ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ Από 5/6 έως 11/6/2017

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Εβδομαδιαία αναλυτική πρόβλεψη για όλα τα ζώδια.Οικονομικά,Καριέρα Υγεία αλλά και τα Αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

ΚΡΙΟΣ
Περισσότερη επικοινωνία, περισσότερα έσοδα!
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ασχολείσαι περισσότερο με διαδικαστικές υποθέσεις, όμως η πανσέληνος της Παρασκευής στον Τοξότη, μολονότι δεν είναι δυσαρμονική για σένα, σε καλεί να αλλάξεις κοσμοθεωρία καθώς κάποιες αντιλήψεις που είχες ως τώρα δεν έχουν θέση στο τώρα. Επίσης, ο Ερμής την Τετάρτη περνά στους Διδύμους, μια εξαιρετική θέση για τις υποθέσεις που σχετίζονται με τις υποθέσεις σου, κάνεις πιο πολλές γνωριμίες κι επικοινωνείς πιο άνετα τις σκέψεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρότι από την προηγούμενη εβδομάδα τα προσωπικά σου ευνοούνται αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες κι έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές, ο Άρης συνεχίζει να φέρνει πιεστικές καταστάσεις στους γεννημένους το Μάρτιο, ενώ από την Τρίτη όμως η Αφροδίτη περνώντας στον Ταύρο ευνοεί περισσότερο όσους είναι ήδη σε σχέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση της Αφροδίτης δίνει ανάσα στα οικονομικά σου, όμως αν θέλεις να προσεγγίσεις σημαντικά πρόσωπα, η Πέμπτη είναι μια βοηθητική ημέρα για τα θέλω σου. Εντούτοις, προσοχή στις σπατάλες!
ΤΑΥΡΟΣ
Τα αισθηματικά τώρα κινούνται με φόρα!
Η εβδομάδα αρχίζει με εσένα να προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου, ενώ η πανσέληνος την Παρασκευή στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για έλεγχο, αλλά και κάποιες εμμονές που είχες παλιότερα σε σχέση με διάφορα θέματα. Από την άλλη όμως αυτή η εβδομάδα σε καλεί να είσαι όσο πιο σαφής και ξεκάθαρος γίνεται στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς υπάρχουν κάποια κενά που αφήνουν χώρο για παρανοήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή την εβδομάδα τα προσωπικά σου μοιάζουν να μην είναι η πιο σημαντική σου προτεραιότητα, φεύγεις πλέον από μια περίοδο που στα προσωπικά σου εγκυμονείται μια κατάσταση, καθώς η Αφροδίτη περνώντας την Τρίτη στο ζώδιό σου φέρνει εύνοια στα προσωπικά, φλερτ, γνωριμίες κι ευκαιρίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η πανσέληνος αυτή φέρνει στην επιφάνεια και κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις ή οφειλές που ενδεχομένως να σε προβληματίσουν, ενώ την Τετάρτη ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά σε μια θέση που φέρνει κινητικότητα και εξελίξεις στα οικονομικά.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Το μυαλό είναι το δυνατό σου σημείο.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η προσοχή σου στρέφεται στα ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ η πανσέληνος την Παρασκευή απέναντι από το ζώδιό σου, που επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, φέρνει κάποια διλήμματα, καθώς προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες. Επίσης, ο κυβερνήτης σου Ερμής από την Τετάρτη περνά στο δικό σου ζώδιο και σου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο που υπήρχε γύρω σου το προηγούμενο διάστημα, καθώς επίσης και τα δυσμενή ή ευμενή σχόλια που γίνονταν για σένα, ενώ παράλληλα τονίζονται τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έρχεσαι πλέον πιο κοντά στα φιλικά σου άτομα, που φέρνουν εύνοια στα προσωπικά, κάνεις περισσότερα φλερτ και καταφέρνεις περισσότερα μέσα από συλλογικές προσπάθειες, όμως η Αφροδίτη την Τρίτη περνά στο προηγούμενο ζώδιο, φέρνοντας πιο μπερδεμένες καταστάσεις στα προσωπικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Έρχονται μπερδεμένα μηνύματα για τα οικονομικά σου, ενώ οι μέρες Παρασκευή και το Σάββατο είναι ιδιαίτερα βοηθητικές για να βρεις λύσεις σε οφειλές, οικονομικές υποχρεώσεις ή ζητήματα τρίτων που σχετίζονται έμμεσα και με το δικό σου πορτοφόλι.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φιλικά και ερωτικά συμπορεύονται, πρόσεξε όμως τα σχόλια!
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς, παρότι στο ξεκίνημά της ασχολείσαι με ζητήματα πρακτικής φύσης, ο Άρης από το ζώδιό σου, μαρτυρά πως ενδεχομένως αυτή τη στιγμή να μην βλέπεις καθαρά τα πράγματα. Από την άλλη πλευρά όμως η πανσέληνος της Παρασκευής στον Τοξότη, φέρνει κάποια πίεση μέσα στην καθημερινότητά σου και περισσότερο άγχος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη την Τρίτη περνά σε πιο μια φιλική θέση για το ζώδιό σου, και φέρνει την ανάγκη για περισσότερη εξωστρέφεια και οι φίλοι είναι στο πλευρό σου, ωστόσο την Τετάρτη ένα αγαπημένο πρόσωπο σε χρειάζεται. Την Κυριακή όμως, τα αισθηματικά έχουν την τιμητική τους! Πρόσεξε όμως γιατί ο Ερμής από την Τετάρτη περνά στο προηγούμενο από το δικό σου ζώδιο, έτσι λοιπόν εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο ώστε να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι καλύτερα να περιορίσεις την τάση σου για σπατάλες και υπερβολές, ενώ η πανσέληνος αυτή αγγίζει άμεσα τα επαγγελματικά σου, κράτησε λοιπόν ένα πιο συγκρατημένο προφίλ στις επαφές σου με συνεργάτες, υφιστάμενους, προμηθευτές ή πελάτες.
ΛΕΩΝ
Μην αγχώνεσαι, οι άλλοι αναγνωρίζουν την αξία σου.
Η εβδομάδα αρχίζει με εσένα να ασχολείσαι με το κοντινό σου περιβάλλον και από την Τρίτη η Αφροδίτη περνά στον ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας περισσότερες κοινωνικές επαφές, ενώ η πανσέληνος της Παρασκευής σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση δείχνει πως κορυφώνεις τις προσπάθειες που κάνεις προκειμένου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Περνάς πλέον σε μια περίοδο που στα προσωπικά σου υπάρχει περισσότερη στασιμότητα, λόγω της Αφροδίτης σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου, ενώ η πανσέληνος αυτή μπορεί να δείχνει πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε χρειάζεται. Επίσης, την Κυριακή επιδιώκεις να προσεγγίσεις την άλλη πλευρά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός στο εργασιακό περιβάλλον σου, ενώ ο Ερμής από την Τετάρτη περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, τονίζοντας τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, ενώ παράλληλα σου δίνει σημαντικές πληροφορίες για να προωθήσεις τους στόχους σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ψυχολογία σου είναι πιο ανεβασμένη.
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με την προσοχή σου να είναι στραμμένη στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ η πανσέληνος της Παρασκευής σε αυτόν τον τομέα του ωροσκοπίου σου, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 9 Σεπτεμβρίου και φέρνει μια αναστάτωση στο οικείο περιβάλλον, μπορεί να σε προβληματίσει. Επιπλέον, αυτή η εβδομάδα σε καλεί να δεις ρεαλιστικά τις δυνατότητες στα οικονομικά, προτού αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την Τρίτη η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο, μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για τα προσωπικά σου, παρότι δεν συμβιβάζεσαι εύκολα αυτή την περίοδο. Υπάρχει στήριξη από το οικείο περιβάλλον σου, ενώ παράλληλα η επικοινωνία σε φέρνει πιο κοντά στους αγαπημένους σου. Δε λείπουν όμως και οι εντάσεις ή τα γερά τεστ αντοχής στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και οι ευκαιρίες για φλερτ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής από την Τετάρτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δίνει το κατάλληλο έδαφος για να προσεγγίσεις στο επόμενο διάστημα ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, ωστόσο θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο με όσα λες.
ΖΥΓΟΣ
Συζητώντας βρίσκεις λύσεις, ενώ παράλληλα έρχονται έσοδα.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, προσπαθείς να βρεις λύσεις μέσα από συζητήσεις κι επαφές, ενώ η πανσέληνος την Παρασκευή σε μια φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνει την ανάγκη για πιο ξεκάθαρες κουβέντες, καθώς υπάρχουν πολύ διαφορετικές απόψεις στο περιβάλλον σου. Επίσης, ο Ερμής περνά από την Τετάρτη σε μια πιο βοηθητική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας τις κατάλληλες γνωριμίες αλλά και τις σωστές πληροφορίες τη στιγμή που τις χρειάζεσαι, για να προωθήσεις όλες σου τις υποθέσεις, αλλά και γενικότερα πιο ευχάριστο τρόπο σκέψης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έρχεσαι πιο κοντά στα φιλικά σου άτομα, που φέρνουν εύνοια στα προσωπικά και καταφέρνεις περισσότερα μέσα από συλλογικές προσπάθειες, ωστόσο Παρασκευή και το Σάββατο ασχολείσαι με το σπίτι, ενώ την Κυριακή έχεις ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αποβάλλοντας την ανυπομονησία μπορείς να καταφέρεις πολλά, ενώ από την Τρίτη η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο, φέρνοντας εύνοια στο πορτοφόλι μέσω άλλων και τακτοποιείς πιο άνετα οφειλές. μην ξεχνάς όμως ότι το διάστημα αυτό σε καλεί να είσαι πιο στις επαφές σου στο εργασιακό περιβάλλον.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ώρα για φλερτ Σκορπιέ!
Η εβδομάδα αρχίζει με εσένα να ασχολείσαι με τις υλικές ανάγκες σου την Παρασκευή και την Τρίτη, παράλληλα ο Άρης βρίσκεται σε μια θέση περισσότερο αισιόδοξη για σένα, δείχνοντας πως η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου, όμως θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο σε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, πρόσωπα που βρίσκονται μακριά ή σε διαδικαστικά ζητήματα, καθώς υπάρχουν παράγοντες που δεν έχεις υπολογίσει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρασκευή και το Σάββατο κάποια πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε απασχολούν με τις υποθέσεις τους, ενώ από την Τρίτη η Αφροδίτη περνά στον τομέα των σχέσεων σου και φέρνει ένα πιο ευχάριστο κλίμα στα αισθηματικά σου, είτε είσαι ελεύθερος είτε είσαι ήδη σε σχέση, αναζωπυρώνοντας το κλίμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η πανσέληνος την Παρασκευή στον τομέα των οικονομικών σου φέρνει κάποια αναστάτωση καθώς καλείσαι να εντείνεις τις προσπάθειες που καταβάλλεις, ενώ το άγχος δε λείπει. Επίσης, από την Τετάρτη κάνεις συζητήσεις για οικονομικά τρίτων που αγγίζουν έμμεσα και το δικό σου πορτοφόλι με το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μίλα στους άλλους για όσα σκέφτεσαι.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η προσοχή σου στρέφεται στα δικά σου θέλω, ενώ η πανσέληνος την Παρασκευή στο ζώδιό σου, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 9 Δεκέμβρη και φέρνει κορύφωση των ζητημάτων που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Γενικότερα αυτή την εβδομάδα είναι μεγαλύτερη η ανάγκη για περισσότερο έλεγχο των καταστάσεων, αλλά έχεις κι ευκαιρίες για να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την Τετάρτη ο Ερμής περνά απέναντί σου και φέρνει εύνοια στην επικοινωνία των διαπροσωπικών σου σχέσεων, ενώ νέες γνωριμίες ή επαφές είναι ένα πιθανό σενάριο για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σου. Γενικότερα όμως υπάρχει περισσότερη ευκολία στην επικοινωνία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Αφροδίτη περνά από την Τρίτη στον τομέα της καθημερινότητας και των επαγγελματικών σου, φέρνοντας εύνοια και πιο ευχάριστη ρουτίνα, και τα οικονομικά επίσης δείχνουν να προχωρούν πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γλυκαίνει το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς, παρότι στο ξεκίνημά της αγχώνεσαι για πράγματα που δεν προχωρούν όπως θα ήθελες, όπως μαρτυρά και η πανσέληνος την Παρασκευή στο προηγούμενο ζώδιο, ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σου, μαρτυρά πώς οι άλλοι φέρνουν μπερδεμένες καταστάσεις και τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρότι την προηγούμενη περίοδο έχεις αφήσει τα προσωπικά ένα βήμα πίσω, είτε λόγω συνθηκών, είτε λόγω επιλογών σου, την Τρίτη η Αφροδίτη περνά στον τομέα των ερωτικών σου αναθερμαίνοντας το κλίμα και φέρνοντας ευχάριστες στιγμές στο εξής, ενώ την Κυριακή υπάρχουν εκπλήξεις για σένα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση της Αφροδίτης δίνει ανάσα στα οικονομικά σου, κι αποβάλλοντας την ανυπομονησία μπορείς να καταφέρεις πολλά. Επίσης, ο Ερμής από την Τετάρτη περνά σε μια θέση που ευνοεί τις προσπάθειες που κάνεις στη δουλειά, ενώ χειρίζεσαι καλύτερα πρακτικές λεπτομέρειες στο εργασιακό περιβάλλον. Γενικότερα όμως μπορείς να επικοινωνείς πλέον πιο άνετα με συναδέλφους.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καθημερινότητα με γρήγορους ρυθμούς.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας κυλά σε πιο εξωστρεφή επίπεδα που προσπαθείς να δεις τους στόχους σου να προχωρούν, ενώ η πανσέληνος της Παρασκευής σε μια φιλική θέση φέρνει την κορύφωση των προσπαθειών σου για να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Επίσης, ο Άρης σε δυσμενή θέση στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, σημαίνει πως μπορεί να προσπαθείς να είσαι περισσότερο παραγωγικός, τακτοποιώντας εκκρεμότητες, όμως δεν τηρείς το πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από την Τρίτη περνάς πλέον σε μια πιο εσωστρεφή περίοδο στα αισθηματικά, καθώς εστιάζεις σε εκείνα που λείπουν κι όχι σε εκείνα που έχεις, έρχεσαι όμως πιο κοντά στους οικείους, ενώ την Τετάρτη Ο Ερμής αλλάζει θέση και περνά στον τομέα των ερωτικών σου φέρνοντας ειδήσεις, μηνύματα, πρόσωπα, συναντήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προετοίμασε τις κινήσεις σου μέχρι τα μισά της εβδομάδας, ενώ η πανσέληνος σου υπενθυμίζει πως κάποιες φορές με την συλλογικότητα και την συμμετοχή σου σε ομάδες καταφέρνεις περισσότερα σε σχέση με την ατομική πρωτοβουλία. Πρόσεξε όμως τις οφειλές σου!
ΙΧΘΥΕΣ

Μην προβείς σε βιαστικές κινήσεις απέναντι σε σημαντικά πρόσωπα.
Η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα σου στις υποχρεώσεις, ενώ η πανσέληνος την Παρασκευή στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στις 9 Μαρτίου και φέρνει κάποια διλλήματα ως προς την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Επίσης, αυτή η εβδομάδα προειδοποιεί για λανθασμένες κινήσεις κυρίως ως προς τα δημιουργικά σου σχέδια. Επιπλέον, αν είσαι γονιός, ίσως χρειαστεί να έχεις περισσότερο το νου σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την Τρίτη η Αφροδίτη περνά σε μια βοηθητική θέση που δείχνει φλερτ, επαφές και περισσότερη κινητικότητα. Από την άλλη, Τετάρτη και Πέμπτη μπορείς να δεις την τύχη να σου χαμογελά καθώς είσαι πιο εξωστρεφής. Επίσης, την Τετάρτη ο Ερμής περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, φέρνοντάς σε πιο κοντά στους οικείους σου, δυσχεραίνοντας όμως την επικοινωνία σου με τους υπόλοιπους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η πανσέληνος όμως αυτή αγγίζει άμεσα και τον τομέα της καριέρας σου, έτσι δεν αποκλείεται οι απαιτήσεις που έχουν από σένα κάποια πρόσωπα κύρους να σε κουράσουν, τα οικονομικά όμως δείχνουν να προχωρούν πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν.   astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template