολές πυροβολικού και εξοπλισμού στο ΝΔ Χαλέπι αλλά οι πρωταγωνιστές έδωσαν αλληλοαναιρούμενα στοιχεία για την εξέλιξή της. Η συριακή κρατική τηλεόραση πάντως μίλησε για αποτυχία των επιτιθέμενων και για εκατοντάδες νεκρούς στις τάξεις τους.

« Οι αντάρτες πήραν τον έλεγχο πολλών τμημάτων αυτών των σχολών αλλά ο στρατός λάνσαρε μια αντεπίθεση με την αεροπορική κάλυψη για να τους εκδιώξει »,
ανέφερε η ΜΚΟ με έδρα το Λονδίνο δυτικών συμφερόντων (OSDH). Τις τελευταίες ημέρες έχοντας πετύχει να πάρουν κάποιους τομείς οι τρομοκράτες έχασαν το κερδισμένο έδαφος από το στρατό που συνεπικουρείται από ιρανούς μαχητές τη Hezbollah και τη ρωσική αεροπορία. lexpress



Στο SAMA την κρατική τηλεόραση βγήκε ζωντανά από τηλέφωνο ο ταξίαρχος Γιουσέφ Μαχμούμντ Σαλέχ Διευθυντής της Σχολής Πυροβολικού στο Χαλέπι και από την καρδιά της Σχολής ανακοινωσε την Αποτυχία της επίθεσης των τζιχαντιστών
.Πριν είχαν γίνει εκκλήσεις για προσευχές στον κόσμο καθώς οι τρομοκράτες είχαν πλησιάσει με 6 οχήματα ΒΜΒ και πυραύλους 4 τεθωρακισμένα και 4 ημιφορτηγά που όμως μετά από μάχες καταστράφηκαν.

Πριν από λίγο ο ταξίαρχος Χαιτάμ Ναγιέφ σε τηλεφωνική του επικοινωνία ενημέρωσε ότι οι συριακές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει ένοπλη ομάδα 300 τζιχαντιστών σε διάφορα κτίρια της δυτικής συνοικίας του μπλοκ 1070.
Ενημερώνει ότι ο στρατός τους θέλει ζωντανούς και τους έχει δώσει προθεσμία 24 ωρών να παραδοθούν διαφορετικά θα εισβάλει και θα τους εξολοθρεύσει.Ενημέρωσε ότι ο συριακός στρατός και οι σύμμαχοί του είναι αποφασισμένοι να καθαρίσουν όλο το Χαλέπι και ν΄αποκλείσουν κάθε ένοπλη φατρία που δρα στην περιοχή.Πριν από λίγο και άνδρας της Δημοκρατικής Φρουράς ενημέρωσε ότι έχασε και αυτή την επίθεση η jaysh Αl Fatah χάρη στους ανθρώπους του Θεού δηλ το συριακό Στρατό τη Χεζμπολλά και την Ταξιαρχία Baqir και ότι προχωράνε για να φέρουν την ασφάλεια σε όλο το Χαλέπι.



Ο μεγάλος μουφτής της Συρίας Χασούν είχε απευθύνει μέσω δημοσιογράφου του Χαλεπίου στους αγωνιστές που μάχονταν στη Σχολή Πυροβολικού καθώς η κατάσταση ήταν κρίσιμη.Αργότερα στον προσωπικό του λογαριασμό ο ίδιος αναφέρει σήμερα οι εχθροί ταπεινώθηκαν στα τείχη του Χαλεπίου.

πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template