ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Aνθισμένες Μανόλιες

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Αναταράξεις στην πολιτική-κοινωνική ζωή του τόπου προκάλεσε η πρόσφατη ανάφλεξη ανάμεσα στη ΝΔ και τον σκληροτράχηλο Πάνο Καμμένο με αφορμή το ταξίδι
του αρχηγού των Chanel Μόντε Κάρλο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μονακό.

Γράφει η Ιόλη Πιερίδη

Ο Καμμένος γνωστός γαλαζοαίματος και δανδής απάντησε στους επικριτές του με την έμφυτη ευγένεια που τον χαρακτηρίζει:

-Μιλάς εσύ που έκανες πίπες στον Λιμενάρχη Μυκόνου; Η εσύ που είσαι συνοδός-φερετζές-καληνυχτάκιας;

Πράγματι η ποιητική γλώσσα του λόγιου Πάνου Καμμένου που έλκει τις ρίζες της στη διασταύρωση Φωκίωνος Νέγρη και Τρούμπας απαιτεί ειδικά γνωσιακά προσόντα από τους επικριτές του. 

Το να κάνουν επερώτηση για τον Καμμένο οι ερωτώντες βουλευτές: Βασίλειος Κικίλιας, Σπυρίδων Άδωνις Γεωργιάδης, Αναστάσιος Δημοσχάκης, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Δημήτριος Κυριαζίδης είναι σαν να κλέβει ο Καμμένος μοναστήρι-όπως απεδείχθη.



Κι όλα αυτά τη στιγμή που οι ταλαίπωροι ψηφοφόροι της ΝΔ θα περίμεναν από τα γαλάζια θηρία να έχουν ήδη κατασπαράξει τον λόγιο και πνευματώδη Καμμένο. Αλίμονο, αυτό δεν συνέβη ποτέ!

Η ΝΔ υπέστη μία ακόμη δεινή ήττα. Αρκούσαν δύο titivismata του θρυλικού Πάνου, που νταντά του ήταν η μεγαλύτερη τσατσά της Φωκίωνος, για να εξολοθρευτούν οι τολμητίες βουλευτές της ΝΔ.



Ο μόνος που κατάφερε να μείνει όρθιος (και λόγω ύψους) ήτο ο καουμπόυ με τη μεγάλη σκιά Βασίλειος Κικίλιας, γνωστός γυναικοκατακτητής.

Ο Βασίλειος το 2016 διατηρούσε σχέση με την γοητευτική Ιλεάννα και δήλωνε μάλιστα τρελά ερωτευμένος με το κορίτσι.
Οταν χώρισε με την Ιλεάνα υπήρξε ένας σπαραγμός μετ΄αναφιλητών: Τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν πριν από περίπου τρεις εβδομάδες σε γνωστό εστιατόριο μαζί με φιλικό ζευγάρι, όπου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τίποτα δεν έδειχνε ότι κάτι μπορεί να συνέβαινε μεταξύ τους.
Πολλοί μάλιστα ήταν εκείνοι που υποστήριζαν ότι ο δημοφιλής πολιτικός δεν θα αργούσε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού η ξανθιά καλλονή τον είχε συνοδεύσει στον γάμο του γνωστού καρδιολόγου Αρμόδιου Δρίκου με τη Νάσια Στεργίου, που έγινε αρχές Σεπτεμβρίου. Ο πολιτικός είχε παντρέψει το ζευγάρι, αφού είναι χρόνια φίλοι με τον γαμπρό. Την παράσταση είχε κλέψει η νεαρή οικονομολόγος Ηλεάννα, η οποία στεκόταν διακριτικά στο πλευρό του.







Ωσπου μπήκε στη ζωή του, σαν σίφουνας, η Τζένη Μπαλατσινού. Πριν όμως ο Βασίλειος γνωρίσει την Τζένη, τον είχε πετύχει η Σάσα Σταμάτη η οποία τον εξομολόγησε για τα Παραπολιτικά





Πότε θα παντρευτείς; Σου έχει περάσει από το μυαλό;

Βεβαίως. Θεωρώ ότι είναι δώρο η οικογένεια και τα παιδιά ακόμα περισσότερο.

(ΝΔ>Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια-πάνω απ΄όλα).


Έχουν αλλάξει όμως οι καιροί στην ελληνική κοινωνία και ενδεχομένως ένας γάμος έχει βάση του τα παιδιά. Εγώ είμαι παραδοσιακός. Έζησα και ζω με την αδελφή μου μέσα σε μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. Οι γονείς μας είναι πολύ κοντά μας. Θα πλησιάζουν 40 χρόνια παντρεμένοι. Αυτό είναι ένα παράδειγμα. Είμαι συμβατός με αυτό και θα το κάνω, απλώς, γενικά στους ανθρώπους το timing είναι διαφορετικό από τον έναν στον άλλον. Θα το κάνω όντας συνειδητοποιημένος γι’ αυτό. Ξέροντας ακριβώς τον άνθρωπο που θέλει να είναι δίπλα μου. Και ο άνθρωπος που θα είναι δίπλα μου πρέπει να αντιλαμβάνεται τον τρόπο ζωής μου.

Έχεις κάνει πρόταση γάμου;

Έτσι όπως την εννοείς, με μονόπετρο, όχι.

Κοντά στον γάμο έχεις φτάσει;

Έχω φτάσει κοντά. Όπως βλέπεις, δεν έγινε. Υπήρχαν διαφορές στον χαρακτήρα μου με τη φίλη μου και σοφά αποφασίσαμε από κοινού ότι, εάν προχωρούσαμε, δεν θα είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε.

Θα έκανες σχέση με μια πολιτικό;

Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ αυτό (γέλια). Νομίζω πως όχι, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Θα ήθελα ο άνθρωπός μου να είναι ενεργός, να κάνει πράγματα, να γεμίζει την ημέρα του. Δεν θα ήθελα να κάθεται σπίτι και να περιμένει. Όταν σε μια σχέση οι άνθρωποι πνίγουν ο ένας τον άλλον, αυτό κάποια στιγμή ξεφουσκώνει.

Είσαι ερωτευμένος; Θέλει να μάθει το fan club…
Ένα πράγμα θα σου πω: Η επόμενη φορά που θα κάνω σχέση θα είναι για να πάμε σε άλλο επίπεδο. Αλλιώς, δεν θα κάνω. Θα έχει τις προδιαγραφές. Δεν θα πειραματιστώ. Δεν ξέρω πώς θα το μεταφράσεις (γέλια).

Έχεις φάει «χυλόπιτες»;
Αυτό έλειπε. Όλα είναι μέσα στη ζωή. Προς Θεού. Σου είπα, είμαι μαχητής. Προφανώς δεν αρέσουμε σε όλους, προφανώς δεν ταιριάζουμε με όλους.

Είσαι κυνηγός με τις γυναίκες ή θες να είσαι σίγουρος πριν φλερτάρεις;

Δεν είναι εκ του ασφαλούς το πράγμα. Ακούω από διάφορες γυναίκες, φίλες μου και από την αδελφή μου, ότι έχει χαθεί το φλερτ στην Ελλάδα. Δεν τολμούν οι άνδρες, είναι διστακτικοί. Εγώ πιστεύω ότι το φλερτ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής, ότι χρωματίζει την καθημερινότητα. Μια ωραία κουβέντα σε μια γυναίκα ενδεχομένως να της φτιάξει τη μέρα και ας μην την ξαναδείς ποτέ.

Πράγματι με δάκρυα-από ευτυχία-στα μάτια οι πανέλληνες υποδέχθηκαν τον νέο έρωτα που ξεκίνησε από τα σοκάκια της Πάτμου και στην συνέχεια συνεπήρε τάχιστα την ελληνική κοινωνία.





Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας αποτελούν αναμφισβήτητα το talk of the town ζευγάρι της ελληνικής showbiz-έγραφαν οι ειδήμονες του είδους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους όσον αφορά την προσωπική του ζωή. Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες, καθώς και οι δύο προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους όσο μακριά γίνεται από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, η Τζένη και ο Βασίλης έκαναν ήδη το επόμενο σοβαρό βήμα στη σχέση τους! Και αυτό δεν είναι η φημολογούμενη εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας, την οποία διέψευσε κατηγορηματικά ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, αλλά η συγκατοίκηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στο ένθετο Secret, το ζευγάρι στέγασε τον έρωτά του σε ένα παραδοσιακό διαμέρισμα, κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο.



Μάλιστα, η συγκατοίκηση ξεκίνησε μόλις πριν μερικές μέρες, καθώς τόσο η Τζένη όσο και ο Βασίλης είχαν κουραστεί τα “πηγαινέλα”. Το νέο σπίτι του ζευγαριού βρίσκεται στην οδό Στησιχόρου, σε ένα παραδοσιακό διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο και σε απόσταση αναπνοής από το Μαξίμου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι πρώτες μέρες που συζούν κυλούν ευχάριστα και είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο δείγμα πως αυτή η σχέση οδεύει από το καλό στο καλύτερο. Άλλωστε, και οι δύο τους έχουν σοβαρό προφίλ, προστατεύουν την προσωπική τους ζωή και δεν θα την εξέθεταν στα φώτα της δημοσιότητας για κάτι που θα ήταν εφήμερο.



Το love story του ζευγαριού

Το καλοκαίρι κυκλοφόρησαν οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Πάτμο. Τότε όλοι άρχισαν να μιλάνε για έναν μεγάλο έρωτα ανάμεσα στην Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια. Ο 43χρονος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και η όμορφη παρουσιάστρια ξεκίνησαν την σχέση τους, λίγο πριν το καλοκαίρι και πέρασαν μαζί μέρος των διακοπών τους σε Πάτμο και Αμοργό. Η γνωριμία τους είχε γίνει εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς κινούνταν στους ίδιους κύκλους, αλλά πριν περίπου επτά μήνες βρέθηκαν ξανά σε κοινή παρέα και κάπως έτσι ήρθαν πιο κοντά! Ο Βασίλης την προσέγγισε όμορφα και διακριτικά, αλλά επίμονα και έτσι “την κατάφερε”.
Το σίγουρο είναι ότι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας είναι αρκετά ερωτευμένοι μεταξύ τους και πρόκειται να απασχολήσουν τα ελληνικά ΜΜΕ για πολύ καιρό ακόμη με την σχέση τους.

Κι όμως: Οταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει. Ετσι η είδηση του χωρισμού της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια θα έπεφτε σαν βόμβα-δώστα όλα:

Σο Πρωινό του ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της μετέφεραν λόγια προσώπου που είναι κοντά στον πολιτικό:

«Από την πλευρά του Βασίλη Κικίλια φαίνεται να είναι οριστικό. Εκείνο που εμείς έχουμε μάθει από πρόσωπα που είναι κοντά στον Βασίλη Κικίλια, είναι ότι ο ίδιος δήλωσε ενάμιση μήνα μετά τη συγκατοίκηση, ότι “H ζωή κάνει κύκλους. Δεν πήγαινε άλλο”. Tα ίδια πρόσωπα είπαν πως ο ίδιος ήθελε πάρα πολύ να παντρευτούν. Δηλαδή αυτό που λέγανε για γάμο είχε δρομολογηθεί. Το σχεδίαζαν. Το πίστευαν».

Σύμφωνα με όσα ειεπώθηκαν στο Happy Day: «Ισχύει ο χωρισμός. Τα προβλήματα στη σχέση είχαν ξεκινήσει από πολύ νωρίς. Υπήρχε μια διαφορετική προσέγγιση κάποιων θεμάτων, με βασική αυτή της απόκτησης παιδιού. 


Ο κ. Κικίλιας είχε αποφασίσει ότι η σχέση αυτή ήθελε να πάει σοβαρά, ήταν αποφασισμένος να κάνει οικογένεια, θέλει πάρα πολύ ένα παιδί. Από την άλλη πλευρά, υπήρχε ο έρωτας αλλά η απόκτηση παιδιού για την Τζένη ήταν ένα πρότζεκτ το οποίο είχε υλοποιήσει στη ζωή της. 
Δεν είναι εύκολο να ξαναμπεί σε αυτή τη διαδικασία. Επήλθε μια συζήτηση μεταξύ του ζευγαριού για το θέμα του γάμου και της απόκτησης παιδιού. Εκεί κατάλαβε ο Βασίλης Κικίλιας ότι έχουν μεγάλη διάσταση στο θέμα αυτό, οπότε αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους και να μείνουν χωριστά. Ήταν και οι δύο ειλικρινείς, ξεκαθάρισαν αμέσως τις θέσεις τους και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, χώρισαν μεν αλλά παραμένουν φίλοι -όσο μπορούν να είναι φίλοι δύο πρώην. Δεν μάλωσαν».


πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template