Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΒΡΥΧΑΤΑΙ-Φλέγεται η Παλμύρα και η Deir Ezzor απο τις βόμβες των Ρώσων

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017


Φλέγεται η Παλμύρα και η Deir Ezzor απο τις βόμβες των Ρώσων.Η Ρωσική αεροπορία κυριολεκτικά κονιορτοποιεί τις θέσεις του Ισλαμικού κράτους.
Φλέγονται τα πολεμικά μέτωπα της Συρίας σε Deir Ezzor και Παλμύρα με τον συριακό Στρατό υπό τη συνεχή υποστήριξη της ρωσικής Αεροπορίας πραγματοποίησαν σημαντικά εδαφικά κέρδη και στις δύο περιοχές.
Στην Deir Ezzor η ISIS πραγματοποίησε μεγάλη επίθεση με στόχο την κατάληψη του αεροδρομίου της πόλης το οποίο συνιστά σημαντικό στρατηγικό σημείο για την κατάληψη και της πόλης καθώς από εκεί πραγματοποιείται ο ανεφοδιασμός της πόλης.

Τα τμήματα της οργάνωσης εξαπέλυσαν τη επίθεσή τους στις 21:30 χθές βράδυ κτυπώντας στο νότιο τμήμα της αεροπορικής βάσης.



Σε απάντηση σήμερα η ρωσική Αεροπορία πραγματοποίησε αεροπορική προσβολή των θέσεων της ISIS με 6 βομβαρδιστικά Tu-22M τα οποία απογειώθηκαν από βάσει στην Ρωσία και πέταξαν μέχρι τη Συρία εξαπολύοντας φορτίο βομβών.





Current Time0:03
Loaded: 0%
Progress: 0%
Duration Time1:30
Mute

ZOOM RESET


Τα βομβαρδιστικά από την είσοδό τους στο συριακό εναέριο χώρο συνόδευσαν αεροσκάφη Su-30SM και Su-35S που είχαν απογειωθεί από την αεροπορική βάση Hmeymim στην Λαττάκεοα.
Αεροπορικές προσβολές πραγματοποίησε και η συριακή Αεροπορία ενώ συνολικά ρωσικά και συριακά αεροσκάφη συμπλήρωσαν 40 περίπου εξόδους με στόχο την ISIS.

Μετά τις αεροπορικές προσβολές οι συριακές δυνάμεις εξαπέλυσαν αντεπίθεση σήμερα το απόγευμα καταλαμβάνοντας έδαφος που είχαν στην κατοχή τους οι ισλαμιστές κυρίως στην περιοχή του νεκροταφείου και στην περιοχή γνωστή ως Πανόραμα.


Οι συνεχείς βομβαρδισμοί τη ρωσικής Αεροπορίας εκτός από την αποστολή των 6 Tu-22M3 κατάφεραν να αναχαιτίσουν τις συνεχείς επιθέσεις της ISIS αλλά όπως σημειώνεται οι συριακές δυνάμεις πρέπει να ανακαταλάβουν τα χωριά Jirayah village, Jabal Al-'Amal, και Jabal Harabish πριν καταφέρουν να σπάσουν την πολιορκία της βάσης η οποία εξακολουθεί να είναι αποκομμένη από τη όλη, η οποία βέβαια επίσης πολιορκείται.

Στο άλλο μεγάλο μέτωπο αυτό της Παλμύρα ο συριακός Στρατός κατάφερε να πραγματοποιήσει μια σημαντική ίκη αφού ανακατέλαβε την κορυφή του στρατηγικού υψώματος Jabal Tiyas ανατολικά της αεροπορικής βάσης Τ-4.


Κύριος άξονας της επίθεσης ήταν το 800στο τάγμα της προεδρικής φρουράς το οποίο μετά τις συνεχείς προσβολές των ρωσικών μαχητικών κατάφερε να απωθήσει τις δυνάμεις του ISIS στις ανατολικές πλαγιές του υψώματος, τις οποίες στη συνέχεια ανακατέλαβε και αυτές.

"Από την Ρωσία με αγάπη"



Νεκροί ένοπλοι της ISIS στην Deir Ezzor


16114771_1266019506779356_7880922293525251240_n
%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1ughuhu

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template