ΣΤΟ ΔΟΥΚΑΤΟ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ! To ψαράκι στο στόμα ταίζει την ΔΟΥΚΙΣΣΑ του ο Θεοδωρίδης

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Ένα σχεδόν μήνα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης
περνούν ανέμελα το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στη Μύκονο. Η κάμερα του ΜykonosLiveTv εντόπισε το ζευγάρι να γευματίζει στο Nammos στην Ψαρρού. Χαλαροί, ευδιάθετοι και πολύ ερωτευμένοι, δεν προσπάθησαν να το κρύψουν, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. 
Μάλιστα, οι παρευρισκόμενοι και το στενό περιβάλλον των παιδιών, έχουν να το λένε για τον τρυφερό τρόπο που αντιμετωπίζει ο ένας τον άλλον, παρά το γεγονός ότι είναι ήδη τρία χρόνια μαζί.



Η Δούκισσα και ο Δημήτρης, σύμφωνα και με την αναγγελία του γάμου τους, θα παντρευτούν στη Μύκονο.

 Ελάχιστοι πάντως γνωρίζουν την ημερομηνία του γάμου τους, καθώς η πληροφορία για τις 10 Ιουνίου δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν. Άγνωστη επίσης είναι και η εκκλησία που θα τελεσθεί το μυστήριο, ενώ στα σίγουρα του γάμου είναι η υπογραφή του νυφικού της παρουσιάστριας, καθώς όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, θα της το ράψει η Σήλια Κριθαριώτη. «Έχω κάνει μόνο μια πρόβα νυφικού. Έχω την χαρά και την ευτυχία να ξέρω τη Σήλια Κριθαριώτη και της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Είμαι χαλαρή. Έχω βάλει τόσα πολλά νυφικά στη ζωή μου που για να βρω αυτό το ένα που τελικά θα μου αρέσει πολύ, δυσκολεύτηκα».



Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2014 και την περασμένη Πρωτοχρονιά, κατά τη διάρκεια των εξωτικών τους διακοπών, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έκανε πρόταση γάμου στην καλή του. «Ήμασταν στο εξωτερικό μέσα στη θάλασσα σε εξωτικό νησί. Τα έκανε όλα τόσο φανταστικά. Ξέρει ότι είμαι παιδί της θάλασσας και αυτή η στιγμή είχα πάντα στο μυαλό μου ότι θέλω να γίνει αυθόρμητα μεταξύ μας. Το έκανε τόσο απλά ένα πρωί. Αφού έκλαψα πολύ, γιατί δεν το περίμενα. Ήταν γλυκούλης όπως πάντα. Αφού ξεπέρασα το σοκ του είπα “αγάπη μου δεν σου απάντησα” και μου είπε “μα δεν σε ρώτησα”», είπε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού.







Ηδη, πάντως, τα μπάτσελορ και των δύο έχουν γίνει, με τις φίλες της Δούκισσας Νομικού να την «κλέβουν» για μια μέρα για ένα ταξίδι αστραπή στην Ιταλία και τον επιχειρηματία να πηγαίνει με τους κολλητούς του στο Μαϊάμι.    tamtam.news
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template