ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Οικονομικά θέματα,Καριέρα,Υγεία,αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα
διαβάσεις εδώ....

ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη σήμερα περνά απέναντί σου, τονίζοντας έτσι μέσα από κάποιες καταστάσεις τη θέση των προσωπικών σου στην καθημερινότητά σου και τον ρόλο που αυτά διαδραματίζουν. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που σημαίνει πως εστιάζεις περισσότερο τις προσπάθειές σου στην επίτευξη των φιλοδοξιών που έχεις, χρησιμοποιώντας και τις γνωριμίες σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι πολλές και μπορείς να τις αδράξεις, ενώ μέσα από τις επαφές, τις συναντήσεις και τα μηνύματα, μπορείς να γεφυρώσεις χάσματα που υπάρχουν λόγω τριβής μέσα στη ρουτίνα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι συνεργασίες σου σήμερα αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα, ενώ το επαγγελματικό περιβάλλον σου είναι ο τομέας που εστιάζεις τις ενέργειές σου και καλείσαι να φανείς περισσότερο διαλλακτικός με πελάτες, υφιστάμενους ή προμηθευτές. 


ΤΑΥΡΟΣ
Μια αρκετά βοηθητική ημέρα για να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και ζητήματα ρουτίνας μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ παράλληλα βρίσκεις λύσεις σε πρακτικές υποθέσεις μέσα από απλές σκέψεις και ιδέες. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα εγκαινιάζεται μια πιο ευχάριστη περίοδος για σένα καθώς ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως διευθετείς τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι γεγονός ότι έχεις αφήσει σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά σου, αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχουν μειωθεί και οι απαιτήσεις που έχουν απέναντί σου τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Παράλληλα, μπορεί να σου δίνονται ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στους οικείους, οι προστριβές όμως δε λείπουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εφόσον τα οικονομικά σου δεν έχουν σταθεροποιηθεί, είναι προτιμότερο να είσαι περισσότερο φειδωλός με τα χρήματα που ξοδεύεις. Τέλος, διαδικαστικά ζητήματα, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή υποθέσεις που σχετίζονται με εξωτερικό μπορούν να τακτοποιηθούν πλέον ευκολότερα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τα σχέδιά σου, καθώς είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός και με όρεξη να κάνεις πράγματα, ειδικά αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο. Επιπλέον, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω, στοιχείο που για σένα σημαίνει ότι προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για όσα γίνονται, ενώ ξεκινάς και μια βαθύτερη ενδοσκόπηση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ερωτική σου διάθεση είναι ανεβασμένη κι εσύ είσαι αρκετά ενθουσιώδης σήμερα, ενώ τα αγαπημένα σου πρόσωπα αποτελούν μια σημαντική προτεραιότητα. Επίσης, αν είσαι γονιός, μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο παιδί σου, μέσα από ανέμελες στιγμές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η διαίσθησή σου μπορεί να σε βγάλει από αδιέξοδα πάνω στα οικονομικά, γενικότερα όμως από σήμερα εστιάζεις περισσότερο στις οικονομικές σου οφειλές και προσπαθείς να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση, πρόσεξε όμως τις βιαστικές αποφάσεις που τελικά σου κοστίζουν.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στο σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκεις να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κι έτσι στρέφεσαι σε δοκιμασμένες συνταγές που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά απέναντί σου, για να τονίσει τη σημασία των άλλων στη ζωή σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση του Ήλιου στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δίνει πρόσφορο έδαφος για τα ερωτικά σου, καθώς εκεί είναι το σημείο που εστιάζεις τις προσπάθειές σου. Γενικότερα όμως μπορείς μέσα από το διάλογο και την διπλωματική προσέγγιση να καταφέρεις πολλά, καθώς είσαι σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο για τα προσωπικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καλείσαι σήμερα να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να γίνεις κατανοητός στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να είσαι επικεντρωμένος μόνο στη δική σου οπτική γωνία. Παρόλα αυτά υπάρχουν ευκαιρίες καριέρας, ακόμη κι αν υπάρχουν έξοδα.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές δυνατότητες, από τις οποίες επωφελείσαι κυρίως μέσα από τις επαφές, τις συναντήσεις, τις συζητήσεις και τις συναλλαγές σου, ενώ γενικότερα έχεις ένα εποικοδομητικό «πάρε-δώσε» με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Εντούτοις, από σήμερα με την είσοδο του κυβερνήτη σου Ήλιου στον Αιγόκερω ξεκινά ένα διάστημα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα και να λύσεις υποθέσεις καθημερινότητας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος σε αισθηματικές σου υποθέσεις, ενώ γενικότερα είσαι πλέον σε μια περίοδο όπου γίνονται ευχάριστες αλλαγές στα προσωπικά σου ζητήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μολονότι δυσκολεύεσαι ακόμη να ρυθμίσεις κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες, βρίσκεις διέξοδο, παράλληλα από σήμερα εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου ρίχνεις περισσότερο βάρος στην καθημερινότητα της δουλειάς, στις υποχρεώσεις ρουτίνας που έχεις και γενικότερα το εργασιακό σου περιβάλλον γίνεται προτεραιότητα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα κυλά σε απλές γραμμές σήμερα και γενικότερα κινείται σε γνώριμα μονοπάτια, παρότι με τη στάση που κρατάς απομακρύνεσαι από σημαντικές ευκαιρίες, από τις οποίες θα μπορούσες να επωφεληθείς. Ταυτόχρονα, από σήμερα ο Ήλιος περνώντας στον Αιγόκερω, σε βοηθά περισσότερο να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά σου αυτή την περίοδο περνούν από πολλά κύματα, ενώ έχεις περισσότερο εστιάσει λόγω συνθηκών σε αυτά που πρέπει να κάνεις και όχι τόσο σε αυτά που θέλεις. Παρόλα αυτά, θυμήσου ότι η νέα θέση του Ήλιου φέρνει νέα πνοή και στα αισθηματικά σου, κυρίως για τους γεννημένους τον Αύγουστο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οικονομικές σου υποθέσεις είναι από σήμερα στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σου, ενώ οι προσπάθειες που καταβάλλεις σήμερα στη δουλειά, μοιάζουν να αποδίδουν σε υλικό επίπεδο, αλλά και ως προς την αναγνώριση που επιδιώκεις.
ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας στο προσκήνιο όσα προετοίμαζες το προηγούμενο διάστημα, ενώ παράλληλα σου δημιουργείται η ανάγκη για μια νέα σελίδα στη ζωή σου, ειδικά αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο. Παράλληλα από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω, το οποίο για σένα σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία κι εσύ εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε αυτούς τους τομείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και σήμερα εσύ κατευθύνεις τις εξελίξεις, ενώ κάνεις πολλές γνωριμίες και διευρύνεται ο κύκλος των ανθρώπων που είναι στον κύκλο σου, στοιχείο που ευνοεί ιδιαίτερα τους αδέσμευτους. Θα πρέπει όμως να είσαι και συνετός ανάλογα με τις περιστάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ρίχνεις ένα μεγάλο μέρος των προσπαθειών σου προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου και αυτό φέρνει αποτέλεσμα, πρόσεξε όμως σήμερα κάποιες συζητήσεις που κάνεις πάνω σε δουλειά ή καριέρα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με έντονη την ανάγκη για φυγή από την κουραστική καθημερινότητα, παράλληλα όμως εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να προετοιμάσεις με τον καλύτερο τρόπο τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας περισσότερες γνωριμίες και εύνοια στην επικοινωνία με τους γύρω σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορείς σήμερα να βάλεις σε τάξη σκέψεις και συναισθήματα, ενώ μπορείς πιο εύκολα να κατανοήσεις τους άλλους και ειδικότερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, και να έρθεις σε επαφή και με τις δικές τους ανάγκες. Παράλληλα, είναι πιθανό να χρειαστεί να προσφέρεις τη βοήθειά σου όπου είναι απαραίτητη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάποια ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές οφειλές ακόμη δεν έχουν τακτοποιηθεί, ωστόσο εσύ προσπαθείς για το καλύτερο δυνατό στο εργασιακό σου περιβάλλον, παρά τους κουραστικούς ρυθμούς στη δουλειά.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να θέσεις τους στόχους σου σε εφαρμογή, αλλά και να επενδύσεις κόπο και χρόνο σε συλλογικές προσπάθειες. Είναι άλλωστε μια πολύ σημαντική περίοδος ευκαιριών, παρά τις όποιες αντιξοότητες έχεις να αντιμετωπίσεις, ειδικά αν είσαι γεννημένος τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πολλές οι δυνατότητες για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Νοέμβριο, καθώς μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος ξεπερνάς κάποια εμπόδια που υπάρχουν. Γενικότερα όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως είναι μια τεταμένη περίοδος για τα προσωπικά και είναι προτιμότερο να επιλέγεις τη διπλωματική οδό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα ο Ήλιος εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο και περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, οπότε κι εσύ εστιάζεις περισσότερο εκεί τις ενέργειές σου, αξίζει όμως να θυμάσαι πως για την ώρα είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη σήμερα περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που σημαίνει πως αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα για σένα η εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, ενώ ταυτόχρονα η κοινωνική σου ζωή, αλλά και οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις, γίνονται πιο έντονες. Το σημαντικότερο όμως νέο της ημέρας είναι πως ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου τα δικά σου προσωπικά ζητήματα γίνονται η προτεραιότητά σου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο όλα όσα προετοίμαζες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η άλλη πλευρά μοιάζει επικεντρωμένη στο δικό της τρόπο σκέψης και αυτό δεν δίνει πρόσφορο έδαφος για να γεφυρωθούν οι αποστάσεις. Από σήμερα άλλωστε ξεκινά η περίοδος των γενεθλίων σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Διευρύνεις τους ορίζοντές σου για να βρεις λύσεις και διεξόδους σε καταστάσεις που σε πιέζουν, κυρίως στο εργασιακό περιβάλλον. Γενικότερα όμως είναι μια θετική ημέρα για την καριέρα και για τις φιλοδοξίες σου, προσοχή όμως στα περιττά έξοδα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται σε μια φιλική θέση που δίνει ώθηση στα σχέδιά σου, ενώ σε βοηθά να τακτοποιήσεις διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών ή επαφές με το εξωτερικό. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω και αυτό για σένα σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο όπου προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου μυστικά, ενώ παράλληλα είσαι πιο εσωστρεφής στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και αυτό έχει άμεσα θετικά αποτελέσματα και στην ερωτική σου ζωή, ενώ νιώθεις την ανάγκη να ανοίξεις τα φτερά σου και να κάνεις βήματα μπροστά. Δεν είναι όμως λίγες οι φορές που ο συναισθηματισμός και η λογική συγκρούονται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέσα από τις επαφές και τις συναντήσεις βρίσκεις τις κατάλληλες λύσεις, παρότι το οικονομικό πλαίσιο δεν είναι στο χέρι σου και αυτό βάζει τρικλοποδιές στα δημιουργικά σου σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ
Η σημερινή ημέρα παρότι είναι κάπως ασύμβατη με τα θέλω σου και τις δικές σου ανάγκες, εντούτοις δίνει σημαντικές ευκαιρίες για να βάλεις μια τάξη σε καταστάσεις από το παρελθόν που ακόμη δεν έχουν διευθετηθεί. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, που σε βοηθά να κατακτήσεις πιο εύκολα τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ έρχεσαι κι εσύ πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά συναισθηματικός σήμερα, ακόμη κι αν επιλέγεις να μην το μοιράζεσαι με τους άλλους. Παρόλα αυτά νιώθεις ότι πολλές φορές σε φθείρει η καθημερινότητα, ενώ οι απαιτήσεις του προσώπου που σε ενδιαφέρει μοιάζουν υπερβολικές απέναντί σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς σήμερα να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες για να ρυθμίσεις οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, καθώς επίσης και να επωφεληθείς από οικονομικές υποθέσεις τρίτων.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template