4 μήνες παρακολουθούσαν τα κινητά των υπόπτων με εντολή FBI!

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Από τον Δεκέμβριο του 2016 έως και τον Μάρτιο του 2017 τα τηλέφωνα των υπόπτων για δωροδοκία από την
NOVARTIS βρισκόταν υπό παρακολούθηση. Οπως αποκαλύπτει η Καθημερινή στα έγγραφα της δικογραφίας επισημαίνεται συγκεκριμένα ότι η γενική επιθεωρήτρια Μαρία Παπασπύρου είχε –σε συνεννόηση με την Εισαγγελία– συγκροτήσει κλιμάκιο «για τη διακρίβωση ενδεχόμενης τέλεσης αξιόποινων πράξεων από πρόσωπα που εμπλέκονται στη διαδικασία έγκρισης, τιμολόγησης και συνταγογράφησης σκευασμάτων της συγκεκριμένης φαρμακευτικής εταιρείας».

Από τον Ian Ford


Στις 23 Ιανουαρίου και ενώ έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι καταθέσεις των τριών προστατευόμενων μαρτύρων αξιωματούχος της πρεσβείας των ΗΠΑ αποστέλλει στην κ. Τουλουπάκη νέο ενημερωτικό σημείωμα, πανομοιότυπο με εκείνο του Δεκεμβρίου, με τη διαφορά ότι προτρέπει την εισαγγελέα να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες του εγγράφου «για την εφαρμογή του νόμου» αναφορικά με τα εξής επτά πολιτικά πρόσωπα: Ανδρέα Λοβέρδο, Μάριο Σαλμά, Αδωνι Γεωργιάδη, Ανδρέα Λυκουρέτζο, Αντώνη Σαμαρά, Γιάννη Στουρνάρα και Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Στο μεταξύ σύμφωνα με νέα στοιχεία του FBI ο τέως ισχυρός άνδρας της NOVARTIS χρησιμοποίησε τουλάχιστο 2 πασίγνωστα τηλεοπτικά πρόσωπα της εγχώριας δημοσιογραφίας για να τον εκπαιδεύσουν στις επαφές του με τα ΜΜΕ.
Πλήρωνε για media training κάτι που δεν εμπεριέχει ουδεμία παρανομία αλλά τουλάχιστο προυποθέτει γνωριμία μια και η εκπαίδευση γινόταν εκ του σύννεγγυς.
Οσο αφορά τώρα τα στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών όσο και τα VIDEO και τις φωτογραφίες των εμπλεκομένων υπουργός της κυβέρνησης παραδέχθηκε στο Κουρδιστό Πορτοκάλι ότι:

-Yπάρχουν όλα. Τα έδωσαν οι Αμερικάνοι οι οποίοι και παρακολουθούσαν τους υπόπτους…Tα έχω δει προσωπικά…



Σύμφωνα με πληροφορίες μας ρόλο-κλειδί στην αποκάλυψη έχει το πρόσωπο της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα. Αυτό το πρόσωπο τρομάζει στην κυριολεξία τους εμπλεκόμενους.
Παράλληλα με την εισαγγελική έρευνα για τους εμπλεκόμενους πολιτικούς και δημοσιογράφους ξεκινάει αιφνιδιαστική έρευνα σε MEDIA SHOPS για τις σχέσεις τους με την NOVARTIS, την SIEMENS, αλλά και καμμιά 10αριά άλλες φαρμακοβιομηχανίες, βιομηχανίες αυτοκινήτων και όχι μόνο…


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template