ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Οικονομικά θέματα,Καριέρα,Υγεία,αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα
διαβάσεις εδώ...


ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα είναι αρκετά βοηθητική για τα σχέδιά σου, ενώ τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα αν τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου από το μεσημέρι και μετά, κυρίως εκείνες που θέλεις να έχουν απτά αποτελέσματα. Παράλληλα όμως μπορείς να περάσεις πιο ανέμελες στιγμές, να κάνεις κοντινές αποστάσεις με φίλους ή να οργανώσεις κάποια έξοδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις να πεις πολλά, όμως σήμερα ενδεχομένως να πεις παραπάνω από όσα πρέπει και αυτό σε εκθέτει, παρόλα αυτά η Σελήνη στο φιλικό για σένα ζώδιο του Τοξότη, χωρίς να δίνει λύσεις απαραίτητα, δίνει τουλάχιστον διεξόδους. Ταυτόχρονα εσύ μοιάζεις σαν να περνάς εφηβεία, έτοιμος για νέα βήματα, αγνοώντας όμως βασικά πράγματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέχρι το μεσημέρι, παρότι το κλίμα δεν είναι αρνητικό, δεν υπάρχει αρκετά πρόσφορο έδαφος για να παραχθεί έργο σε πρακτικό επίπεδο, ενώ το πορτοφόλι παραμένει πιεσμένο.
ΤΑΥΡΟΣ
Έρχεσαι σε επαφή με τα συναισθήματά σου, κυρίως με εκείνα που έχεις μέσα σου φυλαγμένα καιρό, μέσα από αναμνήσεις ή άλλες καταστάσεις που σου θυμίζουν παρελθοντικές εμπειρίες σου. Ταυτόχρονα όμως ενεργοποιούνται και οι φοβίες σου, ενώ και εσύ θέλεις να αποδεσμευτείς από κάποιες εμμονές που σε κρατούν εγκλωβισμένο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι πιεστικές συμπεριφορές από μέρους σου προς τα αγαπημένα σου πρόσωπα προκαλούν σπασμωδικές αντιδράσεις, ενώ με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μαίνονται παιχνίδια εξουσίας, προσπαθώντας ο καθένας από την πλευρά του να αποδείξει ποιος έχει το πάνω χέρι. Οι φίλοι όμως είναι εκείνοι που δίνουν λύσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα δεν ευνοεί αρκετά ώστε να υπάρξει άμεσα απτό αποτέλεσμα στις προσπάθειες που καταβάλλεις, κυρίως μέχρι το νωρίς το μεσημέρι, ενώ οι χειρισμοί οφειλών σου ή οικονομικών σου υποχρεώσεων προς τρίτους θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Επιπλέον, είναι προτιμότερο να εξετάσεις διεξοδικά τους όρους μιας οικονομικής συμφωνίας και αποφύγεις να δανείσεις χρήματα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη περνά απέναντί σου ωστόσο σήμερα μέχρι νωρίς το μεσημέρι δεν βρίσκεις κοινό πεδίο επικοινωνίας με τους άλλους καθώς παρότι βλέπεις τις καταστάσεις πιο αντικειμενικά και έχεις συλλέξει σημαντικές πληροφορίες, εκείνοι δείχνουν να μην εστιάζουν ιδιαίτερα σε όσα εσύ τους λες. Ωστόσο, ρόλο-κλειδί διαδραματίζουν σήμερα κάποια πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι προσπάθειες που κάνεις για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις μοιάζουν να μην αποδίδουν, κυρίως σε πρακτικό επίπεδο, ενώ αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα ενδεχομένως να αποδειχτούν άτοπες, σε συναισθηματικό επίπεδο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ακόμη κι αν μια συνεργασία σου σήμερα δεν αποδώσει στο βαθμό που περίμενες, διανύεις μια αρκετά σταθεροποιητική περίοδο, ως προς το επαγγελματικό κομμάτι, πάντοτε σε συνδυασμό με τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Αυτό έχει άμεση σύνδεση και με το πορτοφόλι σου, που τηρουμένων των αναλογιών, μπορεί να έχεις σημαντικά οφέλη.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσπαθείς να φέρεις σε πέρας τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας μετά το μεσημέρι, αν θέλεις να έχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα σε πρακτικά ζητήματα, καθώς νωρίτερα υπάρχει το ενδεχόμενο οι προσπάθειές σου για οργάνωση να μην βρίσκουν πρόσφορο έδαφος. Παράλληλα, οι εντάσεις σε ζητήματα σπιτιού ή οικογένειας παραμένουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αισθηματικά δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα σήμερα, καθώς προσπαθείς να βρεις λύσεις χωρίς να βάλεις νερό στο κρασί σου. Η επικοινωνία σήμερα πιθανώς να μην είναι από τα δυνατά σου σημεία ενώ είναι προτιμότερο να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς και να λειτουργήσεις με γνώμονα το γενικότερο καλό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Με τις ενέργειές σου δίνεις τροφή για δυσμενή σχόλια σήμερα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, παρόλα αυτά το πρωί είναι μια καλή στιγμή να προσεγγίσεις πρόσωπα κύρους που έχουν λόγω και στα οικονομικά σου.
ΛΕΩΝ
Η σημερινή ημέρα είναι ευχάριστη και ανέμελη, ενώ θέλεις να μοιραστείς όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, να ψυχαγωγηθείς και να αφιερώσεις χρόνο σε πιο ευχάριστα πράγματα εκτός ρουτίνας της καθημερινότητας. Ωστόσο η σημερινή ημέρα δεν είναι αρκετά βοηθητική για να φέρεις εις πέρας πρακτικές υποχρεώσεις ή να υλοποιήσεις δημιουργικά σχέδια, ενώ ταυτόχρονα οι στόχοι σου σήμερα είναι αρκετά συγκεχυμένοι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ερωτική διάθεση είναι αρκετά ανεβασμένη, ωστόσο η σημερινή ημέρα μοιάζει να ευνοεί περισσότερο όσους ήδη είναι σε σχέση, παρά τους ελεύθερους, καθώς μια νέα γνωριμία, ενώ σε ενθουσιάζει, σήμερα μοιάζει να μην προχωρά αρκετά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι πλάγιες ματιές υπάρχουν στο εργασιακό σου περιβάλλον όμως αυτό δεν σε πτοεί, παρόλα αυτά υπάρχει δυσκολία στο συντονισμό των συλλογικών προσπαθειών. Επιπρόσθετα, πρόσεξε τα περιττά έξοδα, καθώς είσαι επιρρεπής στις σπατάλες.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το σπίτι, η οικογένεια, τα οικεία σου πρόσωπα και οι υποθέσεις τους παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου, ωστόσο αν θέλεις να επιτύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα είναι καλύτερα να κινηθείς από το μεσημέρι και μετά, διότι νωρίτερα υπάρχει μια δυσκολία συντονισμού και ενδεχομένως να μην βρίσκεις την στήριξη στην οποία είχες υπολογίσει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Νιώθεις περισσότερο εσωστρεφής σήμερα και έχεις την ανάγκη να βρεθείς με πολύ δικούς σου ανθρώπους, αντί να εμπλακείς με κοινωνικές επαφές που όμως δεν σε καλύπτουν ουσιαστικά σε συναισθηματικό επίπεδο. Παρόλα αυτά η ανάγκη σου σήμερα για συναισθηματική ασφάλεια είναι έντονη και αυτό σε οδηγεί σε υποχωρήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέσα στον ορίζοντα της ημέρας ενδεχομένως να υπάρξει μια επικριτικότητα από το εργασιακό σου περιβάλλον ή προϊσταμένους προς το πρόσωπό σου, ενώ υποθέσεις με έγγραφα, λογαριασμούς και συμβόλαια, σήμερα συναντούν κάποια εμπόδια.
 
ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή μέρα θα μπορούσε να είναι αρκετά παραγωγική. Άλλωστε έχεις μάθει από λάθη του παρελθόντος και αξιοποιείς τις εμπειρίες και τις γνώσεις για να εμφανίσεις μια καλύτερη εικόνα στις συναλλαγές σου. Ταυτόχρονα, φίλοι σου προσφέρουν σημαντική βοήθεια, είτε πρακτικά είτε συναισθηματικά, ενώ κάνεις εποικοδομητικές επαφές με το περιβάλλον σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να αποδεσμευτείς από όσα δεν σε αφήνουν να εκφραστείς ελεύθερα και πράττεις ανάλογα. Ωστόσο, αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβριο, ζεις μια θετική κατάσταση στα ερωτικά σου, όμως προτίμησε να είσαι πιο ρεαλιστής, καθώς καλείσαι να αναλάβεις ευθύνες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Σελήνη παραμένει στον τομέα των οικονομικών σου, στρέφοντας την προσοχή σου εκεί, πρόσεξε όμως να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις μέχρι το μεσημέρι λόγω ανασφαλειών. Επίσης, διανύεις μια πιο βοηθητική περίοδο στα οικονομικά, έστω κι αν η σημερινή μέρα δεν ευνοεί υλοποίηση σχεδίων σε οικονομικό επίπεδο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ήρεμη είναι σε γενικές γραμμές η σημερινή ημέρα, αρκετά ουδέτερη, ενώ ακόμη κι αν υπάρξουν μικροεμπόδια ή δυσκολίες δεν μοιάζουν να σε πτοούν. Ωστόσο σε πρακτικό επίπεδο δεν σε βοηθά να καταφέρεις τόσα όσα θα μπορούσες υπό άλλες συνθήκες, ενώ το άγχος με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας παραμένει έντονο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πολλές φορές υιοθετείς μια δηκτική συμπεριφορά και είσαι αρκετά προσκολλημένος στη δική σου οπτική γωνία, ειδικά σήμερα, γεγονός που δυσκολεύει τα πράγματα. Παράλληλα, σε μια περίοδο που τα συναισθηματικά ευνοούνται, τηρουμένων των αναλογιών, μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Χειρίζεσαι οικονομικά ζητήματα καλύτερα μετά το μεσημέρι, αν θέλεις να έχεις απτά αποτελέσματα, καθώς νωρίτερα παρά τις προσπάθειες που καταβάλλεις, δεν πλησιάζεις στο επιθυμητό. Παράλληλα, είσαι αποφασισμένος να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και τα αποτελέσματα της προσπάθειας θα τα δεις μέσα στο επόμενο διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη περνάει στο δικό σου ζώδιο και ευνοεί τα δικά σου ζητήματα κυρίως μετά το μεσημέρι, καθώς νωρίτερα δυσκολεύεσαι περισσότερο για να δεις τα αποτελέσματα των ενεργειών σου στο υλικό επίπεδο. Παράλληλα όμως μπορείς να προωθήσεις δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά, αρκεί να μην δεσμευτείς σε τίποτα αν δεν έχεις εξετάσει διεξοδικά όλες τις παραμέτρους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και αυτό σου φτιάχνει τη διάθεση, μεταδίδοντας και στους γύρω σου μια πιο αισιόδοξη νότα, ωστόσο υπάρχουν κάποιες δυσκολίες ή πρακτικά εμπόδια στην προσπάθειά σου να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κυρίως ως προς την επικοινωνία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι φοβίες σου, οι εμμονές και οι ενοχές σου είναι πολλές φορές αυτά που σε κρατούν πίσω και αναγνωρίζοντάς τα, γίνεσαι πιο δυναμικός, εμπνέοντας περισσότερη σιγουριά και σε πρόσωπα κύρους

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ημέρα δεν ευνοεί ιδιαίτερα την επίλυση πρακτικών θεμάτων της καθημερινότητας, ειδικά μέχρι το μεσημέρι, αλλά από την άλλη και η δική σου διάθεση απέχει αρκετά από αυτή. Άλλωστε, με τη Σελήνη να περνάει στο προηγούμενο ζώδιο, έχεις σήμερα ανάγκη από προσωπικό χώρο και χρόνο, ενώ μπορείς να ξεκουραστείς, δοθέντος ότι σου το επιτρέπει και το φορτωμένο πρόγραμμά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Απόφυγε σήμερα παρασκηνιακές ενέργειες που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν, ενώ είναι προτιμότερο να αφήσεις κάτι δεσμευτικό για το επόμενο διάστημα. Αφιέρωσε λοιπόν τη σημερινή ημέρα μόνο σε σένα και στους πολύ δικούς σου ανθρώπους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το εσωτερικό του πορτοφολιού σου θα μπορούσε σαφώς να είναι πιο ενισχυμένο, αφού έχεις πιεστεί αρκετά, ενώ ταυτόχρονα δεν είναι μια καλή στιγμή για οικονομικά ρίσκα χωρίς να υπάρχει ένα δίχτυ προστασίας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βλέπεις φίλους σήμερα, επικοινωνείς και κάνεις πολλές επαφές, ενώ αν θέλεις να έχεις απτά αποτελέσματα σε μια συλλογική σου προσπάθεια, προτίμησε να δράσεις μετά το πρωινό για τις υποθέσεις σου. Παράλληλα όμως, το σενάριο να ενθουσιάζεσαι αρκετά με τα δημιουργικά σου σχέδια, χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες, είναι αρκετά πιθανό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι εξωστρεφής και εκδηλωτικός, ωστόσο υπάρχει μια δυσκολία στη συνεννόηση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα σήμερα. Παρόλα αυτά πολλές και αναπάντεχες συναντήσεις έρχονται στο δρόμο σου και αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία να ταράξει τα νερά. Το αποτέλεσμα όμως θα το δείξει ο χρόνος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προωθείς τα σχέδιά σου, ενώ η υλοποίηση των στόχων σου παραμένει πρώτη σου προτεραιότητα. Το θετικό της ημέρας είναι πάντως πως ακόμη κι αν κάνεις λάθη ή απερισκεψίες, τελικά καταφέρνεις να βγεις αλώβητος και δίχως συνέπειες.
ΙΧΘΥΕΣ
Η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη σήμερα, ενώ μέχρι το μεσημέρι βρίσκεις κάποια εμπόδια στην διεκπεραίωση των καθηκόντων σου ή σπαταλάς πολύτιμη ενέργεια για κάτι που στο τέλος αποδεικνύεται προσωρινό. Επιπλέον, με τα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος έχεις δυσκολίες στην επικοινωνία, ακόμη και για ζητήματα ρουτίνας ή καθημερινότητας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το έδαφος δεν είναι αρκετά σταθερό και εσύ είσαι εκείνος που καλείται να χτίσει μια πιο σταθερή βάση, ακόμη κι αν βλέπεις πως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χρειάζεται λίγο… σπρώξιμο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσέγγισε πρόσωπα κύρους, προϊστάμενους ή γενικότερα ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σουαπό το μεσημέρι και μετά, αν θέλεις να επιτύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα, καθώς αργότερα οι προσπάθειές σου μπορεί να μην αποδίδουν όπως εσύ θα ήθελες. Επιπλέον αυτές οι μέρες είναι απαγορευτικές για οικονομικά ρίσκα αν δεν υπάρχουν και οι απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template