ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Οικονομικά θέματα,Καριέρα,Υγεία,αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα
διαβάσεις εδώ....

ΚΡΙΟΣΣε γενικές γραμμές η σημερινή ημέρα στρέφει την προσοχή σου σε πρακτικά θέματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας που εκκρεμούν. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα εγκαινιάζεται μια πιο ευχάριστη περίοδος για σένα καθώς ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως διευθετείς τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προσπαθείς να ικανοποιήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα και κάνεις αρκετά έξοδα για λόγους αναψυχής ή διασκέδασης, παρά το γεγονός ότι δεν είναι λίγες οι φορές που η καθημερινότητα σε εξαντλεί με τους έντονους ρυθμούς της, καθώς δε βρίσκεις αρκετό χρόνο να ξεκουραστείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εφόσον τα οικονομικά σου δεν έχουν σταθεροποιηθεί, είναι προτιμότερο να είσαι περισσότερο φειδωλός με τα χρήματα που ξοδεύεις. Τέλος,διαδικαστικά ζητήματα, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή υποθέσεις που σχετίζονται με εξωτερικό μπορούν να τακτοποιηθούν πλέον ευκολότερα.
ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει μεγαλύτερη άνεση για να κινηθείς και να τρέξεις τις υποθέσεις σου, ενώ η διάθεσή σου σε ένα γενικότερο πλαίσιο είναι αρκετά ανεβασμένη. Επιπλέον, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Τοξότη, στοιχείο που για σένα σημαίνει ότι προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για όσα γίνονται, ενώ ξεκινάς και μια βαθύτερη ενδοσκόπηση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το άτομο που σε ενδιαφέρει ενδεχομένως να πιέζεται από την ανάγκη σου για σιγουριά, ενώ εσύ απαιτείς την αποκλειστική του προσοχή. Δώσε λοιπόν περισσότερο χώρο για πρωτοβουλίες και στην άλλη πλευρά, να φανείς όμως ταυτόχρονα συνεπής στις υποχρεώσεις απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η διαίσθησή σου μπορεί να σε βγάλει από αδιέξοδα πάνω στα οικονομικά, γενικότερα όμως από σήμερα εστιάζεις περισσότερο στις οικονομικές σου οφειλές και προσπαθείς να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση, πρόσεξε όμως τις βιαστικές αποφάσεις που τελικά σου κοστίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙΣήμερα είναι προτιμότερο να έχεις περισσότερη εγκράτεια στα λεγόμενά σου, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που η επικριτικότητα σου απομακρύνει πολλούς από τους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν, δείξε λοιπόν περισσότερη κατανόηση στις υποθέσεις των άλλων. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά απέναντί σου, για να τονίσει τη σημασία των άλλων στη ζωή σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση του Ήλιου στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δίνει πρόσφορο έδαφος για τα ερωτικά σου, καθώς εκεί είναι το σημείο που εστιάζεις τις προσπάθειές σου. Γενικότερα όμως μπορείς μέσα από το διάλογο και την διπλωματική προσέγγιση να καταφέρεις πολλά, καθώς είσαι σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο για τα προσωπικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτίμησε να αποφύγεις να κοινολογήσεις τα σχέδιά σου αν δεν έχουν ήδη επιτευχθεί, ενώ γενικότερα τα οικονομικά σήμερα αποτελούν την πρώτη σου προτεραιότητα. Μπορείς όμως να επωφεληθείς από μια ευκαιρία στα οικονομικά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα προσπαθείς να κάνεις σημαντικές επαφές, μέσα από τις οποίες θέλεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ωστόσο βάζεις στην άκρη σημαντικές λεπτομέρειες που τελικά λειτουργούν ανασταλτικά στα δικά σου θέλω. Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που η επικριτικότητα σε απομακρύνει από τους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν.Εντούτοις, από σήμερα ξεκινά ένα διάστημα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα και να λύσεις υποθέσεις καθημερινότητας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχει μια διάσταση απόψεων με το κοντινό σου περιβάλλον, παρότι σε ένα ευρύτερο πλαίσιο οι φίλοι σου διαδραματίζουν επικουρικό ρόλο στις προσπάθειές σου, ενώ η διαίσθηση είναι εκείνη που μπορεί να σου δείξει πώς να κινηθείς στα προσωπικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μολονότι δυσκολεύεσαι ακόμη να ρυθμίσεις κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες, βρίσκεις διέξοδο, παράλληλα από σήμερα εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου ρίχνεις περισσότερο βάρος στην καθημερινότητα της δουλειάς, στις υποχρεώσεις ρουτίνας που έχεις και γενικότερα το εργασιακό σου περιβάλλον γίνεται προτεραιότητα.
ΛΕΩΝ
Θέλεις να ρυθμίσεις πρακτικές υποθέσεις σήμερα, ακόμη κι αν δεν κινείς εσύ τα νήματα, καθώς όλο αυτό το διάστημα έχεις κάνει γερά ξεκαθαρίσματα μέσα σου.Ταυτόχρονα, από σήμερα ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνώντας στον Τοξότη, σε βοηθά περισσότερο να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά σου αυτή την περίοδο περνούν από πολλά κύματα, ενώ έχεις περισσότερο εστιάσει λόγω συνθηκών σε αυτά που πρέπει να κάνεις και όχι τόσο σε αυτά που θέλεις. Παρόλα αυτά, θυμήσου ότι η νέα θέση του Ήλιου φέρνει νέα πνοή και στα αισθηματικά σου, κυρίως για τους γεννημένους τον Ιούλιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δε χρειάζεται να υιοθετείς υπερβολικές συμπεριφορές για να ωφεληθείς από πρόσωπα κύρους, αφού ενδέχεται οι τάσεις επίδειξης να γυρίσουν μπούμερανγκ, ενώ για τα οικονομικά σου επιβάλλεται περισσότερη προσοχή, καθώς είναι διάστημα με έξοδα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας στο προσκήνιο τις υποθέσεις που προετοίμαζες το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο είναι προτιμότερο να αναβάλλεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων για τις επόμενες ημέρες, που θα είναι πιο βοηθητικές.Παράλληλα από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Τοξότη, το οποίο για σένα σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία κι εσύ εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε αυτούς τους τομείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα βοηθούν και στηρίζουν τις προσπάθειές σου χάρη στην Αφροδίτη σε ευνοϊκή θέση, ενώ εσύ βρίσκεσαι σε μια περίοδο που ναι μεν έχεις ανάγκη τη συντροφικότητα, αλλά δίνεις και πολύ μεγάλη σημασία στην ουσία των κινήσεών σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Άσε στην άκρη τα ρίσκα και προετοίμασε τα επόμενα βήματά σου, χωρίς όμως να βιάζεσαι, καθώς οι ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν. Θα πρέπει όμως να είσαι τυπικός σε όσα έχεις αναλάβει και φειδωλός με τα έξοδα.
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα αναζητάς χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου για να ξεκουραστείς καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας μοιάζουν να εξαντλούν τα αποθέματα ενέργειάς σου και προτιμάς να μείνεις μακριά από την πολυκοσμία.Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας περισσότερες γνωριμίες και εύνοια στην επικοινωνία με τους γύρω σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αποδέξου προσκλήσεις και διεύρυνε τον κύκλο των επαφών σου, δίχως όμως να παραμελείς να δείχνεις και την ανάλογη προσοχή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, θυμήσου πως δεν πρέπει να πιέζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αν θέλεις να αποφύγεις σπασμωδικές αντιδράσεις από μέρους του..

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σχετίζονται και με τη δική σου τσέπη είναι ένα θέμα που σε απασχολεί έντονα, ενώ προσπαθείς να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου. Επίσης καταστρώνεις μακρόπνοα σχέδια και στόχους για το προσεχές μέλλον.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα σε αφήνει περισσότερο ελεύθερο να προωθήσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, ενώ παράλληλα μπορείς να βρεις πρόσωπα που θα σε στηρίξουν στις προσπάθειές σου. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθησή σου για να οδηγηθείς σε διεξόδους αν έχεις κάποια πολύ σημαντικά θέματα που σε απασχολούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αποδέξου προσκλήσεις και διεύρυνε τον κύκλο των επαφών σου, δίχως όμως να παραμελείς να δείχνεις και την ανάλογη προσοχή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης το κλίμα στον κοινωνικό σου κύκλο ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα ο Ήλιος εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο και περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, οπότε κι εσύ εστιάζεις περισσότερο εκεί τις ενέργειές σου, αξίζει όμως να θυμάσαι πως για την ώρα είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορείς να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις κατά νου σήμερα, καθώς η ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξεις δράση, παρότι δεν λείπουν κάποιες μικροαναποδιές σε επίπεδο πρακτικών υποθέσεων μέσα στην καθημερινότητά σου.Το σημαντικότερο όμως νέο της ημέρας είναι πως ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου τα δικά σου προσωπικά ζητήματα γίνονται η προτεραιότητά σου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο όλα όσα προετοίμαζες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά είναι ο τομέας στον οποίο έχεις επενδύσει πολλά και μέσα από τις επικοινωνίες που έχεις, μηνύματα, επαφές, συζητήσεις, προσπαθείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από σήμερα άλλωστε ξεκινά η περίοδος των γενεθλίων σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επιστρατεύεις τη διαίσθησή σου για να βρεις λύσεις σε οικονομικά θέματα, ενώ δυσκολεύεσαι αρκετά με τις απαιτήσεις που έχουν πρόσωπα κύρους από το πρόσωπό σου. Η λύση όμως είναι να φανείς περισσότερο διαλλακτικός.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει περισσότερο άνετο να προωθήσεις τα σχέδιά σου μέσα στον ορίζοντα της ημέρας, ωστόσο θα πρέπει να είσαι πιο συγκεκριμένος και ξεκάθαρος στις επαφές σου. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Τοξότη και αυτό για σένα σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο όπου προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου μυστικά, ενώ παράλληλα είσαι πιο εσωστρεφής στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δώσε χώρο έκφρασης στα αγαπημένα σου πρόσωπα και μην αφήνεις δηκτικές συμπεριφορές να επηρεάζουν δυσμενώς την προσωπική σου ζωή. Άλλωστε η Αφροδίτη από το ζώδιό στο φέρνει εύνοια στα ζητήματα καρδιάς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οφειλές σου και οι οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σχετίζονται και με το δικό σου πορτοφόλι έμμεσα είναι σήμερα η πρώτη σου προτεραιότητα, παρότι τα εισοδήματά σου είναι αρκετά πιεσμένα, ενδεχομένως και λόγω κάποιων περιττών εξόδων που κάνεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με μια πιο εσωστρεφή διάθεση και έχεις την ανάγκη του ελέγχου των υποθέσεών σου για να νιώθεις σιγουριά, από το πιο ασήμαντο πράγμα μέχρι την πιο ουσιώδη υπόθεση. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, που σε βοηθά να κατακτήσεις πιο εύκολα τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ έρχεσαι κι εσύ πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μολονότι έχεις σήμερα κάποια διλήμματα ανάμεσα στις ασφαλείς επιλογές και σε αυτά που θέλεις πραγματικά να κάνεις παρότι περιέχουν ρίσκο, γενικότερα όμως μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δοθέντος πως θα δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν έχεις γεννηθεί τον Φεβρουάριο μπορείς να προωθήσεις αυτά που σχεδιάζεις, ακόμη κι αν υπάρχουν εμπόδια οικονομικής φύσεως, ενώ οι του Ιανουαρίουπροσπαθούν να σταθεροποιήσουν τα οικονομικά τους βάζοντας τάξη στις οφειλές.
ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται απέναντί σου, εστιάζοντας έτσι την προσοχή σου στους άλλους, αλλά και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις γενικότερα. Ωστόσο, η σημερινή ημέρα φέρνει και διλήμματα καθώς υπάρχουν καταστάσεις που δεν είναι ακόμη ξεκάθαρες. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που σημαίνει πως εστιάζεις περισσότερο τις προσπάθειές σου στην επίτευξη των φιλοδοξιών που έχεις, χρησιμοποιώντας και τις γνωριμίες σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα σε καλεί να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς, ενώ θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή αν έχεις γεννηθεί τον Μάρτιο, καθώς υπάρχουν εντάσεις και γκρίνιες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ του Φεβρουαρίου καλείσαι να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το επαγγελματικό περιβάλλον σου είναι ο τομέας που εστιάζεις τις ενέργειές σου, ενώ καλείσαι να φανείς περισσότερο διαλλακτικός με πελάτες, υφιστάμενους ή προμηθευτές.  astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template