ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...
ΚΡΙΟΣΜέσα στη σημερινή ημέρα έχεις την ανάγκη να ρυθμίζεις και την παραμικρή λεπτομέρεια πάνω σε οτιδήποτε περνά από το χέρι σου, ωστόσο κρατάς μια αρκετά δεσποτική στάση απέναντι στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Παράλληλα όμως βρίσκεσαι σε μια περίοδο που σου δίνει πολλές ευκαιρίες από τη μια να τρέξεις τις υποθέσεις σου κι από την άλλη να βάλεις μια τάξη στην καθημερινότητά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Όλο αυτό το διάστημα υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες για τα ερωτικά, ακόμη κι αν ακόμη τα πράγματα δεν έχουν τακτοποιηθεί, ενώ παράλληλα υπάρχουν δυνατότητες χάρη στους φίλους και τις παρέες. Όμως, είσαι αρκετά ελεγκτικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ η ζήλια δε λείπει από τη συναισθηματική ατζέντα της ημέρας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το μυαλό σου γυρίζει γύρω από οφειλές, αλλά και οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα κάποιες οικονομικές υποθέσεις τρίτων που αφορούν έμμεσα και τα δικά σου εισοδήματα, διαδραματίζουν κάποιον ρόλο.
ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή ημέρα θέτει σαν προτεραιότητά σου τους άλλους και τις υποθέσεις τους, καθώς η Σελήνη παραμένει απέναντι σου, το γενικότερο πλανητικό σκηνικό όμως δείχνει πως υπερεκτιμάς κάποιες καταστάσεις ως προς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι αυτό έρχεται ακόμη μια φορά στο προσκήνιο μέσα από συγκεκριμένες καταστάσεις. Γενικότερα όμως η μέρα δεν είναι δυσαρμονική για σένα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή μέρα δίνει χώρο στα ερωτικά σου και είναι προτιμότερο να προσεγγίσεις σήμερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, που οι συνθήκες δείχνουν να ευνοούν το κλίμα, ενώ οι συνθήκες σου εξασφαλίζουν ευκαιρίες, αν έχεις γεννηθεί το Μάιο, βοηθώντας σε να δεις τα πράγματα διαφορετικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα στη δουλειά σου, οι σχέσεις με τους συνεργάτες διαμορφώνουν και το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον, θα πρέπει όμως κι εσύ από την πλευρά σου να σέβεσαι τα όρια των άλλων.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα στρέφει το βλέμμα σου στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που καλείσαι σήμερα να διευθετήσεις, ενώ παράλληλα προσπαθείς να βάλεις σε τάξη υποθέσεις ρουτίνας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, δεν είναι όμως λίγες οι φορές που αντιμετωπίζεις τις υποχρεώσεις σου αυτές κάπως επιπόλαια, καθώς θα προτιμούσες να αποδράσεις από αυτές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν έχεις γεννηθεί το Μάιο έχεις πολλές πιέσεις στα προσωπικά για να διαχειριστείς και να φέρεις ισορροπία σε μια σχέση ή για να κάνεις κάποια βήματα παρακάτω, θυμήσου όμως ότι αυτές τις μέρες είναι πιθανό να πρέπει να συμπαρασταθείς σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα στο εργασιακό περιβάλλον δυσκολεύεσαι αρκετά να τηρήσεις τις προθεσμίες που σου έχουν δοθεί, παρόλα αυτά, καταφέρνεις να πετύχεις πολλά σε επίπεδο καριέρας, κυρίως ως προς κάποια πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά ευχάριστη και μολονότι υπάρχει έντονα μια ασάφεια ως προς τους στόχους που θέλεις σήμερα να επιτύχεις, υπάρχουν ευκαιρίες να προωθήσεις με άνεση τις υποθέσεις σου και να βάλεις σε πρακτική εφαρμογή κάποιες ιδέες σου, έχοντας όμως πάντα υπόψη σου και κάποιες εμμονές που δεν σου επιτρέπουν να δεις ρεαλιστικά τα πράγματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορείς να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές με δικούς σου ανθρώπους και να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ οι οικείοι σου στηρίζουν τις προσπάθειές σου. Υπάρχουν όμως και κάποιες αποστάσεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, λόγω συνθηκών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα έξοδα αυτό το διάστημα συνεχίζουν να τρέχουν, ωστόσο εσύ καταφέρνεις με τις δικές σου προσπάθειες να διατηρείς ένα κλίμα πιο ευχάριστο στο εργασιακό περιβάλλον. Το παρασκήνιο όμως δε λείπει, δεν λείπουν όμως και οι σημαντικές ευκαιρίες χάρη στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.
ΛΕΩΝ
Σήμερα η προσοχή σου επικεντρώνεται περισσότερο σε θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας, αλλά και σε υποθέσεις που σχετίζονται με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, ωστόσο δυσκολεύεσαι σήμερα να τηρήσεις κάποια όρια που υπάρχουν, ενώ από την άλλη υπάρχει μια σύγχυση ως προς ποια κατεύθυνση να κινηθείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφουγκράσου τα θέλω και τις ανάγκες των προσώπων του οικείου σου περιβάλλοντος και μην αφήσεις για αργότερα σημαντικές υποθέσεις. Γενικότερα σήμερα έχεις περισσότερο ανάγκη από ότι συνήθως να βρίσκεσαι με δικούς σου ανθρώπους που σου προσφέρουν το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στηρίζεσαι στους οικείους σου για οικονομικές υποχρεώσεις ή οφειλές σου, ενώ παράλληλα προσπαθείς να κρατάς τις ισορροπίες στις συνεργασίες σου. Ωστόσο σήμερα, προτίμησε τις δοκιμασμένες συνταγές, για να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα φέρνει περισσότερη κινητικότητα σε σχέση με τις προηγούμενες και σε ωθεί σε συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις, προσπάθησε όμως καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν εμπόδια, τα οποία αργότερα καταλαβαίνεις ότι ήταν για τη δική σου προστασία. Εσύ όμως από την άλλη μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα ευνοείσαι στο κομμάτι που σχετίζεται με την επικοινωνία, στείλε λοιπόν μηνύματα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα συλλέγεις πληροφορίες που σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμες, παρά το γεγονός ότι έχεις και ευκαιρίες με τα προσωπικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σε γενικές γραμμές το κλίμα είναι ευχάριστο στο εργασιακό περιβάλλον, αρκεί από την πλευρά σου να είσαι συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Οι συνεργασίες όμως είναι προτεραιότητα για σένα.
ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή ημέρα έχει για σένα το στοιχείο της σταθερότητας, αφού μπορείς μόνος σου να διαμορφώσεις τις συνθήκες στις οποίες θα κινηθείς, ενώ παράλληλα σου δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθείς και με πρακτικές υποθέσεις. Παρόλα αυτά σήμερα υιοθετείς αδιάλλακτες συμπεριφορές και χρειάζεται κανείς να επιμείνει αρκετά για να σου αλλάξει γνώμη, αφού προτιμάς τη σιγουριά της πεπατημένης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτές τις μέρες βλέπεις να έρχονται στο προσκήνιο κοινωνικές επαφές, ενώ κι εσύ σκέφτεσαι καταστάσεις με σημαντικά πρόσωπα. Παράλληλα, μέσα από τις δικές σου προσπάθειες μπορείς να χτίσεις κάτι πιο γερό στα προσωπικά σου, έχοντας παράλληλα τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος σαν κινητήριο μοχλό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δίνεις μεγάλη σημασία στις οικονομικές σου συναλλαγές σήμερα, ενώ γενικότερα ο ισολογισμός εσόδων κι εξόδων αποτελούν την πρώτη σου προτεραιότητα. Θυμήσου όμως ότι είναι προτιμότερο να διευθετήσεις τις υποθέσεις σου σήμερα, σε σχέση με την αυριανή ημέρα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη σήμερα παραμένει στο δικό σου ζώδιο και κρατά στο προσκήνιο όσα προετοίμαζες το προηγούμενο διάστημα, ενώ η προσοχή σου επικεντρώνεται στα δικά σου θέλω. Επιπλέον, θέλεις να κάνεις νέα ξεκινήματα, είναι προτιμότερο όμως να τακτοποιήσεις πρώτα τις εκκρεμότητες προτού ξεκινήσεις κάτι άλλο. Άλλωστε, μπορείς με αρκετή άνεση να τρέξεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Νιώθεις την ανάγκη να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, εντούτοις είναι προτιμότερο να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη και να βρεις τις ισορροπίες. Άλλωστε, αρωγοί σε αυτή σου την προσπάθεια είναι οι φίλοι σου που με πιο αντικειμενική ματιά σου δείχνουν πώς να κινηθείς στα προσωπικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου έχουν σημαντικές δυνατότητες αυτή την περίοδο, ενώ στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα, δώσε περισσότερη προσοχή στις συνεργασίες σου και μην βιάζεσαι. Τα έξοδα άλλωστε συνεχίζονται.

ΤΟΞΟΤΗΣΣήμερα νιώθεις αρκετά έντονη την ανάγκη να ξεκουραστείς και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου μακριά από την πολυκοσμία που νιώθεις πως σου ρουφά ενέργεια. Ωστόσο είναι πιθανό να αμελείς σημαντικές υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητά σου κι αυτό μπλέκει αρκετά το πρόγραμμα που έχεις καταστρώσει, παρόλα αυτά μπορείς να στηριχτείς στους οικείους σου για βοήθεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να περιτριγυρίζεσαι σήμερα από πολύ δικούς σου ανθρώπους, ενώ ενδεχομένως να επιδιώκεις την απομόνωση, σαν μια ευκαιρία να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου, γενικότερα όμως είσαι σε μια περίοδο που μπορείς να καταφέρεις πολλά σε προσωπικό επίπεδο, αρκεί να κάνεις και τα ανάλογα ξεκαθαρίσματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα στη δουλειά φρόντισε να είσαι όσο πιο τυπικός γίνεται με τις προθεσμίες και τις υποχρεώσεις στο εργασιακό περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να επωμίζεσαι και ευθύνες τρίτων.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ημέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στους στόχους που έχεις θέσει και σου δίνει πολλές δυνατότητες για να τους υλοποιήσεις, θα πρέπει όμως να είσαι πιο σαφής στο τι αποτέλεσμα επιδιώκεις να υπάρχει από τις προσπάθειες που καταβάλλεις, καθώς το πλαίσιο στο οποίο λειτουργείς μοιάζει να είναι αρκετά θολό σήμερα. Εντούτοις, καθοριστικό ρόλο μοιάζει να διαδραματίζει ο κοντινός σου περίγυρος σήμερα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος με τους οποίους μπορείς να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές, συνεχίζει όμως αυτή η περίοδος να έχει πολλές μπερδεμένες καταστάσεις, από τις οποίες όμως τελικά ξεμπλέκεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Συνεχίζεις να κινείσαι δίχως να κοινολογείς τα σχέδιά σου και αυτό λειτουργεί προστατευτικά για σένα, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζεται η περίοδος κούρασης, έχεις όμως ανθρώπους που ενισχύουν το πορτοφόλι σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη σήμερα παραμένει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην κοινωνική σου ζωή, αλλά και τις υποχρεώσεις που σχετίζονται με αυτή, ενώ παράλληλα, έρχονται στο προσκήνιο κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει να φέρεις σε πέρας. Υπάρχουν όμως και κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις που θολώνουν το τοπίο και παραμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τις καταστάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Εκμεταλλεύσου και την πιο μικρή ευκαιρία που σου παρουσιάζεται για να προσεγγίσεις τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, ενώ θυμήσου πως μπορείς να καταφέρεις πολύ περισσότερα μέσα από τη διπλωματικότητα. Επιπλέον, απόφυγε να οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα λόγω της αδιαλλαξίας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο εργασιακό περιβάλλον ή στη δουλειά γενικότερα, σήμερα θα σε απασχολήσουν κάποια ζητήματα καριέρας, ενώ παράλληλα είναι πιθανό να προσεγγίσεις πρόσωπα κύρους με τα αιτήματά σου.
ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή ημέρα είναι πιο βοηθητική σε σχέση με τις προηγούμενες για να τρέξεις τις υποθέσεις σου και η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη, ωστόσο θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς υπάρχει έντονα το στοιχείο της ασάφειας κι αυτό αφήνει περιθώρια παρεξηγήσεων που τελικά σε μπλέκουν σε μπελάδες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η διάθεσή σου είναι πιο ευχάριστη κι εσύ είσαι πιο εξωστρεφής, παράλληλα όμως αντιδράς μπροστά στις αλλαγές που βλέπεις πως έρχονται γιατί η δύναμη της συνήθειας έχει ιδιαίτερα μεγάλη ισχύ πάνω σου, ενώ συνεχίζονται τα σημαντικά ξεκαθαρίσματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μολονότι αυτή η περίοδος είναι αρκετά αγχωτική για σένα με τόσες υποθέσεις που εκκρεμούν, εντούτοις το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον σταδιακά βελτιώνεται, κάτι που έχει άμεση επίδραση και στο πορτοφόλι σου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template