ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Οικονομικά θέματα,Καριέρα,Υγεία,αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα
διαβάσεις εδώ....


ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σήμερα κρατά στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου τις δικές σου προσωπικές υποθέσεις, τα θέλω σου γίνονται η πιο σημαντική προτεραιότητα, ωστόσο οι κινήσεις σου είναι εμποτισμένες με το στοιχείο της υπερβολής, ενώ η εικόνα που οι άλλοι εισπράττουν για σένα είναι η πιο απερίσκεπτη πλευρά του εαυτού σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις επικεντρωθεί στη δική σου φωνή και δεν είναι λίγες οι φορές που προσπαθείς να περάσεις τις δικές σου απόψεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς υπερασπίζεσαι τις ιδέες σου με πάθος. Είναι όμως προτιμότερο να αφήσεις χώρο και στην άλλη πλευρά για να εκφραστεί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ& ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μην αμελείς την διευθέτηση των εκκρεμοτήτων και των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει, ειδικά ως προς το επαγγελματικό κομμάτι σήμερα, ενώ ένα πιθανό σενάριο είναι πως πρόσωπα έχουν αυξημένες απαιτήσεις από σένα και αυτό σε φορτίζει.

ΤΑΥΡΟΣ
Προτιμάς σήμερα να αφήσεις τις υποχρεώσεις σου στην άκρη και να βρεις χρόνο στο πρόγραμμά σου για να ξεκουραστείς, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι εξωγενείς παράγοντες που σε απασχολούν έντονα και απαιτούν μέρος από το χρόνο σου για να διευθετηθούν. Μπορείς όμως να στηριχτείς στη διαίσθησή σου για να βρεις λύσεις σε διαδικαστικά ζητήματα που σε προβληματίζουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αποφεύγεις σήμερα την βαρετή πολυκοσμία και τις επαφές ρουτίνας, αφού προτιμάς να είσαι με δικούς σου ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν, ωστόσο παράλληλα αποφεύγεις και κάποιες υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες στη συναισθηματική σου ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα, νιώθεις πως το εργασιακό περιβάλλον και η δουλειά σε εξαντλούν, ενώ ένα πιθανό σενάριο για σήμερα είναι πως επωμίζεσαι και ευθύνες τρίτων, πέρα από τις δικές σου. Επίσης, μην ξεχνάς να δείξεις ρεαλισμό και με τα οικονομικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα παρότι δεν είναι δυσαρμονική για σένα, εντούτοις υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις. Κυνηγάς σήμερα κάποιους στόχους που έχεις θέσει, όμως κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια, αφήνοντας ένα σημαντικό μέρος της διαδικασίας στην τύχη. Επιπλέον, υπάρχουν και κάποιες λεπτομέρειες πρακτικής φύσεως που καλείσαι να διευθετήσεις, για να έχεις τελικά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή την περίοδο τα δικά σου θέλω αποτελούν μια σημαντική προτεραιότητα, ωστόσο κρατάς πολλά πράγματα για τον εαυτό σου και δεν μαρτυράς όσα σκέφτεσαι. Επίσης, οι φίλοι είναι εκείνοι που διαδραματίζουν ρόλο σήμερα στα προσωπικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπάθησε να φανείς συνεπής με οικονομικές σου υποχρεώσεις αλλά και τις κινήσεις σου στα οικονομικά γενικότερα, καθώς τα έξοδα τρέχουν, ενώ παράλληλα θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες στις συνεργασίες σου με πρόσωπα κύρους ή εργοδότες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο κυβερνήτης σου, η Σελήνη σήμερα από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου σχηματίζει κάποιες δυσμενείς όψεις, στοιχείο που σε προειδοποιεί για λάθος εκτιμήσεις και ενέργειες που σε εκθέτουν στα μάτια τρίτων, ενώ είναι πιθανό να υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου και να επαφίεσαι παραπάνω από όσο πρέπει στα πρόσωπα που σε στηρίζουν. Είναι λοιπόν προτιμότερο να είσαι κι εσύ συνεπής με τις δικές σου υποχρεώσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Νιώθεις πως οι άλλοι σήμερα έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα, ενώ εσύ δυσκολεύεσαι να κάνεις τα απαραίτητα βήματα καθώς δεν θέλεις να «ξεβολευτείς» από συγκεκριμένες καταστάσεις. Σου δίνονται όμως και ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέσα από την επικοινωνία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι υπερβολές είναι το αδύνατο σημείο σου σήμερα στα ζητήματα που σχετίζονται με τις φιλοδοξίες και την καριέρα σου σήμερα, ενώ κάποιες συνεργασίες απαιτούν από σένα να καταβάλλεις περισσότερο κόπο για να υλοποιηθούν πράγματα. Παράλληλα έρχονται ευκαιρίες, αλλά όχι άκοπα.

ΛΕΩΝ
Μια βοηθητική ημέρα η σημερινή για τα σχέδιά σου, παρότι λες σήμερα παραπάνω από όσα πρέπει, ενώ οι υπερβολές στον τρόπο που διαχειρίζεσαι διαδικαστικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών ή επαφές με εξωτερικό, σε κάνουν να μοιάζεις στους γύρω σου αρκετά απερίσκεπτος. Έτσι λοιπόν οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε καλούν να αποβάλλεις την επιπολαιότητα που σε χαρακτηρίζει σήμερα και να είσαι συνεπής με όσα έχεις αναλάβει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η διάθεσή σου είναι αρκετά ανεβασμένη σήμερα και προσπαθείς να ξεκλέψεις χρόνο από το πρόγραμμά σου για να αποδράσεις από τη ρουτίνα, ωστόσο το παρασκήνιο είναι έντονο, ενώ ο Κρόνοςσε φιλική θέση για το ζώδιό σου εξετάζει τις επιλογές που έχεις κάνει σε προσωπικά ζητήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μην υποσχεθείς σήμερα πράγματα που τελικά δεν θα μπορέσεις να φέρεις σε πέρας, παρότι είσαι σε μια ευνοϊκή περίοδο, έστω κι αν υπάρχουν κάποιες προστριβές με τους συνεργάτες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσπαθείς να αποκτήσεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων, καθώς είσαι σε μια περίοδο αρκετά απαιτητική που έχεις να διευθετήσεις πολλές υποθέσεις. Παρόλα αυτά έχεις σήμερα κλειστεί λιγάκι στον εαυτό σου και περνάς από φίλτρα όλα τα ερεθίσματα που εισπράττεις από το περιβάλλον σου, προσπαθώντας να δεις πίσω από τις λέξεις και τα κίνητρα των άλλων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις αφήσει κάποιες υποχρεώσεις απέναντι σε δικούς σου ανθρώπους να βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ενώ παράλληλα ακροβατείς μέσα σε κάποιες καταστάσεις στα προσωπικά, ειδικά αν έχεις γεννηθεί αρχές Σεπτεμβρίου, όπου και έχεις καθοριστικά διλήμματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπαθείς να βάλεις σε μια τάξη τις οφειλές σου, ωστόσο αντιμετωπίζεις τις οικονομικές σου υποθέσεις κάπως απερίσκεπτα ή και επιπόλαια. Επιπλέον, είναι προτιμότερο να προσέξεις περισσότερο στον τρόπο που προσεγγίζεις οικονομικές υποθέσεις τρίτων που αφορούν και το δικό σου πορτοφόλι.

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων σε δυσαρμονικές όψεις, δείχνει πως κάνεις κάποιες υπερβολές στον τρόπο που προσεγγίζεις τους άλλους σήμερα, κυρίως επειδή δεν είσαι διατεθειμένος να δεις τις καταστάσεις μέσα από τα δικά τους μάτια και μένεις προσκολλημένος στις δικές σου θέσεις. Παρόλα αυτά αυτό δεν σε εμποδίζει τελικά να βρεις διεξόδους σε ό,τι σε προβληματίζει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις στον κοινωνικό σου περίγυρο που σε προβληματίζουν έντονα και για σήμερα βάζουν κάποια εμπόδια στην έκφραση των συναισθημάτων σου, γενικότερα όμως έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ακόμη κι αν υπάρχει έντονα το στοιχείο της υπερβολής στις αντιδράσεις σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου έχουν πολλές προοπτικές, αρκεί να κάνεις και εσύ πιο σωστή διαχείριση, ενώ σημαντικά άτομα σε προβληματίζουν με τη συμπεριφορά τους, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβρη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η προσοχή σου είναι προσανατολισμένη στις υποθέσεις της καθημερινότητας που εκκρεμούν, καθώς επίσης και στις υποχρεώσεις ρουτίνας που καλείσαι να διευθετήσεις. Ωστόσο δυσκολεύεσαι αρκετά να συγκεντρωθείς σε μικρές λεπτομέρειες των ζητημάτων αυτών, καθώς είναι πολλές οι φορές που ο νους σου ταξιδεύει σε πολλά. Παράλληλα όμως υπάρχουν και κάποιες πρακτικές δυσκολίες που δημιουργούν εμπόδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα σε καλεί να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς, ενώ θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή καθώς υπάρχουν εντάσεις και μικροκαβγάδες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, υπάρχει όμως και μια πολύ σημαντική ευκαιρία σε ζητήματα καρδιάς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Λες έξω από τα δόντια όσα σκέπτεσαι και αυτό ενδεχομένως να δυσαρεστεί αρκετούς, ενώ η περίοδος αυτή είναι πιεστική για τα οικονομικά σου, ωστόσο μπορείς να προσεγγίσεις αυτό το διάστημα πρόσωπα κύρους με τα αιτήματά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη παραμένει και σήμερα σε μια βοηθητική θέση για τα σχέδιά σου και σου δίνει το κατάλληλο έδαφος για να τρέξεις τις υποθέσεις σου, ωστόσο κάνεις όνειρα που μοιάζουν να στερούνται ρεαλιστικής βάσης, κάτι που τελικά τα κάνει ανέφικτο να πραγματοποιηθούν. Μπορείς όμως να στηριχτείς στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν για να βρεις διεξόδους σε υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή την περίοδο έρχεσαι σε σύγκρουση εσωτερικά με όρια που εσύ έχεις θέσει στον εαυτό σου και τώρα νιώθεις πως πνίγεσαι σε αυτά, ωστόσο η σημερινή ημέρα έχει πολλές κι ευχάριστες στιγμές που μπορείς να μοιραστείς με αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οικονομικές οφειλές είναι εκείνες που σήμερα μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδιά σου, για τις οποίες καταβάλλεις πολλές και σημαντικές προσπάθειες για να τις υπερβείς. Έχεις όμως και πολλές ευκαιρίες για έσοδα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το βλέμμα σου είναι στραμμένο στο σπίτι και τις υποθέσεις που σχετίζονται με αυτό, αλλά ταυτόχρονα και με τα ζητήματα που απασχολούν τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Ωστόσο προσπαθείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις, αναλαμβάνοντας εσύ όλες τις υποθέσεις, χωρίς όμως αυτό να εξασφαλίζει ότι θα έχεις καταφέρει και το ανάλογο αποτέλεσμα, ενώ η υπερβολή δε λείπει από τους χειρισμούς σου, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα, ενώ ταυτόχρονα το κλίμα στα προσωπικά κινείται με την Αφροδίτηαπό φιλική θέση γιατο ζώδιό σου, κάτι που φέρνει θετική διάθεση από το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος σε ωθούν ώστε να αναλάβεις δράση στα οικονομικά, ενώ σε βοηθούν και με τα τρέχοντα έξοδα. Θα πρέπει όμως να κρατήσεις αμείωτο το επίπεδο των προσπαθειών σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μολονότι η σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς, σε επίπεδο συναντήσεων, επαφών και συζητήσεων, ωστόσο η υπερβολή χαρακτηρίζει τον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου. Μπορείς όμως να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί στο κοντινό σου περιβάλλον, αλλά και να αναλάβεις δράση προωθώντας τα ζητήματα που σε απασχολούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Επιστρατεύεις την δύναμη του διαλόγου για να περάσεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει τις απόψεις σου, ενώ η δύναμη της πειθούς σου σήμερα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Πρόσεξε όμως κάποιες παρανοήσεις στις κοινωνικές επαφές, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οικονομικές εξελίξεις δεν είναι απόλυτα στην ευχέρεια των δικών σου προσπαθειών και αυτό σε προβληματίζει, ωστόσο το πρόγραμμα είναι φορτωμένο με πολλές υποχρεώσεις και κούραση, μπορείς όμως να στηριχτείς και στους άλλους.
ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα έχεις προσανατολιστεί στην κάλυψη των αναγκών σου, κυρίως εκείνων πρακτικής φύσεως, ωστόσο δυσκολεύεσαι να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στα δικά σου θέλω και στις επιδιώξεις των προσώπων που σε περιβάλλουν, ενώ ταυτόχρονα βλέπεις πως οι συλλογικές προσπάθειες δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στο οποίο είχες υπολογίσει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δείχνεις έντονη κτητικότητα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και το στοιχείο της αντιζηλίας είναι έντονο στη συναισθηματική σου ζωή σήμερα. Θυμήσου όμως ότι η ελεγκτική συμπεριφορά και η δεσποτικότητα σε απομακρύνουν από τα αγαπημένα σου πρόσωπα και βαθαίνουν τα ρήγματα μεταξύ σας, σε μια περίοδο κάπωςπιο πιεστική και για τα προσωπικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πρόσεξε ιδιαίτερα σήμερα τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου, καθώς είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε οικονομικές σπατάλες και περιττές αγορές. Φρόντισε λοιπόν να έχεις εξετάσει με ρεαλιστική ματιά τα βήματά σου πριν δράσεις.  astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template