Παραχωρεί τον ΣΚΑΙ ο Αλαφούζος στον Μαρινάκη;Όλο το παρασκήνιο!!

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Ένα χρόνο πριν το ενδεχόμενο συμμαχίας και συνεργασίας Αλαφούζου-Μαρινάκη έμοιαζε με σενάριο επιστημονικής
φαντασίας. Και όμως σήμερα, κάτι τέτοιο φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ. Ο… μύθος λέει ότι οι δυο άνδρες ήρθαν πιο κοντά με τη μεσολάβηση γνωστού πολιτικού προσώπου (γένους θηλυκού) που τους είπε κάτι απλό: Ότι μπορεί το ποδόσφαιρο να τους χωρίζει, όμως υπάρχουν δυο πράγματα πολύ πιο σοβαρά που τους ενώνουν. Η πολιτική και τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα.

Ακόμα και αν κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ή να αποδείξει ότι κουμπάρα στο συνοικέσιο ήταν γνωστή πολιτικός, το βέβαιο είναι ότι τα γεγονότα έδειξαν ότι οι δυο ισχυροί άνδρες παραμέρισαν τις διαφορές τους καθώς είχε πλέον ανακαλυφθεί ένας νέος εχθρός που ένωνε και τους δυο. Ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του…

Τα ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για τον Μαρινάκη εξαφανίστηκαν, ο ΣΠΟΡ Fm επέστρεψε στο Καραϊσκάκη, η Εύη Κουτσαυτάκη άλλαξε στρατόπεδο, επιστρέφοντας στο κανάλι του Φαλήρου και σιγά σιγά η αντιπαλότητα του χθες άρχισε να γίνεται ανάμνηση παλιά.

Ακόμα και έτσι όμως, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η ανακωχή θα ήταν μόνο η αρχή, που θα οδηγούσε και σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Επίσημη ενημέρωση από κύκλους των δυο πλευρών δεν υπάρχει. Αμφότεροι τηρούν σιγήν ιχθύος, καθώς το θέμα είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και με πολλές προεκτάσεις.

Αυτό που κουβεντιάζεται έντονα τις τελευταίες μέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία είναι ότι το ρεπορτάζ της εφημερίδας Sportime είναι ακριβές. Ο Γιάννης Αλαφούζος προτίθεται να παραχωρήσει την κυριότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στον Βαγγέλη Μαρινάκη και με τον τρόπο αυτό να πάψει να έχει τον έλεγχο του καναλιού.

Η ίδια φήμη κάνει λόγο και για συγκεκριμένο ποσό (άνω των 30 εκατομμυρίων) που έχει προταθεί από την πλευρά του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΣΚΑΪ.

Σημειώνεται μάλιστα ότι η πρόταση προβλέπει ότι σε περίπτωση θετικής απάντησης, ο Γιάννης Αλαφούζος θα παραμείνει ως επίτιμος πρόεδρος του ΣΚΑΪ, σε μια κίνηση καλής θέλησης και αναγνώρισης της προσφοράς του στο κανάλι, από την πλευρά Μαρινάκη.

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν η συγκεκριμένη φήμη έχει βάση και αν αυτός ήταν ο λόγος που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ως μέτοχος του Mega αποφάσισε (από κοινού με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη) να μη δηλώσει συμμετοχή απόκτησης τηλεοπτικής άδειας.

Μένει επίσης να φανεί (αν το σενάριο έχει βάση) τι θα συμβεί με τον ΣΠΟΡ FM και αν θα είναι και αυτός μέρος της συμφωνίας των δυο ανδρών. Σε λίγες μέρες θα έχουμε τις οριστικές απαντήσεις…   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template