ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Οικονομικά θέματα,Καριέρα,Υγεία,αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα
διαβάσεις εδώ....


ΚΡΙΟΣΗ σημερινή ημέρα έρχεται να βάλει σε πρακτική εφαρμογή κάποιες ιδέες ή απόψεις που έχεις κι αυτό ενδεχομένως να μην σου είναι απόλυτα ευχάριστο, ωστόσο πρόκειται για μια βοηθητική ημέρα για τις επιδιώξεις σου και η επικοινωνία είναι το δυνατό σου σημείο, αρκεί να κινηθείς εντός πλαισίου. Άλλωστε, δεν είσαι μόνος στις προσπάθειές σου, αφού έχεις σημαντικούς σύμμαχους στο πλευρό σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σταδιακά ξεκαθαρίζει το τοπίο στα προσωπικά κι εσύ μπορείς πιο άνετα να κινηθείς, προσεγγίζοντας το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δες όμως τις καταστάσεις με τον απαιτούμενο ρεαλισμό. Το σίγουρο είναι πάντως ότι οι ευκαιρίες υπάρχουν, αρκεί να είσαι κι εσύ ευέλικτος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις σου, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς σήμερα, παρότι κάποιες οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σε αφορούν έμμεσα, μοιάζουν να σε προβληματίζουν.


ΤΑΥΡΟΣΟι σκέψεις σου για σήμερα παραμένουν προσανατολισμένες στην κάλυψη των βασικών σου αναγκών, ωστόσο σήμερα η ατομική πρωτοβουλία συναντά κάποια εμπόδια και καλείσαι να προωθήσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν με την υποστήριξη των άλλων. Γενικότερα όμως είναι μια πολύ καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις υποθέσεις πρακτικής φύσης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι κτητικός σήμερα και αυτό πηγάζει από κάποια ανασφάλειά σου που δεν έχεις καταπολεμήσει, ενώ πολλές φορές δεν δίνεις την ανάλογη αξία σε πρόσωπα και καταστάσεις, υποβαθμίζοντας τα σημαντικά και μεγεθύνοντας τα ασήμαντα. Το σίγουρο είναι πάντως ότι επιδιώκεις μια πιο ήρεμη ημέρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάποιες υποχρεώσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί, σήμερα σου δημιουργούν κάποια προβλήματα και σε εμποδίζουν να ξεδιπλώσεις τα σχέδιά σου, παρόλα αυτά, μέσα από τις προσπάθειες που καταβάλλεις στο εργασιακό περιβάλλον, καταφέρνεις να βρεις λύσεις και διεξόδους.
ΔΙΔΥΜΟΙΗ Σελήνη σήμερα παραμένοντας στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει δυσμενή όψη με τον Κρόνο, στοιχείο που μαρτυρά πως έχεις κάποιες υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους και σήμερα ενδεχομένως να κληθείς να τις εκπληρώσεις. Γενικότερα όμως αισθάνεσαι ότι οι τωρινές συνθήκες περιορίζουν τα σχέδιά σου, ενώ στην πραγματικότητα σε καλούν να αποβάλλεις καθετί περιττό που σε απομακρύνει από την προώθηση των δημιουργικών σου σχεδίων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Νιώθεις πως σήμερα σε χωρίζουν αποστάσεις, φυσικές ή συναισθηματικές, με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο βρίσκεις τρόπο τελικά να γεφυρώσεις τις αντιθέσεις και να έρθεις πιο κοντά, ενώ παρά τον συγκεντρωτικό χαρακτήρα της ημέρας, υπάρχουν πολλές δυνατότητες για τα ερωτικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι ανατροπές στο πρόγραμμα της δουλειάς σου συνεχίζονται, θα πρέπει λοιπόν σήμερα να είσαι πιο ευέλικτος και να μην αφήνεις να παίρνει το άγχος τα ηνία. Επίσης, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις στα οικονομικά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣΟι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σήμερα μοιάζουν περισσότερο πιεστικές κι εσύ επιθυμείς να «ξεφύγεις» από την πεζή πραγματικότητα, οι εκκρεμότητές σου όμως μοιάζουν να μην σε αφήνουν και πολλά περιθώρια επιλογών. Χρησιμοποίησε λοιπόν τη βοήθεια που σου προσφέρουν οι οικείοι σου και εκμεταλλεύσου τις δυνατότητες για να προετοιμάσεις τα επόμενά σου βήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρά τον κουραστικό χαρακτήρα της ημέρας, εσύ καταφέρνεις τελικά να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, ενώ επενδύεις περισσότερη ενέργεια στο σπίτι, έστω κι αν υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το εργασιακό περιβάλλον έχει αρκετές απαιτήσεις από σένα κι εσύ καλείσαι να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Πρόσεξε όμως τις κινήσεις σου στα οικονομικά, καθώς το πορτοφόλι σου σήμερα δείχνει αρκετά πιεσμένο, η τύχη όμως δεν σε αφήνει χωρίς βοήθεια!
ΛΕΩΝΗ σημερινή ημέρα σε καλεί να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν και να δραστηριοποιηθείς πάνω στους στόχους που έχεις θέσει, ώστε τελικά να επιτευχθεί ένα πρακτικό αποτέλεσμα και να υλοποιηθούν τα δημιουργικά σου σχέδια, αντί να μείνουν θεωρίες. Εντούτοις, παρά το γεγονός ότι έχεις πολλές υποχρεώσεις και νιώθεις πιεσμένος, μπορείς σήμερα να καταφέρεις πολλά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι επαφές σου είναι το στοιχείο εκείνο που μπορείς να βασιστείς, ενώ κάνεις συζητήσεις και συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα. Θα πρέπει όμως να χειριστείς καλύτερα τον τρόπο που επικοινωνείς με τους οικείους σου, καθώς οι προστριβές ακόμη παραμένουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν σχετίζεσαι με συλλογικές προσπάθειες, σήμερα οι απαιτήσεις των άλλων απέναντί σου είναι αυξημένες, γεγονός που τελικά σε δραστηριοποιεί, ενώ θετικά είναι τα νέα και για τα οικονομικά σου, δοθέντος ότι θα είσαι πιο φειδωλός.
ΠΑΡΘΕΝΟΣΗ Σελήνη σήμερα από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον αυστηρό Κρόνο, στοιχείο που μαρτυρά πως καλείσαι να αναλάβεις ευθύνες και να φέρεις σε πέρας τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, ενώ ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη την κοινωνική σου ζωή για λίγο, εξαιτίας κάποιων ζητημάτων που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Ακόμη κι αν η σημερινή ημέρα μοιάζει να περιορίζει τις επιλογές σου, υπάρχουν ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές, παρότι τα αισθηματικά σου ευνοούνται περισσότερο αν είσαι ήδη σε σχέση. Γενικότερα όμως μπορείς αυτή την περίοδο να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Η καριέρα σου αλλά και η εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω μέσα από αυτή σήμερα περνούν από κάποια τεστ αντοχής, τα οποία όμως τελικά περνάς με επιτυχία και αυτό έχει άμεση θετική επίδραση και στα οικονομικά σου. 
ΖΥΓΟΣΗ σημερινή ημέρα έχει πολλές δυνατότητες για σένα, καθώς μπορείς να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν, αλλά και να προωθήσεις τα ζητήματα που έχεις στα σκαριά, με την προϋπόθεση ότι δεν θα σκορπίζεις σε άσχετα πράγματα την ενέργειά σου, καθώς η μέρα σήμερα σε καλεί να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος σε αυτά που έχετε να κάνεις, παίρνοντας σοβαρές αποφάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφήνοντας στην άκρη απερίσκεπτες συμπεριφορές, μπορείς να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και καταφέρνεις πολλά στα προσωπικά σου, καθώς η παρουσία της Αφροδίτης σε φιλική θέση είναι καταλυτική και εκτινάσσει τη γοητεία σου, προσοχή όμως στις επιλογές σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι ημέρα που βοηθά στην υλοποίηση, ακόμη κι αν συναντήσεις κάποια εμπόδια προσωρινά. Από την άλλη όμως θα πρέπει να προσέχεις για περιττά έξοδα και σπατάλες, σε μια περίοδο όπου συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα μοιάζουν να μην σου «βγαίνουν».
ΣΚΟΡΠΙΟΣΝιώθεις την ανάγκη να είσαι εσύ πίσω από το τιμόνι των εξελίξεων, ωστόσο συναντάς μέσα στον ορίζοντα της ημέρας κάποια πρακτικά εμπόδια που σε πιέζουν, έστω και προσωρινά. Επιπλέον, ενώ προσπαθείς να σκέφτεσαι και τις ανάγκες των άλλων που σε περιβάλλουν, οι δικές σου σήμερα μοιάζουν πιο επιτακτικές για να ικανοποιηθούν και ενδεχομένως αυτό το γεγονός να είναι αφορμή για προστριβές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις περάσει εδώ και καιρό σε μια περίοδο που δεν κάνεις εκπτώσεις στα θέλω σου, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που φέρνεις υπολογισμούς στα αισθηματικά σου, καθώς εξετάζεις συνεχώς τα συν και τα πλην της κατάστασης που βρίσκεσαι, οι γκρίνιες όμως δεν λείπουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπαθείς να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου οφειλές, όμως ο ισολογισμός εσόδων εξόδων, και γενικότερα το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου σήμερα πιέζονται αρκετά προκειμένου να φανείς συνεπής.
ΤΟΞΟΤΗΣΗ Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της απέναντί σου, σχηματίζει δυσμενή όψη με τον αυστηρό Κρόνο από το ζώδιό σου, στοιχείο που μαρτυρά πως σήμερα περιμένεις πολλά από τους άλλους και οι απαιτήσεις σου είναι ιδιαίτερα αυξημένες, καθώς δεν είσαι πια ικανοποιημένος από λόγια και αναζητάς πράξεις. Θυμήσου όμως ότι πρέπει να φανείς πιο διαλλακτικός ώστε να αποφύγεις τις εντάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις παραμένουν και σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου και εσύ κρατάς αποστάσεις, φυσικές ή συναισθηματικές από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς νιώθεις πως δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις που έχεις ανάγκη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι μια καλή ημέρα όμως για να κάνεις επαφές και σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις διλήμματα, μπες και στη θέση της άλλη πλευράς, πρόσεξε όμως να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια στο εργασιακό σου περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΜπορεί το πρόγραμμα της ημέρας να είναι προσανατολισμένο σε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες ρουτίνας, εσένα ο νους σου ταξιδεύει μακριά σήμερα και νιώθεις την ανάγκη να μείνεις μακριά από την κουραστική πολυκοσμία που σε εξαντλεί. Επιπλέον, θα πρέπει μέσα στο πρόγραμμα που έχεις καταστρώσει για σήμερα, να βρεις χρόνο για να αφιερώσεις στη φροντίδα της δικής σου υγείας. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Ανασφάλειες, φόβοι κι ενοχές, είναι πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο της συναισθηματικής σου ζωής και να σε απομακρύνουν από τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ωστόσο αφήνοντας στην άκρη τους εγωισμούς, έρχεσαι τελικά πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Το εργασιακό περιβάλλον και η δουλειά είναι πιο κουραστική σήμερα από ότι συνήθως και εσύ κάνεις αγώνα δρόμου προκειμένου να τα προλάβεις όλα, θυμήσου όμως ότι είναι πιο υγειές να μείνεις μακριά από μπερδεμένες καταστάσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΗ σημερινή ημέρα παρότι έχει κάποια σημεία που πρέπει να προσέξεις, είναι αρκετά ευνοϊκή για τα σχέδιά σου. Έτσι λοιπόν, σήμερα καλείσαι να υλοποιήσεις αυτά που εδώ και καιρό έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου ότι θα κάνεις, αλλά τα έχεις αφήσει στο συρτάρι και γενικότερα σήμερα αναλαμβάνεις κάποιες υποχρεώσεις, που περιορίζουν το χρόνο που είχες σκοπό να διαθέσεις σε διασκέδαση και ψυχαγωγία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα παραμένουν και σήμερα η βασική σου προτεραιότητα και προσπαθείς να είσαι παρόντες στις ανάγκες τους, ενώ αν είσαι γονιός, ενδεχομένως να πρέπει να περάσεις περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σου. Η τύχη όμως μοιάζει να σου χαμογελά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ακόμη κι αν εμφανιστούν κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία ή κάποια εμπόδια, εσύ καταφέρνεις να τα υπερνικήσεις με τις δικές σου προσπάθειες. Εντούτοις, υπάρχει μια αναστάτωση στα οικονομικά σου από απρόσμενες εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Η σημερινή ημέρα είναι λιγάκι πιο πιεστική σε σχέση με τη χθεσινή καθώς υπάρχουν ζητήματα στο σπίτι που ζητούν άμεσα την προσοχή σου, ενώ θα πρέπει να φανείς συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις ως προς τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος ή υποθέσεις που σχετίζονται με ακίνητη περιουσία. Καταβάλλοντας όμως την ανάλογη προσπάθεια, καταφέρνεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ανάγκη σου για σιγουριά και σταθερότητα σήμερα είναι πιο έντονη και προσπαθείς όσο περνά από το χέρι σου να ξεκαθαρίσεις μια κατάσταση στα αισθηματικά ώστε να ξέρεις προς τα πού βαδίζετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ακόμη και στα δύσκολα δεν ξεμένεις τελείως από χρήματα, καθώς υπάρχουν πρόσωπα που ενισχύουν τα οικονομικά σου έστω και έμμεσα. Από την άλλη όμως το κλίμα στη δουλειά είναι πιο έντονο λόγω φόρτου εργασίας και υψηλών απαιτήσεων.      astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template