Βραχυκύκλωμα για Ολυμπιακό 0-0-Ισοπαλία ο ΠΑΟ- Ροπαλιές Ο Λεβαδειακός

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Η ψυχωμένη Κέρκυρα έβαλε... φωτιά στο πρωτάθλημα, αφού υποχρέωσε σε κάζο ολκής τον πολύ κακό Ολυμπιακό (0-0)! Έντονες οι αποδοκιμασίες των
φιλάθλων σε ημίχρονο και φινάλε!

Τι και εάν είχε 19-4 τελικές; Ο Ολυμπιακός βρήκε απέναντί του μία πολύ καλά στημένη αμυντικά Κέρκυρα, δεν είχε δημιουργικά και επιθετικά λύσεις από τα μεγάλα του και βαριά ονόματα και παρά τις αλλαγές σε πρόσωπα και σε σχήμα από τον Μπέντο έμεινε στο 0-0 στο Καραϊσκάκη εν μέσω αποδοκιμασιών στο α' μέρος αλλά και μετά το τέλος του αγώνα. Γιούχα και στον Μπέντο την ώρα που έκανε δηλώσεις (!) μετά από ένα κακό απόγευμα για τους Πειραιώτες. Ακούστηκε ξανά το όνομα του Τσόρι Ντομίνγκες.

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 1-1: «Έκλεψε» το βαθμό στις καθυστερήσεις


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟ 1-1
Στις καθυστερήσεις ο Βιγιαφάνιες, έσωσε τον βαθμό (1-1 με τον Πανιώνιο) για τον Παναθηναϊκό, που όμως και πάλι έδειξε... τουριστική διάθεση και ουσιαστικά είπε «όχι ευχαριστώ» στο... δωράκι που του έκανε ο Ολυμπιακός! - Σε δύσκολη θέση εκ νέου ο Στραματσόνι - Ο Ανσαριφάντ το γκολ για τον «Ιστορικό» που έχασε πολλές ευκαιρίες, ελέω Βλαχοδήμου.Για μια ακόμα φορά ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη «γκέλα» του Ολυμπιακού και να πλησιάσει. Το τριφύλλι έχει μια νίκη σε δέκα ματς και στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε καλύτερος, με τον Βιγιαφάνιες να χαρίζει ουσιαστικά στην ομάδα του τον βαθμό στο τέλος!


Λεβαδειακός - Ηρακλής 3-0: Τις... ροπαλιές τις έριξαν στο φινάλε οι γηπεδούχοι

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 3-0
Μέχρι το 72' ο Ηρακλής κρατούσε έναν πολύτιμο βαθμό στη Λιβαδειά, αλλά μόλις δέχθηκε το 1-0 από τον Γιακουμάκη (που είχε μπει ως αλλαγή) κατέρρευσε - Ο Σίλβα στο 75' κι ο Μάντζιος στο 90,' μετά από απίστευτο λάθος της άμυνας, πέτυχαν τα άλλα δύο γκολ των Βοιωτών που ανάσαναν βαθμολογικά ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στον πάτο της βαθμολογίαςΥπόθεση τεσσάρων λεπτών φαίνεται πως ήταν το ματς στη Λιβαδειά. Σε ένα μέτριο προς άσχημο παιχνίδι, ο Γιακουμάκης ήρθε από τον πάγκο και... λύτρωσε τον Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι και δίκαια έφτασαν σε αυτό το 2-0.

Τίποτα, ίσως, να μην είχε γίνει όμως χωρίς τον Γιακουμάκη... Ο νεαρός επιθετικό, ήταν αυτός που άλλαξε την ιστορία. Μπήκε στο 61' και 11 λεπτά αργότερα (72') σκόραρε και... έλυσε τα πόδια των συμπαικτών του.   gazzetta.gr


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template