Mακελειό στο συλλαλητήριο της Κυριακής σχεδίαζε ο Αφγανός με τους πυροκροτητές;

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Το ανατριχιαστικό ενδεχόμενο ο Αφγανός που συνελήφθη στην περιοχή του Λυκαβηττού με μια τσάντα με πυροκροτητές να αποτελεί μέλος τρομοκρατικής
ομάδας που ετοιμάζονταν να πνίξει στο αίμα το συλλαλητήριο της Κυριακής για το Σκοπιανό στη πλατεία Συντάγματος εξετάζουν οι Αρχές.

Από τον Ian Ford
Στο μεταξύ οι πληροφορίες από την Αντιτρομοκρατική διαρρέουν με το σταγονόμετρο παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει τρία 24ωρα που ο Αφγανός βρίσκεται στα χέρια της. Στο ερώτημα τρομοκράτης ή όργανο του παρακράτους είναι δύσκολο να υπάρξει για την ώρα απάντηση. Πάντως τρομοκράτης που δεν πληρώνει την ταβέρνα και εντοπίζεται με τόση ευκολία γεννά ερωτηματικά για την υποδομή του.

Θυμίζουμε ότι στην κατοχή του βρέθηκαν πλαστές ταυτότητες και τουλάχιστον επτά ηλεκτρικοί και ηλεκτρονικοί πυροκροτητές.


Ο συλληφθείς κρατείται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία όπου ανακρίνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, προς το παρόν, δεν δίνει απαντήσεις για το πού βρήκε τους πυροκροτητές. Είναι δηλαδή τόσο σκληρό καρύδι που αντέχει να το κάνουν τούμπανο στο ξύλο και να μην μιλάει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το άτομο αυτό είχε εκδοθεί απόφαση για χορήγηση ασύλου σε αίτηση πρώτου βαθμού, από την Υπηρεσία Διεθνούς Προστασίας (!!!!!).
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο συλληφθείς, ο οποίος δηλώνει Αφγανός, έχει καταγραφεί στο παρελθόν επανειλημμένα από αστυνομικές υπηρεσίες για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, δίνοντας διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας κάθε φορά (!!!!)

(Παρακράτος βρωμάει η υπόθεση του Αφγανού χωρίς πρόσωπο)

Ο αλλοδαπός συνελήφθη στην περιοχή του Λυκαβηττού, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, μετά από τηλεφώνημα ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης ο οποίος ανέφερε ότι δεν δεχόταν να πληρώσει τον λογαριασμό.


Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο Αφγανός δεν φαίνεται να είχε μόνιμο κατάλυμα και έμενε σε διάφορα σπίτια μαζί με άλλους αλλοδαπούς.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι έχει σχέση με αντιεξουσιαστές, καθώς μετά τη σύλληψή του έγινε ανάρτηση σε ιστοσελίδα του χώρου.


Στην ανάρτηση γίνεται λόγος για «προσαγωγή συντρόφου».

Πάντως, δεν είναι σαφές εάν η ανάρτηση αφορά το εν λόγω άτομο.
    πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template