ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας από 16 έως 22 Ιουλίου 2018

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.


Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά και πολλά από τα γεγονότα που θα συμβούν θα βοηθήσουν στην αποσυμφόρηση της έντασης των προηγούμενων ημερών. Η Αφροδίτη και ο Δίας χαρίζουν όλη τη θετική τους ενέργεια για τις ημέρες που έρχονται.

ΚΡΙΟΣ
Δεν φαίνεται να έχεις κάνει όλη την προετοιμασία που απαιτείται για μία σημαντική επαγγελματική συνάντηση που έχεις. Προσπάθησε να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να προβάρεις τα λόγια σου. Κάνε σήμερα τις σωστές κινήσεις για να έχεις αύριο τα θετικά αποτελέσματα στα οικονομικά σου που τόσο επιθυμείς. Παρόλο που υπάρχει μια ελαστικότητα με τη σχέση και τις φιλίες σου αυτήν την εβδομάδα, πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι και κάνε ένα βήμα πίσω για να δεις τα πράγματα και από μία άλλη οπτική γωνία. Η Σελήνη στο ζώδιό σου την Τετάρτη σε βάζει σε πειρασμό να ενεργήσεις παρορμητικά. Καλό είναι να σκεφτείς τις συνέπειες πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση.




ΤΑΥΡΟΣ
Σε καμία περίπτωση μην σκεφτείς να προσπαθήσεις να τραβήξεις από τα μαλλιά ένα οικονομικό ζήτημα που θα κληθείς να λύσεις. Άσε τα πράγματα να κυλήσουν στη ροή τους και μην γίνεσαι ανυπόμονη. Σύντομα όλη η αλήθεια για όσα έχουν κάνει πίσω από την πλάτη σου οι συνεργάτες σου θα έρθει στην επιφάνεια, για αυτό να έχεις υπομονή και θα δικαιωθείς. Μην περιμένεις να λάβεις την υποστήριξη στο σχέδιο που ακολουθείς. Ειδικά την Τρίτη να είσαι προσεκτική, θα υπάρξει ένα πρόβλημα στην επικοινωνία. Όσο για τα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να του μιλήσεις για κρυμμένα σου όνειρα και τις επιθυμίες σου. Μην αφήσεις το άγχος ή την ανησυχία να σε ωθήσει σε παρορμητικές ενέργειες, ακόμη και αν αισθάνεσαι πιεσμένη.



ΔΙΔΥΜΟΣ
Το Σαββατοκύριακο πέρασε και η νέα εβδομάδα που ξεκινά θα σε φέρει αντιμέτωπη με πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν, ειδικά αν πλησιάζουν οι καλοκαιρινές σου διακοπές. Αλλιώς θα είσαι σε πιο χαλαρή διάθεση. Θα έχεις σημαντικές συναντήσεις με άτομα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που καλό είναι να ακούσεις τι έχουν να σου πουν. Θα είναι σημαντικά λόγια για την καριέρα σου. Ένα σημαντικό οικονομικό ζήτημα θα σε απασχολήσεις αυτές τις ημέρες. Βεβαιώσου ότι κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να το διευθετήσεις και ότι δεν κάνεις απλώς μία τρύπα στο νερό. Να είσαι προετοιμασμένη για την εβδομάδα των αποκαλύψεων καθώς θα έρθουν πολλά στην επιφάνεια που αγνοούσες μέχρι σήμερα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτό που μέχρι σήμερα πίστευες ότι είναι κάτι παραπάνω από μία συνεργασία, ότι είναι δηλαδή μία φιλία, να το ξεχάσεις. Θα αποδειχθεί ότι δεν είναι όλοι οι συνεργάτες σου τα κατάλληλα άτομα για να κάνεις φίλους σου. Κάποιοι απλώς θέλουν να είναι δίπλα σου για να πάρουν και εκείνοι κάτι από τα φώτα της δημοσιότητας και κάποιοι σκάβουν το λάκκο σου. Να είσαι προσεκτική και να μην γοητεύεσαι από τις πολλές κολακείες. Σε περιμένουν σημαντικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα. Θα λάβεις κάποια χρήματα από κάπου που δεν περίμενες και προς το τέλος της εβδομάδας θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποια πράγματα για εσένα. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου έρχεται για να αναστατώσει περισσότερο την καθημερινότητά σου. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με τις κινήσεις σου για να μην βρεθείς μπλεγμένη.



ΛΕΩΝ
Η ισχυρή προσωπικότητά σου σε κάνει να μην περνάς απαρατήρητη, κάτι που ανεβάζει τη διάθεσή σου στα ύψη. Η επαγγελματική εξέλιξη είναι κάτι που επιθυμείς και έχεις σκοπό να δουλέψεις για να πετύχεις. Φρόντισε στην αρχή της εβδομάδας να κάνεις τέτοιου είδους συζητήσεις. Με τα οικονομικά σου σαφώς και δεν είσαι ευχαριστημένη, όμως τώρα δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα η αναζήτηση μίας νέας πηγής εσόδων. Είσαι βέβαιη ότι θα λάβεις την ανταμοιβή που σου αξίζει για τη δουλειά που κάνεις. Αισθάνεσαι υποχρεωμένη να μοιραστείς τα συναισθήματά σου και να μιλήσεις για αυτά σε όλον τον κόσμο, όμως στην πραγματικότητα δεν είσαι. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι επειδή το θέλουν οι άλλοι. Αν στη σχέση σου είσαι εντάξει, τότε δεν υπάρχει λόγος να αποδείξεις σε κανέναν τίποτα. Να προσέξεις ωστόσο προς το τέλος της εβδομάδας, θα υπάρξει μία ένταση με ένα πρόσωπο από την οικογένειά σου.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Να είσαι ανοιχτόμυαλη και έτοιμη για νέες επαγγελματικές προκλήσεις, οι οποίες θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθεις ακόμη για τον εαυτό σου και σίγουρα να ανακαλύψεις τα όριά σου. Θα υπάρξει ωστόσο αργή πρόοδος αυτήν την εβδομάδα. Στα οικονομικά σου είσαι σε δύσκολη θέση, έχεις δώσει υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις. Το Σύμπαν δεν είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκό μαζί σου σε αυτόν τον τομέα. Μην επιτρέψεις σε όλες αυτές τις ανησυχίες να χαλάσουν τη σχέση σου, ειδικά τώρα που έχει επιστρέψει η ηρεμία που τόσο πολύ αναζητούσες. Αν οπισθοδρομήσεις, μόνο μεγαλύτερη ένταση θα φέρεις και δεν θα πετύχεις τίποτα παραπάνω.



ΖΥΓΟΣ
Θα βρεθείς αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα αυτήν την εβδομάδα. Από τι μία προσπαθείς να αποφασίσεις τι είναι σωστό να κάνεις για να πετύχεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και από την άλλη συγκρούεσαι με το τι αισθάνεσαι σωστό να κάνεις. Στο τέλος της εβδομάδας φαίνεται ότι θα έχεις αποφασίσει και θα καταστρώσεις το σχέδιό σου για το μέλλον σου. Μην καθυστερήσεις όμως, γιατί τρέχουν και κάποια φορολογικά ζητήματα που επίσης σε απασχολούν και δεν θα ξέρεις που να μοιράσεις την ενέργειά σου. Προσοχή στη σχέση σου, ειδικά από την Τετάρτη και μετά. Να μετράς τα λόγια σου γιατί αλλιώς θα οδηγηθείς πολύ γρήγορα στην καταστροφή αυτής της σχέσης.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποιος που πίστευες ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον για εσένα, θα εμφανιστεί την κατάλληλη στιγμή και σας από μηχανής θεός θα σου δώσει τη λύση που ζητάς σε ένα επαγγελματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Πρόσεξε όμως, μην διατυμπανίζεις από εδώ και από εκεί ότι δέχθηκες βοήθεια για να βγεις από το τέλμα που είχες πέσει, γιατί αυτή η κίνηση ενδέχεται τελικά να καταστρέψει την πρόοδό σου. Θέσε πιο ξεκάθαρους στόχους όσον αφορά στα οικονομικά σου και δέξου επιτέλους και τη βοήθεια που σου προσφέρουν φίλοι και συγγενείς. Όσο για τα αισθηματικά σου, αυτή η εβδομάδα είναι φωτιά. Ο ερωτισμός σου δεν θα περάσει απαρατήρητος από το ταίρι σου. Προσοχή όμως, το Σαββατοκύριακο να μην αφήσεις την πίεση της δουλειάς να εισβάλει στην προσωπική σου ζωή…



ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν περισσότερο από κάθε άλλη φορά, καθώς πλέον έχει αρχίσει να μεγαλώνει μέσα σου η ανάγκη να κάνεις κάτι διαφορετικό. Είσαι πλέον σε κρίσιμη περίοδο που θα πρέπει να αποφασίσεις τι θα κάνεις με την καριέρα σου. Θα έχεις μία συζήτηση που θα σου δώσει κάποια ανάσα. Οι επιλογές που έκανες κατά το παρελθόν σε οικονομικής φύσεως καταστάσεις σε έχουν οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και θα το κάνεις. Η οικογένεια και οι φίλοι σου είναι εδώ για να σε στηρίξουν σε αυτήν την προσπάθεια. Αν έχεις αποφασίσει ότι η σχέση σου δεν έχει μέλλον, καλό είναι να το συζητήσεις και με τον αγαπημένο σου πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το Σύμπαν σε ευνοεί και από την αρχή της εβδομάδας σου δίνει όλες τις καλές επιρροές του για να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας κρίσιμα επαγγελματικά ζητήματα. Θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με περισσότερα και πιο δημιουργικά πρότζεκτ στο μέλλον. Φρόντισε κατά την παρούσα φάση να μην αφήσεις τίποτα ημιτελές. Τα οικονομικά σου έχουν εμφανή βελτίωση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις παρορμητικές αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Είναι χάσιμο χρόνου να τσακώνεσαι ακόμη με το σύντροφό σου για κάτι που έγινε στο παρελθόν και το οποίο έχει λυθεί. Αφοσιώσου στο να βελτιώσεις τη σχέση σου και να περάσεις όσο το δυνατόν πιο όμορφες στιγμές μαζί του.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σχεδίασε ένα λογικό πλάνο για να κινηθείς στα επαγγελματικά σου και μην προσπαθήσεις να κάνεις παραπάνω πράγματα από όσα αντέχεις πραγματικά. Ο Ιούλιος σίγουρα σε έχει ταλαιπωρήσει και σου δίνει αυτήν την εβδομάδα τη δυνατότητα να χαλαρώσεις λιγάκι, καθώς προς το τέλος σου επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις. Μην πάρεις χρήματα για κάτι που δεν αξίζεις να ανταμειφθείς, γιατί δεν θα κερδίσεις κάτι με αυτό. Θα διανύσεις μία ήρεμη και ευχάριστη εβδομάδα στα αισθηματικά σου, μετά τις άσχημες καταστάσεις που βίωσες τις περασμένες εβδομάδες. Ωστόσο, όσο καλά και αν αισθάνεσαι, φρόντισε να μην δώσεις υπερβολικές υποσχέσεις στο σύντροφό σου για πράγματα που ξέρεις ότι δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις.



ΙΧΘΕΙΣ

Δεν αισθάνεσαι άνετα με τις ευθύνες που σου έχουν ανατεθεί. Η εβδομάδα είναι πιεσμένη και το πρόγραμμά σου θα σε φέρει πολλές φορές στα άκρα. Μην αφήσεις να γίνει τίποτα στα επαγγελματικά σου χωρίς την άδειά σου. Θα αισθανθείς άβολα αν κάτι δεν πάει καλά, για αυτό φρόντισε να είσαι παρούσα σε όλες τις συζητήσεις που θα γίνουν. Μην αφήσεις τις υποχρεώσεις σου για να κάνεις άπειρες αγορές, οι οποίες τελικά είναι περιττές. Θα έχεις την ευκαιρία να οργανώσεις τις διακοπές σου. Η αυτοεκτίμησή σου έχει ανέβει, το ίδιο και η διάθεσή σου. Αυτό θα σε βοηθήσει πάρα πολύ στην προσωπική σου ζωή, ειδικά αν δεν είσαι σε σχέση. Θα κάνεις μία γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο από μία απλή σχέση.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template