Αστρολογία-Τα ζώδια σήμερα 21 Αυγούστου 2017

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ......

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, όσο πιο οργανωμένος και όσο πιο μπροστά από το πρόγραμμά σου είσαι τόσο καλύτερα θα νιώθεις. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να επιτύχεις και τους στόχους που θέλεις. Στην προσπάθειά σου αυτή θα έχεις πλάι σου και αγαπημένα πρόσωπα που δεν διστάζουν να δείξουν την υποστήριξή τους.

Αισθηματικές
Μην αφήνεις το μυαλό σου να κινείται γύρω από τη δουλειά και τις σκοτούρες. Το μεταφέρεις στον σύντροφό σου, άθελά σου, και κάνεις τη σχέση σας να βιώνει την ένταση. Χαλάρωσε και άφησε το ταίρι σου να σε κανακέψει. Αν πάλι πορεύεσαι μόνος, η τύχη σε ευνοεί να γνωρίσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα. Μην αφήνεις το χρόνο να κυλάει άσκοπα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα υπάρξουν απρόοπτα που ,έστω και στιγμιαία, θα καταφέρουν να σε ταράξουν. Ωστόσο, με την ψυχρή λογική που διαθέτεις και το πείσμα σου θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Και στα οικονομικά σου θα υπάρξουν έξοδα που θα σε εκνευρίσουν γιατί δεν τα περίμενες και σου χαλάνε τον προγραμματισμό. Ανάκτησε την ψυχραιμία σου και θα τα αντιμετωπίσεις.Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα φέρνει στην επιφάνεια το δημιουργικό σου ταλέντο. Η έμπνευση που σε καθοδηγεί είναι ικανή να σε κάνει να μεγαλουργήσεις. Η δημιουργία μπορείς να σχετίζεται είτε με υλικά αντικείμενα, είτε με ιδέες που μπορείς να εμπνευστείς. Σε συνδυασμό με το επικοινωνιακό σου χάρισμα μπορείς να επιτύχεις πολλά σήμερα.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή έχει όλα τα φόντα να γίνει πολύ καλύτερη. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να καλύψεις την απόσταση που έχει δημιουργηθεί. Η θετική διάθεση είναι το κλειδί για να το επιτύχεις. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, κάνε τις κινήσεις που πρέπει για να προβάλεις τη γοητεία και τον αισθησιασμό σου.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή διανύει καλή περίοδο, αλλά θα πρέπει να κάνεις κάτι να λύσεις τα θέματα εκείνα που ανά διαστήματα κάνουν την παρουσία τους αισθητή και ταράζουν τις ισορροπίες. Αφού είναι τα ίδια και τα ίδια κάνε κάτι να απαλλαγείς οριστικά από αυτά. Στα οικονομικά, βρες τον τρόπο να κλείσεις τις τρύπες του παρελθόντος. Έτσι θα καταφέρεις να ισορροπήσεις μια και καλή.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, έχεις αναλάβει πολλά και για αυτό η ανάγκη για ιεράρχηση και προγραμματισμό γίνεται πλέον επιτακτική. Σίγουρα η ψυχολογία σου επηρεάζεται από τον μεγάλο όγκο ευθυνών, για αυτό με σωστούς χειρισμούς θα καταφέρεις να διώξεις αρκετό βάρος από πάνω σου. Η αυτοπεποίθησή σου στο τέλος θα σε βγάλει από το τέλμα.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή απειλείται από την αρνητική σου ψυχολογία, που επηρεάζει την συμπεριφορά σου και κατ’ επέκταση τις ισορροπίες της σχέσης σου. Άφησε τον σύντροφό σου να σε στηρίξει και μην απομονώνεσαι. Αν ανήκεις στο κλαμπ των αδέσμευτων, καλό είναι να πάρεις την τύχη στα χέρια σου και να διεκδικήσεις πρώτα το δικαίωμα στην ευτυχία και ύστερα στην συντροφικότητα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μην αναλαμβάνεις νέες υποχρεώσεις. Πρέπει πρώτα να ξεμπερδέψεις με αυτές που έχεις ήδη καθώς απορροφούν πολύ χρόνο και αρκετή ενέργεια. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές και εσύ θα έχεις όρεξη για δουλειά. Η οικονομική σου κατάσταση, σχεδόν σου επιβάλει να κάνεις οικονομία για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Καρκίνος
Το παιχνίδι σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, παίζεται γύρω από την λέξη «επικοινωνία». Μπορείς να λες κάτι και οι άλλοι να αντιλαμβάνονται κάτι διαφορετικό. Για αυτό, λοιπόν, φρόντισε να είσαι όσο πιο σαφής και ξεκάθαρος μπορείς για να αποφύγεις εντάσεις και παρεξηγήσεις. Σύντομα τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα καταφέρεις να επιτύχεις περισσότερα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, υπάρχουν θέματα που σε προβληματίζουν αναφορικά με τη στάση του συντρόφου σου. Θα έχεις, όμως, τη δυνατότητα να τα ξεκαθαρίσεις με συζήτηση και σεβασμό. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, η ημέρα σε ευνοεί να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Οι προοπτικές είναι πολύ καλές.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου οι συνθήκες είναι αρκετά ευνοϊκές και πορεύεσαι ικανοποιητικότατα. Η επιτυχία έρχεται μέσα από το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας που διευκολύνει υπερβολικά τα πράγματα. Τα οικονομικά σου απαιτούν πλέον την προσοχή σου. Έχεις πολλά έξοδα και πρέπει να τα διαχειριστείς με σύνεση και προσοχή.

Λέων

Αν και οι υποχρεώσεις σήμερα αναμένονται πολλές, αγαπητέ Λέοντα, η αισιόδοξη ματιά σου δεν σε εγκαταλείπει. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να ξαναβρείς τον παλιό και ακαταμάχητο δυναμισμό σου. Θα καταφέρεις να βρεις λύσεις που θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η κατάσταση θα είναι ικανοποιητική. Θα μπορέσεις να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου σε συνεργασία με τον σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι μόνος, άνοιξε το παράθυρο και άφησε το φως να μπει στη ζωή σου. Μην κλείνεσαι στη μοναξιά σου. Δώσε την ευκαιρία σε αυτούς που θέλουν να σε προσεγγίζουν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν που τώρα ήρθε η ώρα να τις διευθετήσεις οριστικά. Η συνεργασία σου με τους συναδέλφους που εμπιστεύεσαι θα είναι καθοριστικής σημασίας. Στα οικονομικά, μερίμνησε περισσότερο για να συντηρήσεις μια καλή ισορροπία. Μην πτοηθείς από απρόσμενα έξοδα που ίσως προκύψουν.

Παρθένος
Η ημέρα σήμερα , φίλε Παρθένε, σε βάζει σε σκέψεις και δημιουργεί σκέψεις και ανάγκες που σε ωθούν να αναθεωρήσεις πολλά. Οι αλλαγές θα αφορούν τόσο την προσωπική όσο και την κοινωνική σου ζωή. Ξεκαθάρισε μέσα σου τι ακριβώς θες να κάνεις και γίνε πιο ευθύς και ειλικρινής με τους δικούς σου ανθρώπους. Η εργασία και τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν αρκετά.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα περάσει από φουρτούνες, καθώς η σχέση σου διανύει κομβικό σημείο. Εδώ θα κριθεί αν μπορεί να αντέξει ή αν θα παύσει να υφίσταται. Εκκρεμότητες που ταλαιπωρούν εδώ και καιρό , ήρθε η ώρα να διευθετηθούν. Αν πάλι δεν βρίσκεσαι σε σχέση, έχε την προσοχή σου τεταμένη καθώς θα σε προσεγγίσει ένα άτομο που το έχεις μαγνητίσει με τα χαρίσματά σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται αρκετά, αλλά αυτό θα έρθει μετά από αρκετό κόπο και σκέψη. Η πλάνη είναι πολύ εύκολο να εισβάλει στα εργασιακά σου, αφού μπορεί να κρύβεται σε συζητήσεις και συνεργασίες. Για αυτό δείξε μεγάλη προσοχή! Στα οικονομικά σου έχεις πολλά μέτωπα ανοιχτά. Για αυτό ξεκίνα να τα κλείνεις ένα-ένα προτού γίνουν πολλά και δεν μπορείς να τα διαχειριστείς.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σήμερα σε θέματα που αφορούν την υγεία σου, ψυχική και σωματική. Δεν θα είναι κάτι ιδιαίτερα σοβαρό, αλλά θα σε υποβάλλει σε μια μικρή ταλαιπωρία. Θα διαπιστώσεις ότι είναι τελικά κάτι παροδικό. Από την άλλη μπορείς να δρομολογήσεις εξετάσεις και ελέγχους που σκέφτεσαι από καιρό να πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η κατάσταση δεν είναι πολύ ευχάριστη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι επιβαρυντική για εσένα. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με τον σύντροφό σου, ειδάλλως η σχέση σας δεν αντέχει άλλη φθορά. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα θα σε λυτρώσει. Αν είσαι μόνος, πάρε σημαντικές αποφάσεις και κλείσε επιτέλους την πόρτα στο παρελθόν. Αρκετά ταλαιπωρήθηκες…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά υπάρχει αρκετή κινητικότητα. Αν αναζητάς εργασία σήμερα είναι κατάλληλη ημέρα να χτυπήσεις πόρτες. Μη ντραπείς να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει. Από την άλλη αν βρίσκεσαι ήδη σε ένα εργασιακό περιβάλλον θα παρατηρήσεις έντονες συζητήσεις και προσπάθειες να διευθετηθούν εκκρεμότητες. Στα οικονομικά σου ευχάριστα και απρόσμενα έσοδα έρχονται για να σε βοηθήσουν να ξεχρεώσεις δανεικά χρήματα.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα η μέρα σε βοηθάει να κάνεις μεγάλα βήματα σε θέματα που σε απασχολούν, αν αποφασίσεις να στηριχθείς επάνω σε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Ίσως να μην νιώθεις σίγουρος για κάποιες ιδέες, αλλά σύντομα θα καταλάβεις το όφελός τους. Δείξε υπομονή και πίστη. Προσπάθησε να ελέγξεις την ανησυχία και τον εκνευρισμό που σου δημιουργείται εξαιτίας των συνθηκών.

Αισθηματικές
Η κατάσταση την αισθηματική ζωή βελτιώνεται αισθητά. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, αφήνοντας τον σύντροφο απέξω. Είναι καλύτερα να συζητήσεις μαζί του ό,τι σε ενοχλεί. Αν δεν έχεις βρει το πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά, να περιμένεις σήμερα κάτι απρόσμενο από τον χώρο της εργασίας. Ένα φλερτ δεν ξέρεις που μπορεί να οδηγήσει!

Επαγγελματικές
Πρόοδος χαρακτηρίζει τα επαγγελματικά σου. Βρες τρόπους να γίνεις πιο ανταγωνιστικός μέσα σε θεμιτά πλαίσια, πάντα. Αν αναζητάς εργασία καλό είναι να συνεχίσεις καθώς δεν θα αργήσει να εμφανιστεί μια μεγάλη ευκαιρία. Τα οικονομικά βελτιώνονται και τα συμφέροντά σου ευνοούνται. Μπορείς να προχωρήσεις με συμβόλαια και συμφωνίες που θα σου αποφέρουν έσοδα.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, ο λόγος έχει μεγάλη δύναμη, για αυτό πρόσεξε πολύ τα λεγόμενά σου. Οι πράξεις σου θα θεωρηθούν από πολλούς ότι δεν συνάδουν με τα λόγια σου, για αυτό καλό είναι να συνεχίσεις να δημιουργείς και να αφήσεις για λίγο τις περιττές συζητήσεις. Ειδικά να αποφεύγεις την επικοινωνία με πρόσωπα που δεν σου εμπνέουν απόλυτη εμπιστοσύνη. Επίσης, διάλεξε προσεκτικά τις λέξεις σου γιατί εύκολα μπορείς να πληγώσεις ανθρώπους που αγαπάς.

Αισθηματικές
Και στα αισθηματικά σου, σκέψου προτού μιλήσεις. Έτσι όλα θα πάνε καλά και δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα από το πουθενά. Δεν υπάρχει λόγος να χάνετε το χρόνο σας , εσύ και ο σύντροφός σου με κουβέντες χωρίς ουσία. Αν είσαι αδέσμευτος, υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να ξεκινήσει κάτι καινούριο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλό είναι να μείνεις σταθερός και να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για κάποια άλλη στιγμή. Όσο για τα οικονομικά σου είναι πολλά αυτά που θέλεις να ισορροπήσεις. Με λίγη προσοχή και την χρηματική βοήθεια των δικών σου θα τα καταφέρεις… αλλά φρόντισε να μην υποπέσεις στα ίδια λάθη, γιατί μετά δεν θα υπάρχει σωτηρία. Το νου σου!!!

Αιγόκερως

Όσο και αν αναζητάς την εύκολη λύση μέσω της παρέμβασης του σύμπαντος ή τρίτων στα προβλήματά σου, οι απαντήσεις και οι λύσεις βρίσκονται στα δικά σου χέρια. Πάψε να φέρεσαι σαν παιδί και ανάλαβε δράση. Σκέψου σοβαρά και ξεκαθάρισε στον εαυτό σου τι θέλεις και που σκοπεύεις να φτάσεις. Έτσι, θα καταφέρεις να πάρεις πιο εύκολα τις σωστές αποφάσεις. Εκμεταλλεύσου κατάλληλα τις ευκαιρίες που εμφανίζονται στον δρόμο σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η κατάσταση είναι λίγο ρευστή. Για αυτό αν βρίσκεσαι σε σχέση, υιοθέτησε μια πιο ψύχραιμη συμπεριφορά απέναντι στον σύντροφό σου. Δεν φταίει για ό,τι άσχημο σε ταλαιπωρεί. Αν πάλι αναζητάς το ταίρι που θα σε βγάλει από τη μοναξιά σου, να ξέρεις ότι θα πρέπει να κάνεις αργά και σταθερά βήματα. Ειδικά, αν προέρχεσαι από μια πρόσφατη απογοήτευση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, δείξε το δυναμικό σου προφίλ και προσπάθησε να προβληθείς όσο το δυνατόν περισσότερο. Η περίοδος είναι ευνοϊκή αν ετοιμάζεις κάτι νέο ή ψάχνεις άλλη δουλειά. Στα οικονομικά σου, η περίοδος είναι πολυέξοδη. Φρόντισε να μην παρασύρεσαι και να είσαι όσο το δυνατόν πιο φειδωλός στα έξοδά σου. Σύντομα θα υπάρξει η ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδα ή να βρεις νέες πηγές εσόδων.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, ο συναισθηματικός σου κόσμος φαίνεται πιο ευάλωτος. Επομένως, μην γίνεσαι σκληρός κριτής του εαυτού σου και δώσε χρόνο να βιώσεις την περίοδο όπως πρέπει. Ίσως κάπου ανάμεσα στο ανακάτεμα των σκέψεων να νιώσεις μια έντονη αμφισβήτηση σχετικά με τις ανθρώπινες αξίες. Πάρε μια ανάσα και επέτρεψε στον εαυτό σου να κάνει την πορεία του μέσα στον λαβύρινθο. Φρόντισε μόνο να μην κρατήσει πολύ , γιατί μετά θα οδηγηθείς σε άλλες καταστάσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου οι ισορροπίες έχουν διαταραχτεί λίγο, για αυτό καλό είναι να προσεγγίσεις με ενδιαφέρον τον σύντροφό σου και να προσπαθήσεις να βρεις μαζί του τη λύση στην κατάσταση. Αν πάλι αναζητάς την συντροφιά, τώρα είναι πιο εύκολο να κάνεις νέες γνωριμίες. Για αυτό άφησε τους ενδοιασμούς και τις αμφιβολίες, φόρα τη γοητεία σου και άφησε την τύχη να χτυπήσει την πόρτα.

Επαγγελματικές
Ο χώρος της εργασίας περιλαμβάνει πολλή κινητικότητα. Συζητήσεις, συναντήσεις, αποφάσεις συνθέτουν το τοπίο. Άκουσε με προσοχή νέες ιδέες που θα πέσουν στο τραπέζι. Θα έχεις συμφέρον από την υλοποίησή τους. Στα οικονομικά σου δέχεσαι μια εύνοια, που σου φέρνει ανέλπιστα έσοδα. Έτσι καταφέρνεις να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, θα βρεις πολλούς λόγους για να παρασυρθείς με την συμπεριφορά σου μιας και απρόσμενα γεγονότα σου ανεβάζουν τη διάθεση και σου δίνουν την ενέργεια να μεγαλουργήσεις. Όμως, καλό είναι να παραμείνεις προσγειωμένος. Προς το τέλος της ημέρας, θα χρειαστείς το ρεαλισμό σου για να αντιμετωπίσεις κάποια μικροεμπόδια που προκύπτουν.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα είναι πολύ ρομαντική. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο μέσα από ένα φιλικό κύκλο. Θα σε εκπλήξει θετικά καθώς οι προοπτικές για μια ουσιαστική σχέση είναι σημαντικές. Αν πάλι πορεύεσαι σε κοινή πορεία, απόφυγε τις παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Φρόντισε να λύνεις τις διαφορές σας με διάλογο, χωρίς γκρίνιες και φωνές.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά η ημέρα είναι απαιτητική και κουραστική. Ξεκινάει η περίοδος που πρέπει να ανεβάσεις στροφές καθώς προχωράς στην τελική ευθεία για να επιτύχεις αυτά για τα οποία δουλεύεις καιρό τώρα. Πρόσεξε την εμπλοκή των συνεργατών σου, καθώς μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση. Στα οικονομικά σου, προμηνύονται έξοδα ή καθυστερήσεις στα έσοδα. Θα σε αγχώσει προς το παρόν, αλλά σύντομα η κατάσταση θα ξεμπλοκάρει.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template