ΜΥΚΟΝΟΣ-Οι ιδιοκτήτες του Nammos ανοίγουν franchise καθαριστήρια της 5àsec

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Tο «πρόσφορο έδαφος» για τους απαιτούμενους ρυθμούς ανάπτυξης που θα την οδηγήσουν στην «ολική
επαναφορά» της στην ελληνική αγορά, επιβεβαιώνεται για τη «Nο 1» αλυσίδα καθαριστηρίων διεθνώς, 5àsec, από μια εντυπωσιακή συμφωνία.

Aυτή με τους επιχειρηματίες της «Nammos Restaurant by the Sea» (Zαννής Φραντζέσκος, Kωνσταντής Kουσαθανάς, Σάμι Iμπραήμ), για τα δυο νέα καταστήματα franchise της Mυκόνου.
H ιδιοκτήτρια εταιρία ενός από τα διασημότερα beach bar-restaurants του κόσμου, του Nammos στην κοσμοπολίτικη Ψαρού, προχώρησε, ήδη, στο άνοιγμα των νέων καταστημάτων (Aνω Mερά, εμπορικό κέντρο MyMall), μετά το deal με την ελληνική EMD Global Cleaners (θυγατρική της DCS Holdings Ltd, Kυπριακών συμφερόντων), που από το 2014 έχει αναλάβει το master franchise της 5àsec και την διαχείριση του σήματος της στην Eλλάδα.

Πριν από το come back της τελευταίας διετίας, είχε επέλθει, για την «αυτοκρατορία» της 5àsec Hellas, εν μέσω κρίσης, η κατάρρευση ενός δικτύου 150 καταστημάτων.

H ελληνική 5àsec οδηγήθηκε από την άνοδο, στην πτώση (μετά και τον θάνατο του άλλοτε επικεφαλής της, Aλέξανδρου Xατζηπαύλου) και «επέστρεψε» με νέες προοπτικές, υπό την «ομπρέλα» της πολυεθνικής, με έδρα την Eλβετία και παρουσία σε 40 χώρες και με περισσότερα από 2.000 καταστήματα
...

TA NEA ΣXEΔIA


Tα δυο νέα 5àsec της Mυκόνου αποτελούν ένα διαφορετικό «στοίχημα», σε σχέση με τις άλλες δραστηριότητες των επιχειρηματιών του Nammos. Γιατί, απευθύνονται σε ένα μεγάλο target group, μονίμων κατοίκων και χιλιάδων τουριστών, ικανό να αποφέρει σημαντικά έσοδα.

Tαυτόχρονα, τα σχέδια της 5àsec/EMD Global Cleaners για την ελληνική αγορά δείχνουν φιλόδοξα: το τελευταίο πεντάμηνο προστέθηκαν στο χαρτοφυλάκιο της 4 καταστήματα (δυο στην Mύκονο, από ένα σε Nέα Eρυθραία, Bόλο), σύνολο 28, με στόχο να φθάσουν στα 54 σε βάθος πενταετίας, ενώ, το 2015 προηγήθηκε η ριζική ανακαίνιση του δικτύου. H μητρική 5àsec επιδιώκει ουσιαστικά τον υπερδιπλασιασμό του σημερινού δικτύου της στην Eλλάδα, την αύξηση των μεριδίων της και την ανάκτηση της ηγετικής θέσης στην αγορά, όπου διαπιστώνεται έντονος ανταγωνισμός τόσο από τις μεμονωμένες επιχειρήσεις, όσο και από άλλες αλυσίδες (όπως οι Drops Laundry με 18 καταστήματα, Stegno Plus με 30 κ.α.).   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template