34.500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΛΟΙΜΟΝΟΥ-Να αποχωρήσει απο το σπίτι τους ο Παύλος Βαρδινογιάννης λέει ο δικαστής

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Να αποχωρήσει απο το σπίτι τους ο Παύλος Βαρδινογιάννης λέει ο δικαστής για να μην διαταραχτεί η ψυχική ηρεμία των παιδιών.4000 τον μήνα διατροφή η Τζίνα.8.000 η μεγάλη κόρη και απο 7.500 τα τρίδυμα.

Μπορεί το διαζύγιό τους να ξεκίνησε με ήπιες και πολιτισμένες διαδικασίες, αλλά στη συνέχεια εξελίχθηκε σε έναν… πόλεμο δίχως τέλος, με έντονες δικαστικές αντεγκλήσεις – μια φωτιά που φουντώνει όλο και πιο πολύ. Η ηθοποιός είναι αποφασισμένη μετά τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο για την ίδια και τη ζωή που φέρεται να διάγει από μάρτυρες της πλευράς του επιχειρηματία να μην αφήσει τίποτε πλέον να πέσει κάτω.

Η εξέλιξη είναι τελικά η Τζίνα Αλιμόνου να πετυχαίνει να πάρει από τον πρώην συζυγό της, Παύλο Βαρδινογιάννη, την επιμέλεια των παιδιών αλλά και 34.500 ευρώ το μήνα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Η εφημερίδα έχει αποκαλύψει και άλλες πτυχές από τον αιματηρό πόλεμο του διαζυγίου, όπως πλέον σχολιάζεται.

Σε παλαιότερο δημοσίευμά της έγραφε:

Η Τζίνα Αλιμόνου φέρεται να είναι ανυποχώρητη στον αγώνα που κάνει για να πάρει την επιμέλεια των παιδιών τη
ς. Δεν είναι διατεθειμένη πλέον να ανεχτεί ψεύδη και συκοφαντίες προς το πρόσωπό της από οποιονδήποτε, πόσο μάλλον από τον πρώην συζυγό της, ο οποίος επέλεξε τη συγκεκριμένη τακτική μόλις προσφάτως.

Την ίδια στιγμή ο επιχειρηματίας επιμένει να υποστηρίζει μέσω μαρτύρων και του περιβάλλοντός του ότι η Τζίνα Αλιμόνου είναι ακατάλληλη μητέρα για τα παιδιά, ότι διάγει έκλυτο βίο, ότι κάνει χρήση ουσιών και γι’ αυτό επιθυμεί να έχει ο ίδιος την επιμέλεια των τέκνων τους


Οσα ακούστηκαν στην τελευταία δίκη από τον υπεύθυνο ασφαλείας του Παύλου Βαρδινογιάννη για τη ζωή που φέρεται να κάνει η ηθοποιός απέδειξαν ότι η διακριτικότητα και το πολιτισμένο κλίμα που επικρατούσαν στην αρχή της διένεξης ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα δεν δείχνουν – τουλάχιστον προς το παρόν και μετά το τελευταίο δικαστικό επεισόδιο – καμία διάθεση συμβιβασμού, ειδικά με τη νέα αγωγή που θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες ο δικηγόρος της ηθοποιού Παναγιώτης Γιαταγαντζίδης.


Τα απομεινάρια μιας δίκης

Ανθρωποι από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού, μάρτυρες υπεράσπισής της στην τελευταία δίκη αλλά και η ίδια η κυρία Αλιμόνου αναρωτήθηκαν πώς προέκυψαν τώρα, ενάμιση χρόνο μετά την έναρξη της διαδικασίας διαζυγίου, οι συγκεκριμένες κατηγορίες περί έξαλλης ζωής και εξάρτησης από ποτό και ουσίες.

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αποφάσισε να προβεί στις συγκεκριμένες κατηγορίες μετά την αλλαγή νομικού συμβούλου. Ηταν η στιγμή που ο επιχειρηματίας άλλαξε άρδην τακτική καταγγέλλοντας την κυρία Αλιμόνου ως ακατάλληλη μητέρα για τα τέσσερα παιδιά τους.
Στην αγωγή του υποστήριξε για πρώτη φορά μετά από πολλά δικόγραφα ότι η ηθοποιός είναι εθισμένη σε ναρκωτικές ουσίες και στο αλκοόλ, ότι ξενυχτάει και ότι παραμελεί ή βλέπει ελάχιστα τα παιδιά τους. Ετσι, τους επόμενους μήνες παρακολουθούνταν συστηματικά από τον καθηγητή Ψυχιατρικής Αθανάσιο Δουζένη, ο οποίος την υπέβαλε σε ενδελεχή έλεγχο.

Η διαδικασία δεν περιελάμβανε προκαθορισμένα ραντεβού. Ο καθηγητής ειδοποιούσε την ηθοποιό αιφνιδιαστικά όποτε ήθελε ο ίδιος -πρωί, μεσημέρι ή βράδυ- να προσέλθει για να δώσει δείγμα των ούρων της, εποπτευόμενη από νοσηλεύτρια, ώστε να είναι απόλυτα σίγουρο ότι το δείγμα ήταν δικό της. Οπως είπε σε φίλη της εκείνη την περίοδο η Τζίνα Αλιμόνου, αυτή ήταν η πιο εξευτελιστική διαδικασία που υπέστη στη ζωή της, όμως δικαιώθηκε αφού τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και δεν διαπιστώθηκε εξάρτησε από οποιαδήποτε ουσία το αλ­κοόλ. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για τον Παύλο Βαρδινογιάννη, ο οποίος ζητάει η εν διαστάσει σύζυγός του να δώσει βιολογικό υλικό από το τριχωτό της κεφαλής για μια εξέταση σε ειδικευμένο τμήμα η οποία ανιχνεύει ουσίες σε βάθος χρόνου.

Η πλευρά της κυρίας Αλιμόνου υποστηρίζει ότι δεν είναι αντίθετη στη συγκεκριμένη εξέταση, αρκεί το δείγμα να σταλεί σε εξειδικευμένο τμήμα κλινικής οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και όχι σε αυτό που επιθυμεί ο επιχειρηματίας, το οποίο εδρεύει στην Κρήτη.




«Δεν μπορούμε να μένουμε στο ίδιο σπίτι πλέον»


Η Τζίνα Αλιμόνου κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει εναντίον της ο Παύλος Βαρδινογιάννης, με τα οποία ζητούσε να αναλάβει αυτός την επιμέλεια των παιδιών τους. Με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών αναγνώρισε ότι η επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους ανήκει προσωρινά στη Τζίνα Αλιμόνου, στην οποία επιδίκασε συνολική μηνιαία διατροφή, για την ίδια και τα τέκνα της, ύψους 34,500 ευρώ.


Όπως γράφει ο Διονύσης Θανάσουλας στο Πρώτο Θέμα, με την ίδια απόφαση όρισε ότι το ποσό τη διατροφής θα δίδεται απευθείας στη μητέρα που έχει την επιμέλεια των παιδιών, όπως ορίζει ο νόμος, ενώ απέρριψε ως πλήρως αβάσιμες τις κατηγορίες για εξάρτηση από ουσίες και έκλυτο βίο της ηθοποιού από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Μάλιστα, ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι της Φιλοθέης προς αποφυγή ερίδων και τεταμένων καταστάσεων που θα απέβαιναν σε βάρος των παιδιών και να μετακομίσει σε άλλη κατοικία.

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης έχει δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά του μία εβδομάδα τα Χριστούγεννα, μία εβδομάδα το Πάσχα, καθώς και δύο 15ήμερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Όταν θα βρίσκεται στην Ελλάδα θα μπορεί να τα βλέπει για τρεις συνεχόμενες μέρες για δύο ώρες, από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα, εφόσον δεν διαταράσσεται το ημερήσιο πρόγραμμά τους.

Σύμφωνα με την απόφαση, η Τζίνα Αλιμόνου θα παραμείνει στην κατοικία της Φιλοθέης όπως ακριβώς είναι, με όλον τον εξοπλισμό που διαθέτει το σπίτι. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη διατροφή, το δικαστήριο αποφάσισε ότι το ύψος της για τη μεγάλη κόρη θα είναι 8,000 ευρώ τον μήνα, ενώ για το καθένα από τα τρίδυμα, 7,500 ευρώ. Τέλος, 4,000 ευρώ μηνιαίως θα εισπράττει η κ. Αλιμόνου μέχρι να εκδικαστεί και να τελεσιδικήσει οριστικά η αγωγή διαζυγίου της με τον κ. Βαρδινογιάννη.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template