ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ-Αήττητη πέρασε απο το Σαν Σίρο η ΑΕΚ..0-0 με την Μίλαν!!!

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Αήττητη πέρασε η ΑΕΚ από το Μιλάνο καθώς κράτησε το 0-0 απέναντι στην Μίλαν σε ένα πολύ διαβασμένο παιχνίδι από τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ για
την 3η αγωνιστική του Europa League!

Μεγάλη βραδιά για την ΑΕΚ καθώς κατάφερε με φανταστική εμφάνιση να φύγει με την «λευκή» ισοπαλία από την Ιταλία και να βάλει βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ο «μεγάλος» Ανέστης κατάφερε σε αρκετές περιπτώσεις να κρατήσει το 0-0 και το κατάφερε.

Μάλιστα αν η Ένωση ήταν και λίγο πιο τυχερή θα μπορούσε να φύγει και με το διπλό από το «Σαν Σίρο» καθώς απείλησε αρκετές φορές την εστία του Ντοναρούμα!
Η Ένωση δεν παρασύρθηκε από τον ρυθμό που ήθελαν να δώσουν στο ματς οι ροσονέρι και χάρη και στον εξαιρετικό Ανέστη τους «κόλλησε» στο 0-0!


Στα «ουράνια» οι οπαδοί της ΑΕΚ που φώναζαν από το πρώτο ως το τελευταίο λεπό της αναμέτρησης στην Ιταλία.

Το ματς


Στο πρώτο ημίχρονο...

Καλά ξεκίνησε τον αγώνα η ΑΕΚ με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους...


Ακυρώθηκε γκολ της Μίλαν στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Κουτρόνε ήταν ελάχιστα πιο μπροστά από τον Τζανετόπουλο και ο βοηθός σήκωσε σωστά το σημαιάκι του. Πάντως η αλήθεια είναι πως η άμυνα των κιτρινόμαυρων πιάστηκε στον ύπνο από την μπαλιά του Σούσο.

Με άριστα πέρασε το τεστ του πρώτου 20λεπτο η ομάδα του Χιμένεθ. Η ΑΕΚ προσπάθησε στο ξεκίνημα να αιφνιδιάσει τη Μίλαν, δεν τα κατάφερε, όμως από την άλλη δεν έχει απειληθεί καθόλου στα μετόπισθεν.


Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ στο 30ο λεπτό. Ο Σιμόες έκλεψε από τον Μουσάτσιο μέσα στην περιοχή της Μίλαν, έκανε το γύρισμα από το πλάι κι έπειτα από την παρέμβαση του Ντοναρούμα με το πόδι, η μπάλα πέρασε παράλληλα με την γραμμή της εστίας.

Δύο νέες μεγάλες ευκαιρίες για γκολ της Ένωσης στο 41' και στο 42΄ λεπτό...Η πρώτη με τον Λάζαρο που έκλεψε, έσπασε στον αμαρκάριστο Μάνταλο, που άργησε να σουτάρει και ο Ροντρίγκες του έβαλε την κόντρα.

Η δεύτερη ευκαιρία ήρθε με πλασέ στην κίνηση του Γιόχανσον, ο Ντοναρούμα έπεσε κι έδιωξε δύσκολα.

Απάντηση στις ευκαιρίες για την Μίλαν με τον Αντρέ Σίλβα να βλέπει την μπάλα να του στρώνεται, ο Σιμόες έβαλε την κόντρα και στη συνέχεια ο Γκάλο έβαλε στοπ στο σουτ του Μποναβεντούρα. Έτσι τελείωσε το πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο..

Πατάει καλά η Ένωση και στο δεύτερο ημίχρονο καθώς έχει απειλήσει δύο φορές την πρώτη με κεφαλιά του Λόπες στο 52' και την δεύτερη με σουτ του Μάνταλου στο 53ο λεπτό.

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι Μιλανέζοι καθώς έχασαν πολύ καλή ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ στο 55' με τον Αντρέ Σίλβα να αστοχεί με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους Ιταλούς στο 58'....Δυνατό σουτ του Τσαλχάνογλου, ο Ανέστης διώχνει δύσκολα και στη συνέχεια ο Τζανετόπουλος με ωραία προβολή παίρνει την μπουκιά μέσα από το στόμα του Αντρέ Σίλβα.

Ο Ανέστης κράτησε όρθια την ΑΕΚ μετά από τετ α τετ του Κουτρόνε στο 69!

Τα επόμενα λεπτά πέρασαν χωρίς πολλές συγκινήσεις με τις αλλαγές των δύο ομάδων.


Νέα τεράστια ευκαιρία για την Μιλάν στο 80' λεπτό με τον Σούσο να βγαίνει σε τετ α τετ αλλά... ο Ανέστης ήταν πάλι εκεί!

Μπήκαμε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την ΑΕΚ να κρατάει γερά και παραλίγο να βρεθεί μπροστά στο σκορ με τεράστια ευκαιρία από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα, αλλά ο μεγάλος Ντοναρούμα διώχνει με γροθιές και κρατάει το 0-0.

Η απάντηση της Μίλαν ήρθε στο 90 ...

Ο Τσαλάχνογλου εκτελεί πανέξυπνα το φάουλ -σαν κόρνερ από τα αριστερά- αλλά ο Ανέστης είναι ξανά εκεί και διώχνει σχεδόν πάνω στη γραμμή.

Τέλος του αγώνα!

Οι δύο ομάδες αυτή την στιγμή πραγματοποιούν το καθιερωμένο ζέσταμα.

Η ΑΕΚ απόψε δεν θα είναι μόνη της. Στο Σαν Σίρο θα βρεθούν περισσότεροι από 4.000 ΑΕΚτσήδες, που σιγά-σιγά παίρνουν τις θέσεις τους στην κερκίδα που θα τους φιλοξενήσει.





Οι Ενδεκάδες:

ΑΕΚ: Ανέστης- Μπακάκης, Βράνιες, Τζανετόπουλος - Γκάλο, Λόπες, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος – Λάζαρος, Λιβάγια



Μίλαν: Ντοναρούμα,Ρικάρντο Ροντρίγκεζ, Μουσάτσιο,Μπονούτσι,Λοκατέλι,Καλάμπρια ,Σούσο, Μποναβεντούρα,Τσαλχάνογλου,Κουτρόνε και Αντρέ Σίλβα.



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template