ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;Οπαδός του ΠΑΟΚ έτοιμος να μακελέψει οπαδό της ΑΕΚ

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Όλοι καταδικάζουν τα έκτροπα. Μα για μισό λεπτό:Γιατί αυτές οι σκηνές βίας ''ζουν'' και 'βασιλεύουν'' όλα αυτα τα χρόνια;ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΕΥΝΟΙ;

ΠΟΛΙΤΕΙΑ: Δεν υπάρχει εδώ και 35 χρόνια κανένας υπουργός η υφυπουργός που να δράσει ''Θατσερικά".Δεν τολμάει.Οι λόγοι; Ψηφοθηρικοί.
ΜΜΕ:Αυτή η 4η εξουσία που αν διαβάσεις τους τίτλους των εφημερίδων νομίζεις οτι βρίσκεσαι στην Καμπούλ στην Βαγδάτη και στην Δαμασκό.Ο λόγος;Πως θα πουλήσουμε κανένα φύλο.Συντήρηση φανατισμού.


ΠΑΕ:Οι πρόεδροι των ομάδων.Παράγκες και πως θα νομιμοποιήσουμε ''μαύρα''.Αγάπη για το ποδόσφαιρο υπήρξαν κάτι ''συναισθηματικοί'' ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ τύπου Παντελάκη,Μπάρλου,Γουλανδρή,κ.α στο παρελθόν.
ΠΑΙΔΕΙΑ:Δεν είναι τυχαίο οτι ο Ελληνας στερείται παιδείας.Οικογένεια,σχολείο και μαζί με την πολιτεία οι ''παιδαγωγοί'' που δημιουργούν ''εκτρώματα''.Μπροστά στο ''λάβαρο'' και την ''σημαία'' της ομάδας όλα έρχονται δεύτερα.Ακόμα και τα μνημόνια...Και όλοι αυτοί στα χθεσινά επεισόδια δηλώνουν αγανακτισμένοι,αηδιασμένοι και καταδικάζουν αυτά ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ...
Παγωμάρα επικρατεί σε όλη τη χώρα από τα πρωτοφανή επεισόδια και τις μάχες σώμα με σώμα που σημειώθηκαν χθες έξω από το Πανθεσσαλικό. Πόσο μεγαλύτερο μπορεί να είναι το σοκ για τους υγιείς φιλάθλους που πήγαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον τελικό την ώρα που γύρω τους κυκλοφορούσαν άτομα με μαχαίρια στο χέρι και να μαχαιρώνουν αδιακρίτως; Επειδή απλά υποστηρίζουν μία άλλη ομάδα;
Ο χθεσινός τελικός ΤΡΑΓΩΔΙΑ στο Βόλο θα μείνει βαθιά χαραγμένος στο μυαλό μας ως μία απόδειξη ότι ποτέ δεν θα εκλείψει η βία στα γήπεδα. Δεν θα εξαφανιστούν ποτέ όσοι πάνε στο γήπεδο για να ξεθυμάνουν από τα δολοφονικά τους ένστικτα και όχι για να υποστηρίξουν την ομάδα τους.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε οπαδό του ΠΑΟΚ να κρατά ένα μαχαίρι και σε μία από τις φωτογραφίες να μαχαιρώνει οπαδό της ΑΕΚ στο πόδι. Όλα αυτά πάνω στην – γνωστή πλέον – πεζογέφυρα με τους αστυνομικούς να κοιτάνε.

Πρόκειται για μια ξεκάθαρη απόδειξη των όσων έγιναν χθες στον Βόλο πριν τον τελικό του αίσχους, με τουλάχιστον 100 ανθρώπους να έχουν υποστεί τραύματα και πολλοί από αυτούς να χρειάζονται να μεταφέρονται στο νοσοκομείο της πόλης. Ένας από αυτούς, φίλος της ΑΕΚ, να έχει δεχθεί χτύπημα με κατσαβίδι, και –ευτυχώς- να γλιτώνει από θαύμα.

Πέρα από τις εικόνες αυτές, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και στο τι θα ακολουθήσει. Θα αποδοθούν ευθύνες; Θα επιβληθούν κυρώσεις; Και όχι μόνο στις ομάδες, αλλά και σε πρόσωπα.

Δείτε καρέ καρέ τη δολοφονική επίθεση του νεαρού που έχει καλυμμένο το πρόσωπό του:

maxairi2
maxairi3
maxairi4
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template