Το πατρικό σπίτι του Τραμπ στο Queens πωλείται πλέον η τιμή εκτοξεύθηκε 10 φορές πάνω!

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Οι επόμενοι μεγάλοι νικητές του αμερικανικού προεδρικού αγώνα του 2016, φαίνεται πως είναι... οι ιδιοκτήτες του σπιτιού της παιδικής ηλικίας
του Ντόναλντ Τραμπ.
Το ζευγάρι που κατέχει το μικρό σπίτι στο Queens αφού χώρισε αποφάσισαν να το πουλήσουν αλλά επειδή δεν υπήρχε ιδιαίτερη ζήτηση, το έβγαλαν από την αγορά, θέτοντάς το σε δημοπρασία μειώνοντας την τιμή στα 1,2 εκατ. δολάρια. Μετά την Τρίτη όμως και τη νίκη του Τραμπ, το σπίτι αναμένεται να πουληθεί 10 φορές υψηλότερα στη δημοπρασία το Δεκέμβριο.

«Μακάρι να ξέραμε ότι θα κέρδιζε ο Τραμπ, αλλά ήταν ένα στοίχημα», δήλωσε η Misha Haghani, ιδιοκτήτρια του Paramount Realty, του οίκου δημοπρασιών που έχει αναλάβει να πουλήσει το σπίτι.

Ο Kestenberg και η εν διαστάσει σύζυγός του, Claudia, αγόρασαν το 2008 το σπίτι των πέντε υπνοδωματίων, που είχε χτιστεί το 1940 για 782.500 δολάρια.


Τώρα, οι ειδικοί αναφέρουν ότι θα μπορούσε να δημοπρατηθεί μέχρι και 10 εκατομμύρια δολάρια σε έναν πλούσιο επενδυτή που θα εκτιμήσει την ιδιοκτησία ενός κομματιού της αμερικανικής ιστορίας.



Το παιδικό δωμάτιο του Τραμπ


«Ήταν ρίσκο, αλλά έπιασε», είπε ο Haghani. «Περιμέναμε και αποδείχθηκε ότι ήταν αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Τώρα που είναι το σπίτι των παιδικών χρόνων του νεοεκλεγέντος Προέδρου, έχει αυξηθεί η αξία».



Isaac Kastenberg

Η δημοπρασία έχει προγραμματιστεί για την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Οι Kestenbergs είχαν εκτιμήσει το σπίτι για 1,2 εκατ. δολάρια τον Οκτώβριο.

«Το σπίτι έχει τριπλασιαστεί σε αξία τουλάχιστον, αν όχι δεκαπλασιαστεί»
από τότε, είπε στην New York Post, η superbroker Dolly Lenz.

«Σκεφτείτε όλους τους δισεκατομμυριούχους που θα μπορούσαν να μετατρέψουν το σπίτι σε ένα μουσείο. Αυτή είναι η καλύτερη χρήση για αυτό το σπίτι. Είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για κάποιον».

Το ζευγάρι που πλέον έχει χωρίσει, έθεσε πρώτη φορά το σπίτι προς πώληση, τον Ιούνιο έναντι 1,65 εκατ. δολαρίων.

Όταν δεν είχε πωληθεί μέχρι τον Οκτώβριο, μείωσε την τιμή στα 1,2 εκατ. δολάρια και προγραμμάτισε να το θέσει σε πλειστηριασμό με μια ελάχιστη προσφορά το Σεπτέμβριο έναντι 849.000 δολ. Αλλά ώρες πριν από την έναρξη της υποβολής προσφορών, το ζευγάρι ακύρωσε τη δημοπρασία.      newmoney.gr


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template