ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

ΚΡΙΟΣΘα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σήμερα στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς παρότι εσύ θεωρείς πως απλά υπερασπίζεσαι με πάθος τις απόψεις σου, οι άλλοι το εκλαμβάνουν ως εριστική συμπεριφορά από μέρους σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη περνά και πάλι από σήμερα στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας έτσι μια περίοδο όπου η γοητεία σου ανεβαίνει κατακόρυφα κι εσύ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφήνεις πίσω σου την περίοδο που τα προσωπικά ήταν μπερδεμένα ή οι συνθήκες δεν ευνοούσαν την εξέλιξη των καταστάσεων όπως εσύ το επιθυμούσες, καθώς από σήμερα μπορείς να προωθείς πιο εύκολα τα ζητήματα καρδιάς, καλείσαι όμως μέσα στη σημερινή ημέρα να περιορίσεις τις ζήλιες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στηρίζεσαι περισσότερο στους συνεργάτες σου σήμερα, θα πρέπει όμως στο εξής να διαχειριστείς με περισσότερη φειδώ τα έξοδά σου, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φέρνει τάσεις για σπατάλες.
ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή ημέρα δείχνει πως η προσκόλληση στα ήδη γνωστά και τετριμμένα πλαίσια σε εμποδίζει από το να κατακτήσεις τους στόχους σου, καθώς μοιάζεις να υιοθετείς αδιάλλακτες συμπεριφορές που εντείνουν την απόσταση που σε χωρίζει από τους άλλους. Παρόλα αυτά μπορείς να επενδύσεις σήμερα σε κοινωνικές επαφές και να βρεις λύσεις μέσα από τις γνωριμίες σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα τα ερωτικά σου δείχνουν να περνούν σε δεύτερη μοίρα, αφού η Αφροδίτη περνά και πάλι στο προηγούμενο ζώδιο και οι συνθήκες να μην ευνοούν την προσέγγιση του προσώπου που σε ενδιαφέρει, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποια συναισθηματικά κενά μέσα σου. Επίσης, ένα πιθανό σενάριο είναι οι μυστικές επαφές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Σελήνη συναντά τον Άρη στον τομέα των οικονομικών σου και προειδοποιεί για βιαστικές κινήσεις που δεν έχεις μελετήσει αρκετά, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να εμφανιστούν απρόσμενα έξοδα. Εντούτοις, μπορείς να προσεγγίσεις πρόσωπα κύρους για τα θέματά σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη σήμερα συναντά τον Άρη στο δικό σου ζώδιο, στοιχείο που μαρτυρούν πως παρά το γεγονός ότι είσαι αρκετά επιρρεπής σε εριστικές συμπεριφορές, παρορμητικές κινήσεις και βιαστικές ενέργειες, η επικοινωνία είναι το κλειδί για να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Παρόλα αυτά, οι εξελίξεις των θεμάτων που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια, δεν βρίσκονται στη σφαίρα του δικού σου ελέγχου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα η Αφροδίτη περνά και πάλι σε μια πιο βοηθητική για τη συναισθηματική σου ζωή, φέρνοντας νέα πρόσωπα στη ζωή σου θα πρέπει όμως να θέσεις πιο ξεκάθαρα όρια ανάμεσα στη φιλία και τον έρωτα. Γενικότερα πάντως σήμερα, έχεις την ανάγκη της συναισθηματικής ασφάλειας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς να τρέξεις τις διαδικαστικές σου υποθέσεις, παρά το δυσμενές κλίμα που υπάρχει αυτή την περίοδο, μείνε όμως μακριά από απερίσκεπτες ενέργειες και ανοίγματα στα οικονομικά που δεν έχεις μελετήσε
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με διάθεση πιο εσωστρεφή, καθώς προσπαθείς να οργανώσεις τη δράση σου για τις επόμενες ημέρες, ωστόσο ενδεχομένως να κληθείς να επωμιστείς υποχρεώσεις άλλων και αυτό γεμίζει το πρόγραμμά σου, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί αρκετό άγχος. Θυμήσου πως είναι προτιμότερο να μείνεις μακριά από απερισκεψίες που τελικά λειτουργούν εις βάρος σου, ενώ αντίθετα θα πρέπει να είσαι καθόλα νομότυπος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη από σήμερα περνά και πάλι στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, σε μια θέση που δεν ευνοεί τόσο την προσωπική σου ζωή, όσο την κοινωνική σου, φέρνοντας νέες γνωριμίες. Παράλληλα όμως σήμερα μπορείς να επενδύσεις στο κομμάτι της επικοινωνίας για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση όμως της Αφροδίτης φέρνει την εύνοια από πρόσωπα κύρους και εργοδότες, ενώ γενικότερα η σημερινή ημέρα δείχνει πως διαδραματίζεται κάποιο σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με τα σχέδιά σου.
ΛΕΩΝ
Η σημερινή ημέρα γεμίζει τις μπαταρίες σου καθώς ο κυβερνήτης σου η Σελήνη συναντά τον Άρη σε βοηθητική θέση, και σου δίνει ευκαιρίες να δράσεις και να κυνηγήσεις στόχους, με την προϋπόθεση πως θα κατευθύνεις αυτή την ενέργεια σε δημιουργικά κανάλια, ώστε να υπερνικήσεις κάποια εμπόδια που παρουσιάζονται στο δρόμο σου και όχι για να παρασυρθείς σε διενέξεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το σίγουρο είναι πάντως ότι βρίσκεις υποστηρικτές στα σχέδιά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση της Αφροδίτης από σήμερα φέρνει πιο ευνοϊκό κλίμα στα προσωπικά καθώς ο κύκλος των γνωριμιών σου διευρύνεται, όπως και οι ορίζοντές σου και το φλερτ γίνεται πιο έντονο, παρόλα αυτά σήμερα θέλεις να βρίσκεσαι ανάμεσα σε δικούς σου ανθρώπους μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάνεις κάποιες λαθεμένες εκτιμήσεις ως προς τον τρόπο που χειρίζεσαι τις οικονομικές σου οφειλές και αυτό ίσως μεγεθύνει το όποιο πρόβλημα, ενώ είναι πιθανό να στηρίζεσαι στις δυνάμεις τρίτων.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου συναντά τον Άρη, στοιχείο που μαρτυρά πως μέσα στη σημερινή ημέρα υπάρχουν έντονες πιέσεις από αυτά που πρέπει να κάνεις, ακόμη κι αν θα προτιμούσες να ξεκουραστείς. Παράλληλα, καλείσαι να κινηθείς σε συγκεκριμένες νόρμες κάτω από τις υποδείξεις άλλων κι αυτό χρειάζεται από μέρους σου να κάνεις κάποια βήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη εγκαταλείπει τη θέση που είχε μέχρι πρότινος απέναντί σου, περνώντας στον όγδοο ηλιακό σου οίκο που μπορεί να τονίζει τη λίμπιντο, αλλά σε κάνει και αρκετά καχύποπτους στα αισθηματικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση της Αφροδίτης ενισχύει το πορτοφόλι σου μέσα από οικονομικά ζητήματα τρίτων που αφορούν και το δικό σου πορτοφόλι, ενώ μπορείς πιο άνετα να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου. Προτίμησε όμως τη σημερινή ημέρα για να αναλάβεις δράση, καθώς η αυριανή είναι αρκετά πιεστική σε σχέση με τη σημερινή.
ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει μαχητικό κι έτοιμο να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, ωστόσο είναι πιθανό να παρασύρεσαι σε επιπόλαιες κινήσεις που τελικά σε εμπλέκουν σε μπελάδες, ενώ ενδεχομένως σήμερα να συναντήσεις εμπόδια σε κάποια διαδικαστικά ζητήματα που προσπαθείς να επιλύσεις. Γενικότερα άλλωστε είσαι σε μια περίοδο όπου οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα η Αφροδίτη περνά και πάλι απέναντί σου, στον τομέα των σχέσεων σου, αναζωπυρώνοντας το πάθος σε μια σχέση που μπορεί να είχε βαλτώσει μέχρι πρότινος, αλλά και νέα δεδομένα με γνωριμίες και φλερτ για εκείνους που είναι αδέσμευτοι και αναζητούν κάποιο ταίρι. Γενικότερα όμως, μέσα στον ορίζοντα της ημέρας επιδιώκεις να βρίσκεσαι ανάμεσα σε λίγα πρόσωπα και καλά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σταδιακά καταφέρνεις να αποκομίσεις σημαντική αναγνώριση για τους κόπους και τις προσπάθειες που καταβάλλεις, ωστόσο υπάρχουν ακόμη μπερδεμένες καταστάσεις ως προς τα οικονομικά σου που δεν έχουν ξεκαθαριστεί τελείως.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν είναι λίγες οι φορές που γίνεσαι δηκτικός με το περιβάλλον σου, ειδικά όταν τα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν δεν συγχρονίζονται με τα δικά σου θέλω, ωστόσο σήμερα μπορείς πιο εύκολα να κινηθείς ανάλογα, ώστε να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν με τους οικείους σου ή με ζητήματα που αφορούν το σπίτι. Επίσης, θυμήσου πως μπορεί η τύχη να σε ευνοεί, ωστόσο μην αφήνεις όλα τα ζητήματά σου σε εκείνη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το κοντινό σου περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο για σένα και εσύ είσαι προσανατολισμένος στην κάλυψη των αναγκών σου μέσα από ασφαλείς επιλογές. Είναι γεγονός όμως ότι η λίμπιντο είναι αρκετά αυξημένη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα η Αφροδίτη περνά και πάλι στον έκτο ηλιακό σου οίκο που σχετίζεται άμεσα με την εργασία και το πρόγραμμα σου, ξεκινά λοιπόν μια πιο ευχάριστη περίοδος στο εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά και στην καθημερινότητά σου, ενώ ταυτόχρονα εισπράττεις και κέρδος για τις υπηρεσίες που προσφέρεις στους άλλους.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη σήμερα συνεχίζει την πορεία της απέναντί σου και συναντά τον Άρη, γεγονός που για σένα σημαίνει πως το στοιχείο της έντασης και των διενέξεων δεν λείπει από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ωστόσο ο διάλογος και η εποικοδομητική συζήτηση είναι τα υλικά εκείνα που σε βγάζουν από τα αδιέξοδα, ενώ θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για υπερβολές ή απερισκεψίες λόγω ανασφαλειών.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα η Αφροδίτη περνά και πάλι σε μια αρκετά πιο φιλική θέση για τα ερωτικά σου, φέρνοντάς σου ευχάριστες στιγμές, ευκαιρίες για διασκέδαση, αλλά και γνωριμίες, φλερτ και περισσότερο πάθος, ενώ ταυτόχρονα έρχεσαι πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα. Φρόντισε λοιπόν να κινηθείς ανάλογα από εδώ και στο εξής, είτε είσαι ελεύθεροι, είτε είσαι ήδη σε σχέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα καλείσαι να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις και να δείχνετε περισσότερη κατανόηση στις συνεργασίες σου, μολονότι οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από εσένα. Είσαι άλλωστε σε περίοδο που αναθεωρείς το πρόγραμμα της καθημερινότητας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για σένα σήμερα το πρόγραμμα είναι γεμάτο με υποχρεώσεις που έχεις να τακτοποιήσεις και εκκρεμότητες πρακτικής φύσεως με τις οποίες πρέπει να ξεμπερδεύεις. Παράλληλα προσπαθείς να χαράξεις μια σταθερότερη πορεία, παρά το γεγονός ότι υπάρχει μια δόση υπερβολής στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στον περίγυρο. Επίσης, δώσε περισσότερη προσοχή στην υγεία σου και τη φροντίδα της.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα η Αφροδίτη περνά και πάλι σε μια όχι και τόσο βοηθητική θέση για τα ερωτικά σου, καθώς μοιάζεις από σήμερα να αφήνεις σε δεύτερη μοίρα τα αισθηματικά σου και προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητα που μοιράζεσαι με τους οικείους σου. Τα φλερτ όμως σήμερα δεν λείπουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οικονομικά ζητήματα μπορούν να προχωρήσουν αρκετά καλά σήμερα, παρά το τρέξιμο που χρειάζεται να κάνεις ώστε να τα προλάβεις όλα, ενώ θα πρέπει να μείνεις μακριά από διενέξεις ή εντάσεις στη δουλειά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα η ημέρα έχει αρκετό δυναμισμό και σου δίνει ώθηση να κυνηγήσεις τα θέλω σου, παρόλα αυτά είναι προτιμότερο να φανείς πιο ευέλικτος με τις εξελίξεις καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που παραμένεις προσκολλημένος στις ίδιες ιδέες. Γενικότερα όμως, μπορείς να επικοινωνήσεις πιο εύκολα τις ιδέες σου στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα είσαι πιο επικοινωνιακός ως προς τα ερωτικά σου, καθώς η Αφροδίτη περνά και πάλι σε μια πιο βοηθητική θέση για σένα, διευρύνοντας το κύκλο των γνωριμιών σου και φέροντας ευκαιρίες για να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν. Θα πρέπει όμως σήμερα να είσαι πιο διαλλακτικός και λιγότερο κτητικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι αρκετά δημιουργικός σήμερα και θα πρέπει να βάλεις αυτή σου την ενέργεια σε εποικοδομητικά κανάλια, ενώ ακόμη κι αν παρουσιαστούν δυσκολίες στα σχέδιά σου, εσύ βρίσκεις διεξόδους ή και λύσεις.
ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η Σελήνη συναντά τον Άρη σε μια θέση κόντρα προς το δικό σου ζώδιο, στοιχείο που μαρτυρά πως σήμερα έρχονται ξανά στο προσκήνιο κάποιες προβληματικές καταστάσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να αφήσεις στην άκρη την εριστική συμπεριφορά και να δείξεις κατανόηση στα θέλω των άλλων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη από σήμερα εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο και περνά και πάλι σε μια θέση που φέρνει σταθερότητα για τους ήδη δεσμευμένους, ενώ για όσους είναι ελεύθερους ενδεχομένως να μεταφράζεται και σαν στασιμότητα, αν δεν εκμεταλλεύτηκες την παρουσία της στο ζώδιό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση της Αφροδίτης είναι αρκετά ελπιδοφόρα για τα οικονομικά σας, προμηνύοντας κάποια έσοδα στο προσεχές διάστημα, ενώ γενικότερα η σημερινή ημέρα έχει πολλά να σας πει ως προς οικονομικά ζητήματα που σας αφορούν. astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template