ΖΩΗ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ-Ο μεγαλοεφοπλιστής - κροίσος Γιώργος Οικονόμου ξανά πατέρας

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

O γνωστός εφοπλιστής Γιώργος Οικονόμου, με τα 93 πλοία και την παραγγελία για καμιά 20αριά, με τις εντυπωσιακές βίλες στο Σεν
Μπαρτς της Καραϊβικής, το Σεν Τροπέ, τη Νέα Υόρκη, αλλά και την Αθήνα, στο οικιστικό συγκρότημα του Μίλτου Καμπουρίδη «One Athens» στον Λυκαβηττό και την απόκτηση του ξενοδοχείου «Armonia» με τα 201 δωμάτια, στη Βουλιαγμένη, που έγινε συγκρότημα υπερπολυτελών κατοικιών, θα γίνει για άλλη μια φορά πατέρας!
Η μυθική περιουσία, η ζωή σαν κινηματογραφική ταινία, οι σημαντικές γυναίκες της ζωής του και τα πολλά παιδιά του τον κάνουν αν μη τι άλλο ένα σύγχρονο σχεδόν μυθιστορηματικό πρόσωπο, σε σελίδες δύναμης, αποφασιστικότητας και ανατροπών…

Κολλέγιο Αθηνών, ΜΙΤ, θάλασσες και μεγάλα έργα τέχνης

Ο Γιώργος Οικονόμου γεννήθηκε στην Αθήνα, τον Αύγουστο του 1953, αλλά πια είναι κάτοικος Εκάλης. Ο πατέρας του είχε μια μικρή επιχείρηση προϊόντων χαρτιού και σπούδασε τον γιο του στο Κολλέγιο Αθηνών, ο οποίος ήταν επιμελής, σοβαρό παιδί και προσγειωμένο.

Σπούδασε ναυπήγηση και εφαρμοσμένη μηχανική στο περιβόητο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης, στο ΜΙΤ, από όπου και έλαβε Bachelor of Science και Master of Science ως Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός, αλλά και Master of Science στη Ναυτιλία και Διοίκηση Ναυπηγείων.


Είναι ο ιδρυτής και διαχειριστής πλέον της ναυτιλιακής εταιρείας DryShips, που είναι μια από τις μεγαλύτερες στον χώρο της ναυτιλίας και η οποία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Ο Γιώργος Οικονόμου ξεκίνησε την καριέρα του το 1976, όταν ξεκίνησε να εργάζεται ως Έφορος Μηχανικός στη ναυτιλιακή εταιρεία Thenamaris. Από το 1981 μέχρι το 1986 κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή στην Oceania Maritime Agency με έδρα τη Νέα Υόρκη. Από το 1986 έως το 1991 επένδυσε και συμμετείχε στο σχηματισμό μεγάλου αριθμού ναυτιλιακών εταιρειών και το 1991 ίδρυσε την εταιρεία Cardif Marine Inc. Group of Companies. 


Το 2015 περιλαμβανόταν στην λίστα του περιοδικού Forbes με τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον πλανήτη, με περιουσία που υπολογιζόταν γύρω στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια!

Γιώργος Οικονόμου, επικεφαλής DryShips

Στην Ελλάδα, η εταιρεία πληροφορικής PC SYSTEMS, συμφερόντων του, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Αναπτύσσει εμπορικές και ναυτιλιακές δραστηριότητες με επιχειρήσεις της Κίνας και υπήρξε ο πρώτος Έλληνας εφοπλιστής που εξασφάλισε δανειοδότηση από κινεζική τράπεζα, με την σύναψη δανείου ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ τον Φεβρουάριο του 2012.

Ο όμιλος TMS ελέγχει σήμερα στόλο με 93 πλοία
και με παραγγελίες για νέα, που είναι φορτηγά πλοία ξηρού φορτίου, άλλα τύπου capesize, κάπου 40 τάνκερ, μερικά πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου και κοντέινερ. Ο Γιώργος Οικονόμου διαθέτει το πολυτελές, 50 μέτρων, «Barracuda Valletta» που φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήμης yacht designer Γιώργου Βαφειάδη και του Βρετανού αρχιτέκτονα Τζον Πόουσον.

Οι σπουδές του, σε συνδυασμό με το επιχειρηματικό μυαλό του, τον βοήθησαν να δημιουργήσει την αυτοκρατορία του, ενώ η προσαρμοστικότητά του και το ένστικτο τον βοήθησαν να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες -κάποιες έδειχναν τεράστιες- που βρέθηκαν στο δρόμο του. Από το 2006 άρχισε να συλλέγει έργα τέχνης, κυρίως Ευρωπαίων ζωγράφων των αρχών του 20ού αιώνα. Γι’ αυτόν η τέχνη δεν είναι απλώς μια επένδυση. Ωστόσο, ο Οικονόμου δεν είναι ένας συνήθης συλλέκτης. Αγοράζει μανιωδώς, περί τα 150 με 200 έργα κάθε χρόνο, στην πλειονότητά τους όχι γνωστών καλλιτεχνών, μάλλον στην τύχη, έργα που εξαρχής του κάνουν εντύπωση.

Όταν ο Γιώργος Οικονόμου, σε νεαρή ηλικία, ήδη στα τέλη της δεκαετίας του ’80 ίδρυσε την Cardiff Marine απέδειξε ότι, εκτός από τις άρτιες σπουδές του σε ένα απ’ τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου, είχε μυαλό που έκοβε και στις επιχειρήσεις.

Ο αυτοδημιούργητος Έλληνας κατάφερε να εκτοξεύσει στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης τη μετοχή της ναυτιλιακής του εταιρείας Dryship, μέσα σε μια νύχτα, από τα 17 στα 130 δολάρια. Ο Γιώργος Οικονόμου ήταν πια ισυχρός, πλούσιος και χρωστούσε μόνο στον εαυτό του.
Χάρη και στο εντυπωσιακό του παρουσιαστικό, κατάφερε σύντομα να γίνει ο αγαπημένος στόχος των ωραίων ελευθέρων κυριών όλου του δυτικού ημισφαιρίου. Ο ίδιος επιμένοντας ελληνικά σε θέματα αισθητικής, λέγεται πως αν και δούλευε τουλάχιστον 15 ώρες την μέρα δεν παραμέλησε ποτέ την προσωπική του ζωή, που υπήρξε πολιτάραχη και με σταθμούς του γυναίκες ιδιαίτερα καλλιεργημένες, ταλαντούχες και με υψηλή αισθητική.

Γιώργος Οικονόμου, εφοπλιστής DryShips


Η αριστοκρατική Ρίκα Βοσνιάδη, η καλλιτεχνική Λίζυ Μανωλά

Πρώτη σύζυγος του Γιώργου Οικονόμου, ήταν η αριστοκρατική Ρίκα Βοσνιάδη, μια καλλονή με ανάστημα μοντέλου. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά: τον Χρήστο, που ο Οικονόμου θεωρεί διάδοχό του στις επιχειρήσεις, τον Στέφανο που ασχολείται με το real estate στη Νέα Υόρκη και την Αλεξάνδρα που έχει κάνει σπουδές Ψυχολογίας, αλλά ασχολείται με την έντονη εικαστική δραστηριότητα του εφοπλιστή.

Η Αλεξάνδρα έχει επισημοποιήσει την σχέση της με τον Βέλγο αντικέρ Noach Vander Beken, τον οποίο ιδιαίτερα εκτιμά ο πατέρας της και που ο ίδιος σχεδίασε το γάμο τους, στο νησί του Παπαδιαμάντη, τη Σκιάθο, όπου η οικογένεια διαθέτει τρεις βίλες στο νησί, φιλοτεχνημένες από διακεκριμένο Ισπανό αρχιτέκτονα.
Ο Χρήστος, απόφοιτος Οικονομικών από το Tufts και το ΜΙΤ, άρχισε δουλεύοντας στη Wall Street πριν στραφεί στις πατρικές δραστηριότητες και σήμερα είναι πλέον αναμεμειγμένος με κάθε πλευρά των ναυτιλιακών επιχειρήσεων. Η σχέση του με την Ευγενία Νιάρχου φημολογείται ότι σύντομα θα επισημοποιηθεί.


Ο Γιώργος Οικονομου αγαπήθηκε πολύ με την φινετσάτη και κομψή Λίζυ Μανωλά.


«Ναι, έχω υπάρξει γυναίκα του εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου. Οι τίτλοι στις σχέσεις, όμως, δεν χωράνε», έχει πει η ταλαντούχος φωτογράφος, συμπληρώνοντας πως «κάναμε μια υπέροχη οικογένεια που είναι για μας με ένα ιδιαίτερο τρόπο ανάμεσά μας. Και όχι, δεν χρειάστηκε να μεσολαβήσει για να μου ανοιχτεί κάποια πόρτα».

Ήταν πάντα ιδιαίτερα κομψή με τον δικό της τρόπο, που απέφευγε τις εξεζητημένες δημιουργίες μόδας και τους οίκους υψηλής ραπτικής, επιλέγοντας πάντα κομμάτια που έμοιαζαν να ταιριάζουν φίνα με την καλλιτεχνική της προσωπικότητα.

Όμορφη, με υψηλό πολιτισμικό επίπεδο η Λίζυ Μανωλά, με τη καλλιτεχνική φύση, έγινε η δεύτερη κυρία Οικονόμου και απέκτησε τη Λυδία, μια καστανή καλλονή με γελαστή κοινωνική φύση που ασχολείται με το σχεδιασμό κοσμημάτων και τον Φίλιππο, που σπούδασε Πληροφορική και αγαπά ιδιαίτερα τη Νέα Υόρκη στην οποία ζει.

Μετά το διαζύγιο με τον Οικονόμου, η Λίζυ ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο και συγκέντρωσε τις φωτογραφίες που τράβηξε σ’ ένα βιβλίο με τίτλο «Certain Reality». Στην παρουσίαση τότε, του βιβλίου βρέθηκαν και τα πέντε παιδιά του εφοπλιστή, τα τρία που έχει απ’ τον πρώτο του γάμο με την Ρίκα Βοσνιάδη και τα αδέλφια τους απ’ την Λίζυ Μανωλά.

Η Λίζυ Μανωλά πλέον ζει εργάζεται στην Αθήνα και στη Νέα Υόρκη. Έχει σπουδάσει «Science in Business Administration and Economics» στο Laverne University, στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ διαθέτει δίπλωμα στην Ιστορία της Τέχνης από το Αμερικανικό Κολλέγιο της Αθήνας. Κάνει εκείνη την υπέροχη και αντισυμβατική ζωή των ταξιδιών, σε περιοχές άγνωστες και απρόβλεπτες, ανακαλύπτοντας κόσμο, συνήθειες, νοοτροπίες και χάνεται απ’ τη Δύση και το αγχωτικό της προσδόκιμο ζωής. Μπορεί να είναι ο εαυτός της σε έναν κόσμο που επιβάλει ρόλους. Γι’ αυτό και μόνο η τέχνη που ταιριάζει με τη ζωή της, την κάνει συνεπή, σοβαρή, αυτόφωτη καλλιτέχνη με σημαντική…

Λίζυ Μανωλά


Η εκρηκτική Άντζελα Ισμαήλου


Ήταν ένας έρωτας σαν κινηματογραφική χολιγουντιανή επιτυχία. Κοσμοπολιτισμός, μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου, ταξίδια, σκάφη, θρυλικά ακίνητα και συναισθήματα θυελλώδη! Ο ωραίος, πλούσιος και αυτοδημιούργητος άντρας και η αισθησιακή, εκκεντρική, όμορφη καλλιτέχνιδα. Όλα αρχίσαν στη business class πτήσης με προορισμό την πρωτεύουσα του 21ου αιώνα, την Νέα Υόρκη. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Και εκείνη σαν αυτόν, γεννημένη στην Αθήνα, όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Νομική, έζησε και εργάστηκε στην Νέα Υόρκη, όπου ασχολήθηκε με την υποκριτική και το θέατρο σπουδάζοντας στο περιβόητο Juilliard School.
Στην πρώτη της μεγάλου μήκους απόπειρα, στο ντοκιμαντέρ «Μεγάλοι σκηνοθέτες», όπου λέγεται ότι την χρηματοδότησε ο Οικονόμου, χάρηκε θερμών κριτικών και προβολών ακόμα και στα Φεστιβάλ Καννών, Βενετίας και Στοκχόλμης, ενώ συμμετείχαν σπουδαίοι δημιουργοί, όπως οι Ντέιβιντ Λιντς, Μπερνάρντο Μπερτολούτσι, Στίβεν Φρίαρς και Τοντ Χέινς. Η δεύτερη ταινίας της, «Η Πόλη της Σιωπής», στην οποία έκανε το ντεμπούτο της και ως πρωταγωνίστρια, γυρίστηκε στην Πάτμο, ενώ προκάλεσε αντιδράσεις στους κατοίκους, αφού η σκηνοθέτης επέλεξε να στήσει έναν τεράστιο σταυρό στην Πέτρα και να οργανώσει ένα γλέντι με χορό μέχρι το πρωί για όλο το νησί.


Γιώργος Οικονόμου και Άντζελα Ισμαήλου

«Απλώς δημιούργησα μία σκηνή που παρέπεμπε στη μεταφορά τού «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται»», θα πει σε μεταγενέστερη συνέντευξή της. Το νησί της Αποκάλυψης έγινε για εκείνη καλοκαιρινό καταφύγιο, «ένα ησυχαστήριο πέρα από τον χρόνο», όπως το έχει χαρακτηρίσει. Μάλιστα, διατηρεί εκεί ένα αξιοζήλευτο σπίτι. Έχει μια κόρη, τη Μαντονίνα, την οποία λατρεύει. Η σχέση μεταξύ εφοπλιστή και καλλονής διαρκεί 12 χρόνια και έχει ένταση, πάθος, αλλά και επεισοδιακούς καβγάδες. Οι έντονες προσωπικότητές τους έχουν δημιουργήσει σκηνές που συζητήθηκαν όσο λίγες στην Αθήνα.
Λέγεται πως κάποιο βράδυ ο Οικονόμου ζήτησε από την Άντζελα να ακυρώσει το τραπέζι που είχε προγραμματίσει στο σπίτι τους, γιατί ήθελε να ξεκουραστεί. Εκείνη επέμενε να μην ακυρώσει το κάλεσμα. Πείσμα εκείνη, πείσμα και αυτός όμως! Τελικά και αφού ήρθαν οι καλεσμένοι και κάθισαν στο τραπέζι, εμφανίστηκε μπροστά τους ο Οικονόμου φορώντας τις πιτζάμες του!


Περνούσαν τη ζωή τους, στα πολυτελή και καλαίσθητα τους σπίτια στη Νέα Υόρκη, την Αθήνα και την Καραϊβική. Μόνο που κάποτε διέκριναν πως οι επιθυμίες τους ήταν διαφορετικές. Εκείνη ήθελε διεθνή προβολή και εκείνος ζητούσε να περνάει καλά και πιο ήσυχα.
Πρωτοσέλιδος και δικαστικός χωρισμός

Ο χωρισμός με την Άντζελα Ισμαήλου όμως, πυροδότησε δικαστικές διαμάχες και πληθώρα δημοσιευμάτων στον Διεθνή Τύπο.
Η «New York Post» έγραψε πως η Άντζελα Ισμαήλου κατέθεσε αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν εναντίον του πρώην συντρόφου της, Γιώργου Οικονόμου, για εξαπάτηση και αθέτηση των συμφωνιών που αφορούν περιουσιακά στοιχεία ύψους 240.000.000 δολαρίων, τα οποία, σύμφωνα με την αγωγή, απέκτησε ο μεγιστάνας με τη βοήθειά της.
Όπως ισχυρίζεται η κυρία Ισμαήλου, όταν γνωρίστηκαν, το 1994, ο Οικονόμου ήταν ένας πλοιοκτήτης που «αγωνιζόταν, έχοντας στην κατοχή του από κοινού με μία τράπεζα πέντε παλιά πλοία». Από τη στιγμή που ξεκίνησε η σχέση τους και εκείνος μετακόμισε στο αξίας 1.800.000 δολαρίων σπίτι της στην Park Avenue και για τα επόμενα 20 χρόνια που μοιράστηκαν έγινε «το «όργανο» του Οικονόμου, προκειμένου να ανέλθει και να γίνει ένας δισεκατομμυριούχος εφοπλιστής».

Όπως δηλώνει, με τη βοήθειά της κατάφερε να κάνει την τύχη του και να χτίσει την αυτοκρατορία του. Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ, αλλά, πάντα κατά την αγωγή, Οικονόμου και Ισμαήλου το 2012 υπέγραψαν σειρά συμφωνιών, στις οποίες ο Οικονόμου υποσχόταν στην Ισμαήλου το 50% των αποκτημάτων της κοινής τους ζωής σε περίπτωση που χώριζαν. Το ζευγάρι έθεσε τέλος στην κοινή του πορεία λίγο αργότερα, ωστόσο ο εφοπλιστής Οικονόμου αγνόησε τις συμφωνίες τους, αρνούμενος να πληρώσει ό,τι τής αναλογεί.

Μάλιστα, η Ισμαήλου αναφέρει πως ο πρώην αγαπημένος της, της άσκησε πίεση να παραιτηθεί των δικαιωμάτων της στην περιουσία, εφόσον τη βοηθούσε να σώσει το σπίτι της στην Park Avenue από κατάσχεση, πληρώνοντας 200.000 δολάρια. Η συμφωνία αυτή, κατά την κυρία Ισμαήλου, θα πρέπει να ακυρωθεί, γιατί «την υπέγραψε υπό πίεση». Τελικά και στον χωρισμό τους, όπως με όλους και πάντα, ο Γιώργος Οικονόμου εμφανίστηκε εξαιρετικά γενναιόδωρος: της παραχώρησε κάποια σπίτια στο εξωτερικό και της νοίκιασε ένα πραγματικό ανάκτορο 500 τ.μ. στο κέντρο της Αθήνας. Τα καλοκαίρια στην Πάτμο, η Ισμαήλου μένει στο δικό του σπίτι, ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες της σε ένα από τα ιστιοπλοϊκά του.

Άντζελα Ισμαήλου


Η σαγηνευτική Κυβέλη Μελετοπούλου

Αεικίνητος, αλλά χαμηλών τόνων, εργασιομανής, αλλά όχι επιθετικός και με θυμούς, ακούραστος στο γραφείο, αλλά χωρίς να παραμελεί την ξεκούραση και τις ωραίες του διαφυγές, ο Γιώργος Οικονομου, στο σκάφος του «Barracuda», στην έπαυλή του στο Σεν Μπαρτς, στην Αθήνα, Νέα Υόρκη και Λονδίνο, στην απολαυστική οδήγηση με τα πολυτελή του αυτοκίνητα, δεν άργησε να βρει τον έρωτα στο υπέροχο πρόσωπο άλλης μιας Ελληνίδας, της 30χρονης Κυβέλης Μελετοπούλου.

Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2012, όταν ο πλοιοκτήτης φιλοξένησε στο σκάφος του «Barracuda» τις παρέες των μεγαλύτερων παιδιών του. Η Κυβέλη, κόρη του επιχειρηματία Τάσου Μελετόπουλου, που είχε γράψει ιστορία στην αθηναϊκή νύχτα με το κλαμπ «Εργοστάσιο», ήταν ανάμεσα στους προσκεκλημένους, καθώς ήταν στενή φίλη της κόρης του Οικονόμου, Αλεξάνδρας.

Το ειδύλλιο που γεννήθηκε μεταξύ τους ήταν κεραυνοβόλο και φλογερό παρά τη μεγάλη διαφορά των 32 χρόνων στην ηλικία τους.

Το πρώτο διάστημα της σχέσης τους, ο 64χρονος σήμερα Οικονόμου και η νεαρή Κυβέλη, η οποία, επίσης, είναι λάτρης της τέχνης και δίνει το «παρών» σε εκθέσεις ζωγραφικής και εικαστικά δρώμενα, κρατήθηκαν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, μη δίνοντας τροφή για πικάντικα σχόλια.

Γιώργος Οικονόμου και Κυβέλη Μελετοπούλου

Τον Αύγουστο, όμως, του 2013 στη Μύκονο, στο πάρτι γενεθλίων του εφοπλιστή Γιώργου Τσαβλίρη, εμφανίστηκαν μαζί και έδειχναν απόλυτα ευτυχισμένοι και αρμονικοί. Δύο χρόνια αργότερα, η Κυβέλη έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, μια υπέροχη κόρη που πήρε το όνομα Ηλέκτρα. Στα βαφτίσια της μικρής, που πραγματοποιήθηκαν στην παραλία Βαγιά στη Σέριφο βρέθηκαν μόνο φίλοι και η οικογένεια του ζευγαριού. Ακολούθησε beach party σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό που στήθηκε στην παραλία και παρέπεμπε στη δεκαετία του ’70.


Περνώντας πια, ακόμη περισσότερο καιρό στην Ελλάδα πάρα στα σπίτια και στις δουλειές του σε άλλες πρωτεύουσες του κόσμου, ο Γιώργος Οικονομου θα αποκτήσει σε λίγους μήνες ακόμα ένα παιδάκι απ’ την Κυβέλη του και η ευτυχία του δεν κρύβεται. Η γλυκιά ζωή με το να παρακολουθούν τα παιδιά τους να μεγαλώνουν, διανθίζεται με απογεύματα που ο Γιώργος Οικονόμου ξεκουράζεται παίζοντας μπιρίμπα στο τένις κλαμπ της Γλυφάδας. Το υπέροχό του σπίτι στην Εκάλη, επεκτάθηκε, αφού αγόρασε και το διπλανό οικόπεδο έκτασης 10 στρεμμάτων, μέσα στο οποίο έφτιαξε ένα ολοκληρωμένο SPA με πισίνες, τζακούζι και χαμάμ.
Σε όλο αυτόν το χώρο, όπως άλλωστε και στο υπόλοιπο σπίτι, τον πρώτο λόγο έχει εδώ και χρόνια ο έμπιστός του Φιλιππινέζος, Στίβι, ο μόνος άνθρωπος που μαγειρεύει με τον τρόπο που θέλει ο Οικονόμου. Τέλος, στο ιστορικό ξενοδοχείο «Armonia» με τα 201 δωμάτια, στην οδό Αρμονίας 1 στη Βουλιαγμένη, το οποίο αγόρασε ο Οικονομου, μετατράπηκε από την εταιρεία του σε υπερπολυτελές συγκρότημα κατοικιών, με ονειρικά, minimal lofts και θέα που κόβει την ανάσα.

Το ντιζαϊνάτο συγκρότημα με τα λευκά μάρμαρα και τη μεγαλοπρεπή είσοδο λέγεται πως φτιάχτηκε και για να κατοικήσουν και να έχουν σπίτια όλα του τα παιδιά και πώς αλλιώς! Πριγκιπικές κατοικίες για πρίγκιπες όλων των ηλικιών από έναν πατέρα που αγάπησε πολύ


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template