ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 3 Μαΐου 2017

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...
ΚΡΙΟΣ
Είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός σήμερα, και μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου με άνεση σήμερα, αρκεί να φανείς ευέλικτος μπροστά σε εμπόδια που τυχόν συναντήσεις. Γενικότερα όμως υπάρχουν δυσκολίες στη ρύθμιση καθημερινών ζητημάτων πρακτικής φύσεως, ενώ υπάρχουν και λεπτομέρειες που βάζουν τρικλοποδιά στα σχέδια που καταστρώνεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα δίνει πολλές ευκαιρίες σε συναισθηματικό επίπεδο, ωστόσο υπάρχουν πολλές παγίδες που πρέπει να αποφύγεις, κυρίως επειδή παρασύρεσαι από έντονους παρορμητισμούς. Το σίγουρο είναι πάντως ότι προσεγγίζοντας το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με απλότητα και σαφήνεια, μπορείς να καταφέρεις πολλά, αλλά και να έχεις ευχάριστη αντιμετώπιση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχει έντονα η τάση από μέρους σου για σπατάλες προκειμένου να ικανοποιήσεις εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ ταυτόχρονα το τρέξιμο με τις υποχρεώσεις στη δουλειά συνεχίζεται αμείωτο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή ημέρα περιέχει έντονα το στοιχείο της ανάγκης για ασφάλεια στην ατμόσφαιρα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο. Το βλέμμα σου λοιπόν σήμερα τραβούν οικογενειακές υποθέσεις και τα συγγενικά σου πρόσωπα, όμως δεν ξέρεις απόλυτα προς τα πού να βαδίσεις αφού κάθε επιλογή φέρει και ένα τίμημα. Ωστόσο το κλίμα σήμερα είναι αρκετά μπερδεμένο και τα όρια δεν είναι εντελώς ξεκάθαρα, ενώ εσύ προσπαθείς να βρεις λύσεις μέσα από τη συζήτηση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Νιώθεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δίνεις βάρος στα αισθηματικά σου. Επίσης, νιώθεις πως οι σχέσεις σου έχουν περάσει ήδη ένα τεστ αντοχής αν έχεις γεννηθεί τον Μάιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι σε μια περίοδο που τρέχεις για τα δημιουργικά σου σχέδια πυρετωδώς, ωστόσο υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί εντελώς και αυτό αποτελεί τροχοπέδη στις επιδιώξεις σου. Επίσης, εξέτασε προσεκτικά τις επαφές σου με προϊστάμενους στη δουλειά, ώστε να αποφύγετε παρανοήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να κάνεις επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις, προσπάθησε όμως να είσαι τυπικός και να μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις. Γενικότερα όμως οι μπαταρίες σου είναι γεμάτες και εσύ έχεις τον έλεγχο των πραγμάτων, ακόμη κι αν πρέπει να κάνεις έντονη αυτοκριτική σε πρακτικές που σε οδήγησαν σε λάθη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ωριμάζεις όλο αυτό το διάστημα σε συναισθηματικό επίπεδο και αντιλαμβάνεσαι καλύτερα την θέση του/της συντρόφου και γενικότερα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, στη ζωή σου. Η περίοδος, παρά τις δυσκολίες, ευνοεί αλλαγές στην ερωτική ζωή σου, ακόμη κι αν είναι επίπονη η μετάβαση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο εργασιακό σου περιβάλλον θα πρέπει να φανείς περισσότερο συνεπής με τα χρονοδιαγράμματα, τα μηνύματα όμως για τα οικονομικά είναι ελπιδοφόρα. Από την άλλη, οι στόχοι σου σήμερα είναι στάσιμοι και δεν προχωρούν αρκετά, μιας κι ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι στάσιμος, πριν περάσει αύριο σε ορθόδρομη φορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μολονότι η σημερινή ημέρα είναι αρκετά καλή για να διευθετήσεις υποθέσεις πρακτικής φύσεως, εντούτοις δεν μοιράζονται όλοι την δική σου οπτική γωνία και αυτό μοιάζει να σε ενοχλεί. Πάντως, αν δεν μπορείς να βρεις συμβιβαστική λύση, είτε θα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις, είτε θα πρέπει να επωμιστείς εσύ το βάρος των υποθέσεών σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα οι προτεραιότητές σου είναι άλλες σε σχέση με τα προσωπικά, αφήνοντας έτσι τα ζητήματα καρδιάς σε δεύτερη μοίρα. Παρόλα αυτά αν είσαι δεσμευμένος βαδίζεις σε ένα πιο σταθερό έδαφος και μπορείς να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου, καθώς έχεις δεύτερες ευκαιρίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα ζητήματα που σχετίζονται με το πορτοφόλι σε απασχολούν έντονα σήμερα, αλλά μέσα από την καριέρα σου, μπορείς να αυξήσεις ικανοποιητικά το περιεχόμενό του, βελτιώνοντας παράλληλα τις σχέσεις σου με προϊστάμενους. Ωστόσο τα πράγματα σήμερα στην καριέρα σου μοιάζουν ιδιαίτερα μπερδεμένα, ίσως και στάσιμα!

ΛΕΩΝ
Η Σελήνη σήμερα στο δικό σου ζώδιο κρατά τα δικά σου θέλω στο προσκήνιο, ωστόσο υπάρχουν κάποια «πρέπει» που δεν σε αφήνουν να δράσεις απόλυτα ελεύθερα όπως θα ήθελες, αλλά καλείσαι να κινηθείς σε συγκεκριμένες οδούς. Ωστόσο, ένα διαδικαστικό θέμα δεν προχωρά σήμερα και αυτό σε φορτίζει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις ανάγκη να ζήσεις πιο ρομαντικά σήμερα και αυτό είναι ευχάριστο μέχρι εκεί που δεν δημιουργείς αυταπάτες και φρούδες ελπίδες στα ερωτικά σου. Το κλίμα στις ερωτικές σου σχέσεις δείχνει να είναι ευνοϊκό με την Αφροδίτη από μια φιλική θέση για το ζώδιό σου, μπορείς όμως ταυτόχρονα να κλείσεις οριστικά την πόρτα σε ότι σε κρατά δέσμιο σε καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο επαγγελματικό κομμάτι υπάρχει μια πίεση από τους ανωτέρους σου και αυτό δεν συνάδει με το δικό σου πρόγραμμα, ωστόσο καλείσαι να ακολουθήσεις. Παράλληλα, τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή καθώς τα έξοδα τρέχουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διάθεσή σου σήμερα είναι πιο εσωστρεφής και προτιμάς να αποφύγεις την πολυκοσμία, ωστόσο ασχολείσαι και με διαδικαστικά θέματα και σου είναι δύσκολο να οργανώσεις τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε ένα πραγματοποιήσιμο πρόγραμμα. Θυμήσου όμως πως μπορείς μόνος σου να κάνεις τα βήματα που θέλεις αφού οι ευκαιρίες είναι αρκετές και περιμένουν τη στιγμή που θα τις αδράξεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρότι αυτή την περίοδο έχεις πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσεις, υπάρχουν και κάποιες αχτίδες φωτός από τα συναισθηματικά σου. Επίσης υπάρχουν ευκαιρίες για να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις ή να περάσεις καλά με την σχέση σου, ανάλογα αν έχεις ή όχι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής σήμερα παραμένει στάσιμος, δείχνοντας μια έντονη ακινησία στις υποθέσεις σου, ενώ οι υποθέσεις που σχετίζονται με οικονομικά τρίτων, υποχρεώσεις άλλων ή οφειλές, μοιάζουν να μην προχωρούν με το ρυθμό που θα ήθελες.

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη σήμερα παραμένει σε μια φιλικότερη θέση προς το δικό σου ζώδιο, δημιουργώντας έτσι πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ενώ οι συλλογικές προσπάθειες ευνοούνται αρκετά. Μολονότι έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε στηρίζουν, εσύ παραμένεις σκεπτικός και αρκετά καχύποπτος απέναντι στις επιδιώξεις τους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι και η συμμετοχή σου σε παρέες σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο πρόσωπο που κεντρίζει το ενδιαφέρον σου, ενώ αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες ανάκαμψης στα προσωπικά. Ωστόσο, σήμερα τα πράγματα είναι στάσιμα στον τομέα των προσωπικών σου, εκμεταλλεύσου λοιπόν το χρόνο για να σκεφτείς κάποιες καταστάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τις περιστάσεις και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ υπάρχει μια σύγχυση ως προς τα οικονομικά, κυρίως εκείνα που σχετίζονται με τρίτους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη παραμένει σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, κρατώντας έτσι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σου την κοινωνική σου ζωή αλλά και τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά, μπορείς να διευθετήσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως με άνεση, παρότι οι συνθήκες μοιάζουν αρκετά μπερδεμένες και δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις ανασφάλειες ως προς τα πού να κινηθείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Χρησιμοποίησε τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα ακόμη κι αν δεν είναι τονισμένα αυτή την περίοδο και μην αφήσεις σήμερα ανασφάλειες να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου, ενώ είναι προτιμότερο να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ζητήματα καριέρας και κοινωνικών δραστηριοτήτων μπορεί να έρθουν σήμερα στο προσκήνιο, όμως τα πρακτικά ζητήματα μέσα στην καθημερινότητά σου, κυρίως εκείνα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά ή τις εκκρεμότητές σου, δεν προχωρούν αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή ημέρα σου παρέχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις σχέδια και επιδιώξεις καθώς η Σελήνη ευνοϊκά τοποθετημένη για το ζώδιό σου σε βοηθά, όμως θα πρέπει να θυμάσαι ότι εσύ είσαι εκείνος που πολλές φορές φρενάρεις τις θετικές εξελίξεις με τους φόβους, τις ενοχές αλλά και τις ανασφάλειές σου. Παράλληλα, σήμερα μπορεί να σε προβληματίσουν κάποια δημιουργικά σχέδια που δεν προχωρούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρότι δεν είναι η πρώτη προτεραιότητά σου τα αισθηματικά σήμερα, μπορείς μόνος σου να διαμορφώσεις τα πράγματα, σιγουρέψου όμως ότι έγινες πλήρως κατανοητός στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και πως δεν έγιναν παρανοήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Άδραξε τις ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις διαδικαστικά θέματα, προσέχοντας όμως να είσαι ξεκάθαρος στην επικοινωνία σου, αλλά να τηρήσεις παράλληλα τις προθεσμίες που σου έχουν δοθεί για να είσαι εντός πλαισίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ημέρα σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός με το περιβάλλον σου σήμερα, καθώς υπάρχει η τάση για μυστικοπάθεια και δεύτερες σκέψεις. Επιπλέον συναντάς κάποια εμπόδια στην προώθηση των σχεδίων σου και αυτό σε φορτίζει, προσπάθησε λοιπόν να φανείς ευέλικτος στις δυσκολίες, αλλά και διαλλακτικός με εκείνους που σε περιβάλλουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έλα πιο κοντά στους οικείους σου, ενώ θα πρέπει να καλλιεργήσεις περισσότερο την εμπιστοσύνη ανάμεσα σε σένα και τους άλλους. Γεγονός είναι πάντως πως είσαι αρκετά κλεισμένος στις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Επίσης, είναι πιθανό να παρατηρήσεις κάποιες δυσκολίες στις προσπάθειες να προσεγγίσεις τους οικείους σου, ενώ θέματα σπιτιού μένουν στάσιμα σήμερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οφειλές αλλά και οι οικονομικές σου υποχρεώσεις είναι το πρώτο σου μέλημα σήμερα, ενώ παράλληλα οικονομικά τρίτων που αφορούν και το δικό σου πορτοφόλι, σε απασχολούν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρεις κάποια σημαντική βοήθεια, πρόσεξε όμως το κάθε σου βήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη σήμερα παραμένει απέναντί σου, φέρνοντας έτσι τους άλλους και τα θέλω τους στο τιμόνι των εξελίξεων. Ωστόσο εσύ από την πλευρά σου δίνεις προσωπικό αγώνα προκειμένου να δεις τους στόχους σου να υλοποιούνται, υπάρχουν όμως και λεπτομέρειες που δεν προσέχεις αρκετά. Επιπλέον, πρόσεξε σήμερα έγγραφα και υπογραφές, αλλά και τις μεταφορές σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η επικοινωνία είναι εκείνη που μπορεί να γεφυρώσει τα χάσματα που υπάρχουν, σε μια περίοδο όπου είσαι αρκετά εσωστρεφής. Μπορείς να δεχτείς κόσμο στο σπίτι, να κάνεις συζητήσεις και επαφές, αλλά κυρίως, να ακούσεις με προσοχή όσα έχει να σου πει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα έξοδα από τις οφειλές τρέχουν, ενώ υπάρχουν πολλά απρόσμενα γεγονότα που αφορούν τα εισοδήματά σου. Μπορείς όμως σταδιακά να χτίσεις κάτι πολύ γερό σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ
Η σημερινή ημέρα στρέφει το βλέμμα σου στις υποχρεώσεις τις καθημερινότητας, και μπορείς να διευθετήσεις ζητήματα πρακτικής φύσης αρκετά αποδοτικά, αρκεί να έχεις κατά νου πως η ορθή επικοινωνία με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν καθώς και η αντικειμενική θεώρηση των καταστάσεων, είναι τα στοιχεία εκείνα που πρέπει σήμερα να αυξήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλείσαι να προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα βοήθεια, όχι τόσο σε συναισθηματικά θέματα, όσο σε απλά καθημερινά πράγματα, στα οποία εκείνοι δυσκολεύονται. Επίσης, τα ερωτικά και οι φιλίες συμπορεύονται αυτό το διάστημα, το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτείς για να προωθήσεις τα συναισθηματικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα η μέρα δεν δείχνει να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα για σένα στον τομέα των οικονομικών, καθώς τα πράγματα είναι στάσιμα, όσο κι αν αυτό φέρνει αναστάτωση στο πλάνο σου. Γενικότερα όμως έχεις πολλές ευκαιρίες, παρά το μπόλικο τρέξιμο. astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template