Οι γιατροί νόμιζαν ότι είναι τρελή μέχρι που ζωγράφισε αυτό σε ένα κομμάτι χαρτί - Τότε κατάλαβαν την φρικτή αλήθεια [photos]

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Μια πλούσια γυναίκα από την Νέα Υόρκη διαγνώστηκε με μια ψυχιατρική διαταραχή και...
νοσηλεύτηκε σε ένα ψυχιατρικό ινστιτούτο.

Η κατάσταση της χειροτέρευε μέρα με την μέρα. Μια μέρα, ένας νευρολόγος της είπε να κάνει ένα απλό τεστ. Όλοι σοκαρίστηκαν από αυτό που ζωγράφισε η γυναίκα!

Οι γιατροί δεν είναι τέλειοι και κάνουν λάθη όπως όλοι οι άνθρωποι. Τα ιατρικά λάθη μερικές φορές στοιχίζουν τη ζωή και την ελευθερία των ασθενών. Στην περίπτωση της νεαρής γυναίκα ςαπό την Νέα Υόρκη αυτό που έχασε ήταν η ελευθερία της, η οποία της αφαιρέθηκε από τους γιατρούς.

Αυτή είναι η ιστορία της:


Η Susannah Calahan είναι μια γυναίκα από την Νέα Υόρκη η οποία είχε τα πάντα στη ζωή της. Ήταν δημοσιογράφος στην New York Post. Και είχε δεσμό με έναν επιτυχημένο μουσικό





Είχε επίσης και το δικό της διαμέρισμα στο κέντρο της Νέας Υόρκης.

Μια μέρα, ξαφνικά, η συμπεριφορά της Susannah άλλαξε. Έμοιαζε σαν να μην ήταν ο εαυτός της πριν το πρώτο της εγκεφαλικό.





Τα ψυχολογικά προβλήματα της Calahan χειροτέρεψαν όταν αναγκάστηκε να νοσηλευτεί.





Η Susannah ξεκίνησε να έχει παραισθήσεις. Στη συνέχεια έγινε ψυχωτική. Και στο τέλος, έγινε κατατονική.

Οι γιατροί είπαν ότι έχασε τα λογικά της και ότι το μυαλό της είχε πάρει φωτιά, αλλά κανείς δεν μπορούσε να βγάλει διάγνωση για την κατάσταση της.





Τι συνέβη σ’αυτήν την πανέμορφη γυναίκα και έχασε τα λογικά της;





Χρειάστηκε ένας αξιοσέβαστος νευρολόγος, όπως ο Δρ. Souhel Najjar, για να ανακαλύψει αυτό που είχε συμβεί στην Susannah. Ο γιατρό πίστευε ότι ήταν πολύ σκληρό για την Susannah να εισαχθεί σε άσυλο έτσι της πρότεινε να κάνει ένα απλό νευρολογικό τεστ.
Ο Δρ. Najjar της είπε να σχεδιάσει ένα ρολόι. Η Susannah σχεδίασε το ρολόι με έναν πολύ παράξενο τρόπο. Έβαλε όλα τα νούμερα από την μια πλευρά του ρολογιού.
Αυτό σήμαινε μόνο ένα πράγμα: Το πρόβλημα της Susannah δεν ήταν νοητικό, αλλά φυσικό. Στη συνέχεια διαγνώστηκε με μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια που ονομάζεται anti-NMDA εγκεφαλίτιδα. Η ασθένεια αυτή προκάλεσε πρήξιμο στον εγκέφαλό της.





Αν ο Δρ. Najjar δεν πρότεινε στην Susannah να κάνει αυτό το τεστ, τότε σήμερα θα ήταν νεκρή. Η Susannah θα είναι πάντοτε ευγνώμων στον γιατρό της Dr. Najjar που της έσωσε τη ζωή. Έγραψε ακόμα και ένα βιβλίο με τον τίτλο “Μυαλό σε φωτιά” μέσα στο οποίο περιγράφει, και μοιράζεται με τον κόσμο, αυτή την τρομακτική της εμπειρία.








πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template