ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...
ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα κρατά τις υποθέσεις ρουτίνας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου, ωστόσο νιώθεις να πνίγεσαι από όλες αυτές τις βαρετές εκκρεμότητες και αντιδράς σπασμωδικά απέναντι στον κάθε περιορισμό. Παράλληλα, το πιο σημαντικό νέο όμως είναι ότι από σήμερα ο Ερμής επιστρέφει και πάλι στην ορθή του φορά στο ζώδιό σου, δίνοντας τέλος σε αναβολές και καθυστερήσεις, δίνοντας καλούς οιωνούς για νέα ξεκινήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η κτητικότητα και η ελεγκτικότητα παραμένει έντονη με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν, παρότι δεν λείπουν από μέρους σου οι ζήλιες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα είναι προτιμότερο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ γενικότερα φρόντισε να είσαι όσο πιο συνεπής μπορείς, λόγω συνθηκών, με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Άλλωστε υπάρχουν και ευκαιρίες ανάπτυξης στα οικονομικά.
ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή ημέρα χρειάζεται από την πλευρά σου λεπτότερους χειρισμούς, παρότι έχει πολλές ευκαιρίες από τις οποίες μπορείς να βγεις ωφελημένος. Απόφυγε όμως παρορμητικές κινήσεις πάνω σε δημιουργικά σου σχέδια, καθώς υπάρχουν ανατροπές που δεν είχες υπολογίσει. Επιπλέον αν συνεργάζεσαι με άλλα πρόσωπα για τις υποθέσεις σου, ενδεχομένως να δυσκολευτείς να συγχρονίσεις τα διαφορετικά σου «θέλω».

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές δυνατότητες για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γεφυρώνοντας τα χάσματα που υπάρχουν. Παράλληλα, από σήμερα τα πράγματα μέσα σου είναι πιο ξεκάθαρα, αφού ορθοδρομεί ο Ερμής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις μοιάζουν να λειτουργούν σαν τεράστια εμπόδια και οι οφειλές ή τα χρέη πιέζουν έντονα τα σχέδια που έχεις κατά νου, προς υλοποίηση. Μπορείς όμως να στηριχτείς και στον παράγοντα της τύχης για λύσεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια αρκετά πιεστική ημέρα η σημερινή καθώς η προσοχή σου είναι στραμμένη στα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια, τα οποία σε προβληματίζουν έντονα. Η ανάγκη σου όμως για ασφάλεια, αλλά και η βιασύνη για λύσεις εδώ και τώρα, οδηγούν σε σημαντικά λάθη. Παρόλα αυτά, σημαντικοί φίλοι συνεχίζουν να σε υποστηρίζουν στις επιδιώξεις σου και από σήμερα οι στόχοι σου είναι πλέον υλοποιήσιμοι, καθώς ο κυβερνήτης σου είναι ορθόδρομος!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Άρης στο ζώδιό σου φέρνει περίεργες καταστάσεις στα αισθηματικά, θα πρέπει λοιπόν να οπλιστείς με σύνεση και ψυχραιμία για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που έρχονται και που δοκιμάζουν την ανάγκη σου για σιγουριά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι προτιμότερο να είσαι λιγότερο εριστικός απέναντι στους συνεργάτες σου, ενώ οι τάσεις υπερβολής από μέρους σου δε λείπουν. Προτού λοιπόν προβείς σε ενέργειες, φρόντισε να έχεις αναλογιστεί και τις συνέπειες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μολονότι η σημερινή ημέρα έχει για σένα πολλές δυνατότητες τις οποίες εκμεταλλεύεσαι για να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, υπάρχουν πολύ έντονες προκλήσεις στην καθημερινότητά σου, μπορείς όμως να βασιστείς και στην τύχη, που σήμερα μοιάζει να σου χαμογελά, ενώ χρησιμοποιείς και λίγη από τη «γοητεία» σου προκειμένου να πάρεις αυτό που θέλεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλείσαι να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη και να αφουγκραστείς σαν καλός ακροατής όλα όσα έχουν να σου πουν οι κοντινοί σου άνθρωποι, ενώ γενικότερα είναι μια καλή ημέρα για να αδράξεις ευκαιρίες επικοινωνίας που σου παρουσιάζονται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου επιστρέφει στην ορθή του φορά, μετά την ανάδρομη πορεία που είχε ως τώρα, οπότε από σήμερα τελειώνει η ασυνεννοησία με πρόσωπα κύρους και τακτοποιείς πιο άνετα τις υποχρεώσεις σου.
ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα φέρνει παρορμητικότητα αλλά και την αίσθηση ότι δεν σε στηρίζουν αρκετά κυρίως σε ό,τι αφορά τα δημιουργικά σου σχέδια, ωστόσο να θυμάσαι πως οι δυσκολίες σκοπό έχουν να σου δείξουν την πραγματικότητα και να σε αποδεσμεύσουν από ότι σε κρατάει πίσω. Αξίζει επίσης να θυμάσαι πως δεν είσαι μόνος στις προσπάθειές σου, αφού έχεις την υποστήριξη κάποιων προσώπων, είτε υλική, είτε ηθική, άλλωστε από σήμερα ο Ερμής επιστρέφοντας στην ορθή του φορά, βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά ερωτικός σήμερα, παρά τις αντιξοότητες, ωστόσο τα προσωπικά σου δεν μένουν ανεπηρέαστα από την επιρροή της ημέρας, έτσι λοιπόν συναντάς πολλές δυσκολίες στις επαφές σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και αν είσαι γονιός, να θυμάσαι πως σήμερα οι ανάγκες του παιδιού σου είναι αυξημένες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά πλήττονται επίσης από τον έντονο χαρακτήρα της ημέρας, απόφυγε λοιπόν οποιοδήποτε μεγαλεπήβολο σχέδιο που σχετίζεται με την τσέπη και το πορτοφόλι σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ γενικότερα έχεις πολλές υποχρεώσεις και τρέξιμο αυτή την περίοδο, που όμως τελικά δείχνουν πως προχωρούν, ακόμη κι αν αισθάνεσαι μια πίεση. Επένδυσε λοιπόν χρόνο στις επαφές και τις συναντήσεις σου, ενώ ταυτόχρονα οι ιδέες και οι απόψεις σου, σήμερα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχουν πράγματα που είναι έξω από τη σφαίρα της δικής σου επιρροής, γεγονός που σου «δένει» τα χέρια, ενώ καλείσαι ταυτόχρονα να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν σε μια υπόθεση. Είναι λοιπόν προφανές πως είναι προτιμότερο να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οικείοι σου διαδραματίζουν έναν αρκετά σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των υποθέσεών σου, ενώ είσαι σε μια φάση που προετοιμάζεις πράγματα. Επίσης, από σήμερα τελειώνει το μπέρδεμα με τις οφειλές σου, αφού ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του φορά.
ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει αρκετά εσωστρεφή και προσπαθείς να αφουγκραστείς τις τωρινές καταστάσεις για να αποφασίσεις πώς θα δράσεις. Ωστόσο υπάρχουν παρασκηνιακές ενέργειες που σε μπερδεύουν σε αδιέξοδα, ενώ εσύ από την άλλη είσαι ιδιαίτερα εριστικός με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Επιπλέον, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σήμερα στις μετακινήσεις σου, αλλά και στις συζητήσεις που θα κάνεις, κυρίως μέχρι το μεσημέρι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα ευνοεί περισσότερο εκείνους που είναι ήδη σε σχέση, καθώς για τους ελεύθερους η σημερινή ημέρα δεν έχει μεγάλες εκπλήξεις στα προσωπικά. Επίσης, από σήμερα ο Ερμής απέναντί σου περνά σε ορθή φορά, δίνοντας τέλος στις επιστροφές από το παρελθόν, αλλά και στην ασυνεννοησία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μια συμφωνία στην οποία είχες επενδύσει, ενδεχομένως να μην εξελίσσεται όπως θα ήθελες, ενώ υπάρχουν παρόλα αυτά ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου προς τρίτα πρόσωπα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παρά το γεγονός ότι η σημερινή ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να ασχοληθείς με συλλογικές προσπάθειες, υπάρχουν σημαντικά εμπόδια πρακτικής φύσεως που βάζουν εν μέρει φρένο στις δικές σου επιδιώξεις, ωστόσο υπάρχουν πρόσωπα δίπλα σου που φέρνουν διεξόδους εκεί που εσύ αναζητάς λύσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Απόφυγε να είσαι ιδιαίτερα κτητικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφού έτσι περιορίζεις την έκφραση του άλλου ατόμου και αυτό οδηγεί σε συγκρούσεις, ενώ θα πρέπει παράλληλα να είσαι περισσότερο ευέλικτος στις υποθέσεις που θα αντιμετωπίσεις σήμερα. Επιπλέον, ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως μια σχέση με ένα φιλικό σου πρόσωπο περνά από δοκιμασίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου σήμερα είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, ωστόσο οι στόχοι σου στερούνται ρεαλιστικής βάσης και αυτό σε παρασύρει σε έξοδα, ενώ παράλληλα τελειώνουν από σήμερα τα μπερδέματα και οι καθυστερήσεις στην καθημερινότητα, αλλά και στη δουλειά.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Παρόλα αυτά θέλεις να πάρεις αποφάσεις, καθώς όλο αυτό το διάστημα έχεις κάνει γερά ξεκαθαρίσματα μέσα σου για τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και δίνεις τις τελευταίες σου ευκαιρίες. Ταυτόχρονα όμως ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του φορά κι εσύ μπορείς πλέον με άνεση να προωθήσεις όλα εκείνα τα δημιουργικά σχέδια που ως τώρα έβρισκαν εμπόδια, ενώ επικοινωνείς καλύτερα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προσπαθείς μέσα από τις ενέργειές σου να κρατήσεις τα πράγματα πιο σταθερά, μέσα στο ασταθές περιβάλλον αυτής της περιόδου, ενώ είσαι περισσότερο κτητικός με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και ειδικότερα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τοποθετώντας τη δυναμική σου σε δημιουργικά κανάλια μπορείς να καταφέρεις πολλά, ενώ δεν αποκλείεται να εισπράττεις κάποια χρήματα που περίμενες ή να κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες ώστε να γίνει αυτό το προσεχές διάστημα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα εντείνεις τις προσπάθειές σου για την υλοποίηση των στόχων που έχεις θέσει, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις στο κοντινό σου περιβάλλον. Παράλληλα, μπορείς να επενδύσεις χρόνο και κόπο σε συλλογικές προσπάθειες, αφού μοιάζουν να αποδίδουν περισσότερο σε σχέση με τις ατομικές πρωτοβουλίες. Γενικότερα όμως είσαι σε μια περίοδο που συνυπολογίζεις και τους άλλους στις αποφάσεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η υπεραισιοδοξία και η ανάγκη σου για ανοίγματα σε οδηγεί σε βιαστικές αποφάσεις που τελικά μπορεί να μετανιώσεις, ενώ θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια τώρα προχωρούν, καθώς ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την ιδιωτική σου ζωή και την οικογένεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φρόντισε να είσαι καθόλα τυπικός, αλλά και καθόλα νομότυπος με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και άδραξε τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα προσπαθείς να επανακτήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων, ωστόσο υπάρχουν σημαντικές ανατροπές στα σχέδιά σου μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας. Επίσης, ο Ερμής είναι και πάλι ορθόδρομος από μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας θετικό κλίμα στις επαφές και τα πρόσωπα του περιβάλλοντος που σε απασχολούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι σχέσεις με ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον ενδεχομένως να οδηγηθούν στα άκρα σήμερα, καθώς αισθάνεσαι πως δεν συμπνέουν οι απόψεις σας, ενώ παράλληλα είσαι ιδιαίτερα δεσποτικός κι ελεγκτικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφήνοντας ελάχιστη ελευθερία κινήσεως στην άλλη πλευρά, χωρίς να λείπουν και οι εξάρσεις ζήλιας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Χρειάζεται να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να δεις συλλογικές υποθέσεις να προχωρούν, ωστόσο η σημερινή ημέρα είναι σχεδόν απαγορευτική για τη διαχείριση οφειλών ή οικονομικών υποχρεώσεων προς τρίτους.
ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη περνάει απέναντί σου και δείχνει πως βρίσκεις τελικά την υποστήριξη που είχες ανάγκη για να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Φεβρουάριο. Του Μαρτίου, συνεχίζεις να κάνεις συζητήσεις κι επαφές πάνω σε δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά, αλλά και ξεκαθαρίσματα ως προς τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχουν ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο όπως είναι τώρα διαμορφωμένο το υπάρχον πλαίσιο, σε απομακρύνει από τα προσωπικά σου, λόγω φυσικής ή συναισθηματικής απόστασης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι δικές σου προσπάθειες πιάνουν τόπο και μπορείς μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να καταφέρεις πολλά, ενώ τα οικονομικά σου από σήμερα βελτιώνονται, καθώς ο Ερμής επιστρέφει και πάλι στην ορθή του φορά στον τομέα που σχετίζεται με το πορτοφόλι σου.   astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template