ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο 7 έως 13 Μαΐου 2018

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία,αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνδεση του Ερμή με τον Πλούτωνα και ταυτόχρονα η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα. Δεν θα είναι μια εύκολη κατάσταση επειδή το μυαλό σου θα υποπτεύεται τα πάντα και θα υποθέτει πάντα τα χειρότερα, ενώ από την άλλη θα θέλει να κάνει τα στραβά μάτια σε κάθε άσχημη κατάσταση που μπορεί να υπάρχει στην ερωτική σου ζωή.

Στα τέλη της εβδομάδας συμβαίνουν και άλλα σημαντικά γεγονότα. Το Σάββατο και την Κυριακή ο Ερμής κάνει ένα τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό και σε μεταμορφώνει σε επικριτή των πάντων! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τσακωθείς με τον αγαπημένο σου και να του απευθύνεις βαριές κατηγορίες, για κάτι που νομίζεις ότι έκανε, αλλά είσαι σίγουρη; Το κλίμα δεν θα είναι και το καλύτερο και εσύ δεν θα είσαι η ιδανική παρέα…

ΚΡΙΟΣ
Η φυσική σου αίσθηση ανεξαρτησίας θα δοκιμαστεί αυτήν την εβδομάδα. Κάποιος με τον οποίο είχες συγκρουστεί στο παρελθόν είναι πιθανό να εμφανιστεί ξανά και να δημιουργήσει πάλι προβλήματα. Απέφυγε τα δράματα και παρέμεινε συγκεντρωμένη στη δουλειά σου. Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνεις νέες επαγγελματικές επαφές και για συνεντεύξεις.
Όσον αφορά στα προσωπικά σου, αρχίζεις και καταλαβαίνεις πως κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο λέει ψέματα εδώ και πολύ καιρό. Μπορεί να μην έχεις ερωτική σχέση με το άτομο που σου κρατάει μυστικά, αλλά το σκεφτόσουν για το άμεσο μέλλον και θα απογοητευτείς. Το θετικό είναι ότι επιτέλους ξύπνησες και αποφάσισες να βάλεις ένα τέλος. Ήρθε η ώρα να βρεις την αγάπη που αξίζεις.



ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά και επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αυτήν την εβδομάδα. Αν σκέφτεσαι να δανείσεις λεφτά στον αγαπημένο σου τότε ετοιμάσου να μην τα πάρεις ποτέ πίσω. Είσαι έτοιμη να αναλάβεις και την φροντίδα ενός άλλου ατόμου με το μισθό σου; Σκέψου πως ξεκίνησε αυτή η σχέση και πως έφτασε ως εδώ. Είσαι ικανοποιημένη;
Στα εργασιακά σου, αυτή η εβδομάδα ευνοεί τις ομαδικές προσπάθειες και υπάρχει μεγάλη πρόοδος που μπορεί να γίνει αρκεί να βρεις εκείνον τον συνάδελφο με τον οποίο μπορείς να συνεργαστείς άψογα. Μόλις τον βρεις η δημιουργικότητά σου θα εκτιναχθεί!



ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να κλείσεις δουλειές και να προχωρήσεις την καριέρα σου σε νέα επίπεδα. Κάποιες καταστάσεις που σε κρατούσαν πίσω το περασμένο χρονικό διάστημα, απομακρύνονται και το μέλλον φαντάζει λαμπρό. Το κλίμα στο χώρο της εργασίας σου δεν είναι και το καλύτερο, αλλά εσύ ξέρεις τι θα συμβεί και πρέπει απλώς να κάνεις υπομονή.
Τα διλήμματα της δουλειάς σου πρέπει να μην μεταφέρονται στο σπίτι. Μη ρωτήσεις την άποψη του αγαπημένου σου, γιατί θα σε μπερδέψει ακόμη περισσότερο. Δεν είναι αντικειμενικός και όσα σου λέει, αν και έχει καλές προθέσεις, δεν θα σε βοηθήσουν καθόλου στο να πάρεις τη σωστή απόφαση. Η αισιοδοξία είναι καλή, αυτήν την εβδομάδα χρειάζεσαι ρεαλισμό.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα καλά νέα έρχονται. Μπορεί να είναι οικονομικής φύσης ή η θετική απάντηση από μια συνέντευξη που πέρασες πριν λίγο καιρό. Προσπαθείς να σκεφτείς τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Η πρόκληση που σε περιμένει αφορά στη σωστή κατανομή του χρόνου σου. Πρόσεξε να μην στερηθείς τη συντροφιά των συγγενών και των αγαπημένων σου προσώπων περισσότερο από όσο μπορείς, μόνο και μόνο για να δουλεύεις περισσότερο.
Όσον αφορά στα προσωπικά σου, η πίστη από μόνη της δεν θα σε βοηθήσει αυτήν την εβδομάδα. Αν προσπαθείς να δημιουργήσεις κάτι με κάποιον που δεν μοιράζεται τον ενθουσιασμό σου, τότε πρέπει να δεις την πραγματικότητα. Έχεις όλα όσα χρειάζονται και είναι ζήτημα χρόνου να βρεις κάποιον που θα το δει αυτό. Αν είσαι σε σχέση, τότε είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποια νομικά ζητήματα αυτήν την εβδομάδα. Ο ρομαντισμός θα δώσει τη θέση του στο ρεαλισμό και στην επίλυση καθημερινών ζητημάτων.



ΛΕΩΝ
Αρχίζεις να νιώθεις όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Είναι μια ιδανική περίοδος για ταξίδια και για training. Με το μεγάλο σου χαμόγελο και το χιούμορ σου μπορείς να ανοίξεις τις κλειστές πόρτες και να πάρεις αυτό που θέλεις. Αυτήν την εβδομάδα θα κοιτάξεις μέσα σου, γιατί κάποια συναισθήματα αλλάζουν. Φρόντισε τον εαυτό σου αυτήν την περίοδο. Σκέφτεσαι εδώ και καιρό να κάνεις κάποιες αλλαγές, μπορεί να είναι μια ευκαιρία για δουλειά από το σπίτι ή η αγοραπωλησία κάποιου ακινήτου. Πάρε επιτέλους μια απόφαση.
Κάποιος με τον οποίο φλερτάρεις και έχεις βγει μερικά ραντεβού τελικά μπορεί να μην είναι αυτό ακριβώς που σου λέει. Είχατε συμφωνήσει να μην βιαστείτε, αλλά φαίνεται πως λίγο πριν γίνετε ζευγάρι, η σχέση σας θα διαλυθεί. Καλύτερα τώρα, παρά μετά από μήνες.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας ο ενθουσιασμός σου θα βρίσκεται στο ναδίρ. Φρόντισε να κοιμάσαι αρκετά. Μην σπαταλάς το χρόνο σου στη δουλειά με συναδέρφους που δεν έχουν ψηλές προσδοκίες. Αφιέρωσε λίγο χρόνο να τακτοποιήσεις τον εργασιακό σου χώρο. Από τη μία η δημιουργικότητά σου είναι σε ψηλά επίπεδα, αλλά η συγκέντρωσή σου ξεφεύγει συνεχώς. Άμα μπορέσεις να βρεις τη χρυσή τομή, τότε θα κάνεις μεγάλη πρόοδο αυτήν την εβδομάδα.
Η ερωτική σου ζωή επίσης, μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στην καριέρα σου. Υπάρχει πιθανότητα ο αγαπημένος σου να περνά δύσκολες στιγμές και να χρειάζεται να του αφιερώνεις πολύ χρόνο. Η συμπαράσταση που προσφέρεις είναι ανεκτίμητη, αλλά από τη μια σε αποσπά από τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σου και από την άλλη δεν έχει γρήγορα αποτελέσματα. Αν συνεχιστεί για πολύ ακόμα αυτή η κατάσταση σκεφτείτε να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό.



ΖΥΓΟΣ

Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες εκπτώσεις στις αρχές σου για χάρη της αγάπης Ζυγέ μου αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί ο αγαπημένος σου να κάνει κάτι που ξέρεις ότι είναι τελείως λάθος και να φτάσεις στο σημείο να τον δικαιολογήσεις. Η αγάπη δεν προϋποθέτει να αλλάζεις την ηθική σου πυξίδα. Μπορεί βέβαια να εμπλακείς και σε μια ερωτική κατάσταση με κάποιον από τη δουλειά σου, που δεν θα σου βγει σε καλό. Σε προειδοποίησα πάντως!
Θα είναι μια κουραστική και αγχωτική εβδομάδα στα επαγγελματικά σου. Μην ξεσπάσεις και πεις λόγια που θα μετανιώσεις, περίμενε το Σαββατοκύριακο για να χαλαρώσεις. Τα όνειρά σου επίσης, θα είναι αρκετά αλλόκοτα αυτήν την εβδομάδα, το υποσυνείδητό σου θέλει κάτι να σου πει.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινά μια πολύ παραγωγική περίοδος αυτήν την εβδομάδα, αλλά θα έχει και μπόλικο άγχος. Υπάρχουν δυνάμεις που δεν μπορείς να ελέγξεις και δεν ωφελεί να ανησυχείς για αυτές. Οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σου προσπάθησε να το ξεπεράσεις χωρίς να «σπάσεις τα αυγά», με διπλωματία.
Αν είσαι σε σχέση αυτή η εβδομάδα κρύβει παγίδες – πειρασμούς. Αν κάποιος δείξει ερωτικό ενδιαφέρον για σένα, υπάρχει πιθανότητα να μπεις σε πειρασμό για ζαβολιές. Σκέψου το καλά και άσε τους αυθορμητισμούς για αργότερα. Αν είσαι single τότε απλώς προχώρα! Η διακριτικότητα δεν είναι το χαρακτηριστικό σου. Η επικοινωνία και το προσωπικό σου στιλ αυτήν την εβδομάδα θα είναι όπως συνήθως αντισυμβατικά. Αν θέλεις να κάνεις καλή πρώτη εντύπωση σε κάποιον ή κάποιους φρόντισε να κατεβάσεις λίγο την ένταση.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Μάλλον έχεις πολλά στο μυαλό σου. Κάποια οικογενειακά ζητήματα χρειάζονται συνέχεια την προσοχή σου. Συγκεντρώσου στα θέματα που προκύπτουν και χρησιμοποίησε διπλωματία για την επίλυσή τους. Δεν είναι καλή περίοδος για νέα project.
Με τον αγαπημένο σου απολαμβάνετε μια πολύ καλή περίοδο μαζί. Αυτήν την εβδομάδα όμως σε περιμένει μια μικρή απογοήτευση. Ίσως επειδή δεν θα έχετε τόσο πολύ χρόνο μαζί μόνοι, επειδή πρέπει να «φροντίζεις» και το ζήτημα που προέκυψε σε κάποιον αγαπημένο συγγενή σου. Αν είσαι single τότε η απογοήτευση μπορεί να προέρχεται από τις ατέρμονες φιλολογικές συζητήσεις με διάφορους ενδιαφερόμενους, που δεν οδηγούν πουθενά!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εβδομάδα έχει προοπτικές να γίνει πολύ σημαντική για τα επαγγελματικά σου, αλλά και λίγο απογοητευτική για τα προσωπικά σου. Μια παρεξήγηση μέσα στο σπίτι σου θα οδηγήσει σε νεύρα και θυμό, που μπορεί γρήγορα να φτάσει σε σημείο να πληγωθεί κάποιος από κάτι που ειπώθηκε εν βρασμώ. Είναι η εβδομάδα της σύγχυσης και της λανθασμένης επικοινωνίας.
Στα επαγγελματικά σου, από την άλλη, τα πράγματα είναι σε πολύ καλύτερο σημείο. Το κοινωνικό σου δίκτυο επεκτείνεται και οι ιδέες δεν σταματούν έρχονται. Οι συνάδερφοί σου θέλουν να βρίσκονται κοντά σου για να κολλήσουν λίγο χρυσόσκονη, ωστόσο ένας από αυτούς δεν θα έχει αγαθές προθέσεις. Βρες τρόπο να καρπωθείς από κάθε κατάσταση. Επίσης, πρόσεξε η «λάμψη» σου να μην «τυφλώσει» τους ανώτερούς σου, με την κακή έννοια.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας ίσως νιώθεις κάπως πιεσμένη και με δεμένα τα χέρια. Φρόντισε να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες και να μην παίρνεις κατάκαρδα όσα λέγονται. Η ενέργεια θα αλλάξει σύντομα και θα ανασάνεις. Μια περίοδος αλλαγής έρχεται όσον αφορά στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Οι πλανήτες ευνοούν τις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και δίνουν ώθηση στο ρίσκο και στην αναζήτηση νέων εμπειριών.
Τα οικονομικά σου επηρεάζουν τα προσωπικά σου με αρνητικό τρόπο. Αν ο αγαπημένος σου χρειάζεται κάποια βοήθεια, εσύ είσαι πάντα πρόθυμη να την προσφέρεις, αλλά πρέπει να υπάρχουν και όρια, γιατί όσα υπάρχουν στον λογαριασμό σου τα έχεις μαζέψει με κόπο και ιδρώτα. Αν είσαι single τότε μάλλον ξοδεύεις πολλά περισσότερα από όσα βγάζεις αυτήν περίοδο και πρέπει να κόψεις τις εξόδους. Αυτό θα επηρεάσει την κοινωνική σου ζωή, αλλά θα γλιτώσεις από μεγαλύτερα προβλήματα στο μέλλον.



ΙΧΘΕΙΣ

Τα ερωτικά σου θα αποτελέσουν πηγή προβληματισμού αυτήν την εβδομάδα. Αν έχεις βγει μερικά ραντεβού με κάποιον, ίσως κάνετε τις πρώτες κουβέντες για το μέλλον. Μπορεί μάλιστα να σκεφτείτε να μετακομίσετε μαζί, αλλά καθώς σχεδιάζεις, εμφανίζονται διάφορα προβλήματα στο δρόμο σου. Αυτά τα προβλήματα μπορεί να είναι και από κάποιο κοντινό σου πρόσωπο που διαφωνεί με την απόφασή σου. Μπορεί να πιστεύει ότι κάποιος σε εκμεταλλεύεται και εσύ είσαι τυφλωμένη από το πάθος για να το δεις.
Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, ένα νέο πρότζεκτ δίνει νέο ενδιαφέρον και σε κάνει να ενθουσιαστείς για πρώτη φορά μετά από καιρό. Φρόντισε να ξοδέψεις χρήματα σε μικρά παιδιά, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα, αν θέλεις να πιάσουν τόπο.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template