ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ- Από 5/6 έως 11/6/2017

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Εβδομαδιαία αναλυτική πρόβλεψη για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα Υγεία αλλά και τα Αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ!
ΚΡΙΟΣ
Φρόντισε να είσαι τυπικός στα εγχειρήματά σου.
Την Δευτέρα προτίμησε μια πιο συγκρατημένη στάση απέναντι στα πράγματα, καθώς οι υπερβολές σε εκθέτουν προς τα έξω, ενώ από την Πέμπτη και μετά μπορείς να στραφείς σε φίλους, καθώς ως μέλος μιας ομάδας επιτυγχάνεις περισσότερα. Είσαι όμως σε μια περίοδο που έχεις επωμιστεί ευθύνες άλλων, ενώ το άγχος, ίσως και κάποιες φοβίες, δε λείπουν και αυτό σε αποσυντονίζει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορεί αυτό το διάστημα να προβληματίζει πολλούς, για σένα όμως φέρνει και κάποια πίεση στο σπίτι ή την οικογένεια, με τον Άρη στον Καρκίνο. Επιδιώκεις πάντως περισσότερη ελευθερία κινήσεων και πληγώνεσαι όταν κάποια πρόσωπα στα οποία υπολόγιζες, δεν σε στηρίζουν τελικά. Ωστόσο, την Κυριακή με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου μοιάζουν να κυλούν σε θετικούς ρυθμούς, χάρη στην Αφροδίτη στον Ταύρο. Αυτό που σε προβληματίζει όμως είναι κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις που πιθανώς υπάρχουν στο εργασιακό περιβάλλον σου και εσύ θα πρέπει να είσαι καθόλα νομότυπος με ό,τι έχεις αναλάβει.


ΤΑΥΡΟΣ
Το πλαίσιο με τα οικονομικά σου είναι μπερδεμένο.
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με πιο ανέμελες νότες για σένα, καθώς σχεδιάζεις επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, όμως το πρόγραμμα συνεχώς μεταβάλλεται και αυτό σε κουράζει. Από την Παρασκευή και ειδικότερα το Σάββατο όμως μπορείς να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει, θα πρέπει όμως ταυτόχρονα να δώσεις βάση και στις λεπτομέρειες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή την περίοδο είσαι πιο εξωστρεφής στα προσωπικά και η λίμπιντο είναι αυξημένη, εσύ έχεις αυξημένη γοητεία με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και τη χρησιμοποιείς στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, για σένα η Κυριακή είναι μέρα ξεκούρασης ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, με μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το πλαίσιο με τις οφειλές σου είναι μπερδεμένο καθώς ενώ από τη μια ωφελείσαι από τις κινήσεις που κάνουν άλλοι, ενδεχομένως να περίμενες περισσότερα έσοδα από αυτά που τελικά έρχονται.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι λεπτές.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει σε στάση αναμονής ενώ από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη το πλαίσιο είναι σαφώς πιο βοηθητικό και ευχάριστο για σένα. Σε γενικές γραμμές όμως βρίσκεσαι σε μια κουραστική περίοδο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, καθώς υπάρχουν πιεστικές καταστάσεις σχετικά με την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, λόγω του Κρόνου απέναντί σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά αυτό το διάστημα και μολονότι παρασύρεσαι πολλές φορές σε παρορμητισμούς, αυτή η περίοδος σου δείχνει όλα εκείνα τα οποία πρέπει να βάλεις σε τάξη και να αποδεσμευτείς από καταστάσεις που δεν σε εξελίσσουν βαθύτερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Παρασκευή έχει ένα ασαφές πλαίσιο για τις κινήσεις στα επαγγελματικά σου, αντίθετα το Σάββατο φέρνει στο δρόμο σου σημαντικά πρόσωπα που στηρίζουν τις προσπάθειές σου. Στα έσοδα το κλίμα είναι μάλλον θετικό χωρίς να λείπουν οι εκπλήξεις, ενώ και η Κυριακή σε βοηθά να υλοποιήσεις στόχους σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φιλικά και ερωτικά συμπορεύονται, πρόσεξε όμως τα σχόλια!
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς, παρότι στο ξεκίνημά της ασχολείσαι με ζητήματα πρακτικής φύσης, ο Άρης από το ζώδιό σου, μαρτυρά πως ενδεχομένως αυτή τη στιγμή να μην βλέπεις καθαρά τα πράγματα. Από την άλλη πλευρά όμως η πανσέληνος της Παρασκευής στον Τοξότη, φέρνει κάποια πίεση μέσα στην καθημερινότητά σου και περισσότερο άγχος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη την Τρίτη περνά σε πιο μια φιλική θέση για το ζώδιό σου, και φέρνει την ανάγκη για περισσότερη εξωστρέφεια και οι φίλοι είναι στο πλευρό σου, ωστόσο την Τετάρτη ένα αγαπημένο πρόσωπο σε χρειάζεται. Την Κυριακή όμως, τα αισθηματικά έχουν την τιμητική τους! Πρόσεξε όμως γιατί ο Ερμής από την Τετάρτη περνά στο προηγούμενο από το δικό σου ζώδιο, έτσι λοιπόν εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο ώστε να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι καλύτερα να περιορίσεις την τάση σου για σπατάλες και υπερβολές, ενώ η πανσέληνος αυτή αγγίζει άμεσα τα επαγγελματικά σου, κράτησε λοιπόν ένα πιο συγκρατημένο προφίλ στις επαφές σου με συνεργάτες, υφιστάμενους, προμηθευτές ή πελάτες.

ΛΕΩΝ
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε χρειάζονται.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας δυσκολεύεσαι με κάποιες πρακτικές υποχρεώσεις, ενώ μέχρι την Πέμπτη έχεις ευκαιρίες να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Παράλληλα όμως κάποια δημιουργικά σου σχέδια βρίσκουν εμπόδια σε λάθος χειρισμούς άλλων που επιτρέπεις μέσα στην καθημερινότητά σου, και γι’ αυτό το άγχος δεν λείπει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα φλερτ δε λείπουν, όπως και οι ευκαιρίες για πιο ανέμελες στιγμές στον ερωτικό τομέα και το πλαίσιο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό μέχρι την Πέμπτη, μολονότι κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα χρειάζονται άμεσα τη στήριξή σου. Από την Παρασκευή και μετά προσπαθείς να αφουγκραστείς τις εξελίξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτή η εβδομάδα μοιάζει ιδιαίτερα πιεστική για τις οφειλές σου, μαζί και με την επόμενη, θα πρέπει λοιπόν να αποφύγεις κάθε περιττή σπατάλη, καθώς τα έσοδα έρχονται με το σταγονόμετρο, το Σάββατο όμως δίνει εξαιρετικές λύσεις για οικονομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
Η εβδομάδα ξεκινά με θετικό πρόσημο για σένα, καθώς ασχολείσαι με τα δημιουργικά σου σχέδια και βρίσκεις λύσεις σε εμπόδια που συναντάς, ενώ μέχρι την Πέμπτη ασχολείσαι με θέματα ρουτίνας και υποθέσεις πρακτικής φύσης, δώσε όμως περισσότερη σημασία και στη φροντίδα του οργανισμού σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Ήλιος και ο Κρόνος σε δυσμενή σχηματισμό από θέσεις κόντρα για σένα φέρνουν πιέσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις γενικότερα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Επίσης, από την Παρασκευή υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για τα προσωπικά, γενικότερα όμως έχεις ευκαιρίες για τα προσωπικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Κυριακή δίνει λύσεις σε επίπεδο οφειλών, ωστόσο είσαι σε μια περίοδο με περιορισμένες δυνατότητες εσόδων και αυτό δεν αποκλείεται να φέρνει και διενέξεις στις επαφές σου με πρόσωπα κύρους, είναι όμως στη δική σου ευθύνη να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

ΖΥΓΟΣ
Η επικοινωνία με τον περίγυρό σου δεν είναι ξεκάθαρη.
Τη Δευτέρα είναι προτιμότερο να φανείς πιο υπομονετικός με υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο με αρκετή κούραση και μπόλικο τρέξιμο για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, μην αμελείς όμως και τη φροντίδα της υγείας σου. Μέχρι την Πέμπτη άλλωστε το κλίμα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι την Πέμπτη τα πράγματα κυλούν σε πιο ευχάριστα πλαίσια καθώς μπορείς να δεις αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείς μαζί τους ευχάριστες στιγμές, αυτές τις μέρες όμως ένα κοντινό σου πρόσωπο σε χρειάζεται. Επίσης, και η Κυριακή έχει θετικό έδαφος για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από την Παρασκευή ασχολείσαι πιο εντατικά με την καθημερινότητα της δουλειάς σου, δείξε όμως περισσότερη υπομονή με τον Άρη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου που φέρνει μικροαναποδιές στο εργασιακό περιβάλλον που σου φέρνουν... νεύρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Απαιτούνται ορθότεροι χειρισμοί στα οικονομικά.
Έχεις αρκετή όρεξη να κάνεις πράγματα αυτό το διάστημα και ακόμη και αν δεν είναι όλα ρόδινα, είσαι προστατευμένος από τα πιο δύσκολα, τη Δευτέρα όμως θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σε όσα λες, ενώ μέχρι την Πέμπτη ασχολείσαι κυρίως με θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την Παρασκευή και μετά η Σελήνη περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για τη διάθεση και τα προσωπικά σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, άλλωστε αυτή η περίοδος σε ευνοεί ιδιαίτερα, ταυτόχρονα όμως τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε χρειάζονται περισσότερο και αν είσαι γονιός, δώσε περισσότερη προσοχή στις ανάγκες του παιδιού σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η κατάσταση στα οικονομικά είναι αρκετά μπερδεμένη καθώς από τη μια υπάρχουν έσοδα στον ορίζοντα, από την άλλη όμως δεν είναι αρκετά για τις ανάγκες σου αυτή την περίοδο και δεν είναι λίγες οι φορές που πράγματα που θέλεις μένουν στη μέση για οικονομικούς λόγους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μίλα στους άλλους για όσα σκέφτεσαι.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η προσοχή σου στρέφεται στα δικά σου θέλω, ενώ η πανσέληνος την Παρασκευή στο ζώδιό σου, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 9 Δεκέμβρη και φέρνει κορύφωση των ζητημάτων που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Γενικότερα αυτή την εβδομάδα είναι μεγαλύτερη η ανάγκη για περισσότερο έλεγχο των καταστάσεων, αλλά έχεις κι ευκαιρίες για να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την Τετάρτη ο Ερμής περνά απέναντί σου και φέρνει εύνοια στην επικοινωνία των διαπροσωπικών σου σχέσεων, ενώ νέες γνωριμίες ή επαφές είναι ένα πιθανό σενάριο για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σου. Γενικότερα όμως υπάρχει περισσότερη ευκολία στην επικοινωνία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Αφροδίτη περνά από την Τρίτη στον τομέα της καθημερινότητας και των επαγγελματικών σου, φέρνοντας εύνοια και πιο ευχάριστη ρουτίνα, και τα οικονομικά επίσης δείχνουν να προχωρούν πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο παρορμητισμός και η βιασύνη δεν είναι καλοί σύμβουλοι.
Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, σε ένα μπερδεμένο πλαίσιο, πράγμα που μαρτυρά πως είσαι αρκετά κυκλοθυμικός και παρασύρεσαι σε υπερβολές κυρίως επειδή οι άλλοι δεν έχουν ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλουν από σένα. Επίσης, αυτό το διάστημα θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς, αλλά και στις μετακινήσεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις εύνοια στα αισθηματικά σου, καθώς υπάρχουν φλερτ στον ορίζοντα, όμως δεν λείπουν και οι εντάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει λόγω του Άρη απέναντί σου. Παρασκευή και Σάββατο όμως είναι πιο βοηθητικές μέρες, ενώ η Κυριακή σε φέρνει πιο κοντά σε θέματα σπιτιού και οικογένειας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέχρι την Πέμπτη μπορείς ευκολότερα να βρεις λύσεις σε οικονομικά ζητήματα, κυρίως εκείνα που σχετίζονται άμεσα με το πορτοφόλι σου και που τόσο καιρό σε είχαν προβληματίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις ως μέλος μιας ομάδας.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι πιο εσωστρεφές και εσύ αποφεύγεις την πολυκοσμία, ενώ μέχρι την Πέμπτη η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων και φέρνει στο προσκήνιο τα δικά σου θέλω. Γενικότερα όμως αυτές τις μέρες δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις σα μέλος μιας ομάδας, ενώ κάποιοι στόχοι σου δεν υλοποιούνται λόγω πρακτικών εμποδίων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέσα από φίλους και παρέες υπάρχει περισσότερη εύνοια στα προσωπικά και οι ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες δε λείπουν, ωστόσο μοιάζεις αρκετά αδιάλλακτος στη στάση που κρατάς, και είναι προτιμότερο να μπαίνεις και στη θέση των άλλων. Επιπλέον, η Κυριακή είναι μια βοηθητική μέρα για σένα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η περίοδος αυτή φέρνει αρκετά έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, προνόησε λοιπόν να μην κάνεις περιττές σπατάλες, αν θες να μην ξεμείνεις, ενώ το Σάββατο είναι πιο βοηθητικό για να τρέξεις υποθέσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά.
ΙΧΘΥΕΣ

Οργάνωσε την δράση σου για καλύτερα αποτελέσματα.
Μολονότι το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι βοηθητικό, υπάρχουν κάποιοι στόχοι σου που δεν προχωρούν με την ταχύτητα που θα ήθελες, γενικότερα όμως αυτή η εβδομάδα έχει έντονο το στοιχείο της παρορμητικότητας, αλλά και της ανάγκης για οργάνωση, μάλιστα, σε πολλούς Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο υπάρχουν πολλές καταστάσεις που "τρέχουν" ταυτόχρονα και αυτό τους εξαντλεί.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι την Πέμπτη προτιμάς να προετοιμάσεις το επόμενο βήμα και να ξεκουραστείς, αφήνοντας στην άκρη τις υποχρεώσεις τις πολύβουης καθημερινότητας, ενώ στα προσωπικά εστιάζεις περισσότερο την προσοχή σου στο κοντινό σου περιβάλλον. Από την Παρασκευή και κυρίως από το Σάββατο, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, έχεις πιο ξεκάθαρες απαντήσεις για το πώς να κινηθείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φρόντισε να είσαι πιο ευέλικτος στις επαφές σου με προϊστάμενους, εργοδότες ή σε ανθρώπους που έχουν λόγο στην καριέρα σου αυτές τις μέρες. Παράλληλα, ενώ δεν έχεις πολλά έξοδα αυτές τις μέρες, τα έσοδά σου μοιάζουν περιορισμένα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template