ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας από 29/5 έως 4/6/2017

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Εβδομαδιαία αναλυτική πρόβλεψη για όλα τα ζώδια.Οικονομικά θέματα,Εργασία,Υγεία,αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...
ΚΡΙΟΣ
Νέα δεδομένα ξεκινούν αλλά και καταστάσεις στο σπίτι που σε πιέζουν.
Τη Δευτέρα είναι προτιμότερο να φανείς πιο υπομονετικός με υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο με αρκετή κούραση και μπόλικο τρέξιμο για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, μην αμελείς όμως και τη φροντίδα της υγείας σου. Παράλληλα όμως, από την Κυριακή ο κυβερνήτης σου Άρης περνά σε μια πιο πιεστική θέση, φέρνοντας στο προσεχές διάστημα κάποια προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, είναι λοιπόν προτιμότερο να μην παρασύρεσαι σε βιασύνες και εριστικές συμπεριφορές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι την Πέμπτη τα πράγματα κυλούν σε πιο ευχάριστα πλαίσια καθώς μπορείς να δεις αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείς μαζί τους ευχάριστες στιγμές, αυτές τις μέρες όμως ένα κοντινό σου πρόσωπο σε χρειάζεται. Επίσης, και το Σάββατο έχει θετικό έδαφος για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από την Πέμπτη και την Παρασκευή ασχολείσαι πιο εντατικά με την καθημερινότητα της δουλειάς σου, δείξε όμως περισσότερη υπομονή με μικροαναποδιές στο εργασιακό περιβάλλον που σου φέρνουν... νεύρα!

ΤΑΥΡΟΣ
Προετοιμάζεις νέα πράγματα, ενώ παίρνεις ανάσα στα οικονομικά.
Έχεις αρκετή όρεξη να κάνεις πράγματα αυτό το διάστημα και ακόμη κι αν δεν είναι όλα ρόδινα, είσαι προστατευμένος από τα πιο δύσκολα, ενώ από την Κυριακή ο Άρης, περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου και σε βγάζει από τη στασιμότητα της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη κινητικότητα κι όρεξη για δράση, πρόσεξε όμως όσα λες, τις συσκευές επικοινωνίας και τις μετακινήσεις σου στο εξής!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την Πέμπτη και μετά η Σελήνη περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για τη διάθεση και τα προσωπικά σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ωστόσο αυτή η περίοδος μαρτυρά πως τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε χρειάζονται περισσότερο και αν είσαι γονιός, δώσε περισσότερη προσοχή στις ανάγκες του παιδιού σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η κατάσταση στα οικονομικά είναι αρκετά μπερδεμένη καθώς από τη μια υπάρχουν έσοδα στον ορίζοντα, από την άλλη όμως δεν είναι αρκετά για τις ανάγκες σου αυτή την περίοδο και δεν είναι λίγες οι φορές που πράγματα που θέλεις μένουν στη μέση για οικονομικούς λόγους.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέοι στόχοι, ωστόσο στο εξής θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο στα οικονομικά.
Μέχρι την Πέμπτη μπορείς με περισσότερη άνεση να επικοινωνήσεις τα θέλω και τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, όπως επιπλέον και να βρεις τη στήριξη που χρειάζεσαι, ωστόσο τα πράγματα στο σπίτι, την οικογένεια ή σε υποθέσεις που σχετίζονται με ακίνητη περιουσία σε προβληματίζουν αρκετά. Προτίμησε λοιπόν το σαββατοκύριακο για να λύσεις τέτοια θέματα που σου παρέχει ένα πιο βοηθητικό πλαίσιο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή την περίοδο είσαι πιο επιρρεπής σε βιαστικές κινήσεις, ή σε διενέξεις με τους οικείους σου και παρότι η γοητεία σου είναι αυξημένη, πολλές φορές δεν αναλαμβάνεις το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί στις καταστάσεις. Το Σάββατο όμως σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα της καρδιάς σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Δευτέρα δεν ευνοεί οικονομικές κινήσεις καθώς το πλαίσιο αλλάζει συνεχώς, ενώ από την Κυριακή ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον τομέα των οικονομικών σου, φέρνοντας περισσότερα έξοδα από εκείνα που είχες προγραμματίσει, θα πρέπει λοιπόν να κάνεις πιο φειδωλή διαχείριση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποκαλύπτεται το παρασκήνιο και εσύ παίρνεις τα πράγματα στα χέρια σου.
Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς από την Κυριακή ο Άρης περνά στο ζώδιό σου μετά από μια μακρά περίοδο παρασκηνίου και στασιμότητας, αυξάνοντας κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας και μολονότι μπορεί να μη λείψουν οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, αυτή τη φορά το παιχνίδι είναι στα χέρια σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις αφήσει τα αισθηματικά σου ένα βήμα πίσω, ενώ οι συνθήκες δεν είναι έτοιμες για κάτι νέο, καθώς υπάρχουν φλερτ στον ορίζοντα, όμως δεν είναι και οι δυο πλευρές έτοιμες. Πέμπτη και την Παρασκευή όμως είναι πιο βοηθητικές μέρες, ενώ το σαββατοκύριακο σε φέρνει πιο κοντά σε θέματα σπιτιού κι οικογένειας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέχρι την Πέμπτη μπορείς ευκολότερα να βρεις λύσεις σε οικονομικά ζητήματα, κυρίως εκείνα που σχετίζονται άμεσα με το πορτοφόλι σου και που τόσο καιρό σε είχαν προβληματίσει.
ΛΕΩΝ

Ξεκινά περίοδος παρασκηνίου, εσύ όμως ετοιμάζεις πολλά νέα πράγματα.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι πιο εσωστρεφές κι εσύ αποφεύγεις την πολυκοσμία, ενώ μέχρι την Πέμπτη η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων και φέρνει στο προσκήνιο τα δικά σου θέλω. Από την Κυριακή όμως ο Άρης περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, προλογίζοντας έτσι μια περίοδο όπου υπάρχει έντονο παρασκήνιο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέσα από φίλους και παρέες υπάρχει περισσότερη εύνοια στα προσωπικά και οι ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες δε λείπουν, ωστόσο μοιάζεις αρκετά αδιάλλακτος στη στάση που κρατάς, και είναι προτιμότερο να μπαίνεις και στη θέση των άλλων, παρότι η νέα θέση του Άρη φέρνει το αίσθημα ότι δεν σε στηρίζουν αρκετά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η περίοδος αυτή φέρνει αρκετά έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, προνόησε λοιπόν να μην κάνεις περιττές σπατάλες, αν θες να μην ξεμείνεις, ενώ το σαββατοκύριακο είναι πιο βοηθητικό για να τρέξεις υποθέσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιο χαλαρές οι καταστάσεις, ενώ έχεις ευκαιρίες σχετικά με οφειλές σου.
Μολονότι το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι βοηθητικό, υπάρχουν κάποιοι στόχοι σου που δεν προχωρούν με την ταχύτητα που θα ήθελες, γενικότερα όμως αυτή η εβδομάδα έχει έντονο το στοιχείο της παρορμητικότητας. Από την Κυριακή ο Άρης που εδώ και καιρό έφερε πολύ κούραση και πιεστικές καταστάσεις, περνά σε μια πιο βοηθητική θέση και σε κινητοποιεί για να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι την Πέμπτη προτιμάς να προετοιμάσεις το επόμενο βήμα και να ξεκουραστείς, αφήνοντας στην άκρη τις υποχρεώσεις τις πολύβουης καθημερινότητας, ενώ στα προσωπικά εστιάζεις περισσότερο την προσοχή σου σε όσα σου λείπουν. Την Πέμπτη και την Παρασκευή με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, έχεις πιο ξεκάθαρες απαντήσεις για το πώς να κινηθείς, η νέα θέση όμως του Άρης ίσως φέρει προβληματισμούς στις σχέσεις σου με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φρόντισε να είσαι πιο ευέλικτος στις επαφές σου με προϊστάμενους, εργοδότες ή σε ανθρώπους που έχουν λόγο στην καριέρα σου αυτές τις μέρες. Παράλληλα, ενώ δεν έχεις πολλά έξοδα αυτές τις μέρες, τα έσοδά σου μοιάζουν περιορισμένα.
ΖΥΓΟΣ

Κουράζεσαι περισσότερο για την καριέρα, υπάρχουν όμως εξελίξεις στα προσωπικά.
Τη Δευτέρα προτίμησε μια πιο συγκρατημένη στάση απέναντι στα πράγματα, καθώς οι υπερβολές σε εκθέτουν προς τα έξω, ενώ από την Πέμπτη και μετά μπορείς να στραφείς σε φίλους, καθώς ως μέλος μιας ομάδας επιτυγχάνεις περισσότερα. Είσαι όμως σε μια περίοδο που έχεις επωμιστεί ευθύνες άλλων, ενώ το άγχος, ίσως και κάποιες φοβίες, δε λείπουν και αυτό σε αποσυντονίζει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορεί αυτό το διάστημα να προβληματίζει πολλούς, για σένα όμως φέρνει και περισσότερη αισιοδοξία και πιο ανοικτούς ορίζοντες. Επιδιώκεις λοιπόν περισσότερη ελευθερία κινήσεων, ενώ το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου μοιάζουν να κυλούν σε κανονικούς ρυθμούς, τηρουμένων των αναλογιών. Καταφέρνεις να βγεις κερδισμένος οικονομικά μέσω άλλων, ωστόσο η νέα θέση του Άρη από την Κυριακή στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου πιέζει άμεσα την καριέρα και προειδοποιεί για προστριβές με προϊστάμενους ή εργοδότες κι αυτό μπορεί να σε προβληματίσει.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κινητικότητα στα επαγγελματικά, αλλά και περισσότερη ενέργεια.
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με πιο ανέμελες νότες για σένα, καθώς σχεδιάζεις επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, ενώ από την Κυριακή ο Άρης, παραδοσιακός σου κυβερνήτης, περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου και δίνει τέλος στην έντονη ενδοσκόπηση της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον και όρεξη για νέους ορίζοντες, πρόσεξε όμως να είσαι καθόλα νομότυπος σε όσα αναλαμβάνεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή την περίοδο είσαι πιο εσωστρεφής στα προσωπικά και μολονότι η λίμπιντο είναι αυξημένη, εσύ έχεις ερωτηματικά κατά πόσο έχετε τα ίδια οράματα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, για σένα το σαββατοκύριακο είναι μέρες ξεκούρασης ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, με μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το πλαίσιο με τις οφειλές σου είναι μπερδεμένο καθώς ενώ από τη μια ωφελείσαι από τις κινήσεις που κάνουν άλλοι, ενδεχομένως να περίμενες περισσότερα έσοδα από αυτά που τελικά έρχονται.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Καινούρια δημιουργικά σχέδια, πρόσεχε όμως στο εξής τα έξοδα.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει σε στάση αναμονής ενώ από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη το πλαίσιο είναι σαφώς πιο βοηθητικό κι ευχάριστο για σένα. Σε γενικές γραμμές όμως βρίσκεσαι σε μια κουραστική περίοδο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου, καθώς υπάρχουν πιεστικές καταστάσεις σχετικά με την καριέρα ή την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά αυτό το διάστημα και μολονότι παρασύρεσαι πολλές φορές σε παρορμητισμούς, αυτή η περίοδος σου δείχνει όλα εκείνα τα οποία πρέπει να βάλεις σε τάξη και να αποδεσμευτείς από καταστάσεις που δεν σε εξελίσσουν βαθύτερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Πέμπτη και η Παρασκευή έχουν ένα ασαφές πλαίσιο για τις κινήσεις στα επαγγελματικά σου, τομέας που έχει ευκαιρίες, ακόμη και στα δύσκολα, ενώ από την Κυριακή ο Άρης περνά στον Καρκίνο, που για σένα δηλώνει έξοδα που δεν είχες υπολογίσει ή οφειλές που θα κληθείς να τακτοποιήσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένεια, αλλά και περισσότερες προστριβές με τους άλλους.
Αυτή η εβδομάδα στο ξεκίνημά της κινείται σε γνώριμα πλαίσια, μέχρι τα μέσα της εβδομάδας όμως οι άλλοι είναι εκείνοι που έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις κι εσύ δεν είσαι πάντα διατεθειμένος να ακολουθείς. Από την Κυριακή όμως ο Άρης περνά απέναντι από το ζώδιό σου φέρνοντας ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες, και στο εξής οι άλλοι θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τη Δευτέρα υπάρχουν ευκαιρίες να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κρατάς όμως και μια έντονη στάση, ενώ μέχρι την Πέμπτη είσαι πιο εσωστρεφής και προσπαθείς να αφουγκραστείς τις αληθινές σου ανάγκες. Την Πέμπτη και την Παρασκευή είσαι πιο αισιόδοξος για το παρακάτω, στο εξής το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μοιάζει να μην βάζει νερό στο κρασί του με τον Άρη απέναντι από το ζώδιό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο τομέας της εργασίας σου είναι εκείνος που θα πρέπει να δώσεις προσοχή, στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου, ενώ μέχρι την Πέμπτη έχεις εξαιρετικές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται και με άλλους.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές επαφές, αλλά και κούραση στην καθημερινότητα.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας δυσκολεύεσαι με κάποιες πρακτικές υποχρεώσεις, ενώ μέχρι την Πέμπτη έχεις ευκαιρίες να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Παράλληλα όμως την Κυριακή ο Άρης περνά στον Καρκίνο, μια θέση που για σένα μεταφράζεται σαν περισσότερη κούραση στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις πιο ευάλωτος από άποψη υγείας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα φλερτ δε λείπουν, όπως κι οι ευκαιρίες για πιο ανέμελες στιγμές στον ερωτικό τομέα και το πλαίσιο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό μέχρι την Πέμπτη, μολονότι κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα χρειάζονται άμεσα τη στήριξή σου. Από την Πέμπτη και μετά προσπαθείς να αφουγκραστείς τις εξελίξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση του Άρη σχετίζεται άμεσα και με τα επαγγελματικά σου, έτσι λοιπόν είναι πιθανό στο επόμενο διάστημα να υπάρχει πιο ηλεκτρισμένο κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον, ενώ τα οικονομικά σου χρειάζονται μια πιο ορθή διαχείριση.
ΙΧΘΥΕΣ

Κινητικότητα στα οικονομικά και η πίεση στο σπίτι αποκαθίσταται.
Η εβδομάδα ξεκινά με θετικό πρόσημο για σένα, καθώς ασχολείσαι με τα δημιουργικά σου σχέδια και βρίσκεις λύσεις σε εμπόδια που συναντάς, ενώ από την Κυριακή ο Άρης μετά από μια μακρά περίοδο σε θέση κόντρα, περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση και σε ωθεί σε περισσότερη δράση, έχοντας παράλληλα και περισσότερη ενέργεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Άρης με τη νέα του θέση ενδεχομένως να φέρει πίεση σε αγαπημένα σου πρόσωπα ή σε παιδιά, αν είσαι γονιός κι εσύ θα κληθείς να τα στηρίξεις περισσότερο. Το κλίμα πάντως στο σπίτι και την οικογένεια φτιάχνει. Επίσης, από την Τετάρτη υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για τα προσωπικά, γενικότερα όμως λόγω συνθηκών έχεις αφήσει τα προσωπικά ένα βήμα πίσω.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το Σάββατο δίνει λύσεις σε επίπεδο οφειλών, ωστόσο είσαι σε μια περίοδο με περιορισμένες δυνατότητες εσόδων και αυτό δεν αποκλείεται να φέρνει και διενέξεις στις επαφές σου με πρόσωπα κύρους, είναι όμως στη δική σου ευθύνη να διατηρήσεις τις ισορροπίες.  astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template