Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ στην Δύση έχει κοστίσει 350 νεκρούς σε 1 χρόνο

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ στην Δύση έχει κοστίσει 350 νεκρούς σε 1 χρόνο.13 επιθέσεις απο τους Ισλαμιστές τρομοκράτες.
Και ακόμα ίσως δεν έχουμε δει τα χειρότερα.Προκαλέστε τρόμο. Αφανίστε τους.Σκοτώστε τους άνδρες και σκλαβώστε τις γυναίκες και  τις κόρες τους  το σύνθημά τους. Μυστικές υπηρεσίες και οι διωκτικές αρχές,τα έχουν χαμένα. Δεν έχουν καταφέρει να βρουν τρόπους για να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο των τυφλών χτυπημάτων από μοναχικούς λύκους,αναφέρει  το thetoc.gr
Αποτέλεσμα εικόνας για τρομοκρατια ευρωπη
Από τις επιθέσεις με μαχαίρι στο Μόναχο στις 10 Απριλίου του 2016, στο μακελειό σε gay club του Ορλάντο στη Φλόριδα, από την σφαγή στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης στην αιματοχυσία την ημέρα της Βαστίλης στην παραλία της Νίκαιας κι από τους πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο της Πόλης την πρωτοχρονιά, ως την διπλή σφαγή χριστιανών σε κοπτικές εκκλησίες της Αιγύπτου, τζιχαντιστές σκόρπισαν τον τρόμο και τον θάνατο, σε μια προσπάθεια να μεταφέρουν τον πόλεμο που χάνουν στη Συρία και το Ιράκ στις πόλεις της Ευρώπης, της Αμερικής και της ευρύτερης περιοχής της ανατολικής Μεσογείου.



Πάγια ανάληψη ευθύνης για κάθε αιματοχυσία

Το ισλαμικό Κράτος με ανακοινώσεις του αναλαμβάνει την ευθύνη για τις επιθέσεις, αλλά όπως τονίζουν οι διωκτικές αρχές και αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών, θεωρείται πλέον αμφίβολο και πολύ δύσκολο οι εντολές να δίνονται από τον πυρήνα της ακραίας οργάνωσης. Αλλωστε είναι γνωστή η γενική εντολή που έχει δοθεί σε όλους τους μουσουλμάνους να πραγματοποιούν χτυπήματα με σκοπό αν προκαλέσουν τον τρόμο στις δυτικές κοινωνίες χωρίς να εξειδικεύονται ούτε οι στόχοι ούτε τα μέσα που θα επιλέξουν οι επίδοξοι τρομοκράτες.

Ουσιαστικά το Ισλαμικό Κράτος έχει δώσει το ελεύθερο σε όποιον θελήσει να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση να αποφασίσει μόνος του τον στόχο, τον τόπο, τον χρόνο και τα μέσα για επίτευξη του σκοπού. Αυτή η γενική διαταγή έχει δημιουργήσει το φαινόμενο των “μοναχικών λύκων”, ανθρώπων που έχουν φανατιστεί από τα κηρύγματα των αξιωματούχων του Ισλαμικού Κράτους και σχεδιάζουν από μόνοι τους τις επιθέσεις, πολλές φορές χωρίς να έχουν επικοινωνήσει με κανένα μέλος της ακραίας οργάνωσης.
Το "καμουφλάζ" των τρομοκρατών
Αποτέλεσμα εικόνας για τρομοκρατια ευρωπη
Οι επίδοξοι δράστες κρατούν καλά κρυμμένα τα σχέδιά τους ακόμη και από τις οικογένειές τους. Επιλέγουν να μην προκαλούν υποψίες στο περιβάλλον τους και εμφανίζουν συμπεριφορές απόλυτα εναρμονισμένες με την κοινωνία στην οποία ζουν. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια των ερευνών μετά από συγκεκριμένες επιθέσεις ότι οι δράστες είχαν καταφέρει να μην κινήσουν υποψίες κάνοντας πράγματα που δεν συνάδουν με τις ζωές ανθρώπων που ακολουθούν τις διδαχές του Κορανίου, όπως να πίνουν αλκοολούχα ποτά και να γλεντούν με γυναίκες σε νυχτερινά κέντρα.

Το μοτίβο των τρομοκρατικών επιθέσεων από “μοναχικούς λύκους” φαίνεται να γενικεύεται όσο περνάει ο χρόνος και όσο αποδυναμώνεται το Ισλαμικό κράτος στα πεδία των μαχών στη Συρία και το Ιράκ. Αυτό είναι όμως το στοιχείο που προκαλεί ανησυχία στις διωκτικές αρχές και τις μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες δυσκολεύονται πολύ να ματαιώσουν τρομοκρατικές ενέργειες.

Μέσα στους τελευταίους 12 μήνες, σε 14 τρομοκρατικές ενέργειες που έχουν σχέση με το Ισλαμικό Κράτος, 356 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 1183 τραυματίστηκαν. Ας δούμε τα αιματηρά γεγονότα με χρονολογική σειρά:

Απρίλιος 2016

Ενας νεκρός και 3 τραυματίες, σε επίθεση με μαχαίρι στο Μόναχο από “μοναχικό λύκο” του ισλαμικού κράτους.

Ιούνιος 2016

Τέσσερις νεκροί και 19 τραυματίες από επίθεση παλαιστινίων υποστηρικτών του Ισλαμικού κράτους σε εστιατόριο του Τελ Αβίβ.

Πενήντα νεκροί και 53 τραυματίες από επίθεση τζιχαντιστή στο gay club Pulse στο Ορλάντο της Φλόριδας.

Σαράντα οκτώ νεκροί και 239 τραυματίες από επίθεση τζιχαντιστών στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Ιούλιος 2016

Ογδόντα επτά νεκροί και 434 τραυματίες από επίθεση τζιχαντιστή με νταλίκα εναντίον πλήθους πολιτών στην παραλίας της Νίκαιας την Ημέρα της Βαστίλης.

Πενήντα πέντε νεκροί και 66 τραυματίες από επίθεση αυτοκτονίας τζιχαντιστών σε γάμο Κούρδων στο Γκαζιαντέπ.

Σεπτέμβριος 2016


Τριάντα δύο τραυματίες από εκρήξεις αυτοσχέδιων βομβών στο Νιού Τζέρσει και στο Μανχάταν

Δεκέμβριος

Ιανουάριος 2017


Τριάντα εννέα νεκροί και 70 τραυματίες από επίθεση ενόπλου τζιχαντιστή σε νυχτερινό κέντρο τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Μάρτιος 2017


Εξι νεκροί και 49 τραυματίες από επίθεση με αυτοκίνητο κατά πεζών σε γέφυρα του Λονδίνου και μαχαίρωμα αστυνομικού μπροστά στο κτίριο του κοινοβουλίου.

Απρίλιος 2017

Δεκαπεντε νεκροί και 64 τραυματίες από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης.

Τέσσερις νεκροί και 15 τραυματίες από επίθεση με φορτηγό αυτοκίνητο εναντίον πεζών στο κέντρο της Στοκχόλμης.

Τριάντα νεκροί και 70 τραυματίες από επίθεση αυτοκτονίας τζιχαντιστών σε κοπτική εκκλησία της Τάντα στην Αίγυπτο.

Δεκαεπτά νεκροί και 66 τραυματίες από επίθεση αυτοκτονίας τζιχαντιστών σε κοπτική εκκλησία της Αλεξάνδρειας στην Αίγυπτο.

Τρεις τραυματίες από βομβιστική επίθεση στο πούλμαν της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπορούσια Ντόρτμουντ στη Γερμανία.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template